Лавров: Русия е готова да се вслуша, ако някой поиска преговори за Украйна

Руският външен министър каза отново, че САЩ и НАТО са преки участници във войната заради подкрепата си за Киев и оправда ракетните удари срещу инфраструктурни обекти

Обратно в новината

Коментари - Лавров: Русия е готова да се вслуша, ако някой поиска преговори за Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ай фона Джия , ай самсбиииойм

Тс, ай са сбий. Бе бляд

Оттук нататък ще има пълно смачкване на руските гниди, след това съдебни процеси, репарации и пълна денацификация на фашистка Русия..

Ти тях не ги мисли, те и щатите ще си се разберат на края ... виж, малките ще си го отнесем по пълна програма ...

ще са на първия ред на подсъдимата скамейка..

lu4ka

Уважаеми български продажници, забравихте ли това https://www.youtube.com/watch?v=Ke4xJo9Pukw ???

Наистина ли ще се вслуша? Ми тогава Русия да си обир партакешите и да се разкара! Ако иска да последва примера на крайцера Масква

Според него клета Русия сам самичка воюва срещу "колективният запад", защото западът предоставял оръжия на Украйна. Ако приложим тази логика към Русия, то сам самичка Украйна воюва срещу колективния деспотизъм, защото Русия получава оръжия от Иран, Северна Корея, войници от Афганистан и Африка. Не пич, не воюваш срещу НАТО, НАТО още не са се включили.

не е пич х- пичка е

Не благодаря ще чакаме костенурките нинжди,спайдер,супер,ултра меновете и обръщаме мача,пардон войната.И даже хора които се уж образовани чакат победният край за Украйна.И те така...

Добре че децата ти лавровчо не са на фронта. Това го казват майките на руските войничета загинали в това руско безумие

Преговори? Само след като напуснете Украйна, вкл. Крим, КОЙТО НЕ ВАШ, ОР.КИ Мръсни!

Толкова ви боли, сякаш е ваш ...

Е, не се научихте да превеждате от руски! Точният превод е: "Русия е готова да ПОСЛУША какво имате да казвате, ако поискате нещо да кажете .... Но докато не се сменят ДНЕШНИТЕ ръководители, няма да можем да се договорим за нищо ..."

..и никоя няма да я пита дали била 'готова' - ще събува гащи за 'doinking' :))

Путин и Лавров са топ политици, на които дължим продължителния мир след ВСВ. Слава на Русия и братския Руски Народ!

АМИН на русия

Напълно са изкукуригали кремълските боклуци

Ми ... кукуригай . Не спами . Отиди при психиатър .

Малоумен кремълски маргинал

Росподка разтвори подката .

Не съм Шерлок Холмс, но Колко хубаво би било да няма оръжия в целия свят. Но те са част от човечеството още откакто сме станали ловци. Какво можем да направим сега? Да ги унищожим? Кой, как? На кого ще имаме доверие да го направи? Както казваше мой приятел „Аз на себе си нямам доверие.“ Защо на последните избори по-голяма част от хората не отидоха да гласуват? Повтаря се ситуацията със Симеон Сакскобурготски. Но да направим разбор на последните събития! Конфликтът възникна, когато Русия категорично каза, че не иска натовски бази в Украйна. Имаше разговор между Путин и Байдън. Какво са си говорили скоро няма да разберем. Но след разговора Байдън уверено твърдеше, че Русия ще нападне Украйна. Сега си мисля, че Путин му е казал, че ако не се откажат от Украйна за членство ще го направи, което и стана. Да припомня и как американците първи изтеглиха дипломатическите си мисии от Украйна, защото си мислеха, че руснаците ще подпукат наред всичко там. Да не забравяме и минските споразумения, които изчезнаха от медийното пространство. Спазвани ли са или не? Доказателства за едното или другото? Изразът „Военните действия са други средства за дипломация“ познат ли Ви е? Какво последва – страдания за обикновените жители, за които изглежда никой не мисли. Много удобен конфликт за някой. Сега се налива оръжие и други средства за омраза, включително и от ЕС. Някои взеха вече да се замислят кой печели най-много, не и Русия обаче. Спирането на Северен поток в чий интерес е? Европейските политици или са продажни, или люхи или не толкова човеколюбиви. Русия почти цялата е обградена от членки на НАТО, защо точно Украйна и защо сега? Да приемем, че Путин е диктатор и може да прави с Русия и руснаците, каквото си иска. Нима нямаше да му е по-лесно и доходно да си затвори очите и да остави Украйна да си се движи по течението? Нима не знаеше, какво ще последва? Но той направи това, което е в интерес на страната му. Жалко, че в България няма такива политици.

