Liberty420: Разрешат ли употребата на марихуана, ще ударят опасната дрога

Бизнес с коноп, който може да дава заплати на много българи, се развива успешно в Румъния

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както винаги дир-а е пълен с коментарите на някакви човекоподбни с промити мозъци дето не са чели изследвания или изобщо са поглеждали как се контролират или изпълняват нещата в други държави с много по-добро качество на живота. Не, вие просто си чегъртате едни простотии дето са ви набити в главите от необразованите ви родители и смешната медия в страната. Излезте от тоя сайт, използвайте го тоя google за нещо повече от порно и можете да вземете да научите нещо ново. Но няма да го направите, защото вие не искате да научите, че е възможно просто да грешите. Тази идея ви плаши. Защото ви е и страх да си спомните колко дълбоко в лайната сте реално в тази "държава". Великия булгаристан на 3те морета, 3ти по смъртност в света , и малко над африканските държави по качество на живота май,спорно е.

Аз ще ти кажа, че в Испания хашиша се използва масово. А в зоните на юг и повече от масово. Вкарва се буквално с тонове. Преди Испания беше залята и от хероин, но не благодрение на хашиша успяха да намалят хероина. Намалиха го с програми с метадон, с контрол и с естественият подбор. От онези наркомани малцината останали си личат от далече, приличат на зомбита. Метадоновите програми ги орязаха поради липса на средства и защото наркоманите когато нямаха пари за дрога се дрогираха с метадон. Има много поселища където е страшно, продава се масово дрога и отиват само за да се надрусат. Полицията е там само за да не станат разпри. Пълно е със зомбита и трафиканти ( цигани ) и натръшкали се наркомани. Преди поне имаше центрове които им даваха спринцовки а сега вземат някоя от улицата. Има нелегални таксита от Мадрид каращи наркоманите до тези места за да се надрусат и ги връщат. Естествено парите за наркотици не са от работа а от кражби. Registro en La Cañada Real - Policías en acción пусни в ютубе да видиш как се правят акций . Почти винаги неуспешни защото там всичкото циганин е трафикант. Наркотиците пак изпълзяха а стадото иска още и още защото е много цивилизовано. Там където се мислиш за много отворен щото се друсаш и това е голяма свобода, има прекалено много иситини които не казваш. Заощото си цивилизован или защото ти изнася. Наркотиците отново се завръщат и с пълна сила. И не защото е готино, защото сме пичове и сме развити. И го знаеш

знам, че сега ще се хванете за правописа, ок, не са акций

drogata e za vsichki.ne moje da se nakazva za tova.

Чета коментарите и следя поляритета в лайковете под тях. Упадъкът на обществото прогресира. Жалко.

(не)Уважаеми ДИР-ници!!! И за какъв чеп блокирате гласуването за даден коментар, питам? Пак ли със същите краварски номера ще излизате? Нали знаете лафа за новия бардак!!!

Марихуаната унищожава нервните клетки необратимо, мозъка угасва и ставаш един щастлив олигофрен , НО много спокоен и уверен че си супер умен и готин ...

Същото като алкохола. За употреба на алкохол не се влиза в затвора, нали?

Сериозно.....проблемът е че за да станеш зависим от алкохола е доста трудно.....освен това почти всеки консумира алкохол......но 99.9% не са зависими от него. А също така е мит че марихуаната е разрешена в Холандия....тя е разрешена да си я гледаш в количество за собствено ползване в къщи или в точно определени заведения....на обществено място е строго забранено да се ползва...и си отиваш в кауша. Производството за масова продажба е строго забранено....Освен това статистиката показва че ползването на марихуана въобще не намалява ползването на твърди наркотици.....тя показва че всеки който е ползвал канабис след това е ползвал и твърди наркотици

Хубаво си го измисляш ама вземи погледни какво се прави в други държави и може да ти светне поне една неврна клетка, защото става ясно че твойте отдавна ги няма и без марихуана.

"Ако притежанието на канабис за лична употреба бъде декриминализирано, дилърите няма да тровят децата със синтетични наркотици..." Ако се наложи смъртно наказание за употребата и продажба на наркотици няма да има кой да трови децата ни. Ще ги водим на публично изпълнение на присъдите и всичко ще е много о-кей. Гарантирам, че за разлика от мача уеф-ски-цецка на тях трибуните ще са пълни до пръсване!

И нов, и стар - все ДИР-ник!!! След ИК реклама и на канабис!!!

Къде да сложим чертата? Хашиша например в Испания се консумира масово. Всички казват как не се закачваш за него а ги гледаш как в 12,30 запалват следващата цигара. Успокоявал ги бил. Но от успокоението до пълното и масово зомбиране са няколко години. После какво? винаги можем да повторим същите доводи за амфетамините, опиума или хашиша. Къде трябва да теглим чертата? Младите нямало да се интересуват от други наркотици ако имат марихуана? Айдеее бееее... ама ако се надрусаме с ЛСД или някакъв дериват ще си преакраме супер щото марихуаната е легална значи нркотиците са върхъ.... Или ....абе те ни тровят с алкохо и цигари, зомбират ни с марихуана пък ни забраняват аюаската откриваща душевният свят, спират ни духовното развитие тяхната мама.... Или.... абе това гъбите са натурално нещо, индианците в антарктида са се възвисили толкова щото са се напушвали с гъби и са жияли по 100 години и все възвисени са били... Някъде трябва да сложим чертата, както алкохола не трябва да се смуче в такива колиичества безумни или цигарите. В крайна сметка зависи какво искаме да създадем..... В случая изглежда искаме овцете да са спокойни и да не се вълнуват ако видят кръв по ножа

Осрахте сайта.

