Пияни потрошиха реанимация и пребиха лекарите

Пияни мъже са разбили вратата на реанимацията на плевенската университетска болница "Д-р Георги Странски" тази нощ и са нанесли побой на медицинския екип.

Обратно в новината

Коментари - Пияни потрошиха реанимация и пребиха лекарите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трбява нападението на лекар, при изпълнение на слъжебните му задължения да бъде приравнено с нападение над полицай.

АЗ СЪМ СЪСТУДЕНТКА НА МОМИЧЕТО !КОЕТО СВЪЩНОСТ ПОЧИНА В ПОНЕДЕЛНИК !! НЕ СМЕ БЕЛИ НИТО НИЕ НИТО НЕЙНИТЕ БЛИЗКИ !ПРОСТО ПРЕСАТА ВЕЧЕ СЕ ИЗЛАГА КАК МОЖЕ ДА ПИШАТ ТАКИВА НЕВЕРНИ НЕЩА !! ТОВА Е ПЪЛНА ЛЪЖА ,ОСТАВЕТЕ МОМИЧЕТО ДА ПОЧИВА В МИР!!!!!!!!МОЛЯ ВИ !!

ей помяр , ти с какво образование си бе ? знаеш ли как се става лекар , какво коства ? и какво означава да ни озаптят , да ни спрат да практикуваме ли ? внимавай какво горовиш , мишок...защото един ден , ако се наложи на жена ти или детето ти да отиде в болница , ще бъдеш по-нисък от тревата.тогава да видим дали ще говориш за озаптяване.Бълга лекар не е добре платен и заслужава много повече за нещата , които прави.точка.

Към тези с коментарите за ромите: пасмина националисти и шовинисти са се изказали тук... Имаше един случай на насилие в Германия и се бяха развихрили по форумите такива умници като вас, че сто процента престъпниците били чужденци, източноевропейци или турци... Що медиите криели произхода им... Какво се оказа, чиста проба арийци бяха престъпниците, човек убиха. Така е и във вашия случай - не става дума за цигани, българчета са другарите от статията, точно като нас, братятата ни и сестрите ни... Все циганите са ви виновни... А че простотията и мутризацията вилнее сред 50% от останалото българско население, както и сред тези от вас с пълните ви с правописни грешки коментари, никой не коментира. Нищо няма да постигнем с омразата и конфронтацията с циганите, образование и работа му е майката, а не плюене и изритване от обществото или както тук, върхът на всичко, несправедливи обвинения. Мислете!!!

tazno... mnogo tazno!

Предлагам на журналистите да посетят спешно отделение на университетската болница в Плевен и да постоят там от 22часа до сутринта на следващия ден. Гарантирам им материал за публикации за цяла седмица. Там ще видите всички отрепки на обществото и колко са беззащитни дежурните лекари. Три пъти съм бил в това отделение от 02 ч. до 04 ч. и се чудя как лекарите издържат и не ги е страх да работят в нощните часове. Предполагам, че в другите градове в страната положението е същото.

Боже, боже, какво невежество, каква простотия! 77 коментари, 77 плямпачи. Не ни стигат плямпачите по радиото и в пресата, ами и тук се появиха! Имате ли поне малко съзнание(съвест) да схванете, че всичко написано дотук е празни вопли, неверни твърдения. Освен че са пълни с правописни грешки, други заслуги засега те нямат. Някой да се е трогнал от коментариите Ви?

Подобно поведение е типично за мангалоидите.Защо не се споменава това?

Да бяхте с предимство докато беше на власт Доган!Свърши ви царството ,защото сега идва вашия ред да ядете бой до дупка!Няма само вие да трепете народа!Ха нещо си направил на някой българин,а съм ти откъснала топките!После нека да правиш бебета на сестра си!Извратени изроди!

Защо се учудвате? Балкански нрави, ние затова няма да се оправим никога като държава! Не Социализъм, Демокрация, Златни правила да има... пак ще сме си мърша, която трябва да изтребят от лицето на Земята!

