Тримата лекари от Г.Оряховица обвинени за смъртта на друго бебе

Тримата лекари от болницата в Горна Оряховица, които бяха задържани в края на ноември за смъртта на новородено, са били обвинени преди дни и за друго починало бебе, родено в АГ отделението, съобщава вестник “24 часа“.

Обратно в новината

Коментари - Тримата лекари от Г.Оряховица обвинени за смъртта на друго бебе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде е черния нагъл Ваньо Костов злия дух на прехода сравним с Доган и назначил с А.А. милиционера Трактора за офицер под прикритие. Иска оставка на Ц.Ц. защото е прочел фактически разговори между лекари от Г.О. Борете се с провокаторите.

Как умъртвяват жертвите си? С газ, с ток, с инжекция или с голи ръце? А можеби ги бесят, или разстрелват? Разкажете какво са правили изродите! Обществото трябва да знае !

Има нещо много гнило в тази горнооряховска болница и в тези лекари, за съжаление.

Има нещо много гнило в новините, които ни поднасят и това, което искат да ни внушат.

Точно аз не съм с болния мозък. Аз съм едни от тези, които приеха временно псевдонима KGB, за да принудим истинския му собственик, с наистина болния мозък, да престане да замърсява форума. Стореното от мен и още няколко явно дава резултат. Следващото ни превъплащение може да е Аврора, Калитко, Аз... времето ще покаже

не, не сте болни мозъци, обикновени подлички лекенца сте. КГБ и мен ме дразни, МНОГО, но това, което правите, си е жива траверса. мънички лекенца. Или също толкова малки болни мозъчета. А може и двете...

ПАК ЛИ С ТЕЗИ ЛЕКАРИ ОТ Г.ОРЯХОВИЦА ЩЕ ЗАМАЗВАТ ОЧИТЕ НА ХОРТА, ЗА ДА ЗАБРАВЯТ СНУСНИТЕ ИГРИ НА ЦЦ.

ужасна комунистическа параноя, след постовете проверява под кревата и в гардероба да не се е шмугнал някой комунист

от нашата група девет се прехвърлиха ветеринарна, осем отиват в Бургаския свободен, седем в ПАТКА , а аз, и пет колежки , ще специализираме сексология.

ИСКАМ ДА ЧУЯ СЕГА ПРОТИВНИ- ЦИТЕ НА Г-Н ЦВЕТАНОВ!?!?!?.

И какво точно искаш да чуеш?? Цветанов е виновен за всичко което изприказва, защото коментира последния случай за които експертизите показват правотата на лекарите. Не си ли разбрал, че тук се коментира предишен случай, при който за наша радост Цецко не е бил на този пост за да му слушаме поредните глупости.

За да може Цецо да излезе прав се задейства цялата система за манипулиране. То не бяха тройни, петорни, единасеторни експертизи, като не ни убедиха започнаха да вадят други случаи. Значи от цялата тази пропаганда излиза, че тези доктори ще бъдат осъдени, за да падне петното от МВР. Същия е случая с бащата на бебето Сашо. Вече на нищо не вярвам.

При така поднесените факти отговорност би следвало да се търси от неонатолога за неположени грижи за новороденото, а не от акушер-гинеколозите, които са извършили бързо родоразрешението чрез цезарево сечение.

Нашата родна милиция не бие през деня. но нощем е друга работа ..... Милчовците с луноходите винаги набарват необходимия им човек :)))))))

Ръцете му , видяхте ли ! Ръце на убиец , просъскал агент-герберист. Тихо доктора казал: Не.. , де.. се... бист..... и + .

Възхитително! Ще го взема за мото!

Вземи го и за авто....:))

Що се отнася до предишния случай с бебето на 17 годишното момиче, нали е ясно, че е виновна преди всичко системата, която принуждава болницата да плати 1000 лв., за да се извика неонатолог, затова те казват, че е починало, за да не фалират, имайте предвид това бъдещи майки и не бъдете наивни да раждате в затънтени болници, и бог да ви е на помощ

Не е ясно хич даже.

Ръцете му , видяхте ли ! Ръцете на убиец ? Не , член на С Д С ..

