Решетников: Радев бързо промени своите възгледи

Генералът от руското разузнаване Леонид Решетников укори президента Румен Радев, че е променил проруските си възгледи от времето на президентската кампания.

Обратно в новината

Коментари - Решетников: Радев бързо промени своите възгледи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕ ТЕ ПОЗНАВАМ РЕШЕТНИКОВ,НО НАШИТЕ АМЕРИКАНСКИ ПРИЯТЕЛИ СА ДУМИ НА ПУТИН.КОЙ СИ ТИ ЧЕ ДА ДАВАШ ОЦЕНКИ?НЕ СТИГА ЧЕ СМЕ ВИ УЧИЛИ НА ХРИСТИЯНСТВО И НА ЧЕТМО И ПИСМО.САМОЗАБРАВЯШ СЕ!!!

Путин казва " Нашите американски партнери", той винаги много внимателно подбира думите си и с лекота кого да е не нарича "приятели"! Л.Решетников е генерал от руското разузнаване. А кой си ти, о неразумни юроде, който се пише Българин, а явно забрави на кого дължим Освобождението си от робството. Ако не беше Русия и нейните войници, проливали кръв на българската земя, нямаше да я има кирилицата сега тук, щяхме да говорим на турски.

Решетников кво става бе.Вашия човек нещо бърка, я му издърпайте ушичките, кви ги приказва то не че ги мисли, ама нали трябва да се прикрива че е НАТОВЕЦ.

Решетников е ползвал лош преводач - Радев заявява многократно и непроменено - ЕС и НАТО са наш стратегически избор, а с Русия е необходимо да се развива сътрудничество. за санкциите срещу Русия винаги е твърдял, че носят повече вреда.

Кой го пита този смръ дльо и българомразец, та плямпа? И защо уж български медии цитират провокациите му ?

Тъгуват руските другари. Те си помислиха че работата им е опечена. Ама тоя път май нещата няма да станат толкова лесно. Самият факт че висш офицер от ГРУ се занимава с българския президент е показателен - това означава само че ГРУ и/или КГБ са си поставили стратегически цели в България. както добре знаем резидентурата на разузнавателните централи с енамира в руско-съветското посолство. Така че службите, които трябв ада с егрижат за сигурността на България - ДАНС, контраразузнаването, и др. да вземат и да си свършат работата за която им се плаща. Тук, от 3 месеца се тръби че ген Решетников нямал бил нищо общо нито с бСП нито с номинацията им за президент. А сега изведнаж става ясно че той, или екип от ГРУ/КГБ е дърпал конците на президентската кампания в България. като добре е известно КГБ (или както сега се нарича ФСБ) и ГРУ са в жестока конкуренция. И ние можем да използваме това за получаване на някаква по-достоверна информация. Но наглостта, с която съветникът на Путьо явно с енамсва във вътрешните ни работи е дразнеща. Да, за някои е въпрс на чест да развяват руското знаме по време на встъпването в длъжност на Президента. Цялата тази пасминя от руско-съветски мекерета освирка Президент Плевненлиев, като си мислеше че по този начин го обижда. Напротив! Това е най-голямата похвала, която може да получи един истински български патриот и демократ. Защото измислени "патриоти", които изповядват максимата на БКП от времената на милиционеро-социализЪма "любовта към СССР е най-висш израз на патриотизъм" на нас не ни трябват

НАТО изобщо да не вярва че ще има сигурност в ТОЯ. Шпионите ВИНАГИ остават шпиони.Не може един път да защищаваш анексията на КРИМ а после да казваш ама аз съм Натовец.

до решетников!не са тревожи,тои е наш верен кадър!ще се убедиш как сега българия ще стане дубаи на европа!всеки българин със 1000 долара заплата.българските пенсионери ще са равнопоставени със руските туристи и бизнесмени по родното мутренско черноморие на нашите момчета!

Господа, реших да проверя кой е този Решетников в руските сайтове. СВЕТОВНО НЕИЗВЕСТЕН "ЕКСПЕРТ"! Откъде го изкопаха нашите идиотски Медии...., но това, което прочетох за него в руските сайтове се свежда до едно - Русский дегенерат: Решетников Леонид Петрович - Генерал-лейтенант из Службы внешней разведки России, известен с параноичните си теории на световната конспирация!!!! Нямам идея чия е идеята, мнението на един изкукал идиот да се представя като миродавна. Роден в Германия, завършил в Украйна - Харков и Софийски университет. Единственото е че наистина съществува такава откачалка, която е известна и популярна САМО в БЪЛГАРИЯ.

