17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво! Герои! А хейтърите по долу да вървят по дяволите!

Професията вие благородна така че не се принизявайте да правире пиар на властващите.. Ако ние сме ''в къщи'' няма как вие да имате работа защото съвсем никой няма да ни обърне внимание:((((((

Акъл море, глава шамандура! Повече инвестиции в наука и здравеопазване - по-малко инвестиции за военни цели! На кого му трябват сега ненужни военни самолети, за които са похарчени милиарди?

Във ВМА сигурно е така! А в болниците в другите градове дали лекарите имат такива предпазни средства? Показват ни разни светила, които ни уверяват, че е направено всичко, което е необходимо, но само на думи! Дано не догоним Румъния по брой заразени лекари!

И с помалко пиар на военната можехме да минем, защото и децата знаят че там са осигурени всички медикаменти и предпазни средства за разлика от многото други болници които реално се сблъскват с всякакви болести при простосмъртните....

Браво за усилията им. Все пак не считам за нужно да хабят усилия за изпращане на такова послание по този начин. Да бяха си вдигнали краката на топло за да починат вместо да разпечатват листове хартия и да се правят на циркаджии за да пращат снимки на хора, които само се чудят как да се разходят по 2ма 3ма с кучето, че не издържат да спазват мерките.

Пичове приберете си коремния хирург. Що го мъчите с вируси от които нищо не разбира

Защо им мислите лошото на хората дето за разлика от коремния не носят лампази и реално работят там за което шефа им се хвали без да има и най малък принос защото няма познания за това за което хортува.

Браво! Не сте сами - имаи други на поста си.

Ми трябва да имаме положителен тест за корна вирус от частна лаборатория и задължително да имаме двустранна бронхопневмония..най-добре е и да дишаме трудно..., за да дойдем при вас. Само дете не е сигурно тогава, че всичко ще бъде наред... Еза вас е сигурно, де..

Кога се стигне до това което пишете има Пирогов или други болници защото вма не е място за простосмъртни, чв бая ''контактни'' имат за обгрижване...

Добре,че все пак с тези мизерни заплати,останаха лекари в България,да си рискуват живота за нищо! ЕВАЛА!

МНОГО е хубаво в този тежък момент да получиш светъл лъч от хората, на които разчиташ и които са най застрашени, че всичко ще бъде наред. Благодаря Ви. Аз като българин се гордея с Вас. Господ да ВИ пази и помага

на снимката виждам 20 лекари, които очевидно нямат работа нали ужким по 24 часа на ден работехте бе !? нали за това ви дадоха по 1000 лева отгоре ! в България има 400 настинали бабички и само тези клоуни на снимката са достъчни да се справят с рази епидемия от 400 болни Тези жалки лъжци искат да ни накарат да повярваме че в болниците ни няма места за 400 болни и за това разиграха цирка с полевите болници ПОРЪЩА МИ СЕ ОТ ВАС БОКЛУЦИ В БЕЛИ ПРЕСТИЛКИ !!!!

Добре де, на брифинга вчера ,генералът не каза, че във ВМА има хоспитализирани, а изброи поименно няколко други болници в София.. Е, за кой се грижат тогава тези специално лекари или е поредната спекулация със страха на хората!?!! И още нещо, нали още когато са стартирали мед. Си кариера, тези лекари са осъзнава ли, че няма да лекуват само хрема и ишиас...е,падна им се един хиперболизиран грип и заради тия призиви да си останем в къщи финансово сме зле. Искаме тестове за антитела, ако имам, то тогава задържането ми в къщи е нарушаване на правата ми!!!!!!

А защо има само 400 болни "бабички", а не умират по 1000 на ден като в някои други страни? Имаш ли отговор на този въпрос? А да, сигурно защото вирус изобщо няма и това е гаден световен заговор, или защото ваксините срещу туберкулоза ни пазят, но със сигурност не е защото взехме мерки на първия ден след първия случай, наши така?...

