Лекарство за кашлица изтеглено по искане на производителя

Медикаментът "ACC Kid" е изтеглен от аптечната мрежа превантивно и доброволно по желание на производителя, съобщиха от Изпълнителната агенция по лекарствата.

Обратно в новината

Коментари - Лекарство за кашлица изтеглено по искане на производителя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кашлицата се лекува само за три дни,рецептата е сутрин, 1 лъжица мед поръсена отгоре с канела, три дни подред забравяш ,че си кашлял.

Германските колонизатори пращат тук нискокачествени продукции. Каква е тази кашлица лятото, г-да германски фарамацефти? Да не пускате нещо, което после да ни кара да ви купуваме прахчетата и лекарствата?

ОСВЕН ЧЕ НИЕ ВЪЗРАСНИТЕ СМЕ НЕКЪВ ЕКСПЕРИМЕНТ НА ЕВРОПА АМЕРИКА РУСИЯ ТА АКО ЩЕТЕ НА КОЙТЕ И ДА Е ДАЖЕ И ДЕЦАТА СА ОПИТНИ МИШКИ ПОНЕ ТЯХ ПОЖАЛЕТЕ БЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ТАКИВА!

Пълен геноцид за лекарствата трябва , всички са вредни , 20 години ни облъчваха че флора е полезен, а той разрушава зъбите и калцира мозъка , най-вече епифизата - жлезата за връзка с духовното и това ако не е нарочно... на американците са го слагали във водата. До неотдавна българина се е лекувал само с билки и е бил мнооого по-здрав и са отглеждали по 6-8 деца, а сега по едно не могат.

самораслия гении..

Ох, на вуъчо ти - медиик недоклатен! Да ти имам дипломата:D

Chefo77

Отглеждали са по 6-8 деца, за да има работна ръка, умнико. И за да се запасят с наследство - ако лечението с билки не помогне и няколко се гътнат. Сега толкова чавета има само една специфична група БГ граждани...