Докторите са изроди

Ами, да - сигурно момичето е болно от свински грип, лекарите са искали подкуп, за да я спасят и близките и са влезнали да ги понатупат, по този повод. Нищо ново в БГ!

СЪБИТИЕТО Е ОГЛЕДАЛЕН ОБРАЗ НА ОБЩЕСТВОТО ИЗГРАДЕНО ОТ БЪРЗИ И ЯРОСТНИ ЧЕРВЕНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ФАМИЛИИ ДАВАЩИ ПРИМЕРИ С ИЗБИВАНЕТО СИ ЗА ЗАДОВОЛЯВАНЕ НА ПЪРВИЧНИТЕ СИ ИНСТИНКТИ...........

Крайно време е журналистите да пишат от какъв етнос са техните герои.

ми дей суперченгето ЦЦ и оня смешик главен генерален или не нам къв си серкетар вместо дас е кипри с форма на хунтовски латиноамерикански генерал да земати нещо да напраят ...

Моля, престанете да пробутвате като че нормални новини от сорта дете роди дете, младеж изнасили и уби старица, деца убиха човек за пет лева и пияни потрошиха болница без да кажете конкретното и най-важното в ТАКИВА НОВИНИ-ЦИГАНИТЕ ОТНОВО ВИЛНЯХА БЕЗНАКАЗАНО В БЪЛГАРИЯ!!!

до Ikonomist ей мушморок май не си запознат с далаверите на докторската мафия.... далавери с кръвни продукти със стволови клетки ... да не говорим за гепени органи .... нещо да кажеш по въпроса тъпако?

Защо охраната не стреля? В нормална държава да са вече с огнестрелни рани и пред реанимация. Да се повдигне обвинение и най-тежко наказание. Ако пък са цигани - бой и смърт! Генетичният боклук трябва да се изхвърли от тук.!

Давайте мнения само по конкретния случай.Нещата са ясни-реанимация-мяст за приемане на пациенти в тежко състояние.Дежурен екип ,който си върши работата .Установен ред за посещения или не при болния.Група престъпници,нанесли побой над длъжностни лица по време на работа,поставили в опасност живота на медиците и на болния.Тук е мястото на,което трябва да пристигнат Б.Б. и вътрешния министър,прокурора и съдиите.В нормалните държави работят съдии и през нощта.Бързи ,ефективни и тежки присъди за потенциалните убийци.

До Ikonomist (13.11.2009 г. 18:01ч.).Абе,тарикат искаш да печелиш що не излезеш на частно като другите ,а рекитираш безпомощните и болните.От това по-долно няма.Нямате ли поне малко марал.Учихте безплатно,работите с касата и изнудвате болните ,които си плащат осигоровките.

Bace ima ne6to viarno v tvoiata logika, no ne zabraviai 4e sled kato uslugite na lekarite sa skupi, i e vuvedena niakakva sistema na zdraveopazvane s osigurovki - niakaksi e sme6no hem da mi udarjat pari ( i to nemalko) i v sa6toto vreme da triabva da pla6tam na ruka? Neka da e ili ednoto ili drugoto a ne i dvete, ina4e hem pla6tame za le4enieto na razni mangali bezdelnici, hem ni6to ne polu4avame..ako me razbira6 de :)

Човеко-мършата наречена български народ вечно ще презира лекаря, защото още от училище той е бил омразния отличник. Българкият генетичен боклук целува ръка на мазния строител и му купува Кайени и силикони на любовницата с/у 30 годишно поробване. Когато българинът отива в сервиз за издуханата бричка на 500 000 км. с радост ще даде 200 лева на монтьора с 8-ми клас, но ако даде 20 лв за преглед на доктор ще го псува години на ред на по шише ракия. Български доктори, дигнете си капите и оставете простия народ да мре.

Те са искали да се интегрират,но на грешното място.Към Кайлъка им е мястото

Тия доктори няма ли кой да ги вкара в пътя?Ние като не можем да ги набием ,то тая работа ще свършат циганите.Аме те и с бой не се оправят.Няма ли власт която да ги постави на място.Вероятно на някой ще му писни и ще почне саморазправа с тази сган и после ще ги лежи .Ама то вече не се търпи.Що за хуманност!В едно улично куче има повече хуманност от докторите.То поне като не е умряло от глад никого не закача ,а тези просто нямат спиране.