Надявам се на теб да ти потрябват "клоуни в бели престилки". Хем тъп, хем злобен идиот.

Ще отсрамят смачкания имидж на българите по света!

Бъдете здрави! Бъдете благословени Вие и Вашите семейства! Вие сте героите на деня! Успех!

Като за 1-ви април е ОК! Дано не стигаме до Вас!

Благодарим на всички ви за всичко, което правите ! Господ здраве да дава на вас и вашите семейства!

ако сме народ ,не мърша..тук коментарите трябва да се свеждат до.един- .Браво и Респект!!!!

Като чета коментарите, се чудя що се напъват да ви спасяват?!? 70% сте със сърдечни и белодробни проблеми без да подозирате! Ще си заминете за две седмици!Да развързват всичко и по умните които знаем как да се пазим, ще оцелеем! Тъпаците - на тор! После ще си внесем рускини, украинки, молдовки - и нова чиста славянска нация!

заслужаваш да няма респиратор за теб..то си има провидение...мери си приказките..

Естествено, че ще е наред... при смъртност 0.01% какво толкова очаквате да стане???

Горките. Жал ми е за тях. Системата ги мачка и тях.

браво на тия хора!

веднага по 50 лв към месечните заплати! И потупване по рамото.

То и сега си е наред. Щото учението ще мине, мишоците ще обеднеят, а мафията ще тегли 10 млрд. нов заем да има какво Лойко да раздава от джипката. Ще стане проблем само ако мишоците се усетят и грабнат сопите.

Утре Мангъров ще излезе и ще каже: Излизайте да ловите слънце за Вит Д и че стратегията е неправилна. А, и няма нужда да носите маски.

Това е все едно зъболекар да ти каже: "Няма да боли!".

Всичко ще бъде наред и с Вас, защото ние сме с Вас, а Бог е с всички нас. Бъдете благословени!

не знам за другите, но аз лично най-много започвам да се притеснявам когато някой ми каже да не се притесявам. Особено в БГ.

проста ума ми не го побира...как и тук има такива негативни и грозни коментари..това е много мил жест,който не са длъжни да правят!!!!..

ПОКЛОН пред лекарите на България! Има прекрасни професионалисти, с които може да се гордеем. Днес прибрах майка си от Пирогов след 2 операции. Благодаря от сърце за грижите и професионализма ви! Бог да ви помага и пази!

Кога всичко ще е наред и кое сега не е наред.

Медиците не знаят , че не на всички ще се плаща по 1000 лв. а на 1лекар и 1 медецинска сестра в отделение, другите ще са прецакани.Могат да проверят написаното.

и почитания за тези хора!! На снимката наброяват около 20 души - имам основателни съмнения, че това е целият наличен персонал в борба с моментното положение ...

Браво на тези лекари! Респект! Само можеше да не се отбелязва йорданка какво е рекла и обадила - какво ни интересува тая? Също като Фицата - егати и доброволеца, от скромност се изтъпанил по телевизора с кървясалите очи. Остава и оня джаферович и той да се спомене. За лекарите пишете! На тях поклон, на персонала, на санитарите, на анонимните доброволци! Аман от паразити на техен гръб!

добре, успокоих се.

Във филмите на ужасите, когато някой каже "всичко ще бъде наред", точно след това започва касапницата :)) ... сигурно шегата е леко неуместна :)

Ама какви послания бе какви 5 лева. Какво ми се правите все едно имаме по 20 000 заразени за ден. имаме по 20 !!!! в ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА. НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ИНТЕРЕСНИ . САМО ПЛАШИТЕ НАРОДА... послания... народа скоро няма да има какво да яде !

а може би искаш да е като в Италия..безотговорен крет ен

Каква Италия бе дебил. Да виждаш някъде подобна ситуация ? Реагира се към конкретната ситуация. Вкарахме мерки който изобщо не са адекватни за кокретната ни ситуация. И стига с това ескалиране и плашене на народа. Във ВМА дори си нямат на идея какво им е на Италианските лекари и ми се правят на интересни.

