”Еспресо”: Птичият грип пуснат умишлено

Италианският седмичник "Еспресо" разкрива, че вирусът на птичия грип е бил разпространен, за да се облагодетелства фармацевтичната индустрия.

Обратно в новината

Коментари - ”Еспресо”: Птичият грип пуснат умишлено | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И това се знае на всеислушание в Европа и не ги дават под съд? Какво е това, къде живеем ?!???

Явно играта с този грип е била глобално организирана. Ако си спомняте СЗО обяви най-високата степен на опасност: "Световната здравна организация (СЗО) предупреди на конференция във Виетнам, че светът днес е изправен пред пандемия от птичи грип, предаде Ройтерс. Организацията призова правителствата по света бързо да реагират, за да поставят под контрол разпространяването на вируса, и да изработят план за непредвидени разходи, в случай че пандемията избухне."-24.02.2005 г. Изкупиха се ваксини за милиарди. Починаха може би 100-200 души предимно в Азия и тишина!

Не само "птичия" грип са пуснали умишлено , те "хуманистите" - носители на Нобелови награди за мир , отдавна се "трудят" неуморно да "стъркат" всички ни , така , че няма да се учудя и на "п*ичи" грип да пуснат скоро , белким не се "въдят" повече "простосмъртните скотове"...!

Защо ли няма изненадани. Хамериканците и запада почнаха да ни третират като опитни мишлета !!! Явно хората са мишки и трябва да измрат, да мрат щом са мишки ..

То да е само птичият грип...

Извадка от листовка на медикамент: "Възможни странични ефекти: кожни обриви, отоци по крайниците, гадене, диария, главоболие, световъртеж, дихателни смущения, сърцебиене, вътрешни кръвоизливи, гърчове, кома и смърт. ПРЕДИ УПОТРЕБА СИ НАПИШЕТЕ ЗАВЕЩАНИЕТО!" Съвсем сериозно: обръщайте внимание какво пише по листовките на лекарствата. В повечето случаи ключовата фраза е "Облекчава симптомите при..." Не лекува, само облекчава симптомите. Пациентът трябва да се поддържа жив и болен, защото здравият и мъртвият пари за лекарства не дават.

Наскоро си купих едно лекарство за болки в ставите. Това какво лекува бе описано на ред и половине. Страничните ефекти бяха описани на страница и половина. Почти нямаше болестно състояние, което да не е описано като страничен ефект, вкл. и наполно противоположни /запек-диария/,/сгъстяване-разреждане на кръвта/ и т.н. Изобщо не посмях да пина и едно хапче.

Ами как иначе смятате, че ви известяват всяка година предварително какви ще са гриповете и по кое време ще дойдат. И то да беше само грипа. Бог знае какво се върши от тези компании, които разполагат с толкова средства и контакти, че буквално са недосегаеми. Освен това са готови на всичко в името на печалбата, а човешкия живот не е много ценен за тях.

Грипа средно съкращава живота с 10г. на калпак, шефовете нямат сметка да плащат пенсии.

Политици, министри, пратки с патогенни щамове, мултинационална фармацевтична компания... Честит професионален празник на лекарите - волни или неволни съучастници в престъпленията! Без тяхния неуморен, денонощен труд веригата не може да бъде затворена.

Добро утро.

Предлагам ние като древни езичници да им дръпнем една колективна клетва и дано общата ни енергия ги достигне: "да пукнат дано долните алчни мръсници". Давайте, ще ги стигне... Като че ли на оня свят пет тлъсти задника ще занесат!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

И не трябвало да има смъртно наказание ....

Всички болести се дължат на нередовно пиене:)) Поне 100 твърдо на ден:)

Разбирам чуството ти за хумор в крайна сметка всеки сам си определя как да живее и кое е правилно кое нее май никой не знае но спорет статистиката ако не правиш някой вредни за човека неща може да и да доживеш до повече години

Близо 20 години работих в радиоактивна среда,ако не вкарвах всекидневно до сега да съм светнал и изгорял:)) Продължавам с терапията,не ми се отразява зле:)

Само трябва да кажат, коя фарм компания е виновна за измирането на голяма част от Европа от испанския грип!

добрутро смешници

Чудовищни убийци. В България умряха хора от усложненията от грипа тази зима.

Преди около 35 години в България изведнъж се появиха въшки . Аз бях ученик . Тогава учителите обясняваха, че Американците със самолети пуснали в България въшките . За диверсия .

За въшки не знам, но филоксерата е донесена в началото на миналия век от едни "агрономи" с бастуни разказват стари хора.

Филоксерата е покосила цяла Европа- всички сортове, а що се отнася до широката мелнишка лоза заразата не е с филоксера.

Казаха ни го! Браво на италианчетата.

Добро утро!!

