Коментари - Плевнелиев се размина с гражданите в словото си за Апостола | dnes.dir.bg
назад

Плевнелиев се размина с гражданите в словото си за Апостола

При засилени мерки за сигурност премина възпоменателната церемония по повод 140 години от обесването на Апостола на свободата Васил Левски пред неговия паметника в София. Военни пазят паметника, полицията - парламента

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев се размина с гражданите в словото си за Апостола | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моше, теб какво те засяга. Моше, колко ти плащат на коментар. Официалната церемония беше тогава. Изчезни в Израел, тези работи не ви засягат.

За такива национални предатели като Плевенлиев, Апостола имаше ясна мярка, известна на всеки истински българин, но първо ги зашлевяваше, та от срам да се скрият в миша дупка.

Уникално лице има Плевнелиев. На всяка една снимка изглежда като на постера. Гледа строго и сърдито :))))

Паметникът на Апостола на свободата е пазен от пустинни джипове от хора, дошли да поставят в негова памет цветя! Позор за Плевенлиев, който бе "назначен" за президент от мутра на СИК и след избори в стила на "Данко Хайрсъзина"! Позор за страната на Ботев и Левски! Позор за търпеливия народ! Има ли по-голямо поругаване на паметта на Левски от това, да не позволиш на неговия народ да почете неговото безсмъртие? Докога ще търпим? Какво още трябва да се случи тази страна за да я вземем обратно от ръцете на мутрите? И трябва ли да им позволи да избегнат народното възмездие за фалирането на държавата, изхарчвайки до дупка държавния финансов резерв и парите за здраве и пенсии?

ТОВА Е НАЙ-НЕЩАСТНИЯ ПРЕЗИДЕНТ ,КОЙТО СМЕ ИМАЛИ НЯКОГА. СРАМ!!

Тая путка Плевнелиев една дума не каза срещу кого се се борил Левски,не каза за турското робство, безмислици говори за евреи и други глупости. Срам ме е. Мърша безгръбначна си избрахме за президент.

национал-фашистите, започват да си разиграват коня. Едно време так освиркваха президента Първанов, сега президента Плевнелиев. За тях президентската институция не значи нищо. Достатъчно е, който и да е политик да заговори за равни права на всички български граждани, фашизоидните расисти пременени в национални дрехи, започват да мятат л*на по него. Ама то от кафяви националисти, може да очакваш само ... кафяво...

О премиващия, пътувай си по-бързо за Израел. Какво търсиш майка си в България. Защо не идеш във Франция да заявиш нещо подобно за Льо Пен и за френските националисти. Преди да си си довършил изречението, вече ще са те изритали от Франция. Нагъл евреин, българите ли ще ни правите на глупаци, подла семка ч..а. Всички българи е нужно да станем националисти, такова е времето, за да не ни се качвате на главата такива боклуци като вас.

Алооооо ГЕРБ-ерския лакей. Камбаните бият и за тебе. Не се прави на президент. Винаги си бил кукла на конци. Твоят покровител получи шфрограмата. Стягай си багажа и ти.

Вчера Кървавият Буда обеси повторно Апостола.

Това ли беше тоя дето "бил с протестиращите", скрит зад три кордона полиция, военна полиция и охрана, та и военна техника докараха срещу хората с букети за Апостола. Мръсник, родоотстъпик и предател, отставка и вечна забрава.

1991-92г.младенов: пускайте танковете! 2013г.: танковете са на улицата

В България рядко протестите са спонтанни. Най-често са режисирани, а знаем отпреди 75 години кои са най-добрите в тази област...

Всички тези протести са провокирани по поръчка. Идват избори и комунистическо-турската сган искат да ги спечелят!

народа е като оная работа.....колкото по го тупаш то повече става

ходи се прегледай!

Хайде стига с тия приказки на всеки дето тръгват да го свалят от власт - НЯМА АЛТЕРНАТИВА!! - а то, ВИНАГИ ИМА .....

Охранителните машини били пустинна котка, но се ръководят от български п.тки.

Политическото цапотене на Паметта на Апостола,продължава 23г.Нито един съвременен политик няма място пред Паметника на Левски.Само ако ни гледаха от някъде,Левски,Ботев,Каблешков,Петлешков,Бенковски и десетки хиляди български герои.....какво биха видели в съвремена България?За това ли подобие на битие,свобода,демокрация и политически нрави,са отдали живота си?Напълно правилно са го освиркали-него,както и останалите мекотели,позволили си за пореден път да омърсяват най-святото за българите.

Извинете за въпроса, но не беше ли редно поне в Деня на Левски да не се протестира и да не се освирква който и да било? "Не сме народ, а мърша" - казал си го е поета навремето...

