Лазар Влайков за убийството: Съвестта ми е чиста

Съвестта ми е чиста, заяви лаконично пред медиите председателят на Общинския съвет в Септември (в оставка) Лазар Влайков, подозиран за убийството във Виноградец

Обратно в новината

Коментари - Лазар Влайков за убийството: Съвестта ми е чиста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо му е повдигнато само едно обвинние по едно от престъпленията, като те са цял куп - поне 5 ги наброихме тук на форума, а квалифициран прокурор би трябвало и повече да намери, ако се хване да търси сериозно нещо?! Докога ще го галят тоя с перце по главата и ще му плащат заплата като общински съветник?! За председателското място вече чухме, че е подал оставка, ами как така остава общински съветник, като и ГЕРБ го изключиха за трети път от организацията си?! ... (а като мине време и случаят отшуми, като другите досега, пак ли ще го приемат?! - както преди)

За убийство съвестта му герберастка била чиста.Питам се какво трябва да се случи , та на един гербераст съвестта да се поомърси , малко , незначително , поне едно патънце? Кражбите , рекетът също не помагат.Тогава какво , май няма такова нещо което да опетни кристалната герберска съвест?!

Ами те си го казаха, в момент на откровение на един от тези лумпени, в прав текст: "Вината я приемаме само с мезетата!"

Това изречение принадлежи на Филип Боков - син на палача от Пиринско Георги Боков, брат на корумпираната шефка на ЮНЕСКО Ирина Бокова и баща на една наркоманка-шизофреничка, която се самоуби и един авто-крадец, който загина с поредната си кола на шосето, карайки с превишена скорост! Не ни мисли за толкова късопаметни - Филип Боков беше избран за депутат от БСП тогава, а на власт дойде второто правителство на Луканов, което не се задържа дълго, но успя да заграби и разпредели между партийците на партията-дъртофелница най-тлъстите парчета от икономиката ни! И да окраде много пари кеш - от Пенсионния фонд, натрупвани десетки години, от партийните каси, от външно-търговски сметки, отвсякъде, където имаше сухо останало от соца! След което паднаха от властта и оставиха държавата да се разпада ...

Как може да е чисто нещо, което го няма?!?

Въпрос, Може ли човек без мозък и сърце да има съвест???

перифразираното ,,от трън на глог,,...!!! ,,от герб на глок...,,!!!

Други обвинение, което трябва да му се повдигне е за незаконни притежание и употреба на боеприпаси, защото всеки собственик на бойно оръжие има право на 50 патрона, от които 5 отиват за прострелка и остават 45. За всеки един иозстрелян патрон от тези 45 по закон трябва да се обясняваш в МВР, ако имаш и един в повече, т.е. 46 попадаш под членовете за незаконно притежание на оръжие и боеприпаси. Досега не чух някой да му търси отговорност за това.

С допълнителна бележка до кос може да станат 95 бр.

Да, но тук пистолета е закупен преди 2 дни, съмнявам се даже да е регистриран и прострелян все още, сигурен съм, че няма документ за допълнителни боеприпаси,а дори да има тук говорим за поне 126 броя, което винаги е незаконно.

Не се "мърси" туй що го няма.

Изрод, с неговия пистолет на детски рожден ден са изстреляни поне 126 патрона, един от които смъртоносен и да ми говори за чиста съвест е върха на наглостта и безочието. Завършен престъпник, който не се е повлиял от благослклонните си предишни присъди. За съжаление по малките населени места има по 10ина подобни дерибеи и цели области треперят от тях. Полиция, прокуратура и съд ги е страх да ги закачат или са близки приятели и бизнес партньори, все тая. Това няма да продължава вечно, рано или късно обществото ще се пробуди и ще си потърси правата, дано да не е прекалено късно тогава и вече да сме станали територия на цигани и престъпници.