Чудя се на KGB-то как има нерви да издържа неописуемите с комуноидните си атавистични рефлекси червени кратуни. За това се иска или да имаш железни нерви, или до такава степен да ти е писнало от войнстващия и агресивен "червен" поход, че да не ги издържаш повече. Е, и в двата случая удоволствието е мое лично и му се наслаждавам с голям кеф. Сина ми в такива случаи се изразява "кърти мивки":О))). Кърти, кърти мивките, будителю, има много полепнали по тях червени кратунки:О)))!!!

Ще къртя мивките и още как ! Червените кратуни друго не заслужават. Всъщност аз тук съм под прикритие-действам по заръка на другаря Путин! Проверявам тайно схващанията на другарите Дарвин и Линей за атавистичните рефлекси на привържениците на Гоце.... Уф , обърках се... и на мен ми е сложно вече

Сори, пак се обърках нещо. Дир това съм аз. Нали 70% от постовете са мои-значи не трият достатъчно гадовете. Стремежът ми е форумът да стане със 100% мое участие и никой друг

Много тъпи тия с червените кратуни. И да ме изкопират като хората не могат. Учете се от китайците, бе неграмотници. И още нещо - пишете колкото се може повече с моя псведоним. Така или иначе хората, които ги интересува ще четат истинските постинги. А колкото повече се включвате с моя псевдоним, толкова сме по-близо до основанта ми цел - опорочаване на форума на Дир-а. Като цензурират за щяло и нещяло - така им се пада!

На вниманието на форумците. Човекът над мен не истинският KGB, а се представя с моя псевдоним. Той тенденциозно подобрява стила ми, придава му културен изказ, смисъл, логика, подобрява словореда и не допуска правописни грешки - все неща, неприсъщи за мен. Знаете как да ме разпознавате. Аз съм като кока-колата (опс, грешка, Станишка извинявай, като руския квас) - дъ риъл тинг.

кгб-то пак се изяви - казват му, че медицина не се учи в рабфак (02.03.2011 15:57 ) - там са учили за "стопански" ръководители, но не и за доктори и инженери (не им стигат сиви клетки), той върти латерната за червените кратуни и червените ескадрони.

Не трябва да си завършил Рабфак, за да си "недоучка" - каква хубава дума имат руснаците. Точна. И за такива червени кратуни ще загубя още 5 минути да им обясня. Може и да си завършил МА, но като комсомолски функционер. Влизаш с връзки, учиш с връзки, вземаш изпити с връзки, завършваш с връзки. Може и да си спортист, или някакъв друг. Това че завършваш - нищо, вземаш една диплома и какво толкоз. Ако продължаваш да работиш като комсомолски и партиен функционер. Или някуъде по държавната администрация. Ако обаче ще трябва да лекуваш хора нещата стават сложни. И накрая от теб става един завършен доктор-убиец. Ясен ли съм?

Защото аз самият съм по професия спортист, след като ме отхвърлиха от медицината завърших с отличие ВИФ и там се запознах с Цецо. А, ей го и него, пак ми звъни:"О, здрасти, Цеце! Как си, аверче? Тук ли? Работим, работим, пишем по форумите! Докторите? Плюем, плюем! Нали знаеш, както си ми заръчал - "кофа, фризер, ГО, лекари-убийци, ах, да санитарката да не забравя. Ще ти измием позора бе, спокойно, скоро ще забравят и за апартаментите и дето се изложи със СРС-тата. И комунистите ги плюя, ама внимателно, че са ми мили някак си, понятни."

Между другото, вместо да закриват здравните заведения с доказани доктори-убийци, че отгоре и рецидивисти, като това в ГО, ведомството на здравния министър затваря частни болници и отнема лицензи. Като болницата в Мурсалево. И тя АГ. Но там не работят лекари-убийци, а лекари-професионалисти. Въпроса е на Константинов кои са му по-удобни? Лекари-убийци, даже рецидивисти или лекари-професионалисти? И къде е аджеба, Лекарския съюз, той само лекари-убийци ли знае да защити?

На такива малоумници като теб може само да се отговаря следното: затваряй болници в твоя град преди да даваш съвети за чуждите!