Истината е, че ако разрешат употребата на марихуана, ще ударят политическите партии по джоба!

Дааа, нова обновена страница на Дира ама ..."забренения" списък, как да четем тази нова дума?

Е тоя е истински комсомолец - с блеснал поглед и пяна на уста постоянно обяснява как само той знае цялата истина, а всички останали са пълни глупаци

Употребата на марихуана по време на тийнейджърските години, може да има трайни последици както върху физическото, така и върху психичното здраве на човек. Честата употреба на този наркотик може да навреди по следните начини: • удвоява риска от развитие на симптоми на депресия и тревожност • три пъти по-вероятно е да се появят мисли за самоубийство • повишен риск от развитие на шизофрения на по-късен етап Защо марихуаната влияе по този начин на психичното здраве? При тийнейджърите, частта от мозъка, отговаряща за спомените и емоциите добре развита. Но частта от мозъка, отговаряща за взимането на правилни решения и преценка все още се нуждае от узряване. Употребата на марихуана спира това узряване и тези емоционални върхове и спадове, които тийнейджърите изпитват, могат да станат непреодолими и да доведат до много проблеми с психичното здраве.

Т.е. същото като алкохола - не е за деца. А за затвор ли е?

Дъщеря ми следваше в Холандия. Това, което разказва за джоинта е, че е повсеместен. Само в специалните кафета - друг път. Всичко и навсякъде е пропито с миризма на марихуана. Студентски общежития, къщи, дискотеки... Трябва да има граница някъде. Ако я преместим отвъд ганджата - добре, ама същите тия веднага ще се хвърлят да се борят за амфетамините, за хашиша или за каквото е там.

Само ще напиша че докато Америкацните взимаха Наркотици през 60-те години на 20 век, Негрите ги Завземаха. Взимаха им къщите, работата, жените. Затова в САЩ, сега в повечето спортове, негрите са по- напред. Щото арабите и колумбийците им продават Отрова, от която белите стават педдерази. Нека арабите сами си ядат Отровата.

Жалки, смешни доводи в защита на легализирането на марихуаната. Имала лечебни свойства? Ами хубаво, тогава да се използува като всяко лекарство: по предписание от лекар, по схема, в определени дозировки, с периодичен контрол и пр. Морфинът също има изключително ценни лечебни (обезболяващи) свойства и се използува широко в медицината (поне докато се разработиха синтетичните морфиноподобни препарати на неговата основа). Но кой нормален човек ще иска да се легализира упортебата на мофин - извън медицинското му преложение????? Четете в интернет как британската империя е заливала с морфин Китай през 19-ти век - съвсем не с благотворителна цел!!! Въобще тези либертарианци, по скромното ми мнение, са едни напълно заблудени овце, жалки подражатели на тези от Запада, главно в САЩ. Главният (или един от главните) идеолози на либертарианското движение е Айн Радн (Анушка Зиновиевна Розенбаум), известна главно с "Атлас разкърши рамене" (или "Атлас отхвъръли товара" - не знам как е точния превод на "Atlas shrugged") и с "Изворът" ("The Fountainhead"). Основна философска идея на г-жа Розенбум е, че парите, и по-специално доларът, са най-благородна субстанция, най-чиста и благородна форма на овеществени икономически отношения между хората. Това е най-добре изразено от един от главните и герои, Франциско Д Аскония в прочутата му "Реч за парите" в "Атлас...", където той казва: "Изберете: или власт на долара, или власт на , камшик, кръв и насилие (цитирам по памет, не си спомням точно, но това е смисълът). Избирайте: трети път няма!". Е, това е то "либертарианската" идея, с извинение, на г-жа Розенбаум! Всички ние видяхме до къде доведе пълната, абсолютна, с нищо неограничена власт на долара. Та, по скромното ми мнение, тези либертарианци са или безмозъчни овце, или просто манипулатори, агенти на "благородния долар".

На 37 год. съм и козя от над 20 год., работя и имам 2 деца и жена за които се грижа, не обичам да пия алкохол, но една марихуана петък вечер след напрегната седмица ме отпуска супер. Успех!

....da ne zabravish i detsata si da nauchish da " koziat " ....tapanar !!!....che da se otpuskat i te ...

Въпроса е какво работиш? Че ако аз съм ти работодател и ми дойдеш на работа смърдящ на мръсни чорапи съм те изритал като псе.

Дори и една цигара коноп УВРЕЖДА НЕОБРАТИМО МОЗЪКА. И сега медицината разполага с огромен брой различни обезболяващи, прави се опит за пробутване на наркобизнес и легализацията му тук!!!

Алкохолизмът и тютюнопушенето са къде-къде по-сериозни проблеми тук. Причината да не се легализира марихуаната е, че тя генерира много черен приход с който се финансират всички партии. Изкарана на светло, тя ще генерира акциз, ДДС, данък печалба, осигуровки и т.н, тоест пари в бюджета за всички нас. Също така ще разтовари наказателната ни система от тъпи и безмислени дела. Да не говорим за туризмът, който ще привлече. Само искам да пресека форумните "експерти"-марихуаната не предизвиква нито агресия, нито дава енергия за глупости както алкохола, тя по-скоро притъпява инициативността и стимулира вътрешна креативност. Туризмът за марихуана не е лошо нещо, в Амстердам го има от много години и не е проблем.

В България останаха твърде малко умни хора, огромното мнозинство са тъпи овце, няма смисъл да им се обяснява :(