как може да е чиста съвестта на човек, като с неговото лично оръжие е убит друг човек. При това- оръжието не е отнето насилствено, а е дадено доброволно на някой си, който е натиснал спусъка и сега прехвърлят убийството на 6- годишно дете. Лачкааа, искам да ти кажа нещо....Съвестта ти не е чиста, а напротив, ти си я потиснал и удавил в пари, далавери, злоупотреби, ядене, алкохол, цигари и наркотици.... за сега Тя не те закача....След известно време- 5, 10 , 20 години, Тя така ще те загризе, че място няма да си намериш- няма да знаеш ден ли е, нощ ли е....

Чиста е, защото я няма...

тези са от ,,новият,, биологичен вид ,,тикви,, които смятат че щом имат ,,мозък,, за четири крака имат и ,,съвест,,...!!!

До разследващите. Глог - ако това е оръжието , а стрелеца е 6г дете ;) - следват два варианта: 1. детето е завряло пръстите на спусъка , като се има предвид малката ръка не го държи здраво за дръжката ... истрел , от отката трябва по детето да има много як демидж. 2. Ако държи с две ръце дръжката , което е нормално , защото пистолета тежи пръстите му ще дойдат малко къси за спусъка и ще сработи механизма за защите от случаен натиск ... така че няма как да гръмне. Аз твърдя че ако е успяло да стреля трябва по тялото и пръстите си да има сериозни наранявания. До прокурора дал съвета МНОГО СИ ТЪП ЧОВЕЧЕ!

Опс техническа грешка ГЛОГ да се чете ГЛОК :)))

Съвестта на гербера винаги е чиста, защото никога не се използва. Същото е и с морала. След чалгата, имам и втори "лакмус", че един човек е боклук - принадлежността към ГЕРБ. Каже ли ми някой, че подкрепя мафията ГЕРБ го слагам в черния си списък и късам всякакви контакти с него - бизнес и лични. За моя радост, общувам главно с умни хора и не ми се налага често да го правя.

Не съм фен на ГЕРБ, ама само исках да те попитам - тия другите (не-гербери) с които не късаш котакти от кои са? БСП, ДПС или от сидеровите може би? Или ги събираш бутикови (СДС, Светльо Хиподила, барековите)??

Като гледаш масовото негласуването би трябвало да си в час, че има и други - тези които не гласуват.

Да се разбира - "нямам съвест".

Каква е разликата дали някой ще стреля на площада или в заведение ? - Разликата е че на площада няма да го познават и веднага ще се обадят на 112. Защо още при първият изстрел не са се обадили на 112 ? - Защото са го познавали и това поведение не му е сефте.

Къфто вожда , таквиз и мутрафоните.

Когато ти липсва съвест, то няма как да ти пречи.

нашата ,,родна,, полиция скача за ,,висока музика,, когато е от българи, но на ,,циганска сватба,, и герберски ,,рожден ден,, със 12 6 изстрела в ,,чеченски стил,, не ходи....!!! за да не се ,,чустват,, дискриминирани...!!! ,,циганизираните българи,, от герб...!!!

Съвестта му била чиста?А на детето какво причини прехвърляйки му вината си!Детето ли отиде с пистолет?Детето ли го извади да гърми?Тоя няма съвест, затова може да каже това.

Ако този се отърве, стрербата по движещи мишени по заведения ще стане редовна практика и основното занимание на подпийналите мутри.

126 гилзи. Но защо бойни патрони. Няма ли халосни ? Тук е имало значителна подготовка. Той не просто е извадил пистолета и стрелял, там е било сражение като в Бейрут.

Може ли да е чисто нещо, което не съществува?

Този направо жив да го ожалиш. Съвестта му била чиста. Лазаре, ти си обществено опасен елемент и аз не искам да бъда застрелян от някой такъв като теб. Ти трябва да бъдеш наказан жестоко, за да бъде прекратена именно тази сватбарска практика. Ти си преставител на самозабравилите се управници, на хората които като им дадат власт смятат, че са над закона.

Няма как да не е чиста, за да не се изцапа си я държи в къщи във фризера. Върха на наглоста !!! отиващ на детски рожден ден с пистолет и 130 патрона(поне). 126 патрона по 124 грама правят към 15 и половина килограма. Тя съвеста така се чисти - с 15 кила олово в гащите.

