Коли стоят с години на паркинга на Летище ”София”

Автомобили стоят с години на паркинга на Терминал 2 на Летище София. Много хора оставят колите си там при пътуване в чужбина и ги прибират след месеци.

Обратно в новината

Коментари - Коли стоят с години на паркинга на Летище ”София” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аман от ганстери! Първо на първо по цивилизования свят има летищни паркинги точчно с тази цел - да си оставиш колата докато те няма. И цените не са по-скъпи от цената на билета, както е у нас! За сигурността - наскоро някакви гръмнаха един микробус със стока, за да се правят с конкуренцията.

ама Вий нямате ли паяци, обадете се, при нас има и действат добре, ще пратим немедлено

Може да са крадени и после оставени там,до нас също имаше .Обадихме се и след 1 час пристигнаха собственици от Пловдив

Te tam sa depozirani trupat lihvi

То па все едно някой е седнал да се прибира в изтакованата бълхария.

Къв е проблемът? Спазват ли закона? Спазват го! На синя зона като спазваш закона и цакаш кинти никой не се оплаква! Айде без заклеймяване!

И кво става с гумите на тия коли след месеци и години стоене на едно място без движение?! Като се върне - сяд и подкарва, так ли?! Ацццки умно, няма що ... до първия завой или светофар, и до първото по-рязко натискане на спирачките!

Вади компресора или крачната помпа от багажника и си припомпва гумите ма, жено-шофьор. Питай по-добре какво става с акумулатора. Не че си наясно какво е това де. То жените сте еманципирани само докато колата не успее да запали.

Поредната българска малоумщина,която тарикатите веднага са надушили.

тези таралясници са на пишман българи измекяри, тръгнали на гурбет уж за малко, но им се усладил запада... там си имат малко по-хубав таралясник за каране и радване и не им пука за тая трошка дет' е на паркинга и загрозява... а и за тях няк'ви си 50 евро вече не са пари понеже изкарват там някакви си евра и им идва самочувствието, че са голямата работа... сложете им глоба 10000лв та да ги заболи и да им избиете гадното измекярство и наглост! ако имахме полиция, то щяха да се самосезират, да издирят собственика на тоя 5г застоял таралясник, из цяла европа щяха да го дирят и като го намерят да му наперат арест и огромна глоба... така се прави!

На нашата улица от 22 номера има три такива автомобила, които стоят повече от три години. Просто не сме синя-зелена зона, макар че сме до Оборище. Единият го използват за склад за нерегламентирани психотропни вещества за испанската гимназия. В другите два просто си държат туршиите. Всичко това е без пари.

ДОКАТО ЛЕТИЩЕ СОФИЯ НЕ СЕ ПРИВАТИЗИРА БЕЗОБРАЗИЯТА ТАМ ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ ЗА СМЕТКА НА БЪЛГАРСКИЯ ДАНЪКОПЛАНЕЦ !

Дали някои от тези коли не са на издирвани хора?... Колко е трудно да разбереш на кой е колата и къде е собственика ий?....

Това със загубения талон не го знаех! Мерси за идеята! ;)

Паркинга на лифт Симеоново е същото положение - прилича на гробище за стари автомобили.

Сега отидете до директора на летището и го попитайте защо е така....От години на високи мениджърски позиции стоят хора, дето на 2 магарета сламата не могат да разделят...В политиката и министерствата - същата работа! Казуса с паркирането е толкова сложен,че достоен за решаване от бай Мишо ,кварталния месар.....

Ами то с такси от и до летището ще струва при всички случаи под 100 лева също.

Да ама на летището ще ти я охраняват 5 години за сто лева ! Ако я оставиш пред блока могат да ти я вдигнат ромите с каруцата за вторични !

Е къв е проблема да си оставите колата в първия квартал на което и да е летище и да вземете едно такси за 2лв. О ама не сакън.

Проблема е, че като се върнеш, може да не я намериш!

Е не може ли да си запишеш къде си я оставил. Ба си

Много сме развити икономически

За посочения автомобил с предстой над 5 години собственика му е бил с еднопосочен билет и направо им го е харизал.

Слаба държава. В Турция на летището не се разчита на талон, а се снима номера на автомобила и после по него се плаща.

... снимката отзад ли е?..

Плащането е отзад, в зависимост от престоя.