Ще има пряка линия ”прокуратура-Спешна помощ”

Заради зачестилите случаи на атаки над медици от Спешна помощ главният прокурор и здравният министър се договориха за пряк канал за комуникация между екипите си

Обратно в новината

Коментари - Ще има пряка линия ”прокуратура-Спешна помощ” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...- министерски съвет, Централен софийски затвор.

вигте господа,нжма скрит коментар нито спам изразжвам моето мнение.зацтото министрите забравжт це оцвен лекари и мед.сестри има и фелдчери. близо 90 процента от тжх работжт в цсмп и те са на предния фронт,и разцитаме на тжчната дягностика и своевременна реанимация. сестрите случат и изпулняват нарегданията на лекар или фелдчер. не се обигдаите ,но от гягностиката ни зависи гивот. малко увагение кум нас които сме в линеиките,спасяваме гивоти без знацение на религя и етнос *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ще има пряка линия прокуратура-Спешна помощ Така е, прокуратурата също се нуждае от спешна помощ. От това по-ясна метафора здраве му кажи.

Тази схема на работа нещо не ми се връзва. Не е ли по-правилно пряката линия да бъде между двамата министри на здравеопазването и МВР, а прокуратурата да се намесва съобразно закона..? Вътрешният министър изолиран ли е или с твърде академичните си и предпазливи изказвания сам се изолира!?

Нъ мъ гледай като варена риба, ами, вземи та ги научи, ония потпийнали трътки , поне една промифка да прават, а за клизма само теп шъ търсим! Шарлийте от Коматьовско

Прокуратура - Спешна помощ - Погребално бюро

няма закон, прокуратурата НЕ работи, спешна помощ всъщност само събира трупове, а сега щели да имат връзка.......

Сега де що ма*гали гнъсни има - първо в прокуратурата и/или в ареста и едва тогава, ако някой оживее - в болница, за да бъде довършен, или по-скоро лекуван според размера на здравните осигуровки, които е внасял!

Браво.

След като се предвижда наказание лишаване от свобода, защо е пуснат под парична гаранция? Много ясно, че ще си плати гаранцията и след това ще отиде при "героя" от Соло и другите. И как определиха тази гаранция от 300(триста) лева? Толкова ли струва човешката здраве? Толкова ли струва един лекар? Знаете ли колко години трябва да учи човек за да стане лекар? Знаете ли, че не всеки човек става за лекар? Може ли един малограмотен и плиткоумен да посяга на високообразован специалист, който е отишъл да спасява живота и здравето на роднините му? На колко биха оценили живота на този малоумник? Дали пак на 300 лева? Много станаха въпросите!

Прав си - не всеки човек става за лекар. В тази връзка - дали всеки с диплома за лекар става за лекар? И човешкото здраве струва много, да - не е зле и лекарите да го имат предвид, когато лекуват!

Защото първо трябва да се докаже и да бъде осъден. А в този конкретен случай докторът е този, който първи е проявил агресия, а сега разправя пред медиите за своето име и пациентите. А между другото, пациентът, за когото се даряваше кръв и искали да се информират, починал още същия ден. На двамата "биячи" са им били направени и алкохолни и наркотични проби, докато докторът изобщо се е скрил и не е бил проверяван. Тука има нещо съмнително...

Добре бе , защо не почнат с мярката обществено полезен труд , далеч по-поучителна е отколкото да влезе в затвора и да му плащаме храната и т.н. на привинилия се. Кога най-накрая ще станем нормална държава с адекватни решения. Пребил/понабил/ступал 3 месеца обществено полезен труд , да копае и чисти из града дето е направил провинението , естествено под надзор и ще се оправят нещата. Има толкова желаещи за тоя обществено полезен труд , че няма накъде.