До 10 000 бежанци ще пристигнат от Либия в Европа легално

До 10 000 души, блокирани в бежански лагери в Либия, ще могат догодина да се възползват от хуманитарни коридори, по които да стигнат до Европа с бежански статут

Обратно в новината

Коментари - До 10 000 бежанци ще пристигнат от Либия в Европа легално | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пък аз белия европеец съм гледал в календара да не пропусна с някой ден повече 3а 3 месеца които ни бяха разрешени да пребиваваме в европейския съюз!ако ги пресрошеше човек дори с ден ти биеха черен печат в паспорта! а сега маймуните от другия край на света само за това че са се довлекли до европа им се полагат всички блага наготово за които беля европеец дори не е сънувал !

За разплод! Ашколсун!

Цитат: "...където хиляди хора, тръгнали към Европа, са заловени и предлагани на робски пазари и докато чакат новите си господари са държани в нечовешки условия." Либия я демократизира САЩ. Да си ги прибира. Цитат: "В петък 162 "уязвими бежанци" бяха транспортирани с военен самолет до Рим при безпрецедентна операция." Примерно тези са били обратни.

Арабската ИЗМАМА вече е разкрита.. Защо на тоя саит пишат за ""бежанци"" ?? Арабски Шпиони ли са купили саита ??? Ако е така, трябва някои крадци и убиици да ги намерят и да им прережат гърлата през нощта и да им вземат парите, както англичани и Испанци са убивали богати Индианци, араби и негри преди 100- 300 години. Ако трябва и Бойко Борисов трябва да убият, но араби бе трябва да бъдат пускани в България. За да имаме държава, ПЪРВО сме убивали араби и негри.

Италианците изпратиха самолет да вземат бежанците от Либия

Арабините, е типично циганско произношение на араби при мангалките типично...цигането се отваря по балгарските форуми ама барзо избега

Пълни ислямаски лъжи, никъде не сме ходили даром, особено след 89та както пишеш, защото тогава вече няма и как да те признаят за бежанец след като те(соросите) дойдоха на власт... Айде сега беж към либия за оплождане/изнасилване и умъртвяване, както късата поличка в Ливан !!!

а ти сама си го слагаш,арабскя и защо не ходиш в либя щом 10 000 либииски у-я са ти малко у европа

боли те оцад от емигранскя арабски гладен... кои друг да те погледне използваха те маи за документи и сега виеш тука

сам си слага плюсовете. Откачен човек. хаахахахаххахаххахаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

аномалия-хермофродита хасан си прасната от енигран арабин, и вече не си човек за нас балгарите

вгледаите се в снимката....... каде са старите хора и жените......

АБЕ. М И Н И Т И, ЩАБ ТЕ ТЕБЕ. К У Р А Ц. БОЛИ, КАКВО Е СЪСТОЯНИЕТО НА БЕЖАНЦИТЕ В. ЛИБИЯ?????? ЕЛА В БЪЛГАРИЯ БЕ ТЪПЪНАР ДА ВИДИШ СЪСТОЯНИЕТО НА ПЕНСИОНЕРИТЕ, ТА ДА ВИДИМ КАК ЩЕ РЕАГИРАШ???? ЕГА ТИ МЕКИТЕ КИТКИ! ПИСНА МИ ДЕДОВИЯ ОТ ТАКИВА МЕКИ КИТКИ!!!!!

Бензинът поскъпва, купувайте си камили.

Крайно времи е некоя африканска мамуна да светне маслото на куманягите у рОдината. Айде та ут Африка, та у Бояна, масови убийства и изнасилвания, и да ви светне откъде изгрева слънцето и кой ви докара до туканката.

Тези, които "хуманитарно" им унищожиха уредената държава, сега им усигоряват "хуманитарни" коридори. По-възрастните помнят, че десетилетия наред наши доктори и сестри се избиваха да ходят на работа в Либия, на същия този Кадафи, и носеха в България твърда валута. Бяха светлинни години пред нас, а докъде стигнаха с помощта на уж "цивилизования" свят.

си мислех, че само у нас има много дебили! Явно не е само наш, а световен проблем. Айнщайн излезе прав: "Количеството интелект на Земята е постоянна величина, а броят на хората непрекъснато расте".

Къв е смисълът?!? На кого по дя8олите му трябват тези бежанци-межанци?

Докато хората са одобрили ЕУ като висша инстанция за определяне на своето бъдеще ще бъде така. Обясненията, че Европа се старее и и трябва подмладяване са мижи да те лажем. Никой наистина не е обяснил защо вместо да се осигури нормален живот на тези хора там откъдето са те са транспортирани в Европа. Не ме напуска чувството, че някой иска отново да събуди силите от 1939- печално, трагично за всички хора включително тези бежанци.

малко са ви атентатите, още и още и още докато ви уврат тъпите картуни че тази паплач място в Европа няма, няма да се интегрират, доказано е вече, атентатори камикадзета в Европа са 3-то 4-то поколение техни емигранти, някой май наистина по този начин желае да събуди 4-тия Райх с нов фюрер

няма никаква хуманитарна криза, нищо по-различно от при нас, просто искат да ни подменят и да сложат в източна европа и навсякъде от другия материал, за да може по-лесно да подменят и ценности и религия и власт, най-вече националното самосъзнание, история, народна памет, това е дългосрочен план който си върви заради продажниците ни тук и в ЕС. Нашите деца вече ги облъчват и растат с друго самосъзнание, за тях тези неща ще са нормални след още 5-10г и ще довлекат още от "бедстващите". за съжаление 500 млн европа не може да спре шепата си избрани продажници.

Това е един чудесен подарък от добрия брадат старец дядо Джихади заКоледа.

Има някакъв коварен курвенски замисъл който продажните европейски политици ни гласят,включително нашите и ще ни го сервират в последния момент когато вече ще е късно. Само Орбан им предвижда коварните планове и бие тревога. Работата намирисва на бунтове и гражданска война. Няма същество на което посегнеш да отнемеш живота да не опита да се защити. Таман както казва народа - с един куршум два заека - покрай икономическите нашественици да се отървем и от циганите.

Гражданска война, казваш... Война се води между въоръжени противници, а ние, белите европейци-християни, с какво ще я водим - с прашки или тояги? Кукловодите са се погрижили да бъдем без оръжие, както ще се погрижат да въоръжат сериозно всичките тези азиатци и африканци, смъртно мразещи белите хора и християнството, с които напълниха Европа и продължават да я пълнят. Не война, а тотално избиване на европейското население ще бъде това, кланица. Ние просто нямаме шанс в тази сценарий.

Защо се заселват тези хора? При положение,че има безработица в ЕС,те няма да работят нищо,а паразити едва ли някой ще храни безкрайно.

да, не е безкрайно. ще ги храни докато умре. после паразитите си намират нов приемник.

докато не избесиш тия в брюксел които работят за интересите на едни супер богати, а получават заплати от нашия джоб няма да се оправят нещата.

за чий са ви - да ви е..а мамата проста