Здравният министър: При нередности сигнализирайте!

Аз се чувствам много подкрепена от ГЕРБ, от правителството и вярвам, че ще успея. Не мисля, че е голям проблем, че съм извън гилдията, по-скоро това е преимущество, каза Десислава Атанасова, министър на здравеопазването пред Нова телевизия.

Обратно в новината

Коментари - Здравният министър: При нередности сигнализирайте! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е защо ма другарко да не дам пари на моя лекар хирург който ми спаси живота и получава заплата от 700 лева (показа ми фиша си). Защо другарко министърке искаш да си давам парите на чиновниците паразити от твоето министерство или от така наречената Каса, а да благодаря на спасителя си. Май си доста проста и не ставаш за нищо, камо ли за министър

В здравната система липсва лечение. Вместо болници има фирми. Вместо лекари има еднолични търговци на лекарства и на ненужни, но скъпи процедури. Е, и? Какво от това, че сигнализирах!?

Една куха и пробита лейка колкото и да и наливаш вода все тая....)))) та направет справка как и викат на тая в парламента...))))

Защо джипитата нямат касови апарати? Защо взимат такса дори от онкоболни? Защо част от тях работят без медсестра и не могат да сложат и една инжекция? Защо не дават талони за специалист, а се опитнат да лекуват сами? Защо изписват лекарства, които от години не се произвеждат? Защо се отчитат профилактични прегледи пред касата, а не се извършват? Още да питам ли?

И да питате ефект няма да има защото управляващите живеят на друга планета и говоря на друг език различен от българския.....И да не забравяме че ако ги попитате очи в очи ще ви кажат че за първи път чуват за това..Въпросът е пиар да става а не работа да се върши.

аззз

а аз ще те питам - ти на кого сигнализира за тези нередности? на администраторите от дир-а ли? или е някоя групичка във фейса или бгмама може би? не можахте ли най-после да се научите как работи системата...

Да, ще сигнализираме на арменскипоп.ком! Да вземат да си оправят е-мейлите на сайта поне, че сървъра им връща отговор за несъществуващи адреси!

Здравният министър: При нередности сигнализирайте! И какво като сигнализираме? Ето, сигнализирам: Целта на българското здравеопазване е да вземе парите на болния, а не да го излекува. Най-добре е здравеопазването да мине към църквата. Зад гърба на собствените си служители и данъколатците власт имащите в държавната /не частната/ система на здравеопазването си присвояват огромни пари, а лекари и сестри напускат България.