Коментари - Легендарният Випуск Родопски 1983-та - един от гордите моменти на БНА | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бях там. Истинска Държава, истински Народ! А сега......западнала американска колония, софийски еничари, мангали и турци И окраински "бежанци"......трагедия.............

Тогава имаше Армия и Гордост че служиш в БНА ! Сега въшльовци и тумбаци , а Министри които не са служили в Армията ! Върнете БНА !

Някога правихме военни паради , сега гей паради.

Колко много са обичали България тогава хората! А колко много обичат банани сега приматите.

Който не беше минал през БНА не можеше да се ожени. Никоя мома не го искаше. Най много да тресне понякога някое курве и толкоз.

Как джендъри, педераси и еврогейове ебаха мамата на държавата...

Помпахме си самочувствието с игра "на войници". Българският народ е показвал, че когато има кауза не се дава на бойното поле. Социалистическата армия беше бледо и лъжливо копие на някаква армия. Но статията е "Рекпламен компас" на Янев. Сигурно скоро ще ни пуснат и статията за завършването на главния зелен чорап.

Тогавашната БНА щеше да смаже сегашна Украйна за две седмици.

Я стига сте ни пробутвали глупостите за величието и силата на БНА. Били сме в казармата, знаем какви шушумиги са българските соц офицери - крадяха храната на войниците и изнасяха в багажниците на колите всяка вечер. Българският войник беше подготвян единствено да умре в окопа без да мрънка, докато “братският” Съветски съюз дойде да ни спаси. Но днес виждаме как подобен тип армия в Украйна не струва нищо срещу оръжията на Запада. “Втората армия в света” се оказа втората най-добра в Украйна.

бате бате, ами Сидеров как се ожени тогава ? Сидеров е освободен от казарма защото има само едно мъдо

Руската за три дена. Българската за две седмици. Така ли?

Снимки от врвмето когато имахме армия и момчетата даваха клетва да бранят народа и родината! Сега шепа наемници служат и бранят тези които им дават кинтите -/няколко продажни партийки!

Имахме три свирепи армии плюс Гранични войски. Най-добрите във Варшавският договор.

И целувахме знаме. А в гранични войски целувахме бойното знаме и на уволнението, преди да напуснем казармата.

Легендарен випуск е 1941 на Военното на негово величество училище. Това тук са някакви болшевишки отпадъци, съветски боклуци, селяни, цървули, каскети.

Долнопробната реклама на пропадналия, продажник Янев.

Сидеров се ожени за Капка когато стана политик. Като открадна повечко пари се ожени втори път за снаха си.

Армия много отдавна нямаме, нито през 80те, когато аз служих, нито 60 те, нито сега. Бълг Армия умря още в края на 1944 а.И не е виновен Сорос, сами сме си виновни!

Страхотна статия ! Поздравления за автора и идеята. Радвам се, че макар и късн и за много малко и аз бях в редовете на БА. 2005 година - 6 месеца. Ако ме попитат къде бих се върнал в миналото си, казармата вероятно е единственото място което бих избрал. Макар и голяма простотия, имаше ред и уважение към по-старшите, нещо което едва ли ще има някога повече !

За първи път! Страхотна статия Дано не е последен!

Каква армия бре? Виж, колко жалък и нещастен е ония лешпер с пушката в караулката!!! Ако НАТО ни нападнеше за три часа щяха да са в София от Изток турците, а от юг Гърците, докато пияните в генералния щаб в Москва изтрезнеят, щяха да ни освободят от Съветска окупация.

и отзад лозунга кърти : Випуск Родопски - верен на ПАРТИЯТА и народа нещо като "за Сталину, за Родину"......и руснаците гинат ГЕРОЙСКИ , нашите нямаше да е по-различно ако Турция и Гърция ни атакуваха........

Дано Легендарният Випуск Родопски-1983 е родил ЛЕГЕНДАРЕН ПРЕМИЕР, който да работи ЗА ЧЕСТТА на Родината!

1941г. 4ри български армии са във Македония, Гърция и Сърбия. Кви випуски, кви 5лв? Дори запасняците са привикани на служба. А дядо ми е воювал в Сърбия рамо до рамо с Ото Скорцени.

Старшината викаше, яжте да имате сили, че ще дойдат германците!