...и съвсем случайно е съветник на Путлер и доскорошен директор на институт към външното разузнаване на Разия.

Българите свбодно пътуват и работят в Европа, защото и България е в Европа, а не в Сибир!

А нима не знаеш че 40 % от територията на Европа е в Русия ?

А щяхме да сме в Турция, ако не беше Русия-матушка. Да не забравяме, че на Европа не и пукаше за България, в кръв и сълзи от робството.

Абе нещо не схващам! Нали уж Решетников нямаше нищо общо с Нинова, както с предложението за кандидат президента Радев, пък сега му държи сметка! Значи руските тайни служби ни поднесоха пионката Радев и ние като първи глупаци тичахме да гласуваме за генерала. Пък му треперят, че може и Майдан 2 да му бъде спретнат тук. Скъпи мурзилки и комундета, ако и сега продължавате да твърдите, че о.з. Радев няма нищо общо с руските тайни служби и интереси идете и се гръмнете.....така или иначе повечето сте въоръжени!

А и още нещо, като според този КГБ измекяр българския народ е много близък с руския, защо българите, които заминават оттук.....заминават за западна Европа да работят, а не за матушка Русь. Ха де! Да, като българин наистина нямам нищо против руснаците....особено рускините....!!!!!!!!!!!

Ами напъни се и ще схванеш= Решетноков е агент-провокатор

Болшевишката наглост е безгранична като Путиновата географска мечта! Този Решетников да се тръшка за благоденствието на "процъфтяващия" руски народ , отдавна не сме руска губерния или 16-та република!

То още СССР отхвърли молбата на НРБ за 16-та република, та сега ли ? Не се ласкайте "патриотите", - на никой не е нужна България в Русия, това ще са само разходи и накрая оплюване. Урокът е научен в Русия - далече от "братушките"

Все пак ЕС е нашето място и трябва руснаците да търсят партньорство с ЕС, а не ние да избираме или или, щото няма такъв избор!

Много са ми смешни такива руснаци. През 80-те сами си разритаха кочината, а сега реват, че бившите им съюзници са ги изоставили. Ами обърне ли се колата - пътища много. Всеки се спасява както може. Те самите на два пъти позволиха да им разсипят държавата (първия път - 1917 г.), а сега другите им виновни. Нали сте велика нация - стегнете се. До малката България ли сте опрели?

"Решетников" звучи силно респектиращо, особено казано след "Калашников" :)

Другаря Решетников доста се е издухал вече като стара кагебрйка!Излиза, че щом сме в ЕС и НАТО сме" русофоби", но ако излезем ставаме автоматично "русофили"дори и да не сме реално!Странни разсъждения!Това ще да значи ,че и всички руснаци които имат имоти у нас,особено и тези които живеят постоянно са също " русофоби",защото сме страна от ЕС,както и всички останали руснаци които живеят в държави от ЕС и тези които живеят в САЩ!Или според бившото КГБ нямаме право на самостоятелен избор,а единстврно е важно да сме" русофили "извън ЕС и НАТО!А случайно да забелязва колко глуповато изглежда!Нямаме право на партньорства и съюзи ,единстврно само с рашките и Те да кажат т.е.Кремлин или разни приближени!Е вече байгън!

Ако Радев тръгне срещу Русия като Плевнелиев. На демонстрации и да го махаме преди да е почнал да ни прави за смях пред света. Нека му дадем малко време и да му видим делата първо.

Какво значи точно да " ттъгнеш срещу Русия,зомбиян?

Той си го е написал бе, като Плювню да тръгне да прави общи черноморски флотилии за ограничаване на Русия, или да призовава цяла Европа да ограничава Русия и т.н. Ние сме такава въшка и плюнка в момента, ни армия имаме, ни нищо, защо ни е да се репчим на този и онзи, вместо да си кротуваме кротичко в ъгъла, не знам. Знам само че тъпото ни политик като шило в торба не седи и трябва да си покаже всичките магарии на показ, затова сме компетентни по всички въпроси.

Ха! Май ГЕРБ се оказаха по-русофили от БСП!

от помияри. Русия това, Русия онова, а откога - Русия беше мръсна дума. Съветски съюз, ама вече и съюз не е - верно Съветската страна анексира ама трудно. Русия беше царска и избиха до крак целия царски род барабар с пеленачето. Това не са хора - това са озверели, огладнели пияни мужици.