ДИАГНОЗАТА" ПЕРИОРАЛНА ЦИАНОЗА" Е ПРЕДСМЪРТНО СЪСТОЯНИЕ С ПОСИНЯВАНЕ ПОКРАЙ УСТАТА, ПОРАДИ ЛИПСА НА КИСЛОРОД. АЗ НЕ СЪМ ЛЕКАР, НО СЪМ ЧЕЛ. ГНУСНОТО Е ТОВА, ЧЕ ХОРА С ДИАГНОЗА ПРОСТОТИЯ И УСТА ПЪЛНА С ХРАЧКИ МЕСЯТ ПРЕЗИДЕНТА С МЕДИЦИНАТА, КОЯТА НЕ Е НЕГОВАТА СПЕЦИАЛНОСТ.

Доносника на ДС, агрнт Гоце е президент само на цигани турци и склеротизирали пенсионери. Които излъга, като скри агентурното си минало. И първия и втория път. Толкова за доносника - той е боклук. Що се отнася до храчките с чиста съвест бих го заплюл в лицето. Както и докторите-убийци. Без полиция и гардовете от НСО. Щото те са много ербап само в компания. А един на един ще напълнят гащите. И снайпера няма да му помогне на агент Гоце. ще му хо натикам там дето никога слънце не огрява. Със се окуляра.

Сега ще си призная: аз съм водещ поСКАТ и се казвам Г. Жеков

Не обсъждам, дали някой има вина за смърта на детето, а факта че общественото внимание тенденциозно отново се насочва по крива пътека - към онези същите, тримата злодеи-убийци на бебета. Защото според медицинските стандарти, след раждането, всяко бебе (доносено или недоносено) вече е обект на неонатологията. Ако става въпрос за "непредприети действия и недостатъчна грижа" за бебето през тези 12 часа, то те не могат да се търсят от гинеколозите, защото там те нямат решаващата дума. След като няма рекламации относно воденето на бременността и секциото, то вниманието трябва да е насочено към неонатолозите, които поемат детето от раждането до изписването. При това положение, аз съм подозрителен към всяка медийна информация, свързана с въпросните гинеколози и родилното отделение в ГО. Очевидно, става въпрос за някаква разправа с тази болница, като се използва нещастието сполетяло някои пациенти.

Нека да погледнем нещата от гледна точка на майката. Тя отива в болница да ражда. не на полето, не в обора, не в циганската колиба. В едно заеведение, дето с еименува "болница". Колко наитина е болница - отделен въпрос. Ражда и детето й умира поради лекарска грешка. Една ли повече - няма значение. Тази жена никак не я интересува кой точно е убил детето й. Този бил виновен, обя бил виновен повече - айде стига. лекарският екип не си е свършил работата както трябва. Поради ниска квалификация ли, поради неграмотност ли, поради бездушие ли - отделен въпрос. Този екип от лекари е убил детето й. И с право следва да носи клеймото доктори-убийци. И още по-старшното е че много често такива се опитват да прикриват деянието си. Затова скачат така срещу СРС-тата.

"...Този бил виновен, обя бил виновен повече - айде стига...." направо цялата болница е убиец и за по-сигурно да не изпусна някой целия град е от убийци , за областта ще си помисля %( . Мъка , мъка

Съгласен съм, че за майката нещата стоят точно така и тя е в правото си да подаде иск. Но жената не е редактор на текстовете в новините. Нали? Аз споделям, защо подозирам, че в случая се води медийна (държавна) кампания срещу една болница и се отклонява общественото внимание от истинският виновник - куцата здравна система, американски модел.

СЕГАШНИЯ МОДЕЛ НА ЗДРАВНАТА СИСТЕМА Е НАПРАВЕН ПОД МЪДРОТО РЪКОВОДСТВО НА ДРУГАРЯ КОСТОВ.ОСТАНАЛОТО СА ПОСЛЕДСТВИЯ.ПРЕДИ 10 ГОДИНИ ВСЯКА РОДИЛКА ХОДЕШЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ НА ЖЕНСКА КОНСУЛТАЦИЯ,СЕГА ЧАКА ЗА ТАЛОНИ ОТ НАЙ ВЕЛИКИЯ ЛИЧЕН ЛЕКАР.......И ПОСЛЕ РАЖДА КАКВОТО СЕ ПОЛУЧИ.КОГАТО ЕДИН ИЗМАНИК Е НА ВЛАСТ СТРАДАТ ВСИЧКИ ОТ НАПРАВЕНОТО ОТ НЕГО,АМА СЕГА МЪЛЧИ КРАДЕЦА МУРГАВ И СЕ ПРАВИ НА ЗАГРИЖЕН ЗА ВСИЧКИ.