Знаме, гъз, всичко целувате, каквото ви подадат руснаците.

Медузи в боб - ядат ли се....

Точно така беше за жалост. Триъгълникът на смъртта не случайно за това беше създаден, Елхово-Грудово-Зврздец, да забави врага с 30 мин, докато дойдат самолетите с ракети от Севастопол. Пушечно месо, люта кашимерия за служилите там.

Трябва да се храним закон физиологичен вие какво предлагате?

Каква е тая идиотска възхвала на комунистическата солдафонщина и на зелените чорапи бе Дир? Да не поискате и вие изведнъж президентска република мм?

Общо взето изкарахме огромен късмет че Турция и Гърция от тогавашното НАТО не удариха Аз на тая статия ли да вярвам или на очите си ? Като ни дигнаха на маневри в Сеймень полинта камиони изобщо не стигнаха до вратите на поделението. А останалата полина окапаха още на железния мост дето го правиха фашистите над Марица. До поделението в Харманли май само 3 бетера стигнаха.

Ядат се като няма друго…

Легендарен е по корупция.... Първото му нещо било да уреди децата на позиции.... По стар военен обичай.... Аз докато служих, само това слушах, как си уреждат техните на службици...

"Това е времето, в което наборниците се изпращаха в редовете на БНА тържествено от всяко българско семейство, в градове и села." Абсолютни глупости. Съчинение по пропагандни снимки.

Всички статии на Еми Мариянска са смислени. :) С удоволствие я чета.

Лгбт да не четат

Хахахахаха

Вярно си беше…

забрави, във всяко стадо си има мърша

Всичко на този свят накрая опира до пари.В соца за военни разходи НРБ отделяше 15 процента от своя бюджет,сега по -малко от 2.Например аз служих в поделение въоръжено с ракети 8к14 и то не беше едиствено,сега за парите за отбрана не можем да купим дори един дивизион...

БГ-то беше много миризлив соц. кенеф тогава! Само децата на болшевиките се уреждаха на добра работа .......... същото горе-долу като след 1989г. тогава внуците им заграбиха парите изпращани от Европа и станаха "бизнесмени". Докато има русофилски отпадък в милата ни родина няма да можем да дръпнем напред!

Статията я е писала женка по политическа поръчка срещу денньги. Единственият, който съм чул да каже нещо положително за службата е бил дядо ми по едни други времена... За една друга армия, макар и много бедна армия.

ИЗБРАН КОМЕНТАР 2022-08-27 18:23:40 СофиянецЪ (нерегистриран) реплика +12 -6 Някога правихме военни паради , сега гей паради.

Хаха, бил се върнал. Бухай ти 36 мес в база Варна или Атия плюс два три месеца задръжка и ела пак да ми кажеш колко много ти се иска да се върнеш. Най вероятно си около 35 г,мисля че можеш да се запишеш профи войник, даже ще ти плащат, достойно ще си дослужиш мечтателю!

Това какво е? Жалък опит да величаем псевдогенерала Янев? Да ви имам и генералите, възпитавани в БНА - и Янев, и Радев. Една война не могат да различат, нищо, че е на 400 км от нас. И Киев ще падне за 3-4 дни, Русия неминуемо ще победи. И к'во станА? Не ви трябва повече, за да разберете каква им е военната подготовка. Много са показателни снимките - показват мизерията и ужасните условия за войниците в БНА. Живяли сме го това - беше кучешки живот. Но не го знаехме, защото се сравнявахме с други кучешки животи. В момента, в който видяхме как са живели другите, изведнъж станахме много нещастни.

Гейовите какво да правите?

На всяка новобранска се събираше цялото населено място, няма как да ги разбереш защото сега се събираш само с шепа наркоманчета.

В редовете на БА отслужих 2 години и две седмици. Вярно калих се като мъж,но имаше и извращения,които нараняваха човешкото достойнство. Особено една глутница от "стари кокали" се нахвърляха върху новобранците. Това се правеше с мълчаливото съгласие на офицерите,дори и с тяхна благословия. Същите тези,които тук изписвате като велики български чеда и като бъдещи големи държавници.

ОТПАДЪК,ЗАМИНАВАЙ В КАНАЛИЗАЦИЯТА!

Нали?