Момко, изпиши в Гугъл "Кой унищожи Русия" или " Анархо-болшевизмът в Русия" и ще научиш всичко. Руснаците са жертви, така, както и аристокрацията им начело с Царското семейство.

Хората са жертви единствено и само на решенията които взимат! Не се опитвай да прехвърляш вината на друг!

Радев, ако е стратег в действителност, трябва да постави на масата въпроса, който мъчи междудържавните ни отношения с Русия а именно. Слагане на край на фалшификатите македонски език и коминтерновските политики спрямо нас. В замяна, от общ интерес е хъба при Варна да се реализира, като част от Турски поток.

Решетников говориш, у нас е най-зле от всички бивши соц.страни и защо? Защото нямаше лустрация. Верно - ние сме най-нещастния народ, ама след руския. За щастие поне можем да се махнем, дори много се забавихме - колкото и да чакаме - комунягите не пускат. А човек има само един живот, трябва достойно да го изживее, а братята руси не могат и да избягат от Путя. Въпросът защо пият квото им падне е излишен.

Имаше лустрация,непълна,но имаше!Уволниха от службите,които станаха мутри и ни ошушкаха! Е някои от главните,Желев като неук демократ и непознаващ системата ги прибра като Бриго Аспарухов например,който естествено го излъга и добре се облагодетелства!Е че не случихме на умни,така е ,но "новородените "демократи абсолютно неграмотни и въпреки първоначалните намерения се отдадоха на лакомия!

...да лети с военен самолет,за по евтино...ми,да беше отишъл в Брюксел с конски вагон,бе-още по евтино,щеше,да му излезе!,,,Само,че в конските вагони няма парашути,май?!...

...щеше,да се чувства по добре във вагона...

Слушайте Решетников ! Той ще ви каже какво да правите !

От президента на България зависи само какви глупости ще ръси и кого ще ласкае и кого ще дразни, той правомощия няма. От също Решетников нищо не зависи, понеже старите съветчици си изпяха песента и само дрънкат колкото да не заспат. На Русия Бг и е през оная работа, пет пари не дава защото знае че и тях ще загуби и ще получи само претенции насреща. Бг прецака руските енергийни проекти, и Русия практически сложи на България един дебел кръст за поне 50 години напред.

Кръстта си е кръст, ама на България и дреме за руския кръст! У нас без кръст МРЗ е 460 ева, а в Русия с кръста - 200 лева! В БГ пият ракия, в Русия се тровят с "Боярышник"! Егати "великата" държава, в която нарада ще се избие за гранясал двуседмичен хляб, разграбван направо от сметищата!

От МРЗ след осигуровки и 10 % ДОД остават 345 лв в джоба

Не си дък а си кук и то много кук, знам неколко руски фирми в които заплатата е 2 000 евро за около 20 работни дни , начални учители също със заплата от 1 200 евро в Москва и това е най- малката , колкото по- далече е учитела от столицата , заплатата се увеличава, за цените на горива , ток , вода нема да пиша символични са , за спокойствието по пътищата също ....... ай със здраве.

Генералът малко бърка! Народът на Русия е народ-страдалец. Той иска промени, но така и не ги получава. Падат му се политици, неспособни да прекроят историята, но способни да опоскат народа до дупка, а като се напече положението да дуфтят във вилите си в Калифорния и Майами!!!!!

Аз не вярвам на нито един руски боклук, какъвто явно си оказва този Решетников..аз продължавам да вярвам на моя си президент за когото съм гласувал.

Ами то е така - гласуваш за Радев - получаваш Решетников!

"Генералът от руското разузнаване Леонид Решетников укори президента Румен Радев, че е променил проруските си възгледи от времето на президентската кампания." В отговор генерал Радев вежливо му е отговорил, че е взел предвид градивната братска критика и вече си го е преместил от десния крачол в левия!

Цитат: "От България заминаха милион, два. Заминаха и работят в Европа" - и как поне един не замина да пие Бояршник в Кочината?