На зла коза, зла тояга.

Когато нямаш съвест, не може да имаш "чиста" съвест.

Този е истински гербераст, - с чиста съвест.

Много кадърни тез членове на ГЕРБ....

"Лазар Влайков за убийството: Съвестта ми е чиста" Не е зле някой да му обясни на поредния разпищолил се гербер и местен дерибей, ЧЕ ЧИСТАТА СЪВЕСТ Е ... НЕУПОТРЕБЕНАТА И НЕУПОТРЕБЯВАНАТА СЪВЕСТ! А може би е твърде сложно за него да вдене... ================ "Вече стана ясно, че на мястото са намерени 126 гилзи, след като мъжете от компанията се изреждали да стрелят. Самият Влайков гърмял най-много с пистолета си.... След инцидента беше припомнено, че преди години Лазар Влайков е наръгал с нож млад мъж след спречкване на пътя. Местни хора разказаха, че той и друг път се е замесвал в побоища." ================= Цацаров, Сотире Пеевски, И ЗАЩО ТОЗИ ПОРЕДЕН РАЗПИЩОЛИЛ СЕ ГЕРБЕР Е ВСЕ ОЩЕ НА СВОБОДА? А издирваш с европейска заповед шерката на Цветан Василев, защото си била купила апартамен, например?

Ами най-малкото си съпричинител на убийството, защото оръжието ти е било без надзор, макар и съпричинител поради престъпна небрежност и се чудя защо наши журналисти и юристи мълчат по този въпрос, защото вероятно е така.

Не е съпричинител, А ПРИЧИНИТЕЛ! И това е предлено ясно за всеки, който дори и да не притежава правни познания и да е особено интелигентен, А САМО НЕ Е ПЪЛЕН КРЕТЕН И ИДИОТ! Точно затова ЗАКОНЪТ Е ПРЕДЕЛНО ЯСЕН ПО ОТНОШЕНИЕ НА МАЛОЛЕТНИТЕ И ДРУГИ ХОРА, КОИТО НЕ МОГАТ ДА ОТГОВАРЯТ ЗА ДЕЙСТВИЯТА СИ! С две думи - да повторим (защото явно е нужно за някои), НЯМА ДОРИ ЗНАЧЕНИЕ ТОЛКОВА (всъщност има за разследването, защото при убийство трябва да се разследват напълно подробностите за пред съда!) ДАЛИ ДЕТЕТО Е ПРОИЗВЕЛО СМЪРТОНОСНИЯ ИЗСТРЕЛ ИЛИ НЕ, ВИНОВЕН Е ТОЗИ, КОЙТО Е СОБСТВЕНИКЪТ НА ОРЪЖИЕТО И КОЙТО МУ ГО Е ДАЛ!!!

За каква чиста съвест става въпрос? Само изваждането на боен пистолет в заведение е престъпление.

Много са всъщност: - пистолетът доколкото разбрах е бил на 2 дена, демек едва ли е бил прострелян и тн, съответно нередовен/незаконен. Аз поне за два дена не съм чувал да става, но айде, за "нашите" може и да става, въпреки това се съмнявам. - 126 патрона е незаконно притежание на боеприпаси. 50 с пистолета -5 за прострелване прави 45. Още 50 може с бележка, максимум 100-5, демек 95. 31 патрона вече са незаконни. - освен, че е прекалено тъп да си купи халосни патрони, е и абсолютно в нарушение да стреля с бойни. - незаконно е да дава на другите да стрелят с оръжието - определено детето е много съмнително, че може да произведе изстрел, така, че най-вероятно с цялата си наглост е натопил рожденика.... Мисля, че би трябвало да полежи едно десетилетие поне, да си почине от тъпотията дето го гони.

Герберист... Повече не е нужно....

Детски рожден ден и открити 126 гилзи?! Абсолютно ненормални хора! Късмет е че само един е загинал!