От1989г,управниците в България имат една единствена ясна цел,а именно унищожаването на българск8ите лекари,унищожаване на здравето на целиятк народ и принизяването на лекарското съсловие!По този начин,се осъществява геноцид!Вмомента отвново се оказва,че си имаме работа с управници,които са паднали толкова ниско,че отново започват да тормозят лекарското съсловие и да настройват хората срещу доктори и сестри,1без да разбират колко опасно може да бъде това престъпно поведение!!! Вместо да се говори как лекарят,пък и всички свързани със здравето на българина,трябва да бъдат финансово компенсирани,за безкрайното учене и труд при безобразни условия,новите умни глави,готвят закриване на болници и намаляване на и без това смешните пари за здравеопазване!!???О започват да вилнеят озверели чиновници,готови да глобяват и да унищожават лекари и по медиите се афишира какви чудовища са българските лекари и сестри,които просто искат да и са заслужили да живеят нормално,кактоф живеят западните ни колеги,а за съжаление в България и хорас много по-непрестижни професии!!!!? Втози дух не се учудвам,че има и ще има все повече пребити лекари и други медицински кадри в татковината. Лично аз,като все още млад лекар,все повече се убеждавам,че този народ не заслужава медицинските си кадри и съвсем скоро и аз ще кажа сбогом на България!!!

Защо се премълчава, че са цигани? Подобни вандалщини в болници са в 99% тяхно дело... Те идват на тълпи да посещават близките си в болница и недай Боже някой от техните да почине, веднага са готови на саморазправа с лекарите. На тях не може да се обясни, че медицината не е всесилна... Все пак има и на какво да се научим от т. нар. роми - на солидарност...

късмет е да те потрошат у бърза помощ,поне линейка не са чакали,а веднага са им помогнали колегите!!!Някои нямат тоя късмет и си умират чакайки линейка!!!

Ето на това му се вика пълни боклуци, сбъркали са кварталната кръчма с болница, те сигурно и чалга са искали да им пуснат в болницата и да им сипят по едно ... Дано полицията преди да започне с официалностите им е ударила поне едни хубав бой на тъмно.

Абсолютни боклуци,деградирали от чалга и евтина шльокавица! Само погнуса и отвращение!

ЕТО ТОВА НАСЛЕДДСТВО НИ ОСТАВИ ЕДНА НЕКЪДЪРНА И КРАДЛИВА ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ, НЕ ФУНКЦИОНИРАЩА ПРАВОСЪДНА СИСТЕМА , ЗАЩИТА НА РОМИТЕ И ЗА НАГРАДА СОЛИДНИ СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ, БОЙКО СЪБУДИ СИСТЕМАТА ДА ЗАРАБОТИ ВЕДНАГА ЗАТОВА ГЛАСУВАХМЕ

А дали става дума за българи или за цигани?

нека позная, това са мангали с висок коефициент на интелигентност.за тези само корав бой .

do kato ima takiva kato tebe i onezi koito sa posegnali na lekari za cahalenie takiva ima nogo za tova 6te sme na toy xal

Доста забавен случай! Едни уроди нанасят побой на други уроди... Ясно е, че въпросната пияна сган са вероятно мангали. Тук няма какво да коментираме. Тъжн обаче е, че в България една значителна част от болничния персонал заслужава да яде бой всеки божи ден, зажото са пълни уроди. така се случи, че наскоро двама мои близки лежаха по болници. Такива неща видяп от страна на доктори и сестри, че направо заслужават разстрел на място.

Pleven e xybav grad,loshoto e 4e vsi4ko izbqga v Ispanq,Italiq i ostanaxa samo ciganite.A kolkoto do lekarite zaslyjavat si ,gledat te v racete KORYPCIQ golqma e v taz bolnica

От Плевен има цяла шайка разбойници начело с Нина Митева

ne znam ti ot koe selo si ama si mnogo prost/a dori i pravopisni greshki imash pishe se personal a ne persoval I edno plevensko ot men da te e... v typto iz4adia do koga shte ima izrodi kat teb

А защо милиционерите си пият кафето през работно време и не им дреме?