Г-н Решетников наясно ли какво говори и какво иска! Ние сме европейци и живеем в Обединена Европа ,не сме част от Евразия! Европа се обединява за да не бъде разделяна отново на лагери с различен политически режим и нова Студена война,а да остане в демокрация!Дори у нас демокрацията да беше криворазбрана и започна порочно,то бе причини че народа беше ограбен точно от бившите ДС елементи ,днешни олигарси и други подобни по веригат,което допринесе за загуба на ценности!Но рано или късно нещата ще си дойдат на мястото,колкото и да изглежда мираж и затова точно за ЕС да ни се меси друга държава е прекалено, а колкото до културно сътрудничество,туризъм с Русия ,членството в ЕС не е пречка,а и вече имаме половин милион навлеци от изток!Пожелавам и Русия да влезе в час,да се вгледа в себе си,да види къде се намира и престане да окупира други държави като нейна собственост!

Ние сме европейци и живеем в Обединена Европа - тъй кат дрънкаш вярваш ли си?

Що, България не е ли част от ЕС и освен български гражданин не си ли и европейски? Какво пише на личната ти карта?Друг е въпроса колко се вписваме,но може да учиш,пътуваш и работиш свободно!

На руснаците толкова много им е "мило" за Българина, че правят всичко възможно да дойдат в България, за да помогнат на мизерстващия Българин! Като тигри се мятат! Милиони хвърлят! Президенти назначават в България! Даже насила искат да се натресат, само и само да помогнат на Българина да заживее като Европеец! Дори от Европейския Съюз искат да извадят България, за да може Българина да стане по-голям Европеец! Мило и драго дават да оправят Българина! Много добродушни хора с голямо сърце!

Не сте свикнали на качествени управници, ето защо плюете и бълвате квото можете - айна. Генералът е изключително стойностен, умен, достоен. И всеки път, когато се доказва, ще предизвиква истерии у вас. Хак ви е, като мислите със адните си части!

Кой генерал, защото Радев от доста време е другар. Обикновен другар.

...да лети с военен самолет,за по евтино...ми,да беше отишъл в Брюксел с конски вагон,бе-още по евтино,щеше,да му излезе!...Само,че в конските вагони няма парашути,май?!...

радев е американски пръдлю

съгласен, само ако замениш американски с руски

Радев е гола вода. Нищо не каза за борба с миграцията.

Интелектуалното ниво на този тъп шапкар е твърде ниско,за да е в състояние да направи някакъв анализ на миграционните процеси.

Когато една проста кагебишка пръчка си позволява да говори от името на Българският народ е време пасоля на кочината да бъде привикан във Външно и да му се връчи официална протестна нота срещу намеса във вътрешните ни работи!

Тези един, два милиона защо ли отидоха да работят на запад, а не отидоха в Русия.

На запад се живеело по-добре... ох, колко ей такива родни балъци има, дето не са излизали от махалата си. Иди там да побачкаш малко като тъп бял роб, да живееш в каравана, да ползваш флашки за тока, да ти се звери шеф пакистанец - и после пак пиши.

Няма да оспорвам това което казваш. Така е в класовото общество. Ти говориш за най-ниската класа. Класата на необразованият беден емигрант. Човек без никакви инструменти за каквото и да е съществуване а на всичкото отгоре и чужденец. Но ако успееш да влезеш в средната класа, която по правило е най-многобройната, нещата седят по друг начин. Не случайно от България .... а и не само то нея емигрират на "запад". Никой не емигрира в Пакистан, Иран, Китай или Русия. И тук задавам въпроса ...Защо?

Хехех, почваш да ме радваш. Да си в "средната" класа на запад вече е цяло тегло; натоварен с огромни данъци, които да поддържат хем социално слабите, хем супер богатите. Средната класа е на ръба. Виж, в Русия обаче се заформя силна средна класа и именно нея чакат с трепет всяко лято по всички европейски курорти. А никой не мигрира там, просто защото нямат нужда от никого - за разлика от великия запад, който много яко закъса за лекари и инженери. П. С. По правило, българите в ЕС си остават винаги бедни имигранти.

Впрочем, редица видни западни специалисти ходят да работят в Китай - просто им плащат повече и им предлагат по-добри условия. Китай вече е вдигнал небостъргачи, два пъти колкото тези в Ню Йорк, не знам дали си забелязал.

Не е важно, какво казва някакъв руски генерал, по-важното е, какво мислят българите. А повечето от нас не искат слуга на чужди държави, било то Русия, Германия, САЩ, Турция или когото и да било... Радев с действията си вече си заслужи убийствения прякор "ген. Маринкин". Потърсете с Гугъл статия: Искахме български Тръмп, а получихме подобие на Оланд

Маркс и Ленин и вярваш в светлото бъдеще

Маркс до тук познава. А Ленин сгреши. Не знам дали бъдещото ще е "светло" но знам че развитието на науката и технологиите ще унищожат парите. Рано или късно всеки ще има достъп до всичко от всичко което произвежда човек. Но определено не знам дали това ще ни хареса. Предполагам че когато това стане и хората ще бъдат различни. Абе един Господ знае.