Правилно! Всички тези безумия, които се изсипват върху главите на пациенти и лекари, са резултат от творческата немощ, да не кажа скудоумие на няколко правителства подред! И като ни противопоставят едни срещу други - пациенти и лекари, си мислят, че никой не вижда кой е истинския виновник за трагичното положение на здравеопазването ни! И не само...

Този здравен модел, дори не е измислен от Костов, а е преписан, преведен на български и изпълняван от всички правителства до ден днешен. И е много жалко, че във форума, хората противопоставят различните партии, при положение, че всички те еднакво изпълняват и упорито следват една и съща, вредна за българския народ политика. В случая - здравната политика.

Лекари убийци няма,има починали хора в болниците,има болести,които и господ не може да лекува,вие с акъла ли сте да пишете подобни гадости.Я да направим едно уточнение: един лекар "уморил" някого,но излекувал хиляди убиец ли е,а един психопат напада,изнасилва и убива ,осъждат го,лежи 2-3 год и пак е на свобода,той какъв е и може ли да се слага знак на равенство между тях.Хора,опомнете се и не се подлагайте на тази умишлена манипулация от тъпите управляващи,които имат за цел да отвличат вниманието на хората от важните неща,за да си плетат кошничките.За мен лично по-строшното е,че те ни докараха до тук,няма да се учудя ако започнем и да канибалстваме.Много по-страшно е ограбеното от ББ,Цветелинка,ЦвЦв и другари,което е от нас

Лекари убийци има! Това говорят фактите. За съжаление. И добре че баха изнесенио данните от СРС-тата за да видим какви боклуци може да има в лекарското съсловие. Аз друго не мога да разбера - защо свестните доктори прикриват престъпленията на колегите си. На корумпирани, на некадърни, на безжеремонни доктори-търгащи. И убийци. Защото, всеки който е имал "щастието" да попадне в болница в последните 10 години му е ясно че това, което пиша е самата истина. Даже истината е още по-ужасяваща. Благодарение на доктори-убийци, доктори-некадърници, доктори -търгаши.

А някога какви болници имаше, ех - и лекарите бяха други, и лекарките. Особено една - вакла такава, засукана, харесвах я, но тя ме отхвърли (бил съм илитерат и краката ми миришели) и избра докторче. От тогава мразя лекарите!!!

Запених се нещо , май оспамих цялата тема , ще погледна някоя друга тема , че са ме цанили да затворя поне 3 болници и най - вече тая в ГО. Пия едно кафе , запрятам ръкави и ги почвам , какви ми бяха думичките ?? ааа да : лекари убийци, търгаши, фризер, кофа с вода, дааа, да не забравя кофата опс ама това записва ли се

Цветанооооооов! Ти на тези, извини ли се? Какво чакаш?

Goce, Гоце-е-е-е-е-е, лъжецо неден, извини се!!! На целия български народ да се извиниш! Защо ти скри че си доносник на ДС, бе мушмурок с мушмурок. Или ако беше си казал че си доносник, не за президент, за кмет на циганската махала нямаше да те изберат. Когато клепаше колегите си ти беше добре, а? А сега ще ми се правиш на мъж - АБВГЗ.

Ами по твоята логика и докторите не си подписват насила договорите, т.е. като не им отърват тези заплати, не ги подписват.

Алооооооооо къде сте, бе?????? Лекарския съюз и МЗ - СРАМОТА!

Гоце-е-е-е-е-е, лъжецо извини се!!! На целия български народ се извини. Защо ти скриче си доносник на ДС, бе мушмурок с мушмурок. Когато клепаше колегите си ти беше добре, а?