Едва ли някой е изненадан. То, да беше само птичия грип! Друго ми е интересно и ми прилича на екзотична реалност - има съдебното следствие, нещо невиждано по нашите земи.

Създава се изкуствено даден проблем ,например : Вирус се разпространява главно в Платежоспособни държави по света. Или се финансират Пролетни/Оранжеви/Майдановски революции !! Средствата ,Изпълнителите на тези подривни задачи могат да са всякакви -Фашисти,Нацисти,Ислямисти ..всякакви ! Не са важни и Човешките жертви на подобни експерименти ! Важна е Печалбата ,важни са Политическите придобивки !

Птичи вирОс, птичи вирОс, птичи вирОс... Куш гриби, куш гриби, куш гриби... Н5N1, Н5N1, Н5N1...

Я преведи

Ама вие" открихте топлата вода",а?Брей,най - после! То и децата вече знаят,че подобни пандемии са дело на алчните за пари фармацевтични компании.Само че за съжаление ковчезите нямат джобове.А и не мислят доброто на децата си.

на туй му викам "демокрация". ми тъй де - да има пАри за секи !!

Добър ден.

Трябва да свикваме. Така работи капитализмът. Алчността движи "просперитета".

Преди години изобщо не е имало болестите, от които сега умира 90% от населението. Химически отрови, добавки, маргарини, стабилизатори и какво ли не. Изкуствано създавани болести, вируси и щамове. Всичко това се създава от "демократичните" и високохуманни държави. После минава самолетчето над някоя държава като България, която е като разграден двор и всичко се пуска. После се почва -болници,инвалиди, ракове, инфаркти,инсулти и т.н. Кога сте видели дечица на няколко години да имат такива болести - това ни го натрисат световните концерни, жалки за печалби, и то под формата на промоции и др.

Съгласен съм с тебе писахти плюс но трябва да добавим пушене пиене заседнал живот липса на елементарна здравна култура те зи неща също неса за пренебрегване

а,да те светна малко.На есен живот и здраве ще навърша 60:)) Не съм спирал да пуша от 20 годишен и ракийката още си намира място:) Но не съм се спирал и за час,винаги в градината има нещо за правене,ако е дъждовно намирам си работа под покрив. Трудно умират скорпионите:))

ДЯДО МИ СИ ПИЙВАШЕ РЕДОВНО, А ЦИГАРАТА МУ БЕ ВЕЧНО В УСТАТА И ПОЧИНА СЛЕД 88-89Г.

Хайде специалисте изкуствено създавани вируси и щамове Природата е толкова богата на естествени такива, че тази работа се обезсмисля. прави се подобрение на щамове с цел производство на разни полезни за индустриите цели. Гадорияата в цяалата работа е безугледното печелене на пари на всяка цена и с цената на всичко. Човешката алчност е проблема, нищо друго.

Не със самолетчето,а с облачето,а кой ни прави облачето (облаците) за дъжд например и има ли контрол във химическия им състав? По времето на светлия социализъм ги правеха братушките,а сега - дали са натовски (около 80% от техните аскери са,както знаете от южната ни съседка) или са пак братски ,от "малката Москва" (Бургас) само тройната коалиция знае ... От резултатите,не само от вирусите за болести по хората,но и болестите,които унищожават нашите зеленчукови и плодови реколти също.Ако бяхме демократична и правова държава,ако имахме работещи управляващи,законотворци и институции (служби,съдебна система) отдавна да бяха разследвали и спрели обогатяването на хора от средите на управляващите,на хора от техните среди за сметка на страната ни и на всички нас,но.... нито сме демократична държава (управляват ни партии избрани с 34-5% от гласоподавателите) ,нито сме правова държава.

Е това са европейски ценности, пак. Аман.........

А добро утро! А свинския кой го пусна? Сам ли се появи? А СПИН и той така от нищото ли дойде? ЕЕЕ Ал Капоне трева да пасе пред Фармацевтичната мафия. Има много да ги гони!

Едва ли някой се съмнява в истиността на тази новина !

Диадо ми си отиде на 92 ..не вземаше лекарства..и казваше --Учените ше унещожат света...!!Май е бил прав..А не искат да намериат лек за рака защото ше им омре бизнеса на фармацефтичните гиганти....Мамка им!!

Пишесе дЯдо

е той се е кръстил Невеж, какво очакваш

Ти с минуса и ти ли пишеш дИАдо вземи се ограмоти малко

Отдавна съм наясно ,че съвременните фармацефтични гиганти са фабрика за болести ! Дано гният в ада !