Ако беше сгрешил, нямаше да лежи в Мавзолея, а 146% от рашките нямаше да го подкрепят!

Всъщност българина си харесва "западното общество" и това е съвсем естествено. Чисто и просто това е цивилизацията и там се живее най-добре в сравнение с друго място по света. От друга старана поради езиковата близост, исторически и други условия, българина някак си вътрешно го влече към братята от североизтока и така нареченият близък изток. Тоест разума казва "Гледай запада там се живее добре" а сърцето казва "Гледай изтока там не е стерилно и скучно и малко мръсотия е полезна." И така българският проблем е че не може да избере кое от двете. А двете едновременно го виждаме всеки ден. Не става!!! Просто трябва да си изберем. Или скъсваме с източното калчотене или с западно либералната педерастия. И последно за информация. От глобализацията на света няма да можем да отървем. Това е неизбежно. Развитието на науката и технологиите няма да ни позволи да сложим граница в тази посока. Международният капитал също няма да ни позволи крачка назад. Той стремглаво унищожава националните капитали и когато това стане на 100% и държавите ще изчезнат. Тогава ще имаме 100% корпоративен капитализъм котйо в последствие ще се превърне в корпоративен комунизъм. Просто защото тези корпорации които са останали няма да има на кого да продават.

Пълна кашичка ти е. Първо, на запад вече е голяма калотия, ама явно не си ходил. Второ, тази "цивилизация" как според се поддържа? Правилно, на гърба на другите части от света. Тоест, тя е една илюзия. Сега обаче не може да се играе тази игра повече - едните чукат на прага на другите, донасяйки и "калта" със себе си. Трето, това което виждаш, не е глобализация. Това е едно малоумно виртуално монополи, завършващо с арабски рев и европейски писъци. В една реална глобализация, народите би трябвало да се обогатяват един друг. Ама става точно обратното - те деградират. Що така? Държавите щели да изчезнат... прав си, скоро даже цял континент ще изчезне и на негово място ще се появи Саудитска Еврабия.

Несериозна ти е критиката. Аз правя своите изводи не на базата на човешкото поведение. Човешкото поведение е от ден до пладне и е критерии за развитие на човечеството само дотолкова доколкото да се определи "наблюдател" на процесите. Нещо което става в квантова физика например. А ти не ми казваш нищо. Вкарваш чувства което е чисто и просто човешка емоция. За това усещаш нещата но не ги разбираш.

Ква му е работата на Решетников в България ?

Работа той няма в България-той има право да се ИЗКАЖЕ.И за Америка, и за Русия,и за др. Русия няма интерес към България,камо кой тук е президент.Подреди си мозъци-не виждам,кой се интересува от твоя регион,освен Турция!

ли ще му подарят олигарсите. На ЖЖ - два апартамента, на ПС - телевизия, на ГП - два хотела, на РП- две вили

Решетников е просто господин НИКОЙ.Представяте ли си генерал от руското разузнаване да е някъде с мисия и да плещи врели некипели без да го питат. Прави се на интересен. На такива устата се затваря само като на стар Москвич вратата - със силен рязък удар!!!

Боледуваш ти, Майко България, от неграмотни чалгаджии, певици на попфолка "царе и царици". От цигани с чалги за "жици". От "банкери, сараи, синдици". От внос и износ - наркотици и "жрици" в крайпътни редици. От полковници вместо владици и от В.И.П. сексуалексцентрици. От бандити вместо политици на хранилка при руски мужици. От нелекувани шизофреници. От корумпирани "прагматици"- магистрати с паници, с лъжици... ...А емигранти като мен, мъченици ти желаят "магически антибиотици" и...те обичаме, Майко България.

Никакъв емигрант не си и само седиш пред компа и плямпаш по форумите. Поне да бе написал нещо свястно, което да грабне вниманието и да се запомни от хората, а ти само реши римувани безсмислици за общоизвестни неща.

Я, тоя Радев много бързо станал соросоид, явно доларите на Сорос струват повече от жълтите копейки на Путин! И кво ще правим сега путинофили?