Гоце-е-е-е-е-е, лъжецо неден, извини се!!! На целия български народ да се извиниш! Защо ти скри че си доносник на ДС, бе мушмурок с мушмурок. Когато клепаше колегите си ти беше добре, а? А сега ще ми се правиш на мъж - АБВГЗ.

Сигурна съм, че турски лекари -убийци са потопили в кръв Априлското въстание, но не мога да го докажа. Знам само,че сините и тях защитават?

До щатния КГБ : Време е за поредната ти доза хапчета! Че не си станал лекар поради слаб успех го разбрахме, но явно си пациент под особено наблюдение.

Поради слаб успех е записал средното милиционерско училище доц. д-р Тракторов. по същата причина не е могъл да влезе нормално висше, та се е наложило да го кара "задочно като старшина-милиционер по линията на Рабфак-а. Всъщност повечето от кадрите на БСП поради тъпота, низш произход и слаба ученост са придобили висшето си образование или по линията на рабфак-а или по линията на АОНСУ. Което е почти същото. Но всяко нещо сои има цена. такива като Ахмед Доган и агент Гоце е трябвало да станат доносници на ДС. После "научната " им кариера тръгва нагоре. Други стават партийни пропагандатори - за там квалификация не се иска. иска се можеш да лъжеш. като Станишката и Румен Пикльото. и като стна дума кой как и какво е завършил, много ми е интересно да покажат дипломите на всички тези "зрънца". Да видим как двойкарите, ставайки агенти на ДС, в следващия момент стават "научни работници". ето едан дсотойна тема за в. "Галерия". Това не са секретни данни - могат да бъдат намерени в канцелкарията на всяко ВУЗ и гимназия. Ето тогава наистина ще падне смях ЩО се отнася до докторите-убийци в ГО те може да са от свойкарите. Ама като не са се доредили за доосници на ДС или партийни апаратчици, сега работят като доктори. и убиват хора. Предимно новородени. но не само.

Чета и се чудя: това форум за поредното отвличане на вниманието ли е, или място за изява на кгб-то? Всеки втори пост - коментиран от ТЯХ (подчертано - кгб), или направо нов коментар. Явно добре платени писачи са, щом така активно се пласират. А за случая - лекарите изродили недоносено дете, предали го за следващо обгрижване на неонатолога (мисля, че той/тя не е в тази болница?), където починало. За разлика от кгб-то не разбирам каква е вината на лекарите!? Или т.к. болницата в ГО има по-добро име от тази във ВТ, трябва да се плюе по всичко, което не е по нрава на цв.цв.

Благодаря!

За това трябва да балгодарите ан цензорите от Дир-а. И аз съм на мнение че един или два смислени постинга са достаъчни. но поради тясната връзка на редколегията на Дир-а с екземпляри от типа на доц. д-р Тракторов и Азер Меликов и други червени боклуци, те имат навика да трият постинги, когато са особено язвителни към БСП. Има лесен начин за борба срещо това - отговор на всеки постинг на червените кратуни. Може да не е особено смислен - веажното е да е язвителен. За БСП-то не им и трябва повече. С техните "огромни" интелекти. А от Дир-а има да трият има и да остане. Пък така орезиляването на симпатизантите ан БСП-то и агент Гоце е по-ефективно. И колкото повече постинги в подктрепа на Гоцката - толкова повече отговори. Найс, а?

Ами да разнищят Горнооряховската болница от създаването й. Смешни са журналистите.....Търсят сензации станали преди години....

Не е нужно. Само да извадят смъртните случаи и случаите на лекарски грешки. И да напарвят статистика. Така докторите-убийци ще лъснат.

точно там е кондиката...............

Майка с дете отива на доктор - Докторе, излекувайте ми детето! Доктора: - Съблечете се! Мать: - Не мен, детето трябва да лекувате! Доктора: - Събличайте се! Вместо да го лекувам, по-лесно е ново да ви направя! ТАКОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО И В ГО.

Имаш страхотно чувство за хумор и голяма доза истина във вица.