Тръгнал Конят на война но се върнал без глава . Скоро не само ще слушате но даже ще се молите за преговори . Докато и последната Руска гадина не бъде изхвърлена от Украйна , преговори няма да има . Пригответе си повече черни чували защото ще ви трябват....

За това ромляне - тичай на там ... да ,, бериеш джилязу'' .

Русия е терористична държава. Трябва да се спре по всякакъв начин и да се ликвидира.

и на мястото на русия да се разшири ес

Чакай бе, бат Серго!.. Стига с тоя лош запад. Я кажи за постигнатите цели. Къде са нацистите, станистите, наркоманите и най-вече посрещачите с цветя и рози?

*сатанистите

Конската глава пак е бил отсвирен като дръглива, крастава кранта, затова единственото, което му остава е само да си цвили на воля.

Много точно го е казал човека. А и не съм Шерлок Холмс, но Колко хубаво би било да няма оръжия в целия свят. Но те са част от човечеството още откакто сме станали ловци. Какво можем да направим сега? Да ги унищожим? Кой, как? На кого ще имаме доверие да го направи? Както казваше мой приятел „Аз на себе си нямам доверие.“ Защо на последните избори по-голяма част от хората не отидоха да гласуват? Повтаря се ситуацията със Симеон Сакскобурготски. Но да направим разбор на последните събития! Конфликтът възникна, когато Русия категорично каза, че не иска натовски бази в Украйна. Имаше разговор между Путин и Байдън. Какво са си говорили скоро няма да разберем. Но след разговора Байдън уверено твърдеше, че Русия ще нападне Украйна. Сега си мисля, че Путин му е казал, че ако не се откажат от Украйна за членство ще го направи, което и стана. Да припомня и как американците първи изтеглиха дипломатическите си мисии от Украйна, защото си мислеха, че руснаците ще подпукат наред всичко там. Да не забравяме и минските споразумения, които изчезнаха от медийното пространство. Спазвани ли са или не? Доказателства за едното или другото? Изразът „Военните действия са други средства за дипломация“ познат ли Ви е? Какво последва – страдания за обикновените жители, за които изглежда никой не мисли. Много удобен конфликт за някой. Сега се налива оръжие и други средства за омраза, включително и от ЕС. Някои взеха вече да се замислят кой печели най-много, не и Русия обаче. Спирането на Северен поток в чий интерес е? Европейските политици или са продажни, или люхи или не толкова човеколюбиви. Русия почти цялата е обградена от членки на НАТО, защо точно Украйна и защо сега? Да приемем, че Путин е диктатор и може да прави с Русия и руснаците, каквото си иска. Нима нямаше да му е по-лесно и доходно да си затвори очите и да остави Украйна да си се движи по течението? Нима не знаеше, какво ще последва? Но той направи това, което е в интерес на страната му. Жалко, че в България няма такива политици.

++++++++++++++++++++++

Украйна има 2 варианта или да клекне или да изчезне от картата на Европа.

ще се състоят след като ескадрила B-21 минат над червивият площад и над бункера и ще представят лист с написани репарациите които масковското княжество ще плаща на Украйна и на ЕС

Да съгласен съм. Но аха аха да минат и на нъцки - не минават. Що така?

САЩ не желаят тази война да спре докато Русия и дебилна Европа не се изтощят до дупка, и докато не се натъпчат едни алчни американски търбуси с пари.

Путин и Лавров са топ политици, на които дължим продължителния мир след ВСВ. Слава на Русия и братския Руски Народ!

Досега твоите любимци убиха 200 000 човека, унищожиха десетки градове и съсипаха живота на милиони в това число и на руснаци. Само безмозъчно същество може да се възхищава на такива постижения. И не ми излизайте с номера - а колко убиха американците, защото ако сложим убийствата на комутистическия режим,, на Сталин, гладомора и лагерите в Сибир, сметката ще е много, много разрична.

е, САЩ само във Виетнам убиха 2 000 000 виетнамци, ама никой нищо не им каза, вкл и ти. За останалите жертви по света въобще не говорим. Стига с тия двойни стандарти. Няма да стане с фалшиви сълзи и сополи.

