Лекари и учени изследват нови теории за произхода на мистериозния хепатит

Проф. Ива Христова съобщи тази сутрин, че в Бългрия отново има съмнителни проби за заразата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това са Ковид учени-лекари.Винаги"откриват" връзката с Ковида и накрая горещо препоръчват .ваксина против Ковида и пей сърце

Ами накрая, ще накарат хората да не се лекуват и изобщо да ползват медицина и после от врачки и лечители ще се утърват та накрая да почнем на чисто, кой колко му е имунитета.

дето Пише, че Тези Деца Не са КОВИД-Ваксинирани: ДА, но МАйките им са и ТОВа са Деца, дето Кърмят, т.е. Поемот РНК Мутатена от Кърмата на Ваксинираните си Майки!!

На 4фод и 8 месеца го кърмят?! Верно ли?

и ставам все по-богат и по-богат, а е и Бонус, че децата на белите - мрат!

Правят експерименти с ваксиниране на деца пък после се чудят защо им отказват дробовете.

Абе кел@ш, основните боледуващи от този хепатити с деца под 5 години, за които никога е нямало ваксиниране с конкретната ваксина, която визираш. Чавка ти е изпила акъла.

За хепатит ваксинират още при раждане, това не е хепатит, който е известен

Добре, кое остава последно: Маймунската шарка, хепатита или новият омикрон?

…че се чудат , как да ни излъжат и за този вирус. Имаше и наглеци, понеже бил маймиунски, значи идва от маймуната. Да питат фармацефтите, те знаят най-добре, нали те го създадоха

Няма смисъл да си губят времето с теории,трябва само да питат Виктория Нюланд,тя знае всичко и за ковида,и за хепатита,и за маймунската шарка !

Мистериозния хепатит и мистериозната маймунска шарка, както и мистериозния ковид и т.н. всичко, което ни са подготвилиq следват своя мистериозен път от едни мистериозни лабораторийки, част от които сега се наложи да се местят и сигурно се поръсиха нещата тук там. Тези лабораторийки са ни подарък от най-демократичната и най-справедливата част на човечеството, от цитаделата на глобалния капитал, а иначе от империята на злато.

Ами така е. Какво се чудят,ясно е откъде идва всичко това.

защо ли всички случаи на "странния" хепатит, както и всички случаи на "стрсннстс" маймунска шарка са в най-ваксинираните страни, които ваксинираха и деца.

Да не би тези страни и да са тези, които предоставят военна помощ на Украйна и налагат санкции срещу Русия? Комшията от първия етаж пита.

Питайте Vanguard и BlackRock, там знаят за какво иде реч.

Все едно не знаят! Те и Ковида го проучваха 100 пъти и уж не разбраха от къде е тръгнал :)

Произходът всички го знаем, америка се нарича. Тези изроди долни. Всичко тръгва от тях.

Ахъ замълчи ,че ако те добарам ще видиш конкуренцията и ще съжаляваш

Сега няма да мога да спя от страх. Педа л грозен.

Пускате маймуни в Европа- получавате маймунски болести. Ковид пък уби 6 млн. души, защото други примати ядат сурови прилепи. Та така, що ревете?!

Забанете на руснаците да си напускат кочината и нещата ще се оправят сами.

А с педерастията по такива като тебе какво да правим?

и тебе те обичам

Едно ме е научил живота,няма случайни неща.Винаги е имало неща които активират даден проблем.

А дали не е от ваксините?

Какви ваксини, бе трол, 95% от случаите са при деца до 2 годишна възраст. Олигофрен неграмотен или долен манипулатор си?

Деца под 5г.не са ваксинирани

На всички учени, лекари, политици, собственици на медии, журналисти, които рекламират и разпространяват тия измами и простотии с вируси и зарази, да им умрат децата. Амин !

Само мойте люде прости ги хваща мистериозния хепатит и маймунската шарка, щото сме долни леви амбреажи

Украинските лаборатории на САЩ

Англосаксонците носят само Войни,глад,искуствено създадени вируси и болести и смърт. Когато подлогите им осъзнаят това дори и те ще са вече потърпевши.

Много е интересно да гледаш как лъжливи слуги се правят, че не схващат: "Ами не знаем от какво е?! Може би реакция от ковид?" Нека да изкажем истината: Този хепатит е резултат от ваксинирани и бустнати кърмещи майки.

А ти си професор по какво, че имаш преки наблюдения и точна статистическа информация?

Ковид пандемия има от две години, ваксини - от доста по-скоро, от тази болест са засегнати деца на 3-4+ години, но най-вероятно идва от ваксинирани майки.... Не ми казвай как си бил с математиката в училище, няма смисъл просто.

Вземи прочети до колко години може да се кърми едно бебе/дете и тогава се прави на умен, ако не ти стига голямото логическо мислене питай майка си.

На ви сега санкции

При 180 случая да има 15 трансплантации и 6 починали деца е доста сериозно! Кой болен мозък посегна на децата!!!!

Висока хигиена, мийте си ръцете с вода и сапун, и някои и други части на тялото. Никакви интимни сношения с маймуни и евро пед@ли - и всичко ще е точно ;) До следващия щам - гарантирано от САЩ военните лаборатории.

ОТ ТАМ Е ВОЙНАТА СВЪРШВА И СЕ ПОЧВА ПАК С ВИРУСИ ПОСЛЕ КОИ ВИРУС ИДВА

ВИРУСА Е ОТ ЛАБОРАТОРИЯ НА УКРИТЕ

си Отиват - Светът ще стане по-добър населен само с ВисокоИнтелигентни индивиди!

Няма нито едно ваксинирани дете от болните. По-скоро са от членовете на Възраждане. Ох забравих, те пък са ваксинирани :)

няма да дочакат есента изобщо... Още от началото на лятото ще ни подпукат я с маймунски трески, я с "мистериозен" хепаит... Келепир да пада! Народът да го духа...

Да стегнат кутрето на бил Гейтс с едно менгеме и ще изплюе всичко от ковид до хепатит и още много други

последните 2 години - 5Жи лъчението и КОВИД-Ваксините - Експериментални и НеТествани! Сами си Изберете, за източника на тези Мистерии!!

"Има много неща, за които няма обяснение", каза Ерик Кремер, вирусолог в Института по молекулярна генетика в Монпелие, Франция." Мдаа....за последните 2 год. доста са нещата за които няма обяснение.

"...дали децата не са по-уязвими заради свързаните с пандемията локдауни, които ограничиха досега им с вируси в сравнение с обичайното..." И какво правим сега? Ковидарите какво мислят?

"Ковидарите какво мислят? " Те слушат и не мислят!

изследователите умуват дали е възможно децата да са прекарали Ковид-19 по-рано. Възможно е частици от новия коронавирус да са останали в чревния тракт и да играят роля, каза питър Бродин, педиатър имунолог в Импириъл колидж, Лондон.