Не трябва да ти е неудобно, че вицът е руски! :)

Как може да се наричат лекарите ,,Убийци"?,където и да са те в БГ?Вие нормални ли сте, бе?Може да ги обвиниш в липса на възпитание или непрофесионализъм,в корупция или кръшкачество,но убийци?Кой може да излезе и да каже с ръка на сърцето,да -аз, не съм като тях ,защото в моята работа винаги съм бил отговорен професионалист,не съм корумпиран,не съм кръшкал и имам маниери на френски виконт..После се чудите ,защо дивите цигани бият спешна помощ,ами те от вас се учат!Ами такива са им грешките на докторите!Кой ще иска да става лекар при подобно безобразно отношение ?Бъдете сигурни ,че по зле ще става ,защото на мястото на тези ,колкото и да не ви харесват,идват нови доктори-,децата на прехода"-нагли, вулгарни и тъпи,които пишат ,,визитация,, със ,,с ,,! !

Аз самият щях да стана лекар, но не ме приеха заради някакви там ниски балове и тройки. Пфуй! Подробности. От тогава мразя лекарите - всеки от тях е един по-лош KGB.

Слава богу, че не са те приели и не си станал доктор. Щеше да ме е страх тройкаджии да ме преглеждат (камо ли да лекуват). Сега си добре, плюй по форумите с великата Аврора!. Чорбаджиите добре плащат, нали, не като на лекарите.

Много е просто. Аз наричам нещата с истинските им имена. Лекарите, които убиват деца са доктори-убийци. Агент Гоце, който е сътрудничил на ДС и е писал доноси срещу колегите си се нарича Доносник. Както и Доган. А това че е скрил принадлежността си към ДС, когато се е кандидатирал за президент го прави Лъжец. Доц. д-р Тракторов с основно образование и средно милиционерско, влязъл във ВУЗ с Рабфак като старшина-милиционер се полуграмотен екземпляр. Спонсорът на агент Гоце Марио Николов, който беще осъден за далавери е Престъпник. и т.н. и т.н. Нито аз съм карал някогода става лекар и да убива деца, нито пък да става агент на ДС и да пише доноси срещу колегите си. Аз само изнасям фактите. Такива каквито са.а това че на някого не са му приятни си е негова работа.

Кажи и за домакина на ДС-Цецо лъжецо.

Кои е казал че Кадафи е виновен за смъртта на децата в Либия? Това е измишльотина на т.нар. "медици".Точно те са виновни за случая в Либия както тези тримата са виновни за бебетата в Г.О.

затвор и за тримата до сега не съм виждал осъдени доктор или авто монтьор

някой /Цв.Бориславова/печелят без конкурс,поръчки за стотици хиляди от Столична община. Случайно????

А други убиват деца. В т.н. болница в ГО. Някои ги "дават в кофата" други си ги убиват просто от некадърност. Пък и темата на този форум е за докторите-убийци в ГО. Нека не се отклоняваме.

Плюйте по батко KGB но той винаги е прав. Сигурно му завиждате задето пишат за него в статията "Психично разстройство във всяко 4-то семейство", ама не може всеки да се прочуе.

Докато някой правят пачки,KGB-то хвърля храчки.

когато Герб няма да са на власт, мога да си представя,какви обвинения ще им бъдат предявявани на физкултурниците -милиционери.

Първо, този момент е още далеч. След 10-ина години може би. Второ, кой ще ги представи тези обвинения? Доносници ан ДС като агент Гоце. или служители на репресивния апарат на бКП като доц. д-р Тракторов. или може би специалисти по съветските униформи като Станишката. Апропо, оная кощрамбетина, приятелата му де, дето уж имала била бебе от него "ин витро" що не ходи да ражда в ГО. Нали това е първокласна болница с първокласни специалисти. Или когато е за собствената кожа не щат да ходят при докторите-убийци.

Сигурна съм ,че точно тези лекари умориха 450 бебета в Либия, но не мога да го докажа. Къде е бат Петьо да натърти по адвокатски:ИВАНЕ,КАЖИ СИ !

Още преди да се родят тези лекари убиха братята и сестрите си в утробите на майките си. Не се занимавайте с цените на хляба, брашното, олиото, апартаментите на Цветанов, монополите и еленергията. Очаквайте новите разкрития какво са правили тези лекари още в панталоните на бащите си.