Кой е пуснал тази измет посред нощ в болницата;Пушели и пиели пред вратата на реанимацията ??? За какъв чеп е била охраната в болницата ?? Това ако беше станало в САЩ ,тия мутанти ги чакаха поне 5-10 години затвор и огромни глоби ! Какво чакат телевизиите - да пуснат обширни репортажи с тази новина и да видим и лицата на героите !

ПИЧ, НЕ СИ ОСТРОУМЕН .. ДАЖЕ СИ БЕЗИНТЕРЕСЕН !

kak d ae na nivo ohranata kato v bolnicite za ohrana s enaznachavat 100 godishni pensioneri koito dori pazashi ne moga da naricham

Докторите са по-лоши и от циганите.На мен ми е помагал циганин.Доктор обаче въпреки ,че му се плаща,полагал е хипократова клетва,това му е професията,бил съм в болно състояние не ми е помогнал.Кажете ми сега кой е по-голям циганин!?

Абе какво значение има дали са цигани или българи. Как така ще са вътре в болницата по това време, че отгоре на всичко и ще пият алкохол. Къде е била охраната на болницата и защо е допуснала това? Ако охраната не може да се справи, защо не е извикана полиция? И още нещо, в статията се казва, че охраната и други хора са помогнали да бъдат изтласкани навън. Какви са тези други хора в реанимацията на една болница постед нощ? Освен ако реанимацията не е преместена на плевенската гара.... Луда работа. Не е луд кой яде баницата а който я дава. Оставили всякаква паплач в реанимацията на болницата да се налива с алкохол и после що яли бой...

Ние сме с предимство навсякъде,защото бием,като не ни свършат работа.Нямаме пари да даваме подкупи ,като българите.

Каквито докторите,такива и пациентите.

Виновните да се накажат, но много често това са и недосегаемите лекари. Отивам на лекар в 12.30 ч с температура и кашлица, но от вратата се започна ти защо ми идваш сега не можа ли по- рано, намери си друг личен лекар. Това става в миналият петък и в резултат на това се наложи да отида на спешен кабинет в събота, където ме прегледаха и дадоха адекватно лечение. На младият доктор хиляди благодарности! Тази услуга получих, като личната ми вноска за здравно осигуряване ежемесечно до сега е от порядъка на 100 лева.

100% sa mrasni cigani da se izleiat v formi i da se napraviat na sapun ili da badat isprateni obratno v india

ХОРАТА В ПЛЕВЕН СА ТАКИВА. ТЪПАНАРИ, АГРЕСИВНИ И НАГЛИ. КАКЪВ ТРЯБВА ДА СИ, ЗА ДА НАПАДНЕШ ДОКТОРИ, КОИТО ЛЕКУВАТ БЛИЗКИТЕ ТИ ХОРА? ТОВА ХОРА БЕЗ МОРАЛ И ВСЯКАКВИ ЧОВЕШКИ КАЧЕСТВА. БЕЗОБРАЗИЕ - ДА БИЕШ И НАРАНЯВАШ МЕДИЦИНСКИ ПЕРСОВАЛ. В ПЛЕВЕН ВСИЧКО СЕ ПОСТИГА СЪС СИЛА И НАГЛОСТ.

У нас уважение има само към институции, където се плаща здравата. Затова банките и застрахователните ни компании са като болниците в Швеция, а болниците - по-зле и от техните пощенски клонове в Кируна и Каликс зад Полярния кръг. Такива инциденти само показват какво е нужно на българина и най-вече на циганьора - плати си първо на касата яко за прием и лечение, пък после лягай да видиш дали е време да живееш, или да мреш. Като нямаш парици, щот си мързел, живееш на помощи, на кредит, или се осигуряваш на минимална заплата - на улицата, както е в Щатите. А ако ти останат силици и кураж, след като си видиш крайната сметка и те погнат адвокатите да плащаш, иди да блъскаш. Пак ще си плащаш.