Съдът разреши на Брендо да се лекува в Германия

Соченият за "кокаинов крал" Евелин Банев-Брендо получи разрешение от магистратите да напусне страната, за да се лекува в чужбина.

Обратно в новината

Коментари - Съдът разреши на Брендо да се лекува в Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Брендо ще избяга, както всички други и така ще бъде, докато съдията не носи наказателна отговорност за това, че пуска на свобода доказан престъпник с присъда в Италия с мотива да отиде в Италия да доказва, че е невинен, а ПАРДОН и да се лекува не знам къде си. СЪДЪТ ПРОДЪЛЖАВА ДА Е ЧАДЪР НА ПРЕСТЪПНОСТТА.А хората нека пишат 25г реалистични доклади.

Подигравка с пострадалите от наркотрафика и разпространението на наркотици.

смях

За милиони няма закони. Това се казва "правова държава".

ел чапо си гризе задника от яд че не е дошъл в българия да го съдят нащите безупречни магистрати. нека сега да гние в някои мексикански затвор. ако беше дошъл в бг, за нула време щяха да му позволят да ръшка из цяла европа.

ей това са си 6 милиона (дето му ги върнаха тия дни) - има за раздаване яко ....

До оня ден писателствахте как никой неможе да го открие и бил забягнал а пък сега видите ли съда му разрешил лечение,Как НЯМА една медия която да не си опровергава писанията,,Нажежено е около боко и се правят напъни да се изкарват всякакви истории от кошовете за манипулация,

има ли сметка или DNS за събиране на суми за лечението му ? или пък държавата ще задели от събраните пари от Българската Коледа ? пп. ей, ще му платим и пътя и лечението. да го знаете

Престъпник да си в тая "държава"! "Бизнесите" си вървят, парите си влизат, кеф ти в Германия се лекуваш, кеф ти - в Израел, жена, деца си живеят живота, никой не се притеснява ... Ако не те отстреля някой недоволен "партньор" или колега по бизнеса, нищо друго не те заплашва - доказателства все едно никога не се намират, макар че свидетели - бол ... Ех, живот! Колко пенсионери, или миньори, или шофьори ... могат да си позволят да ходят по света да се лекуват, когато ги завърти лумбагото при смяната на времето?!

наркотрафикът си е стресиращ бизнес, нека да се полекува момчето!

е голям залък и за италианците,какво да кажем за нашите помияри

Ако кажа, че съм изненадана, ще излъжа...Просто поредният. Тъпи закони, алчни магистрати, подкупна съдебна система. И ще става все по зле...

Със НАПРАВЛЕНИЕ ЛИ Е ?

Ами да му поемем и разноските по лечението, та да се знае колко сме хуманни и как се грижим за кокаиновите крале!

С/у каква сума?

И така от дело на дело , от съд на съд, докато всичките милиони магистратите му приберат ...

На народецът му харесва да взема наркотици, а Брендо им виновен.Гледам ги нямат пари за ядене ама пушат като ......

Брей че хуманен съд! Как се грижи за мафиотите! Но имам въпрос дали и кога български съд ще осъди Пернишките медици -джипи и болница, затова че на 21 януари допуснаха 24-годишната Жулиета Калинова да загуби живота си, поради грешната диагноза на джипито и липсата на апаратура за командно дишане в спешното отделение на Пернишката градска болница! Момичето си отиде за 20 минути!

Че то на практика той е свободен, да щъка между болница и адвоката, и то в чужбина. Който го пусна или се страхува, или е подкупен, друго обяснение нямам. И държавата да му финансира лечението, за да е пълно щастието.

Направо Б.Б. да му купува карта за Спа-процедури. Те и клиниката могат да си купят...и градчето.

Милият той, и той страда от болест неизлечима и непоносима! Забравете за него след това решение. Ще стане като с дупнишките 'братя', този път с явното съучастие на съда. Кой е съдията разрешил това? #Кой?

Има и парички да замине да се лекува. Не като клиентите му наркомани.

Смях и резил :) Не могат да го осъдят и са ше го пускат да се "лекува" в Германия. Абе...тея от съдебната система не могат да постигнат нищо освен да объркат плановете за патувания на подсъдимия и да му създадат лек дискомфорт. При зъболекара боли повече!!!

Какво ли заболяване го измъчва, горкият?ДоФторите все минават метър..Почти никой не споменава, че са може да са по-напред от катаджиите и митничарите...

Кокаиновият крал се лекува в Германия. Мангустите се лекуват в България. Българите и особено пенсионерите не се лекуват изобщо,защото са лош матрял. Демокрация и капитализъм,мдаа...

А-а-а, не така! Кокаинов крал го нарече Цветанов. Цялото общество въстана срещу тази клевета.

Добре,извинявам се: момчето за поръчки,бушончето,което Цветанов изгори преднамерено,за да се отчете дейност.

Смешно ли ви е вече...?

ахаххаахахахахах...................

На нас, които четем за поредното избирателно-милозливо решение на съда - вече ни е смешно. По-важно обаче е защо на МВР, ДАНС, НАП, прокуратурата и т.н. "отговорни институции" им е безразлично - както за "статуса' на кокаиновия крал, така и за финансовия статус на съдебния състав?!

Каквото и да направят - всичко опира до Съда. А там доказателствата падат, арестът се отменя, човекът го пускат да се лекува. Не че от ДАНС и НАП много са се засилили, де!

Ще ходи да се лекува при Галевите ! Еееееех , колко МЪЧНО взе да ми става да добрия чичко Сталин и разкошния му ГУЛАГ !

А от Германия направо за Тайланд - ще му правят тайландски масаж( нетрадиционен);о) Може да покани и съдебния състав - и на тях да им направят по един - може и за тяхна сметка, защото след това решение ще могат да си го позволят!

Все още не се знае КОЙ отвлече дъщерята на Брендо, когато трябваше да дава показания в Италия? И като си замълча - му я върна жива и здрава ... да не е един бивш и настоящ премиер - наркотрафикант (не е Хашим Тачи, но пак е агент на същите чужди служби)?

на дечица не се разрешава лекуване навън с месеци и години, на Брендо нема как да се откаже - ще се оплаче в Страсбург... Дечицата нямат пари за навън, Брендо ги е събирал неограничено на техния гръб..

Нека споменем с най добри пожелания всички роднини на съдиите, прокурорите и полицаите! Страхотни хора сте възхищавам се на простотията и некадърността ви!

деер

21 млн = 2-3 километра мека магистрала..... Смях.....

:))))))))) Горкичкият!!! И след това на кой екзотичен остров ще изчезне, уж за процедури?!?! :))) "Народният творец" го е казал: За милиони няма закони, за кокошка няма прошка!!!