Лелята на заподозрения за убийството на Виктория: Имало е още двама с него

Приятелката му Къна също смята, че Северин не е извършил сам престъплението

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както написах още същия ден или е изоставен любовник или банда от поне 3-ма цигани. Е, май наистина ще излезе банда от 3-ма цигани. Трима, защото циганите са страхливи когато са сами, но когато са няколко изведнъж стават много храбри и правят безсмислени жестоксоти само за да покажат на себе си какви са храбреци.

ivu@

Какво ли ще е мнението на Хелзинския комитет по този въпрос?

Schilo

Със сигурност е имало още хора. ром, сам никога не напада

1000% бях сигурен че е циганин !

Да ви изсъхне семето за 10 поколения напред!

Око за око, зъб за зъб. Цялата махала е виновна

както ни ги представиха нещата, всеки си помисли, че е циганин, но в задачата се пита защо милиционерите за това денонощие, през което е бил още тук, не я изораха тази махала. Те, като ни насочваха далеч от очевидната версия, защо не тръгнаха по логиката на предлаганата от тях?

Незнам дали в Русе все още има поделение и дали им се намира някой стар танк Т-34?

никой не пита тези двете ... хубавици луд ли е или не е, понеже в Германия течала процедура да го освидетелстват, а предварително нищо такова не се съобщаваше.

Медикаментозна кастрация и на тримата, както и на близката им рода? И никакви социални, от тук нататък! В САЩ биха им отнели и избирателните права, до живот.

Сам циганин не напада дори и беззащитна жена, ако са били цигани, те са били задължително по-голяма банда! Възможно ли е сам циганин да изнасилва жена един час, супермен ли е? От какво са бягали другите двама цигани в колата? Видяхме българския циганин блъснал в Берлин украинска проститутка от конкурентна румънска циганска банда, който сега лежи в затвора в Германия! Тези тримата не са ли циганска банда за износ на проститутки в Германия и с какви пари си е купил шофьорската книжка и колата?

Хайде сега почват лъжи.имало и други които са ненамираеми.като дойде ще го попитат учтиво кои са другите.а тъпата леля не познава ли другите цигани?а?и само с думи не става.ако и те са участвали трябва да има някакви првки улики.

Е моментът, след като се разчу в чужбина за случая, да обясним на света, че българите са бели, а тези мургавите са долни цигани, навремето изгонени дори и от своите- индийците и че не подлежат на никаква интеграция!

Тъкмят го за "човека" на годината на бхк.

Трябва да се започне с кастрирането му за да се пресече пръкването на престъпници. След това ръцете за да не краде и убива повече.

Сериозна заявка за "човек" на годината на бхк.

Пловдив.../Филибето, де/...Чочоолу...сигурно сега се обръща в гроба, но...циг.анин от друго , освен мачкане...-НЕ РЪЗБИРА.

tonk11

Добре. Да казва кои са и готово.

Орките да ги взема толерантната меркел и макрон.

Света знае, че след конекрадците от Азия, 200 години по-късно на Балканите са се дотътрили и индийците, спокойно!

... издигнете се над конкретния случай и ще видите, че България я превърнаха такива като вас ГЯУРИ МРЪСНИ в една кочина пълна с овчедушни говеда!

Цялата история смърди,нито кадрите им кадри на видеото нито е случайно.Сега гледам как се впрегнали всички герберски "капацитети" да реват и оплакват как "очернили" България и шефа им на фирмата ББ!

Ще спретнат нещо от сорта, че са му нарушени правата или че е натопен

В тая махала мирише на "организирана престъпна група". ДАНС и НСБОП защо още спят ?! Химическа кастрация на целият катун ще оправи нещата и занапред.

А кой е поръчителя?

Ех...нали е мюсюлманин.с меча на площада в Саудитска арабия.пат и край.боклук!В България не може но в Саудитска Арабия може.ако трябва ще си платим.

Битова престъпност, всичко е точно. Днес всички се извиняват. Битовата престъпност е нещо нормално, тя даже скоро ще бъде обяснявана като полезна. А един човешки живот си отиде. Няма контрол върху крими контингента, няма никъде видеонаблюдение, няма профилактика на подрастващи агресори. Навсякъде амфети и кво ли не възбуждащо кой ли не. И те така... Всичко е точно!

искате да сте кат обоговете на земята ама нема - семитчета, господ не дава

Циганите са едно от еврейските племена

Циганите са единни и никога не биха натопили свой човек.Нещо не е наред.

Вместо полицията да се ангажира да пази демонстрациите,да я пратят 24 часа в циганските квартали,но нали демонстрантите са по опасни за властите ,от престъпниците.

Мой познат, бял хубав българин, отива в някаква държавна или общинска служба в Белгия и му казват директно- ти не може да си българин, много си бял. Смятай какви “българи” има там

Избиратели на ГРОБ от Селеметя са силно притеснени и смутени.

Яд ме е, че сме "европейци" и няма смъртно наказание! Око за око!

И сега какво?! Марковски каза, че ще му дадат максимум 30 години. Значи на 50 г. извергът ще е отново на свобода, за да се гаври с други невинни!

Сещам се само за едно - знаят, че го е направил.

Ама разбира се. И тия двама са го принудили да я изнасили и убие, а той е невинна жертва. На леля сладура.

Народен линч Без Обяснения Веднага!!

пак САЩ се появи. Да сте чували за множеството съдебни грешки там. Имаше един погрешен затворник с повече от 30 годишен стаж. Негър естествено.

... лъвове, ама форумни!

не го топят, най-вероятно ще се изкарат едни добри пари от тази история. Вече ни съобщиха, че в Германия тече процедура да го обявят за невменяем, така че няма да го съдят. А за това, че пое вината, ще му платят.

... не е по еврогейските правилиа! Не може!

Тоя, "разцепвача на тесни г.. ове" според фейса му ходи с "големия питон" и "тъмносиния черен".... Културни особености рЪираш ли..

Мислиш, че не знаят? За тях е изгодно орките да стоят в България.

ама... форумен

Да изнасилят като куче и да те прибият (пример) твой роднина как ще реагираш няма обяснения педро. Линч.

А нещо генетичен материал от другите двама? Целият случай смърди като ГЕРБ и еврошайката, па вие вярвайте каквото си искате. Една от тезите за владение на Балканите е да се се поддържа вражда на етническа основа. А цигани сме имали и по времето на Тодор Живков, но такова чудо е нямало. А този знае ли се най- сетне циганин или турчин е?

Тъй , тъй , със сигурност е присъствала и "една стара жена" ама не я знаят коя точно е . Да ви у мангалите нещастни , оня австрийски ариец преди време беше намерил много добра ниша относно интегрирането ви !

Сигурно си имал 6 по география и 2 по логика.

Взе да придобива логика този случай. Аз бях за глутница мигранти,но ще се окаже глутница цигани. Каво ще ги правим тези наплодени последните 30 демократиччно-сороски години,не образовани, с нисък интлект, потенциални престъпници?! Политиците,които стовариха този проблем на бг народ са косвени убийци и изнасилвачи на всички жертви на тези.