НЕЗАБАВНА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА!!! ВИДЯ СЕ НА КАКВО СА СПОСОБНИ КОМУНИСТИТЕ!!! ТЕ СА ИНИЦЯТОРИТЕ НА ТАЗИ АФЕРА!!!ИЗБОРИ ТОВА Е ЕДИНСТВЕННАТА АЛТЕРНАТИВА ЗА ИЗМЪЧЕНАТА НИ СТРАНА!!! СТИГА ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ ТРЯБВАТ ДЕЛА!!! ВСЕКИ ДЕН ДА ГИ СКЪСАМЕ СЪС ФЛАШ-МОБОВЕ ПЕРФОРМАНСИ И ДРУГИ ФОРМИ СПОНТАНИ ПРОТЕСТИ И ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ ДО ДУПКА!!! РАЗБРА СЕ ЧЕ ГЕРБ НЯМАТ АЛТЕРНАТИВА!!! САМО ГЕРБ МОЖЕ ДА ОБЕДИНИ НАЦИЯТА!!! ВЪН ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ!!!

ама ти с всичкия си ли си?

Iosiff Beluga

Болен е птичи грип.

Абе човек ти не си ли сбъркал статията или го караш на олимпийския принцип важно е участието

Явно психиатриите не се охраняват както трябва

Само дето не стана ясно какво общо имат комунистите с темата на статията. Още по-малко която и да било партия.

Ох,горкият той-94!!! Ама ти май въобще не четеш каква е темата в статията? До такава степен ГЕРБ ти е промила мозъка,че дори и ако пикаеш на криво,пак комунистите ще са виновни,а?

Това ти е от високата температура, горкия ...... Хванала те е "жълта треска" в съчетание на "червен вятър". Справки за лечение - фармацефтичните гиганти!

А бе какви фармацевти? Какви италианци? Вие какви ги пишете? Путин, Путин и ФСС са долните изверги пуснали птичия грип, СПИН, бомбардирали Белград и т.н. Истината, истината трябва да пишете!

Да, Путин и Костов!

Ами,не вярвам аз,демократи от ЕС да правят такъв геноцид,сега разбирам истинската дълбочина на директивата за щастливата кокошка-абе тия изроди наистина ли спечелиха студената война или оня белязания Горбачов ни продаде за една фондация

От малък знам,дядо ме учи. Най-полезното хапче е кюфтето Най-ефикасният сироп е греяната ракия. Най-ефикасният лек за главобол е леко свитата цигарка. Долна граница и пулс са в норма-250 полска водка(по конюнктурни и политически причини мога да пия и руска,шведска и финландска водка) Забравих,за периферната нервна система се въздържам от гледане на турски,български и мексикански сериали. Просто,без зависимости!

Не може да бъде! Честните бизнесмени от фармацевтичния бизнес не им позволява съвестта да постъпят така с обикновените хора, а междувпрочем това важи и за политиците.

Така се прави - първо се пуска вирусчето, после - ваксинките и антивирусните, паричките летят към банковите сметки, акциите на фарма картелите скачат, а техните агенти из правителства и медицински институции си получават впоследствие заслуженото.

В книгата си "Бунтът на роботите" Дейвид Айк описва точно това - едни и същи фармацефтични гиганти създават нови болести и едновременно с това средства за лечението им. Като гледам по телевизията колко реклами на лекарства има, настръхва ми косата.

една коричка хляб и сита е устата за алчните очи са малко на цялата земя благата

Струва ми се, че Костов е виновен!

Струва ми се, че си скандално тъп.

Аз съм ужасена, как ни тровят и разболяват децата със задължителните ваксини? Моля ви за помощ да ги спрем насила да ни ваксинират: - в детска градина не можеш да си запишеш детето без ваксини - на у-лище не може да тръгне без ваксини -когато отиде в училището, те задължително служебно го ваксинират без ние да знаем -по програма. Така разболяха няколко деца на мои познати. За да им се купуват ваксините и после като ни разболеят децата- да им купуваме лекарствата. Само циганите не се ваксинират-затова са здрави. Моля помогнете-

После, когато детето ти се разболее или осакатее ще плачеш че не си го ваксинирала. Простотията ходи по хората, не по гората.

ДО: 07 Ти не се грижи за мойто дете- грижи се за твойто, ако имаш такова или си ПЕДИ- те в фармацията се навъдиха много обратни.

07, ти си простият и невежият!!!!! Такива като теб с неграмотността си се оставят да бъдат манипулирани от фармацевтичната мафия и по този начин, като няма отпор от населението, те си правят каквото искат и трупат несметни богатства на наш гръб!!!!!

Ами душа, за марихуанците плачехте ето ви тяхната демокрация....

а то пък в комунизма питаха някого дали да го ваксинират, нали? Мен във 2-ри клас ми сложиха 2 абсолютно ненужни пломби от амалгама,само да си запълнят програмата по онова време!! Трябва да си абсюлютен наркоман за да напишеш това!

