Борисов съобщил на чистачка, че спира поръчка на летището

Премиерът e разпоредил да се отмени обществената поръчка за нова фирма за почистване на летище София. Благодарни чистачки го чакаха с цветя и му подариха метла.

Обратно в новината

Коментари - Борисов съобщил на чистачка, че спира поръчка на летището | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бре да еба таз крива нива! ам те окрадаха каквото има да се краде! сега и да тръгне всичко в правия път, то многото пари са взети, бе разбойници хитри, деее! сега ше ни хвърлят прах в очите и нищо няма да знаем какво е било и кой е крал и влачил!

Г-н Борисов, не спирайте поръчката ми за почистване на ВСС и НС! Не искам да омаловажавам колежките, но техните метли са за обикновени боклуци, докато моята метла има калибър и почиства боклуците, които създават тази мръсотия.

То цяла България вече е на концесия т летището просто са го пропуснали! Скоро и въздушното пространство ще дадат на концесия!

Гласовете се монтират с устройства, така че няма как лично министър-председателя да се е обадил на чистачката.

Хем летището на печалба,хем ще се дава на концесия...Защо бе Бочко?Ако е на загуба -разбирам,ама като е на печалба????

Това е навярно световен рекорд по популизъм! Чистачка дава акъл на Премиер, при това доста глуповато и той го приема! И всички кимат с глава утвърдително, май! Упадъка в управлението на България е пълен и необратим, за сега!

Защо мислиш, че бойко е по-умен от чистачката, поне до сега, с нищо не го е показал!

Да съобщи или на Долен Продажников,а?!

тим в затвора а дпс извън закона

Някак не мога да си представя Путин или Обама по скайп с метачките на Шереметиево в пиар акция ;)

Наближава времето и на гарата да стане този цирк щом още малко му се подпали под задника

Що за глупаво заглавие! Кой обслужвате с такива заглавия не знам!?

искам да съм чистач на летището. Разбрах че чистата заплата там стига до 800 лв. Условията са добри. За мръсотията се оказва че не чистачите са виновни, а фирмите, така че работата не изисква лична отговорност. Заплата пък е повече отколкото аз взимам. Моля кажете при тези условия нужно ли е да търся връзки за да бъда назначен?

И на лудите максимално им пречи все още комунизма.

Не приключи ли вече предизборната кампания???????

Ето поредният цирк на битово ниво, присъщ за ранга на Министър председателя на републиката. Всичко е позволено за да се подържа имиджа на премиера, особено след нараненото му самочувствие, след срещата в посолството ни в Лондон, та ако ще това да са признателни чистачки от летището, на които обаче никой не се почувства задължен да им обясни, че все пак, само след няколко месеца ще останат така или иначе без работа, след като летището се отдаде на концесия и новият концесионер влезе във владение. Интересно тогава същите тези чистачки, какво ще пишат по форумите и дали ще продължават да възхваляват Кралят Слънце - Б.Б....

Къде пише, че след няколко месеца летището ще се отдава на концесия? Нe давай линк, защото ще го изтрият, кажи какво да напишем в google

ТОЙ- нашето Слънце им го каза.

(както "църните") и ние от България да бойкотираме "Оскар"- ите, За това, че вече два мандата не са ни обърнали внимание и оценили ББ в ролята на "Господ Бог" в родната траги-комедия наречена "Българска демокрация - 25 нюанса тъмно сиво". Боце е готов за Оскар !!

е впрегнато в спасяване имиджа на ББ :) Той като един Бог е до всеки обикновен човек и милостиво го гали по главата. А те, простите женички го благославят и ... изпадат в щастливи сълзи на благодарност, обърнали взор с надежда към небето...:)))) Ба, си театъра !!

Оскар за спомагателна роля получава метлата. Нищо чудно обхванатата от безгранично вълнение и получилата неземно удовлетворение кака чистачка, да си е направила селфи с нея, преди да я дари на бат' си баш бакан Бойко?

Защо само селфи? Може и нещо друго да си е направила. Скоро ще разберем имаме ли си вече българска Моника Люински. Няма начин да не се похвали в махалата.

Не с цветя, с по една хилядарка трябва да го посрещнат, защото ги оставя на яслата. Всички там са назначени с връзки или с рушвет. И за това говори окаяното състояние на почти новия Терминал-2. Разхождат се едни лели с едни колички, а положението е отвратително. Наскоро ми се наложи да пътувам и когато влязох в тоалетната, единият писоар бе задръстен и преливаше, единият автомат за течен сапун беше счупен, а другият бе празен. Миришеше та се не траеше. Отделно въртящата врата беше развалена, а един от мониторите, показващи заминаващи бе изгорял. Когато след три седмици се върнах, положението бе абсолютно същото. Ходил съм по много летища, но никъде не съм видял такава мърлящина. А има летища, където всяка минута излитат по 2-3 самолета и е олизано и чисто.