Като има мърши за освиркване - какво да правим.... освиркваме ги!!!

Добре ги освиркваме,но трябва и да ги отсвирим!

ами направете една партия накрая и всички протестиращи да гласуват за нея, така ще изметем всички мошеници които досега са ни лъгали

Правителството на Наглеците и Страхливците провокира с криминално проявени лица протестите на народа и ги окървави. Ако има още кои да го защитават, значи и те са от контингента на криминалните лица, слуги на Тиквуний и Цвинокио!

Що не се върнеш в джунглата... Алтернативата я дадохме, ама ти, като началника ти, все не си дочул и все друг ти е виновен... Промяна на Конституцията, право на граждански сдружения да издигат кандидати за депутати, нови избори... Нищо няма да ни спрат. ЩЕ ни похвалят, че най-сетне сме се цивилизовали...

juju

И кой ще ти я направи тази промяна в Конституцията? БСП?? Или ДПС? А може би Кунева - кривата джука?! Я се стегнете, протестиращи! Не виждате ли, че комунягите и останалите се бъзикат с вас и нещастието ни? Тези протести трябваше да ги почнем още през 2010, а не сега - предизборно. БСП си започна предизборната агитация с референдума, а сега ви е закачила на влакчето и вие бутате ли бутате, та Серго и Р.Овч. пак да се возят. ЕХ!

Прави се от Велико народно събрание... Ти, ако искаш, помоли Борисов да я направи... Другият вариант е, да го изберем пожизнено за Началник... като в Северна Корея... Айде, стига сте заблуждавали и манипулирали хората... От тяхната воля, зависи какво да се случи...

хитрите комунистчета пак яхнаха тъпият народ! и пак ще ни върнат с 10 долара заплата...

Ами могат го хората! Това е положението!

бои до посиране и пално изтребване на всички кравопиици, мутромафиоти. всеки ден повече хора на улиците до пална победа над мутромафиотите.

плужекат-комсомолски секретар, за сажаление един безличен и безграбначен псевдопрезидент вместо да балва добре заучени и нищо не значещи komsomolski клишета да беше свикал савета за национална сигурност и да бяха обсадили положението, което може да доведе до непредсказуеми последици. ялови, некомпетентни, прости, крадливи, лицемерни и нагли псевдополитици, утаика на балгарскiя народ, варвете по дяволите. вашето царство сварши. доиде време да плащате карвави сметки, които народа ще ви наложи.

Плевнялев и ГЕРБ търси спешно лица от криминалния контингент за постове във властта

Тиквата-буда А сега нещо за разпускане....Попитали тиквата-буда: - Що са ти насрани гащите, твоите и на твоите привърженици? Тиквата-буда отговорила: - Ми тройната коалиция сра в тях!

Мустафа Плявналиев, наверно оправданно тебя пропостили освободить и ты остался под турецкого иго

Г.Войнов в книгата си"Геноцидът над българите"-на стр.74.посочва,че предателят на Левски не е бил поп Кръстьо.Според една от версиите предателят е бил прадядото на Андрей Карлович Луканов-евреин.Казвал се е поп Марин Луканов.В интернет има доста статии по въпроса.Тогава по онова време евреите са били шпиони на турците.Андрей Луканов под ръководството на Робърт Максуел пък подписва планът ран-ът за съсипването на България.Събитията се повтарят.Едни личности се борят за свободата на народа,други го натикват в нищета.

Да така е. И атентатът в Бургас беше същото предупреждение. На 18.07.1993г пада Търново, като вратите на крепостта са отворени от евреина Лазар Коен. На същия ден, но след 719г става проблем на друга порта на България, летище. Атентат, с който евреите искат да си легализират повишеното присъствие на техните служби в независима страна. Пак евреи се опитват да нахлуят. Съвпадението не е случайно, поличба е. А след половин година, вече провеждат мероприятия необезпокоявани в сърцето на България, столицата й. За да се лекува правилно, човек трябва да е наясно със заболяването си. Колкото и антибиотици да изпие, болния апендикс няма да се оправи. Трябва операция.

Днес ,"Велможите" обсебиха паметникът на Левски , обградиха го с железни решетки и не допускаха народът да го почете ! Слава Богу ,не могат да направят същото и с духът му !"

Къде е Бойко? Не го ли е еня за Левски? За 4 години пресуши резерва, удвои безработицата, спря 13 тата пенсия на пенсионерите... СТИГА, ДА СИ ХОДИ!