Ей, много сте тъпи! кават ви хората че е резултат от лекарска небрежност а вие че чревените кратунки пак я подкарахте вашата. И без да искам да сатвам циничен, бих ви пожелал вашето детенце да уморят тези доктори-убийци от ГО. Тогава да видим как ще ми приказвате глупости.

Ти си подставено лице, пишеш глупости! Лекарското съсловие и някои от безобразията, които допуска въобще не са "червени". Знаеш кой промени здравеопазването и кой допусна свинщините в тази хуманна професия!

Жена ми роди първото в В Търново, а второто в Г.Оряховица при Лазаров,перфектен професионалист.Лично аз със очите си съм виждал,разликата в отношенията към родилките в двата града .Бъдете убедени ,че по отношение на чистотата,организацията и култура на обслужване АГ ГО води в хиляди пъти.В Търново всеки се изживава като началник,дори простите санитарки комнадорят родилките като в казармата. Така че никой не може да ме убеди кой какъв е ,защото съм общувал и с ВТ и с ГО доктори,първите определено водят по простотия,липса на елементарно възпитание и самонадеяност. Защо този скандал гръмна точно в деня когато точно този доктор Лазаров ,щеше да им стане шеф в Търново?

Значи все пак има доктори непрофесионалисти и във В. Търново - това разбрах аз. За докторите-убийци в ГО знаем от СРС-тата и от данните за последния случай. Аз съм убеден че безобразия се вършат не само в ГО - всеки който е имал и инцидентен досег с болница ще ви го каже. А разлики винаги има - лошо, по-лошо, най-лошо, ужасяващо.

"Психично разстройство във всяко 4-то семейство" Коментирай тази тема, вярвам ще си по-запознат от акушеро гинекологията

КГБ,аз съм клиент и не мога да преценя кой е професионалист и кой не е ,защото не разбирам от работата им .А пък ти още по малко ,няма да се учудя ,някой път да ни откриеш и 6 измерение в Космоса.Но мога да преценя чрез общуване само за 20 мин ,кой колко струва,повярвай много по груби и арогантни са в Търново.

Опитах се да обясня две неща. Когато някой направи нещо нередно е длъжен да се извини. най-малкото докторите-убийци трябваше да поднесат извинения на майките на бебенцата. А те не го направиха - нито извинение, нито разкаяние. сега и да се извиняват - след дъжд качулка. поисканото иозвинение не е извинение. И второ, за всяко престъпение трябва да има и наказание. А не опити за прикриване. Самият опит за прикриване вече е престъпление.

Кой и кога опроверга 5-торната експертиза в София, със заключение, че първото бебе е родено мъртво? Защо не публикувате и тая втора еспертиза? За втория случай- да видим също експертизата. "Една жена каза!" Много достоверно! Имало даже експертиза! Аз пък очаквах безпристрастните форумци вече да са обсъдили, че тленните останки на бебето, за да не бъдат дадени на експертиза, да са били изядени от обвинените- виновни. Убийци, канибали- разпни ги!

А да не би докторите-убийци да са се опитали да скрият престъпната си небрежност защото са знаели за онзи случай, дето сега коментираме. И защо го оповесвтиха чак след като излязоха СРС-тата. Ако не бяха излезли тези случайно попаднали записи, сигурно щяха да скрият случая. като много други. А тази работа с екпертизите си е чисто : "Доктор, доктору око не вади". Защо трябва да вярвам на експертиза направена от колеги на съшите тези доктори. От колеги, колеги на други доктори дето се опитват да ги крият. и как така досега няма една експертииза в която доктора да е виновен. А има 1000 души годишно жертви на лекарски грешки. Айде стига!

И кой ги доказа тия на брой лекарски грешки тогава? След като не вярвате на експертизите, кой тогава е тоя компететния, дето може да вземе онтошение по въпроса? ИЛИ ПАК- ЕДНА ЖЕНА КАЗА!?

