МЗ въвежда платформа за електронна търговия с лекарства

МЗ ще закупува лекарствата за болниците чрез единна електронна система. За целта ведомството ще прави по няколко мини обществени поръчки в годината.

Обратно в новината

Коментари - МЗ въвежда платформа за електронна търговия с лекарства | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

никога няма да може да ги махне тези феодали. така са се окопали и толкова пари са откраднали, че по-скоро те ще го махнат Москов. особено злокачествен е оня боклук Ангелов-сатанис и хомосексуал.

Москов махни крадливия директор на Александровска болница Костадин Ангелов и на Света Екатерина Генчо Начев. Тогава ще те признаем за ПИЧ!

Здравния министър и заместник-министъра от снимката към статията изглеждат много болни, както душевно така и физически. Нещо ги мъчи тези хора.

Реформата на Москов и компания, се свежда до пълна централизация на всичко в МЗ - снабдяване, ремонти, апаратура и даже напъни за регистриране на болниците като нетърговски дружества. Мислех ще ще си тръгнат с по 3 милиона, но вижда се ще достигна до 6-7.

от доктори се краде и още как всеки си краде по веригата докато има държавни болници ще е така

ами как ще крадат директорите на болници всички са от ДС видни библиотекари

затова пък сме длъжни да съберем пари за едни бежанци там до нас

Най-голямата далавера в света е с лекарствата! Дори наркотиците не могат да се сравняват по доходоностност. Печалбата е над 1000%! Освен това търговията и употребата им е не само законна, но и задължителна! Как може да лекуваш кашлица с лайкучка, струваща стотинки? Обезателно трябва да взимаш фервекс и антибиотици по рецепта от ДжиПи-то за минимум 20 кинта!

От Ройтерс научаваме също, че Бокова не е сред първата група на представителите се добре кандидати, а прави компания на още двама кандидати от Балканите сред оставачите- на бившия сръбски външен министър Вук Йеремич и на бившия външен министър на Словения Данило Турк.

чел си Медиапул.

Това има ли нещо общо с новината, която коментираме?

Не, но е интересна.

Позовавайки се на висш дипломат за приключилите изслушвания на 9 кандидати за генерален секретар на ООН агенция Ройтерс акцентира само върху един явен провал ( на фона на внушенията и очакванията за успех): Ирина Бокова.

да си дойдем на думата, не се краде от доктори, МЗ и НЗОк искат да крадат

Предполагам, че ще се краде от бюджета (ДДС, не регистрирани приходи от продажба) и от пациентите/ клиентите + оскъпяване от използването на куриерски фирми.

С други думи отменят предишно решение на Бойко 1, прието за да облагодетелства тези които трябва!

НАГЛОСТ НА КВАДРАТ! МОСКОВ СЕ РАЗБОЛЯ ВНЕЗАПНО ЗА ПИЯЧКАТА С ЖУРНАЛИСТИ СЛЕД ПУБЛИКАЦИЯТА НА АФЕРА. ВАНЬО ШАРКОВ СКАНДАЛНО ПРЕДОПРЕДЕЛЯ РАБОТАТА НА ПРОКУРАТУРАТА!

ИСКАМ СИ ЧИПА! И през фейсбука да ми наливат мозък и хапчета без да се мърдам от комп-а!

Преди няколко месеца задълженията на болниците за лекарства и консумативи бяха достигнали към половин милярд. Как така изведнъж станаха ш0 млн. Щом и цифрите може да си ги разтягат както си искат, които все пак са проверими (макар и от истинските журналисти), как да очакваме да не ни лъжат с всичко останало.

И НАКРАЯ ТЕЗИ 20% ЩЕ СЕ ОКАЖАТ В ДЖОБА НА МОСКОВ А НАРОДА ЩЕ ДУХА,ТОВА Е ЦЕЛТА ДА НЕ ГИ ВЗИМАТ ШЕФОВЕТЕ НА БОЛНИЦАТА А МОСКОВ

Ванга ли ти писа тази информация или отгоре Господ ти я даде, ама долни инсинуации.... Сигурно си някой шеф на болница или баща ти е такъв...а бе срама нямаш ли

Ама как ве, лекарствата електронно ми то супер опасно, пък изборите не може електронно? Въх божке?

Паразитите от МЗ открили топлата вода.

Ще умра от смях! Какъв тогава е смисълът от елктронния търг? "От тримата с най-ниска цена после ще има периодични миниконкурси....". Е, за какво тогава бе направена тази платформа? Въпросът е риторичен...:)

"МЗ въвежда платформа за електронна търговия с лекарства" 1. Колко ще ми струва поредната ви измислица? 2. Като при бензина ли ще стане, след въвеждане на т.нар. данъчно регистриране?

ПЛАТЕНИТЕ ЖУРНАЛЯ НА МОСКОВ ТРЪГНАХА КАТО АСЛАНИ, В МОМЕНТА СЕ ПРИБИРАТ КАТО НАСРАНИ След като АФЕРА първа извади на показ как здравният министър Петър Москов скандално сбра над 60 журналя и ги заведе в почивната станция на МС във Велинград за да пият и ядат на аванта в чест на т.нар. здравна реформа и за да се потуши скандала с образуваното досъдебно производство от прокуратурата, за което писа АФЕРА, след като Москов внезапно се разболя, разобличен от АФЕРА, и след като Ваньо Шарков, гарниран сред храсталаците на Велинград, употреби днес ефира на Нова тв, за да плещи пиарно двайсет минути, последва нова тъпня. Журналята, които тръгнаха като аслани, в момента се товарят на автобуса на министерството и се връщат обратно в столицата. ВЪПРЕКИ че трябваше и днес да преспят и да пият на воля в почивната станция на МС във Велинград, и утре да се приберат при услужливите си чорбаджии. Поради разкриването на позорното ешмедеме обаче, журналята са пришпорени като стадо да си тръгнат днес. Е, една нощ и запивка на аванта, все файда. И Шарков по Нова, където т.нар. водещи седяха като препарирани и не обелиха и лаф при монолога му, пак все файда. Кретенизмът им обаче плащаме всички ние данъкоплатците

Отлично!