И да попитам, всички тук, които съдят: Колко от вас са си позволявали именно такова поведение? Сигурен съм, че сред вас има поне 10 човека, които ако имаха подобно оръжие и подобна власт, моментално щяха да я демонстрират пред всички! А той, дори не го е направил в истинския смисъл, защото той просто е решил да уважи едно дете за шестия му рожден ден! Е, ако това мислите, че е лошо, дано никога да нямате деца!

Възрастен съм , давали са ми да разглеждам чуждо оръжие. 1) Изваждат пълнителя 2)Проверяват за патрон в цевта 3) Дават ми го да го разгледам Аман от комплексари дето мъкнат пищови със себе си дори и на запои. Бил ли е този заплашван , по каква причина пищовът му е трябвало да е с него?

Ами като ти нямат доверие, много ясно, че ще направят описаното по-горе! Нали знаеш, като нямаш доверие и на вибратор слагаш презерватив!

Недей да пишеш откровени глупости и да задаваш тъпи въпроси! Колкото и да се постараха господарите ти всичките тези 30 години и 45 преди тях все още не всички българи не сме идиоти и мутри, и кръгли тъпанари! Аз съм се родил и израсъл с оръжие в къщи, тъпанар, хайде да не си разказваме пак азбучни истини как се съхранява и ползва оръжие, бе тъпанар! И каква връзка, между другото, има властта на този с оржието, поне по закон и НОРМАЛНИТЕ норми на живот, бе тъпак? Кажи ми каква връзка правиш ти с твоите едн-две закърняли мозъчни клетки в празната ти тиква! Е.ати кретените и идиотите наистина битуват в България наистина!

Имал си пистолет у вас точно толкова, колкото пъти си бил в САЩ! Явно 0 и за двете! Оръжие ни най-малко не се съхранява по начина по който ти описваш, но какво да очаквам от тебе, след като явно си от БСП, партията, която ни построи Арсенал Казанлък! И за това после ни се смяха от цял свят!

А колко граждани има, които при появата на пистолеата в заведението ,ще направят забележка на това говедо и ще извикат полиция. Или ще отидат, ще му вземат пистолета и ще го поступат. Самия шум от пистолет в затворено е непоносим.

Ехо АЗА да не би да се казваш Лазар Влайков?

извиняваи ама, че си тъп-тъп си, че си прост- прост си, ама че си с чиста съвест като мутрата влаиков не знаех. как може да дадеш на 6 годишно дете боен пистолет в ръка, ти акъл имаш ли. защо не го е уважил с играчка например. да се смея ли да плача ли??? маи изтрещяваме. защо подражваме все на мутрите????

извиняваи ама, че си тъп-тъп си, че си прост- прост си, ама че си с чиста съвест като мутрата влаиков не знаех. как може да дадеш на 6 годишно дете боен пистолет в ръка, ти акъл имаш ли. защо не го е уважил с играчка например. да се смея ли да плача ли??? маи изтрещяваме. защо подражваме все на мутрите????

Тоя отдавна няма съвест и срам . Опериран е още като дете !

Чиста мръсна Убийство по непредпазливост. +безоотговорно боравене с бойно оръжие +лъжесвитетелстване ще се съберат 9-10 годинки

Такам, нека да анализираме фактите, но по един мааалко по-демократичен начин... Има убийство - ясно е! Но защо всички тук се правим, че знаем кой е убиецът, след като детето само си е признало, че е то? Едно дете няма как да каже, че е направило нещо, което не е! Това не сме ние преди 40 години, когато един възрастен можеше да ни накара да кажем каквото той си пожелае! Това са модерни деца, които казват истината в очите, без значение каква е тя! Следователно именно това дете е човекът, натиснал спусъка! Няма и не би трябвало да има никакви съмнения, защото иначе поставяме демокрацията и нейните принципи на съмнение! Е, за какво тогава работихме 30 години почти? За да се съмняваме в онова, което казват децата на демокрацията ли? Ако е така, много лошо! Освен това, как си представяте областен управител от управляващата партия да направи подобно нещо? Да не е луд да си жертва кариерата!? И не стига, че не го е направил той, ами най-съвестно си подава оставката, напуска поста, който заема! С това той слага край на кариерата си като областен управител, без да има каквато и да било вина! Е, извинявайте, ама това е даже повече от присъда! Това е предостатъчно и не виждам какво повече се иска от човек! Вие знаете ли, че той вече никога няма да стане управленец на такова високо ниво?!? Знаете ли какво може да значи това за него и семейството му? А за близките му? Какво ще работи той? Вече всички ще го сочат по улицата все едно е "Влайков-убиеца", което е петно за цял живот! А той дори може да се окаже, че не е знаел, че пистолетът е там! Не допускате ли това?