Е те хората ви казаха - Преговори ще има, когато се изнесете от Украйна, включително и Крим, Обесите Вова засраний на Красний Площад, а останалите ръководители на ЦК са изправени пред съда в Хага. И със следващите ще могат да се водят преговори за репарациите, които Русия ще изплаща следващите 200 години.

- - - - - - - -

С Мордор е свършено.

Че защо тогава Макрон им е на гости? Мордор скоро ще има избори и засега си е добре, даже парички от газа за Европа ще гушне ...

запада не иска мир, ние имаме полза от колкото се може по.дълга война

Организира се лов на диви русофили с цел депортация в любимата им Расия.

А ти кой си жалкарски ксопишльовец , господарите ти ли ти го говорят...

Редовно му наливат еврогейските ценности отзад. Нали трябва да изкарва центове все пак, къде ще бачка за 1000 лв. като може да пише тъпотии .За него това е по-важно, а не че България мяза кочина, която за съжаление ще трием от картата, щото се занимаваме с такива глупости вместо да си гледаме интересите. Не желая САЩ, не желая Русия, искам България.

https://youtube.com/shorts/wMCRn9GoAq0?feature=share Потом Украйна подумает о переговоров. Живе вiльна Украiна!

Дъртия кон иска да каже - ще говорим с всеки който иска да помогне да натиснем Украйна да се предаде... Колко сте долни и гадни мръсни ватенки.

То няма нужда никой да ги натиска, само им спират доставката на оръжие, изтеглят си "инструкторите" и всичко свършва.

Викаш къпят се само веднъж в седмицата, аве мръсни хора

Очевидно руснаците са до тук с военните действия, явно са изчерпали боевия си потенциал за момента. Сега ще трябва да унищожават инфраструктура на укрите, докато ги оставят на студено и тъмно и им мине мерака да се бият.

Как пък на един от путиновата клика не изпратиха сина на фронта. На думи всичките са праведни спасители, а на дела, страхливци. Даже Сталин е имал повече доблест от тези самозабравили се боклуци.

Как пък един от бръщолевещите не се засили натам от самосебе си...

Времето за преговори изтече още 2014та, бе ватник!До пролетта, Путин я оцелее, я не.

Пролетта коя година?

точно така, никакви преговори искаме дълга печеливша война

Ако някой си мисли, че Путин ще излезе жив от тая война жестоко се лъже. Ще виси на въжето докато изгние там.

Добре е , че има политици като Лавров и Путин..., които проявяват разум и търпимост към жалкарската измет като ръководителита на т.н. западни демокрации. И всичките тия погубени животи са заради алчността на шепа давоски уроди и техните курви на концесия. Историята се повтаря от векове...Русия няма начин да бъде унищожена или заличена, това е някаква давоска смешка...Добре , че е Русия да узяптява тия алчници, самопровъзгласили се за еднолични собственици на тая планета...Светът е дуален еднополовите бракове и еднополюсното управление са пълен боклук..Единственото решение и постигане на мир са преговорите. Докато го осъзнат давайте Альошки избомбете давоските инвестии в мъртва Украйна...

Бих те качил на един самолет за москва с еднопосочен да им се порадваш. Долна рубладжийска измет, омръзнахте на всички.

Да ама не можеш....Това е демокрация, ти си глей опорките.

"Министърът нарече неотдавнашните коментари за Украйна на папа Франциск "нехристиянски" и необясними." Това еко не е нагло и безочливо .... рус-НАЦИте да нарекат Папата нехристиянен е върха на наглостта и арогантността. Абе тези са си чисти мутри ...

След които е и путин и неговото окръжение по начало са безбожници.

Обирайте си крушите обратно в кочината

Руснаците трябва да тренират новата атлетическа дисциплина: Хвърляне на чук, хвърляне на сърп, поклон на изток, подскок на място и бягане към запад.

Тия от Запада кви нерви имат не знам. Как търпят тоя кон и джуджетата Вова и Митя. Никой ли не разбира че това са тежко болни терористи?Руслямия е дивашка държава и трябва да се разчлени час по скоро. Слава на Украйна и нейният героичен народ,.

Пълен разгром и съд за тираните - москали. Кремълският плъх и шейката му - на съд в Хага. Там да се готвят да слушат!