НЕ НА ВАКСИНИТЕ ЗА ДЕЦА !- ГЛЕДАХТЕ ЛИ ЕДИН АМЕРИКАНСКИ документален ФИЛМ , КАКВИ СЪСТАВКИ ИМА ВЪВ ВАКСИНИТЕ -ЖИВАК И ДРУГИ МНОГО МНОГО ОТРОВНИ КОМПОНЕНТИ!

Shots in the dark - това е едно от заглавията.

Какво ще кажеш за детския паралич тетанус туберкулоза едра шарка и доста други болести и срещу тях ли нетрябва да се ваксинираме и знаеш ли защо почти не се срещат днес

Аз знам защо не се срещат, но ти сигурно ще се изненадаш ако научиш.

Моля да не се показвате колко сте ПРОСТА и БЕЗУМНА!!! Аз НЕ ИСКАМ децата ми да са в една градина с НЕВАКСИНИРАНИ деца!!!! ИСКАМ и безплатни ваксини!!! Като ви се разболее детето от детски паралич, тогава какво кого и кого ще обвинявате? за другите ваксини няама да пиша, че е безсмислено. Информация има достатъчно, стига човек да има и малко мозък да се образова!!!

Чакай малко. ИЛИ: 1) ваксините пазят и твоите ВАКСИНИРАНИ деца са защитени, незвисмо, че около тях има НЕваксинирани - тогава защо се паникьосваш? ИЛИ 2) ваксините не пазят - и тогава какъв е смисъла ДРУГИТЕ, дето не мислят като тебе да си тровят децата, за да може ТИ да си спокойна? Аз не виждам пък защо трябва да давам на фармацевтичната мафия да изсипва във вените на децата тимерол - разбирай живак, алуминиеви и др. съединения, фрагменти РНК и ДНК (които няма как да се изчистят) и др. биологични продукти, между които и остатъци от мъртви ЧОВЕШКИ ембриони, и прочия мизерии. И всичкото това експлоатирайки страховете. Има съществена разлика между обоснованото предпазване и паниката на страха. Даже не усещате пропагандата - и резултатите не закъсняват - не усещате ли, че ваксинирани или не хората все повече се разболяват? Че има неща като бум на аутизма съвпадащи точно със масовото навлизане на задължителното ваксиниране? Че има маса хора, пострадали жестоко от ваксиниране, чиито истории се крият от пропагандния медиен апарат защитаващ интересите на фармацевтичната мафия? Потърсете материали като филма "Shots in the dark" (Инжекции в мрака) в тубата или в дори в някой торент сайт. Дори и да сте на менеие, че "светите" ваксини не подлежат на критика е полезно да погледнете нещата и от друг ъгъл за да можете да имате информирано решение за или против ваксините.

В детска градина не можеш да го запишеш, но училище не могат да ти откажат, всеки има право на основно образование.

Преди години стигнах до следния извод: Най-голямата и най-опасната мафия в целия свят се представлява от официалната фармацевтична индустрия!!! Лекарите от официалната медицина са превърнати от тази мафия в послушни дистибутори на медикаменти и вече не са никакви лечители(лекари), а неморални търгаши на човешко здраве и живот!!!!!

Браво на италианците!

накрая всичко ще се покрие и ни лук яли...

щом се произвежда, трябва и да се консумира!!! Това са нормални неща

По тая логика що не вземеш да дадеш пример и да консумираш това, дето всички произвеждаме във 00? Мисли малко.

САМО ПУТИН ЩЕ ДА ГО Е ПУСНАЛ! ДА НЕ МИСЛИТЕ, ЧЕ СА ДОБРИТЕ ЧИЧКОВЦИ ОТ ЗАПАДА?

За всичко сте прави- не стига дето фармацефтичните компании се обогатяват- пускат зарази, после се налага да им купуваме лекарствата, но така и унижожават животните ни и то в България-толко птице , овце и свини се унищожиха и то и самото унищожаване е с техни спринцовки- отрови? А какво ще кажете за ВАКСИНИТЕ за малките деца- които са задължителни и само циганите не се ваксинират насила ?

Не бе Путин е виновен )))))) той пусна птичия грип )))) целта е докато народа кашля да окупира Крим)))))))))))))

Аааа забравих за Орешарски )))) той му е носел чантата с епруветките))))))) докато Путин е сеел кашлицата по света Орешарски е припявал химна на земеделците Сей сеячо710 сега му е времето))))))

ГРЕШИШ! АКО ОРЕШАРСКИ НОСИ ЧАНТАТА НА ПУТИН, ОБАМА ЩЕ ГО УВОЛНИ!

Хайде сега,господа западни демократи...Самосезирайте се...Нали...Това , онова...Права на човека..Дискриминация...Геноцид...И куп още такива фрази! А,господин Барозу! Какво? Не Ви оттърва ?

Птичият грип беше пуснат умишлено, за да стане хит песента на Оркестър Сава Бенд - Куш гриби!