Левски много е обичал отечеството си.Той се е борил за свободата на народа.Девет години се е скитал бездомен.Горите ,поляните,пътеките са му били познати.Ходел от село на село,от град на град.Когато е говорел на селяните,те виждали в негово лице един светец.Живеел е скромно.Не се е ограждал с такива вип охрани,с бронирани коли.Нямал е палати.Единствената му мисъл е била свободата на народа.Разликата между Левски и сегашните управници е колкото от земята до луната.

Абре хора! 4 години не са достатъчни едно правителство да извади от лайната цял народ, след като 10 преди това са мислили само за собствените си джобове. Коа да изберем - Костов? Или може би да си върнем Надежда Михайлова, или да ни стане Премиер Доган... А, защо не пак Станишев?

Костов продаде евтино БТК и врътна неизгодно БГ-дълга. Бетонира Черноморието. Сега съди България, че държавата се бъзика с имотите му. Костови хора са Любка Качакова-срамната, малкото Василев, Хачикян и чаровната Долорес Арсенова. Даже и Влахов - един чудесен мъж. Каратанчева е била малка, когато Иван Костов се е закачал перверзно с нея! Иван Костов е пъхал мръсните си мутренски пръсти в устата на непълнолетни, когато е рязал лентa при откриване на сменените контакти на детска градина! Казват, че затворниците обилно пълнят отзад тварите, радвали се на непълнолетни!Костов е крупен производител на каптагон. И стрелбата срещу Баретата е работа на Иван Костов. Тази нощ, разяреният Иван Костов е разтоварил 5 ТИРА, пълни с влечуги из кварталите на София! Тревога, братя! Всичко наоколо пълзи и съска. Хапят ни змиите на злодея Костов, Тревога...Ох, нещо хлъзгаво и гнусничко ми влезе отзаде-е-е-е ....Поздрави...да не забравя, егати гнусната змия отзаде ми, кумът на Иван Костов e Румен Николов-Пашата.

Не, Не Костов продаде БТК - Продаде я Сакскобурготски - на сина си! А, той си врътна хубаво сметките, на наш гръб.

Костов пръв забеляза метеоритът над Челябинск, с личния си телескоп, но не съобщи на астрономите от БАН! И не камион със змии, а днес разтовари два тира с контрабандни цигари, крек, амфетамини и самогон за тийновете, протестиращи на Орлов мост. Нелегалната фабрика за амфетамини е на Костов, а очинайка му, е трета братовчедка на дядото на Станишев.

Вярно е..но за четири години можеше да започне да го прави, а не да натиска народа още в блатото.Можеше са разсекрети отдавна договорите, можеше да заведе дела срещу всички които са ги скюючили, можеше да намали корупцията, да намали държавната администрация, да не убива малкия и среден бизнес....кое от това са направили..подсети ми и ще организирам митинг в тяхна подкрепа

Така е, но в една ограбена родина, като нашата любима... от къде по-напред да започне, което и да било нормално правителство? Как да възстанови всичко по нормалният път, като всеки втори в политиката и властта или не знае законите, или не му изнасят, или е корумпиран? Кой би се оправил в тази каша - бъркана 23 години? Дори ТЕЦ-вете в Микса са гласувани от МОСВ и то по времето на Доган... и така са подписани Договорите, че А се откажем, а плащаме милиони Неустойка. И, кой ще я плати тази Неустойка - Ние, гражданите, чрез пари в държавната хазна. А, ще си я разпределят горепосочените... Щото са си помислили за "бъднините"!

Много поличби тази вечер. За съмняващите се, кой е истинския враг на България. Еврейството. Имаме президент, който декември ходи в синагогата да чества с евреите празника им ханука. После, на гроба на Левски без никаква връзка взе да се хвали, че сме били спасили евреите преди 70 г. Кой го интересува това. И то на този ден. И то на гроба на БЪЛГАРИН, когото точно турци и ортаците им евреите са го обесили. Гавра с Апостола. Има ли все още неосведомени, че ние не сме били 500г само под турско робство, а под турско-еврейско. Още поличби. Денят на обединение на нацията беше опорочен от еврейските зомбите. Оградиха паметника със заграждения, за да не бъде допуснат обикновения българин. Така се предизвиква разединение. И за пълна гавра е яката поличба. Паметникът е охраняван от бронирани машини, Пустинна котка. Еврейско производство.. Това казват поличбите. Българите имаме вече много сериозен проблем, наречен евреи.

Както Слави каза - до сега само турците не са дали на хората да изразят уважението си към Апостола. Днес беше втория път -този път от мутро-еничарите ГЕРБ !