На кого му пука какво бил казал някакъв там Решетников , важно е Радев в рамките на правомощията си да даде една добра насока и да поведе нацията към сполука и благоденствие ! Мисля ,че служебният министър/предсетал е попадение в 10ката ,да видим нататък как ще е ,все пак размянята на ефрейтор за генерал май е добър ход >)

Ти си обикновен фес който трепери да не се върнат руснаците в България.Гарантиран ти е нов Възродителен процес и то напълно справедлив.Може да си плямпате разни обиди по отношение на Русия, но като цяло истиските българи са си за СЪТРУДНИЧЕСТВО с Русия.Ами само поглрдни бе кщлхане-става въпрос за едни и същи православни християни.Така, че другото си го заври в задника.

в България, но цената на това завръщане ние може да я платим с част от територията си, защото сега руснаци и турци са дупе и гащи не само за газопровода, ами и за Сирия, а отгоре на всичко турчолята започнаха да недолюбват американците в авиобазата в Инджирлик и искат да се махат от там. Та за това не се радвай толкова на такава възможност, за да не осъмнем някой ден с неколко десетки хиляди квадратни километра по-молко и то като разменна монета за прогонванетона янките от Инджирлик и военно-политическото сътрудничество в Сирия между руснаци и турци. Нали знаеш кой е бил главния противник на Съединението на България - точно този който е прогонил турците от нея, императора на Русията.

ГЕРДЖИКОВ ПРОСТО Е ДОБЪР ЧОВЕК, ВЕСЕЛЯК НО...... НИЩО ДРУГО ПИТАТ ГО КОЙ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ - ОБРАЗОВАНИЕТО ТО ЧЕ Е ПРОБЛЕМ ПРОБЛЕМ Е НО ПРАВОСЪДИЕТО Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ . ПИТАХА ГО СА КОРУПЦИЯТА - ТОВА НЕ БИЛА НЕГОВА ТЕМА Е....... ЗА КАКВО Е ТАМ САМО ДА ОСЪЩЕСТВИ ЕДНИ ИЗБОРИ, КОИТО ЩЕ СА СЪЩИТЕ КАТО ДО СЕГА ....

Г-н Радев е наш български президент.

Хахааааа, тази година 1 април много подрани!

Какъв Решетников, той нали никога не се е бъркал в политиката на България?! Сигурно е някаква печатна грешка! А и руснаците никога не са си тръгвали, също като комунизма...

Де да беше комунизъм сега. Ама не е. И е много, много далеч. Почти утопия. Но когато преди 30 години бяхме с Русия, България бе достойна и успяваща да гарантира труда и живота на поданиците си държава. А сега с Америка се топим като пролетен сняг и живеем в мъгла.

Хахааааа, тази година 1 април много подрани!

Българина обича много формулата "Да съм добре със всички". Но САЩ не се нуждаят от такива съюзници. И за това Хамериканското разузнаване е разработило за България следния вариант: Печелиш избори с проруско говорене и след това правиш каквото ти кажат САЩ. По този път мина Бойко, по този път върви и Радев.

Борисов не е минавал по този път! Недей да мажеш с лайна съпоставяйки постъпките на ваще измислени "генерали"! Позитанска тикво! Най големите тикви растат на позитано, кухи отвътре и без семки..безплодни и ненужни никому.

Абе, вмирисана пу-ко, недотакована, не бъркай Волен с Позитано. А бившия партиец Боко, който напусна пожарната, защото не можа да се откаже от БКП - за какви АЕЦ ми говори, за руски газ, за руски туристи, за премиерска ЛАДА-Нива и т.н. Вие герберите сте най-нещастни, защото всичките сте комунистически дъщери и за жълти стотинки са ви принудили да си плюете на майките в лицата.

и от тях я за "доматено" пюре, я за нещо друго, пък и семки за чоплене можеш да извадиш от тях. Но какво да извадиш от празна кратуна дето вече не става за нищо и така си изгнива там където е самонасадила и никой не иска да я използва за нищо друго освен за декорация?!

Така си е Решетников, тука има една партия която вече 26 години лъже успешно издуханите пенсионери, че има нещо общо с русия за да гласуват за нея и след това да грабят и рушат един кръг от хора чрез картели и монополи! Жалкото е че вече не само пенсионери им се връзват..нивото пада все повече, материала е все по смотан! Незнам що за кретени биха гласували за тая измислена фигура? Ама хак да ви е щото тука все от всичко разбират