Вероятно за да не скучаеш по време на дългите дежурства на слушалката. Моралът на лекарското съсловие е доста по-различен от този на полицейското, поне що се отнася до предприемането на целенасочено злоумишлено увреждащо насилие. И тая партенка няма да измъкне Цецо от оставка, нищо че като продължаваща неограничено време обща прослушвателна разработка срещу екипа в тамошната болница изобщо не са прекратявали и не смятат. Очакваме продължението на сапунката... Например мургава малолетна майка, с доказан апаратно и документиран, но на друго място, като увреден фатално, нежизнеспособен в близките дни дори и на вътроутробно съществуване плод, да доприпка да абортира (или роди - както ти се ареше) по спешност детето си пак в тая болница , а после да обвини лекарите, че са убийци, защото видите ли насила са го били умъртвили бебето, а то било едно такова здравичко, жизненичко... Повръща ми се от такива мерзки разработки! И още доста хора, предполагам също са подгнусени от тоя масиран "обвинителен" терор над интелигенцията от страна на полицайчетата. ПП. Не ми трийте мнението, премерено е откъм епитети!:)

Един луд никога не можеш да го убедиш че е луд. И затова е в лудницата. Едно коунде никога не можеш да го убедиш че греши - той варва в Партията-ръководителка. и ще предаде баща си само и само да угоди на партийния секретар. И това ако не е лудост....

Има смърт. Каква е експертизата. Не умерат жизнеспособни плодове.

Когато се случи едно събитие - това е прецедент. Когато се повтори това е рецидив, а от третия път нататък е статистика. Докторите-убийци влязоха в статистиката.

Правилно. това е първият вариант. Вторият е да с е прочете и да се коментира. Нали е демокрация. Пък и все накой трябва да озапти докторите-убийци.

Да, но допълнително разлайвате помиярите. Техните мнения за избиването на деца ги четохме цял месец. Помня какъв вой беше, когато се оказа, че лекарите не са виновни! Нека да седят да си пишат сами - виж каква красота се получава! Словесен онанизъм от виша класа, опиват се от изреченията и думите, които пишат. Та: Защо трябва да защитаваме лекарите или да се обясняваме, че да разлайваме помиярите?

Иук помиярите са от БСП и компания. И някои мушмуроци на бай Иван Мангъра. И как можем да наречем някой който защитава доктор-убиец? Може би престъпник. Или как да наречем някой който защитава доктор-некадърник. Некадърник? А по отношение на "разлайванети, моля обърнете се към главния консултант по лаенето - Мая Манолова от БСП-то - "едно си Мая знае, едно си лае"

Ама ти за Цецо Шенгена нещо не беше толкова активен, защо ли? Днес, като те набарам в някоя друга тема - така хубаво ще ти размачкам ушлетата, че ще ти червенеят до следващите отрепки, на които ще си подлога!

прост народ,просто управление и още по-прости драскачи.Тази болница е със много добри специалисти и традиции,някой от едрите риби има за цел да я унищожи,защото ние от този район много добре знаем,че търновци и от района предпочитат точно тази болница.Ако пък някой от преди 20 год се сети за умрял роднина сега е момента,дерзайте.Ние сме територия на необразованите,циганите,подкупните политици със техните платени журналистчета,оялите се адвокати и съдии,които "право" съдят според кесиите и партийната принадлежност

Много добра болница, няма що. На вас с червените кратуни не змнам каво трябва да се случи за да се убедите че там се убиват деца. За две излезе информация. колко са всъщност - дявол знае. Там има доктори-убийци. Рецидивисти - нали такъв беше терминът за повторно престъпление. Колко са точно - дявол знае. Там се крият гафовете на докторите-убийци. Колко гафове всъщност са прикрити дявол знае. И в заключение, аз имам предложение - всички депутати от този регион да се насочат към тази болница. Който не желае публично да обяви защо не желае да се лекува там. и ако над 50% от депутатите не желаят това да бъде тяхната болница да я закрият. В хоспис ли ще преобразуват, в краварник ли не знам, но да се "лекуват" хора от доктори-убийци си е престъпление.

В ЕДНА РЕДИЦА ПРЕД ТРАПА И РАЗСТРЕЛ!

"Разстрел, а след разстрела - червей, това е толкоз просто и логично" Но нека го оставим Вапцаров да размишлява нд собствения си разстрел. На тия доктори-убийци им е достатъчна панделата. В Софийския Централен затвор. При манафите. Където им е мястото. Пък там да обяснавят какво точно означава "да давят бебето в кофата".

необятните висини на логиката :))))