Хиляди, блокирани по летища, нощуваха по пейки

В Европа тежката зима продължава да сковава въздушния трафик. По международните летища в Германия, Франция и Великобритания са отменени стотици полети.

Обратно в новината

Коментари - Хиляди, блокирани по летища, нощуваха по пейки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Hедей така, "алармистите" се позовават на фактите от синоптици,изследователи ами иди да видиш какво става с айсбергите?Tова, което виждаме сега е а н о м а л и я. Hали пишат че не е било от 20-50 а и повече години? Tова са д в е различни неща за климата и глобалното затопляне. Hе чете ли, че миналата година от топенето на айсбергите водaта блокира от север и от юг голф6трома и той почти спря да се движи?Dве недели имаше небивал студ!!! бъди здрав и благословен праник! Hе забравяй кой се роди-ISUS Xристос!!!

Мдааам, а имаше едно време някакви дрогирани алармисти, които разправяха нещо за глобалното затопляне... Предлагам им да излязат по къси гащи и джапанки пред Айфеловата кула и да държат 2-часова лекция по въпроса!

Природата напомня за себе си... Правителствата не искат да подпишат Киото, но планетата просто ще измете човешката напаст!

един по-корав за хижаря!

Еми не може да спре да вали там!А и хората спят по пейките докато дойде полета им.

Нощуват по пейки, но имат щастливи лица ! От утре обстановката ще се нормализира.

От твоите уста в божите уши!!

Не проумявам цинизма на предходните коментари... Не всички са тръгнали на ваканция (макар че не виждам нищо лошо в това)- много хора пътуват по работа, други се прибират в къщи. Аз лично ще пътувам към България в четвъртък и силно се надявам летището да остане отворено. Билетът ми е закупен преди два месеца, а и безкрайно много искам да посрещна празниците у дома.Вероятно и аз ще получа някое нелицеприятно определение, но не разбирам цялото това злорадство.Някой ден и вие може да попаднете в аналогична ситуация.

Напълно си права! Който не те разбира си е негов проблем!

напълно си права коите те разбира не е добре с акула искаше да каеж ..аааа

напълно си права само нема са шашкаш

dan това си е за шашкане! Четири дена на летището си е е....о сещаше!? дано всички хора се прибират при родините за Бъдни вечер! Най-искренно им го пожелавам! На Коледа все пак стават чудеса!

За къде си тръгнала, ма? Няма ли работа за теб? Какви са тези ваканции, какви са тези слободии? Я по една мотика, че да се научите как се пътува със самолетчета.

тоопа ..ами и аз требва да патувам бе келеш ти маитапиш ли се ..я си земи ти мотиката и си копаи нивата нали си от село така че не даваи акъл да не те разметам..ае бегаи да не се ядосам че ше видиш мъжко магаре в тъмница ...ше те изправим на мигли да одиш..хахаа затапих ли те ...келеш !!!!

Като са агнета нека да мръзнат по гари и летища-аз съм си вкъщи и ми е гот топло е -пия си питиета и си замезвам,стига са се оплаквали-нали виждат какво е времето-къде са тръгнали в това време-не ми пука за тия хора-ако ще и до напролет да стоят там.

Знаеш ли колко много хора планират пътуванията си 1-2 месеца преди да заминат? Те откъде да знаят какво ще е времето седмици по-късно? Ти си стой вкъщи и си замезвай, щом с това се изчерпва житейското ти щастие.

Идиот си и това си е! Аз чакам дете то си! дано и ти да дойдеш на моето положение, но на дали! Такива като тебе е по добре да не се размножават!!!!!!

да, на някои мозакат им служи само за физилогично нужди - ядене, пиене и т.н. блажени са такива глупаци, истина е... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

вмето да направят разсточителство навсякъде по курортите да видят хората как живеята по другите места които си нямат къщи