Как стана така, че оскотяхме толкова много... Това ли донесе демокрацията? Сметките за тока се оказаха по-високи от паметта за Апостола. НАРОДЕ???? Боеве, кръв, опити за палежи - това ли е пътят. Да - и то само вечер, през деня, в работно време всичко мирно и кротко... Да, ГЕРБ надминаха всички предишни. Но сметките на топлофикациите по-ниски ли бяха, а не ревахме и не протестирахме! Емоциите са лош съветник, насилието не е изход.

Мутрите между тях си говорят на езика на насилието - докато не почнеш да говориш на техния език Буда няма да те разбере ... Капичи ?

И през деня, ако продължават да не ни виждат и да се правят на ударени.

Буда появи ли или тренираше в Банкя с вибратора за срещата с Вовата в Кремъл ?

Как не ви е срам бе! Нищо ли свято няма във вас!! На този ден да освирквате Президента на Републиката!

Плевнелиев е безкрайно неудачен избор, с мътно комсомолско минало, престъпно натрупано благосъстояние и фалшифициран вот. Накратко, поставеният Плевнелиев е един напълно ненужен човек. Плевню изглежда като нахилен идиот, безспорно. Заеква дори когато си чете речите. Най-често гледа така, че не си сигурен дали ще се засмее или разциври. Това е защото и той самият не е сигурен. Във Варна президентът Росен Плевнелиев остави поредното усещане, че се държи като слънчасал и без да има слънце винаги. Плевнелиев се изтъпани на площада пред съда и подскачайки неадекватно рече, че Варненският окръжен съд бил модел за България. Плевнелиев бе зает да се хили като изоглавен и като си тръгна, хукна да се връща бягайки, защото забравил, моля ви се, да каже довиждане на шефката на съдийките Ванухи Аракелян. Зевзеци от площада коментираха, че Росен Плевенелиев спешно трябва да се прегледа при видния варненски психиатър Войнов, защото има видими ментални смущения в поведението, лицевите мускули и неадекватните подскоци и хилене.

При този варненски психолог ходи цялото рководство на ДПС, а после, по техен съвет, го посети и дружинката на Станишев. Много добър специалист е. Особено за малоумници.

Преди доста време, когато нямаше толкова телевизии и информация, съществуваше едно предаване на италианската телевизия "Златната монета". Там се подвизаваше едно мишоче Джиджо, което си вреше нослето навсякъде. Те това е президентчето ни плевенлиев. Нарочно го пиша така!

Събрали се безработниците и отишли да освиркват. Герб трябва да спечели,за да се оправи тази държава,за да има ред !!!

че нали вече спечилиха, видяхме как оправиха всичко..или ти не живееш в тази държава???????????

АЗ СЪМ ЖЕНА, КОЯТО ДЪРЖИ НА ИСТИНСКИТЕ НЕЩА!!! Нападате Н.В.Царя ни любим без причина. Негово Величество направи много за нашата страна и за нашия народ, това не може да го отрече никой. Н.В.Цар Симеон Втори вкара Родината в НАТО и ЕС, интегрира ни в Европа! А като човек, Н.В. е толкова благ и хрисим, спомням си как почервеняваше и се повдигаше на петички по време на дебатите в Народното събрание, когато от разни смешни партии му се караха. На Него - на най-успешния Министър председател! Той ги громеше с речите си, но продължаваше да червенее, и се питаше, Боже, тези хора не разбират моята изключително много важна за България мисия! Вие не ги ли помните тези моменти, та ги пишете разни приказки, на които само Вие си вярвате ?

Тия дето са освирквали и плюли, биха направили същото и с Левски! Долни предатели! Поне от уважение към АПОСТОЛА можеше да скрият червената си принадлежност!

предател е този който не ни допусна до паметника..или теб те пуснаха?Ако са те пуснали няма смисъл да ти отговорям...и така и тяка няма да разбереш, много ви е малък умствения багаж

Браво!!!

ВЕЧЕ НЕ ПОДКРЕПЯМ НИТО ЕДНА ПАРТИЯ НАЙ-МАЛКО ГЕРБ.Но вмомента трябва хората да осъзнаят че свалянето на ГЕРБ от власт ще донесе още негативи.Трябва още четири месеца търпение и да се проведат нормални избори до тогава мътната вода ще се избистри.

Избори проведени от ГЕРБ няма да са нормални! Трябва ни служебно правителство, което да подготви и проведе честни избори.

Сега трябва да си ходят. До четири месеца може да натворят още гадории. Желязото се кове докато е горещо.

Тоя ухилен комсомолец ли ще ни успива ..Абе бохльо всички те знаем какво комсомолче беше и откъде дойде. Не ни раздавай упойки с твоите брътвежи...махай се ти си нарицателно за управление на българия и просперитет. От поведението на жена ти разбрахме какъв си..