Ти знаеш ли въобще изискванията за съхранение на огнестрелно оръжие?! Не знаел бил , че оръжието е там.

"...иначе поставяме демокрацията и нейните принципи на съмнение..." Ама, ти, сериозно ли...?!?

Много сериозно даже! Много по-сериозно от всичко, което ти можеш да си представиш! Децата какво са? Продукт на новото време! Какво претендираме, че е новото ни време? Демократично! Значи, какво правим след като поставим под съмнение онова, което те казват? Ами поставяме под съмнение това, че може да се има доверие на демокрацията, моето момче! Е, за това ли се трудихме 30 години, пак питам? Е, хайде сега иди си пийни млекцето от баба и на следващите избори пак пусни бюлетина за БСП!

Не знам "ти" ли си или не си! Ама ако си "ти", тежко ни!

брат на убиеца ли си?

Каква съвест бе, селяндур! Що ходиш въоръжен на детски купон - да се пазиш от народната обич ли? Що не си опазваш оръжето, та с него стреля мало и голямо (официална версия!) Не съвест - НАГЛОСТ!!!

Вижте добре снимката... Вижте и я погледнете добре...... Освобождавахме се от ромеи... Освобождавахме се от османски аскери.... Новия башибузук е тоя на снимката.... "Чисти" българи..... Това са новите врагове от които ще трябва да се "освобождаваме"... Погледнете добре снимката и опознайте враговете си...

Ти този със стрелките ли си >>>?

Не.

Всички селски мутри са в политиката.

Боже какъв срам. Собственика на оръжие, той лично е стрелял и съвестта му била чиста. Явно е че става дума за рикошет. Пиян вадиш бойно оръжие в ресторант с 50-60 човека и стреляш. Животно просто такова! Чиста му била съвестта!?!? Тъпанар.

Типично е за герберастите да нехаят или прикриват собствените си престъпления.

Боже то няма закон който да не са нарушили. Шум , стрелба в населено място - абсурд.Това оръжие е за само охрана не става да си стреляш ей така, брой допустим боеприпас 50 патрона с изключение до 100 бр. Пиян не може да си ползва личното оръжие, че и да го преотстъпва. Само за това си е за затвор, а убийството нямам думи. Животинска работа - с чиста съвест -Я СЕ ГРЪМНИ САМ БЕ ЧЕ СИ ПОЗОР ЗА ХОМОСАПИЕНС.

Герберасти и комуняги изгониха 2 милиона българи от страната за 27 г. и съвестта им е чиста.

Кое ти е чисто, убиец такъв. Този човек да не е извънземен, че и Цацаров го пази. Айде стига. Длъжността, която заема е важна, а тази пияница е за затвор. Като не става за прецедател на общински съвет, друг ще става. Този убиец за какво ще го пазим, пак ще извърши нещо такова.

Председател

Е йй й вие пък се съмнявате в "чистата съвест" на това малокалибрено гербаджийско МУТРЕ!!!!Ами така де гуруто му- голямата мутра пердаши с гранотомети а вие хайде сега!!!!! И още нещо проверили ли са арсенала му в дома му????

Съвестта ти е чиста, ама гледаш гузно като на.сран

Ами да! С чиста съвест е застрелял собственика на заведението!

някой някъде да е виждал герберче със съвест?!?