Пилот вдигна под тревога летището във Франкфурт

Пилот на полет на Луфтханза, наближаващ летището във Франкфурт, неволно задейства тревога за националната сигурност, след като изпрати код за отвлечен самолет.

Обратно в новината

Коментари - Пилот вдигна под тревога летището във Франкфурт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, важното е, че го е вдигнал колегата!!!

Объркал е човечецът. Помислил си че компанията е Луфтвафе.

Следващия път над тревога.

В сродна статия за тези покрайнини пише, че германските войници пак се оплаквали от липсата на зимно облекло. Странно, откъде ли ми е познато?..

И Луфтханза не звучи лошо. Пробва човекът да не сринат пак Дрезден и Пеенемюнде, проверява дали спят хората му долу в кулата. Шегичка, Уили. Сиреч, ето, виждате ли, уж напреднали, напреднали, но и при тях може да се случи такова нещо, камо ли у нас. Но в този случай отвлеченият е не самолетъ, а пилота, даже много отвлечен.

Предозирал е.

Майтап си е напрвил човека ,доскучало му е дългия полет и е поискал да г посрещнат подобаващо.

"Пилот вдигна под тревога летището във Франкфурт". Добре, че не е вдигнал летището "над тревога". Но авторът не е вдигнал под тревога никого в dir.bg.

Пилот вдигна под тревога българската нация, блажено спяща под ботуша на един прост гавазин. С което изпълни заветана Апостола.

Значи днес голяма суматоха- канибалите са в Париж, обърканият пилот във Франкфурт, а в България онази днеска каза, че шизофрениците били у нас. Ми утре на кого ще да е ред- то не останаха вече нормални хора. Па и си плащаме за билетите.

Да, трябва да се внимава. Изобщо не е едно и също да се излъчи 7600, 7700, или, не дай си Боже 7500.

грам нищо не разбирам от авиация, обаче аз ако определям кодове за дадена ситуация, то ще определя така кодовете, че да няма шанс за неволно объркване на една цифра.

Тревожно непознаване на родния език (ако им е роден, де) от страна на драсналия тази... статия, ужасяващо тревожно...

"Пилот на полет на Луфтханза..." а самолета на коя компания е бил???:)))

Ал Кайда Траш Еруейс.

тия дживотни не могат без содJюци, бабеци, дедовци и техни карантии в дебели черва, вкусните им бахури!

ужас!Объркал дрогата.

що тей прайш?!

Прословутия германски професионализъм.

Може да не е бил германец.

Еми за отвличанае скуока е 7500, за радио проблеми 7600. Гениално, но факт. По всяка вероятност ги е забравил те толкова и често се ползват...

Аз от години се опитвам да запомня тези кодове и все не мога. Че има и още един, 7700, при аварийна ситуация. Колко му е да ги объркаш!

ръчно задействат ARTEXa и почват въпроси от Кулата къде се е разбил самолета.