Така е! ФАКТ!

Много моля някой да ми дадет телефона на премиера да му се обадя, ако може да оправи заплатите на учителите, защото явно така става. За сравнение, заплата на учителка с 15 години трудов стаж в елитно столично училище 700 лева, чистачка на летището, която метла така и не е пипала 1300 лева, по информация на директора на летището. Браво!! Така се прави Кажете, колко неустойки ще струва на данъкоплатеца тази Ваша екстравагантност

Докато борисов и продажната клика,управляваща в България не влезе в затвора,държава няма да има.А да видим дали има народ,който да си вкара къщата в ред,или сме мърша.

чистачката ли е сключила договора, ама нейсе ?

"Добрият" ръководител на лошата администрация спасява добрите хора от нея !! Ако не беше Лондон и тази поредна сделка за източване на държавни средства щеше да мине!! Иначе всичко беше една блестяща ПР акция !!

Искрено се забавлявах с тази статия - точно копие на една от многобройните едновремешни статии в "Работническо дело" на тема: Другят Тодор Живков приветстван при завръщането му от благодарни трудови колективи". По подмазване, даже сега са изпреварили комунистическите агитатори - по-възрастните плачат, по-младите булки направо се подмокрят... :) Смешници.

А дървената мафия кога ще бъде спряна ? Изнесоха горите на българия тези мръсници, вземете спешни мерки, преди да сме се превърнали в пустиня!

Да защото взеха да правят много золуми и да крадат безобразно някои хора

Пряката екзактна комуникация с популацията и електората по дестинации и локации. С кого другиго?

Няма нужда да ми се обаждате лично по телефона. Аз ще го разбера. Благодаря.

Какво ли е правил Боко с чистачки на гарата?! Тоя откак се овнучи съвсем гое ударил през просото...

да, ама чистачките са 99,9% от ГЕРБ и затова Боко ги бръсне,че и четка дори, но явно,че се чувства най-добри при себеподобните, там нивото е най-добро за него - верват му, пъчи се в стил ала Болгар и е мнооооого на умното обратното

Що за правова държава сме щом Един премиер си позволява да действа като диктатор (отменя договори на търговски дружества, отменя обществени поръчки и т.н. все в нарушение на закона). Браво на журналята, че се радват на действията на Гения на Балканите, първия последовател на Тато, Ким, Йосиф и т.н. Браво на работническата чистачна класа, която не си върши работата и намира защита при Винету!

Това прилича на евтин севернокорейски водевил с партийно-тоталитарна насоченост.

Комуноидния мутро-милиционер, играещ си на премиер, най-сетне намери с кого да си поговори за "Винету"! Въпреки, че не искам да обиждам интелекта на тая чистачка, щото тя може и да е някоя безработна учителка или машинен инженер та нивото и да е далеч над това на Борисов!!!

идват пресрочни избори

Идват идват. Щото спират и паричките от еврогейския съюз и ..., логично е да идват. Те и по-радикални промени идват.

Седя си пред компютъра в центъра на Пхенян и слушам корейските новини: Група работнички благодарят на ВЕЛИКИЯ РЪКОВОДИТЕЛ Ким Чен Ун,че ги води умело по пътя на чучхе. В този момент погледа ми се обръща към екрана и ... ужас... ... Аз съм у дома и по българската телевизия тече репортаж, как група чистачки със сълзи на очи благодарят на ПЪРВИЯТ ПАРТИЕН и ДЪРЖАВЕН РЪКОВОДИТЕЛ за поредното лицемерно обещание..

Старите чистачки плакали, новите чистачки плакали, ама аз се разплаках като четох статията, Дир, щото и двата терминала са доста добре почистени, аман от алчни за мангиз и от ненужни новости:((( Кума Лиса

На Бате са му били заети ръцете, иначе щеше да пусне един Смс на чистачката. Нещо като - немаа се пуашите, ше търкате още плочките на аерогарата, новите чистачки съм ги пратил друго да бършат сега. Оставяте на летището..

Царю честити, по- добре да се обадиш на златев - нещо за бензина, а ?? Или на пеевски - да краде по-малко , или на цацата - да опандизи поне един ОТ ВАС !!! Или на фандъкова- да поизмие малко София, или на доган - да дава следващите предложения за Законодателна реформа, или на Гоце - да отпадне проверката на сина му , или на радан - да си трае, или на ..вучката , или на любен гоцев- да изгори малко от архивите , или на Горанов - да понамали размера на къщата си , или на Брюксел - да внимава с докладите , или на .................................... на когото трябва .. Все пак за ТОВА ти плащаме заплата - да се обаждаш на когото трябва и на когото те е страх да се обадиш .>))...)) BIG AL

И действия като на Уго Чаве или на някой властелин от Банановите държави. Иска момчето но толкоз му е ъкъла на пожарникар, бодигард и охранител. Дай боже след 25 години да дойде някой нормален. Всичко в държавата зависи отедин човек.

