Откриха 120 кг застрашени змиорки на летище София

120 кг змиорки от критично застрашения вид Anguilla задържаха митничари от Аерогара София.

Обратно в новината

Коментари - Откриха 120 кг застрашени змиорки на летище София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво!Много точно и добре казано!

Ronin

Аз също написах мнение,защо народът гладува,но модераторите го изтриха!...Да не би случайно някой да вземе да се поучи и да не гладува повече.Нали въпросът е да се държи народа гладен....:)))

че някои богат балгарин искал да си хапне скапи змиорки .в испаня струват 1000 евро кг.сега ше ги хапнат митничарите или птичките в зоопарка.

Ronin

Който и да ги хапне все е тая.Важното е,че"богатия българин",който си ги е поръчал,сега ще"хапне дедовия"!...:)))

те змиорки се продават свободно на пазара в испаня струват1000 евро кг.испанците обичат да си ги хапват по нова година.и в испаня от кадето идват не са застрашени .

Преди години щом са засичани и в наши води не може ли да се ползват за зарибителен материал ?

Душички мънички, чак от Сарагасово море да стигнат до нашите митници! Тоя собственик да бъде поставен в слуз с лед, да види как е - поне до съда, който, разбира се, ще го пусне, защото няма доказателства, че точно той е купувал леда и ловил змиорчетата .... Заради тия алчни и безсъвестни контрабандисти на всичко живо изчезват цели видове риби, животни и птици от Земята - и какво ще остане за децата и внуците ни?!

Ще остане сал една Аврора! Ужасен ужасТ!

хахаххаа голям праз. Народът гладува, на вас змиите са ви проблем.

Добре че все още има хора като Аврора които пишат по тези форуми иначе отдавна да съм спрял да ги чета. Много изтещяли хора оставят мнения тук за съжаление. А за змиорките мога само да се радвам и да поздрвя БГ митниците. Да прихванеш и спасиш 120кг 8см-ви змиорки от защитен вид си е направо героизъм в наше време. БРАВО!