всъщност сигурно би му било удобно. Ще заработва по-лесно като трол, пък и другите опорни точки ще са по-аргументирани от сегашните.

Това на пагоните им ли се дължи?!

Най-важно ми беше да знам, че Данчето ги е поздравила. Като репортаж от преди 1989та година.

Днес за пореден път ми стана "всичко нарид": навлизайки в Индианаполис на билборд прочетох - Когато умреш, ще срещнеш бог. Отдолу имаше и телефон за връзка с посредниците.

ЗА КОЙ всичко ще наред?!? Народа няма да изпука от вируса, а от тормоз - физически и психически. И без това обикновените хора не ги лекуват в болниците, а са под домашна карантина, нищо,че те ви пълнпт здравната каса!

Бих искал да Ви сложа повече плюсове за коментара.

този chinavid19

Да,да. Ако им плати, поне ще го залъжат..

Умилително инфантилни странични ефекти от масовото зомбиране. Всичко БЕШЕ наред, преди провеждането на пресптъпната манипулация, наречена "страшна пандемия", в която хората от снимката съучастват. Жалко е, че именно професионалисти затварят очите си за белите конци, с които е съшита лъжата и се превръщат в част от немислещото стадо.

Лекувай сЕ!

КОТА ОТ ПОЛИТБЮРО НА ЦК НА "НОВИЯТ /СТАР/ РЕД" ПРЕОБЪРНАТА СЕГАШНАТА ИКОНОМИКА С ГЛАВАТА НАДОЛУ /НАЛИ ВИНАГИ СМЕНЯТ ПОЛЮСИТЕ/ И УСПЕЯТ ДА НАЛОЖАТ "ЦИФРАТА", КАТО ФОРМА НА ЖИВОТ!

Очакваме дебилните комунистически отрепки да почват с плюенето.

Не ти се разбира за какво говориш. Тебе те е хванал вирусът на глупостта и яко те държи. Аман от слобоумници и неграмотници като теб.

А бийте сега лекарите, де? Какво им е сега, само те си знаят. Не да ги биете, ръцете трябва да им целувате! Господ да им дава сили, да ни запази всички от китайския вирус и да даде по- скоро лек и ваксина. Амин!

Я по-спокойно. Все чакаме някой да ни спаси. Размърдай си мозъка, а след пандемията и задника. Знам го твоя модел - глупави, мързеливи и страхливи. Страхопочитанието ти граничи с безнадежност. А лекарите това си работят винаги, може заблудата, а и респекта страха ти от тях да идва от затвърдената представа, че това са хора на които все дължим нещо, най-често много пари за услугите им. Но съществува Хипократова клетва, а истинският лекар никога не лекува за аплодисменти и бакшиш от по 1 000 лева. Да не говориме, че за един лекар 1 000-та лева нищо не са, а на някои хора от това им зависи съществуването, но те ги взеха, все едно не са чували за Хипократова клетва и все едно не са лекари. Та те всеха пари от Социалното министерство!

Ама те това работят, Какъв ти е проблемът. Защо не станеш добровелец като си толкова възхитен. Защото тогава ще те е яд, че лекарите взимат мангизи за това, а ти не. Стига с това лицемери. Имайте малко чест.

Господа лекари, не влизайте в игрите на мръсниците!

Ако не е наред, спираме да пляскаме!

Не обиждайте лекарите в инфекциозните отделения. Те са на едно ръка разстояние от лекари да станат пациенти. Моите уважения към тях. А за хейтарити - пожелавм да им станите пациенти. При демокрацията всеки има право да изрази мнение, но това не включва необосновани обиди към тези хора

Годжето започна да прекалява с циркаджилъците.

"Класиката е модерна" ми се струва, че е тъпичък.

ПОКЛАНЯМ СЕ! И Моля същества без Души да не коментират!

И без пари - също.

Повечето лекари са с манталитет на таксиметров шофьор