Спира поръчките защото от Европа не му дават нищо.Има да вземаме 7 млрд евро.

къде ОКТОМВРИ миналата година си го каза - НЯМА ДА СИ ГИ ВЗЕМЕМ!! А сега си прочети как сме отказали БЕЗВЪЗМЕЗДНИ пари за решение на НАШЕТО ПРАВИТЕЛСТВО от 2011-та година. И включено в Програмата на ЕС. За ремонт на ж.п. линията ВИДИН - СОФИЯ - КУЛАТА. "На практика се оказва, че поради липсата на политическа воля, незаинтересованост от развитие на европейския път на България, или поради некомпетентност и въпреки изготвените и одобрени проекти, страната не се възползва от възможностите, които предоставя членството в ЕС и пренебрегва съвпадащите национални и европейски приоритети."

Метла за премиера от благодарни чистачки Развълниван, той яхна метлата и отлетя!

Първо, това е голяма поръчка, второ се подготвят документите за концесия. tova e nenormalno:)

Дадеш им свобода на овцете, а те не знаят какво да я правят - яде ли се, пие ли се. Все си търсят и пъдаря и кучето-пазач... и са щастливи.. ;))

Първия който трябва да бъде незабавно изхвърлен е директора на летище София - този човечец НЕ СЕ СПРАВЯ. Той не може да осигури дори едни чисти тоалетни. Второто, което трябва да се направи е са се изхвърлят всички нагли чистачки от същото летище. Обиколил съм почти целия свят и мога да се подпиша под това, че по-мръсно летище и по-гнусни и отвратителни тоалетни НЯМА.

Директорът на Летището ли чисти тоалетните? И когато той основателно е недоволен от свършената работа и иска да уволни мърлите, Бацето не дава?! Питам се, кой ли е ПОВЕЧЕ за уволнение?

Директорът на летището управлява административния и помощен персонал. Негова отговорност е да създаде система за контрол на изпълнението на отделните функции в този транспортен възел. Без съмнение много важна част е чистотата. За това изразявам мнението, че директорът на летишето не може да ОСИГУРИ дори едни чисти тоалетни. Съшо така не може да осигури нормално работеща информационна система на терминалите, както и да предотврати заспиването на служителнките отговарящи за това. Та, какво уважаеми не ти е ясно? Или във ваше село, кмета извърля боклука и мете улиците?

Хайде стига бе, то г.за ти мирише, ама си го носиш, нали

Първо, това е голяма поръчка, второ се подготвят документите за концесия.

Нали е на печалба,има пари :)защо подготвя концесия

Щом и чистачките го поддържат, значи е на прав път.

08.02.2012 250 000 000 Падеж 08.02.2014 30.01.2013 40 000 000 Падеж 30.01.2016 22.12.2010 175 000 000 Падеж 22.06.2014 22.12.2010 405 000 000 Падеж : 22.06.2014 30.03.2011 135 000 000 Падеж : 30.03.2016 30.03.2011 385 000 000 Падеж : 30.03.2016 17.02.2010 170 000 000 Падеж : 17.02.2017 17.02.2010 580 000 000 Падеж : 17.02.2017 02.07.2012 950 000 000 euro 1 858 038 500 лв Падеж : 09.07.2017

На Орешарски са тия заеми!

Министър на финансите - 17,8,2005 - ЮЛИ 2009-та. Премиер - 29 май 2013-та - юли 2014-та.. Що ми се чини, че датите вляво са в дупката между двете длъжности.. А Ментата Горанова тогаз ЦУНКАШЕ ДЖИДЖИТО..

То той успя да фалира Софийска община че една държава ли ще му се опре...

Щастлива женица. При толкова телефонни измамници в ефира, попаднала на Боби !

Ако си мислиш, че другия месец няма да бъде уволнена???

Боко ще я вземе да му чисти в банкя нали и има телефона вече:)))

USA СЛУЖБИТЕ СА ОТКРИЛИ 450 МЛН. ДОЛАРА В БАНКА В САУДИТСКА АРАБИЯ НА ИЗВЕСТЕН БГ-УПРАВЛЕНЕЦ И НЕГОВ СЪРАТНИК С ТУРСКИ ПРЯКОР. ФЕДЕРАЛЕН СЪДИЯ Е РАЗПОРЕДИЛ КОНФИСКАЦИЯ НА ПАРИТЕ. През цялото време си ислех, че става въпрос за Доган, а тя каква излезе. Пред тази далавера Христо Бисеров има вид на пеленаче. Има за наваксване. Кофти е преди избори да ти гепат парите. В предвид честите посещения до Катар - да се проверят и катарските банки.

На един ага, на трибунката му "МОЦИ", резнахме лентичката..

Не е АГА , а е ПАША !