За оня глупак долу дето засегна религиозната тема. Що не кажеш колко православни християни избиха твоите любими комунисти? Що не кажеш колко православни свещеника избиха и вкараха в концентрационни лагери твоите любими комунисти? Или си мислиш, че ние ти вярваме само на платените коментари дето пишеш простотии и не знаем, че комунистите непрекъснато твърдяха че няма бог и водеха репресии срещу всеки религиозен? Наистина ли си толкова тъп? Между другото-като истински комунист безбожник-твоя путин изпраща изповядващи исляма да избиват православни християни. Тъп комунист да ми говори за запазване на религията.

Клоун алкохолик. Вече никой за нищо не вярва на московитите.

Байдън, прие закон против инфлацията и разказа играта на Европа Ха ха ха ха Ха ха ха ха И що има инфлация в САЩ Ха ха ха ха

ЛАвРОВ Е ЛЪЖЕЦ И ИЗМАМНИК! И ВОЕНОПРЕСТЪПНИК!

Браво С лъжци и измамници така се действа Ха ха ха ха

АЛЧНИЯ Евреин Зеленски е ВИНОВЕН че украинците стоят на ТЪМНО и на студено.. Ако Зеленски беше подписал КАПИТУЛАЦИЯТА на Украйна през лятото, Досега войната щеше да е СВЪРШИЛА и украинците щяха да са си на ТОПЛО и на светло вкъщи.. Руснаците щяха да си ВЪРНАТ половината от територията на Украйна , която беше част от РУската империя и Съветския СЪюз. А другата половина от Украйна щеше да е за Зеленски, както в Франция има едно княжество- Монако. Обаче АЛЧНИЯ ЕВРЕИН- Зеленски иска да КРАДЕ.. Оня тръгна да ЛЪЖЕ и да обикаля по цял свя да му дават ЗАЕМИ и кредити за МИЛИАРДИ долари, а също и ОРЪЖИЯ... АЛЧНИЯ Евреин Зеленски е ВИНОВЕН че украинците стоят на ТЪМНО и на студено.. Чух че досега са умрели 100 хиляди души в Украйна.... Тия, ако не поискат МИР и НЕ капитулират, след няколко месеца ще са измрели 1 милион украинци, НО не от бомби, а заради Зеленски.

ПУТИН Е ВИНОВЕН , ЕСТЕСТВЕНО!

Платена логика на предател и продажник. Съветския съюз е виновен за втората световна война защото не е подписал капитулация пред хитлер. Любопитно ми е продажниците като тебе като пишат малоумни простотии какво очакват да постигнат?

Кой е предлагал капитулация на СССР Ха ха ха ха

Искат Крим и Севастопол Ха ха ха ха Иначе Украйна не е интересна Ха ха ха ха

Идиоти! Разорихте две държави наведнаж!

Решиха да правят унитарна държава Ха ха ха ха И заложиха езикът да е някаква перверзия! Ха ха ха ха Ако бяха заложили на руския, щяха да успеят Ха ха ха ха

Правя чудни свирками за капейками... Ха ха ха ха

Защо не се коментира, че в западна Украйна православната църква е Униатска на католическия престол. Не е лошо да се знае и нещо различно от схемата.

Сега ще нареждате хората и каква вяра да изповядват? Между другото комунистите-включително и путин са безбожници и врагове на вярата.

А вие ли ще нареждате бе? Знаеш ли колко гонения срещу православните имаше от униатите и колко православни храмове превзеха? Това е от генезиса на този конфликт в Украйна. Какво се правите на умрели лисици?

Щото комунистите не изпращаха свещениците в концлагери и не ги разстрелваха на място? Все по-жалка ви става пропагандата.

Смешник.

За пореден път ви обяснявам, че Беловежките споразумения за отделянето на Украйна са нелигитимна. Все още де юре СССР си съществува. Украйна не е независима държава, а е част от СССР и това си е операция, антитерористична срещу хунтата в Киев Ха ха ха ха

Ха ха ха , пРассия капут :)))

Путин и цялото ръководство на русия е нелигитимно. Всъщност според твоята логика съветския съюз също е нелигитимен. Значи да се събират наследниците на руските боляри и да избират нов цар на русия.

Може! Ха ха ха ха Тогава и Полша няма да я има И Украйна Ха ха ха ха

Правя най-хубавите свирки на света, питайте варненският циганин копейкин ако не вярвате... Ха ха ха ха