Абе като видях оня немития Андрей Слабаков и кьоркитюк пияния му приятел по чашка,когото малко бяха пообработили,а да не говорим за олигофрените от футболните агитки ,които хвърляха по полицията всичко,което им попадне.Ясно е че вече целия протест се изроди.Тези тъпанари повечето от тях незнаят за какво е протеста. Жалко за хората ,които наистина има за какво да протестират.

Цветелина Бориславова да вьрне откраднатите милиарди в хазната!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Както Мария Антоанета..ще ги върне

Плевенеиев, Върви си сега и веднага, ти си срам за България.

И какво като дойде? Ако не ни хареса и той ще си замине! Гражданско мислене трябва вече!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Плевнелиев, Как можа да допуснеш тая мерзост да не допуснеш хората да не поднесат цветя в памет на Апостола, или и това не "зависи от теб" а???

Хора, как можахте да допуснете да се заплюе така грозно честването на 140 години от смъртта на Апостола?! Нима има право да иска нещо този, който плюе на единствената си светиня и на идеалите си? Поругахте паметта на най-светлата личност в историята ни. Превърнахте този ден в освирквания, побой, чупене, хвърляне на камъни и бомбички. Не зачетохте с 1 минута мълчание този велик ългарин. Срам! Защо допуснахте това, хора в София? как да изляза утре на протест и как да вярвам, че хората там са искрени и честни?! Просто съм отвратена!

Сигурно боцкаш у Хепито всяка вечер реститутко мръсна, а народа, майка ми и семейството ми се превиват от град....аре загърби, белите салфетки и добрите обноски когато 90% от народа гладува. А да не забравя, като се нахраня, ставам много добър и галантен дори, но като огладнея ще изям дори мравки на олигарсите дето ги показваше Кулезич в неделя....дето ме определиха за Обикновен..ше им е--а

кого питаш?тези които бяхме зад загражденията и не ни допуснаха да поднесем цвутя на пометника, или тези които сложиха загражденията..или по точно които заповядаха да се сложат-само един може да заповяда това и ако не се сещаш кой е по-добренаистинане излизай на протест..няма смисъл , няма да разбереш

Лена, права си! Как стана така, че оскотяхме толкова много... Това ли донесе демокрацията? Сметките за тока се оказаха по-високи от паметта за Апостола. НАРОДЕ???? боеве, кръв, опити за палежи - това ли е пътят. Да - и то само вечер, през деня, в работно време всичко мирно и кротко.

Не хората са виновни на такива като тебе, Ленче. Те не бяха допуснати да почетат паметта на Апостола. Бяха допуснати само официално узаконени престъпници. Предатели. Правокатори. Ти от кои по-точно си?

Не хората са виновни на такива като тебе, Ленче. Те не бяха допуснати да почетат паметта на Апостола. Бяха допуснати само официално узаконени престъпници. Предатели. Правокатори. Ти от кои по-точно си?

Не хората са виновни на такива като тебе, Ленче. Те не бяха допуснати да почетат паметта на Апостола. Бяха допуснати само официално узаконени престъпници. Предатели. Правокатори. Ти от кои по-точно си?

вие сериозно ли говорите за 100-те кг кашкавал и г-жа Фидосова? Щото аз друго зная, че депутатите от следващото НС ще заседават в нова ултрамодерна зала в бившия Партиен дом. По красота била равна само на Райхстага и Валонския парламент в Брюксел. Покривът щял да е от специално стъкло, което да предпазва депутатите от жега и шум и ще им разкрива небесна гледка, докато спорят и гласуват. И тогава от Космоса, освен Пентагона и Великата китайска стена, ще се вижда и Искра Фидосова А иначе си прав, гледайки цирка около откриването на метрото, останах потресен от простотията на първите ни държавни мъже и особено тази на Борисов! А горкият президент, имам чувството, че беше докаран насила там, за фон на Великия строител, горкият, хилеше се неадекватно и клатеше глава като костенурка! А журналята, тях въобще не искам да коментирам, прости, подлизурковци, въобще, пълен отврат!!!! Всъщност, не е ли наказуемо да пъхаш пръсти в устата на непълнолетни момиченца, както го прави Премиерът Борисов (Мутрата), при откриване на нещо?

НЕ РАЗБИРАТ ЛИ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЧЕ НАРОДА-ТОЗИ КОЙТО ГИ ИЗБИРА ,,НЕ ЖЕЛАЕ ТОВА ПРЕСТЪПНО ПРАВИТЕЛСТВО ДА ГИ УПРАВЛЯВА ПОВЕЧЕ!!!!!!