Москов допусна да има държавна фирма за редки лекарства

Правителството ще предложи промени в Закона за лекарствата, които да позволят на държавата да се намесва при осигуряването на медикаменти без аналози.

Обратно в новината

Коментари - Москов допусна да има държавна фирма за редки лекарства | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е , ТОЗИ ПРЕДАТЕЛ И ПОСТОЛЮБИТЕЛ СЕ ОБАДИ ...ИЗМЕТ СИ ПЕПО !

Лекарството от най-ново поколение, което единствено лекува определен тип хепатит С струва за САЩ $8ч000 за пациент. За ЕО договориха $ч0000 (голям успех на брюкселските зелки). Индия просто заяви че тази цена е измама, че няма да плащат и произведоха аналог, който е $1з0 за пациент. Мисля че брюкселските зелки го забраниха за внос, защото не било с гарантирано качество. Та в ъпроса ми е: колко ще струва това лекарство чрез тази фирма? Бас държа че ще е десетки хиляди и разликата между цената и $1з0 ще я гушка някой от държавна фирма.

Предаде Командира -цигането Костофф де. За пет лева!

Алооо, шмъркане ! Ама преди грабежа от 1989г. на територията на България е имало не един , ЧЕТИРИ фармацевтични завода , без аналог в дебилната част на европа....... Направи Добро на всички нас и на себе си .. предозирай се ..... Другата алтернатива е много по-брутална ;;:)

Държавна фирма , а кой ке плати масрафа за кражбите? Пак ли ние? Ние платихме масрафа на комунизма, сега и на тия ли да плащаме? Хора като Москов, които цял живот са били на заплата и никога не са изкарвали пари в пряка конкуренция е неуместно да извършват регулаторни дейности.

и държавна фирма за еротичен масаж!

Моски, искам всеки ден поне по един пармак на комундетата в дира!

Дай да се разберем, по-голямо комунде от Москито рядко се среща, нищо че е поредния дето се представя за десен

Браво ! И аз си отдъхнах !

Московски, няма ли да удариш един дигитален пръстов отпечатък за форумците на ДИР-а, кат' автографче, де ?!

Браво! Москов най-после се показа. Отдъхнах си - и да се надяваме, че вече е добре !!!