Лавров награди българския посланик в Москва

Руският външен министър връчи на Бойко Коцев нагръден знак "За взаимодействие"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Довечера фараоните с колко ше опляскат матрьошките ;)?

Русия пак се изгаври със соросоидната измет.Ха,ха,ха измекярските лайнари пищят,а това е хубаво за човечеството.Вече и американският президент не ги сефери за червива слива.Нашите принципи,и кои са те бе утрепки.Държава Косово може, севернокипърска турска република може ,.Крим не може,ама вече никой ви не пита,никой,свикнете с тази мисъл.,Асад е диктатор,но кралят на Саудитска Арабия е демократ,ха,ха,ха.Начело с новите младоженци ще правите свирки от зори до зори.

Много злоба, явно ще да е от удължеите санкциш....муахаа!

Награждават си агента!

Не знам за какво я награждават тая мишка, че е слагала софри на съветските номенклатурчици, дето и сега шетат под шапката на РФ? Помня, че тоя кадър преди време не обърна никакво внимание на проблемите на българската общност в РФ, дори с писмо не отговори. Дребен апаратчик, пратен за бройка да търка гащи из посолствата.

Не е хич дребен този б.клук - баща му генерал от ДС е организирал от българска страна убийството на Георги Марков. Дългогодишна е връзката на тази фамилия с КГБ. Преди беше посланник в Брюксел и много се харесваха с Барозу.

Георги Марков го убиха нелепите постановчици от острова.

morskivalk73

Организацията беше от КГБ изпълнението от ДС.Това не е единственото убийство на тези служби.Папата беше тяхна цел ,но не успяха,а имат зад гърба си десетки убийства и опити за обийства.От тези служби произлезоха някои бизнесмени и социолози,лидери на партийки и ощественици.Тези служители от бившото ДС се опитват и днес да организират протести и насилие,създават опорните точки на БСП и набелязват стратегиите и.

Руска подлога. Буди погнуса.

Аз мислих, че е руснак, говорещ добре български.

Е, този посланик направо е бил успешен. Щом са му закачили на ревера най-малоценното тенеке "За взаимодействие", колкото да не е без хич. А предишния ни посланик Илиян Василев както знаете е персона нон-грата в Русия. Абсолютен соросоид, ако му попадне ядрено оръжие, то от вълнение, безмерно щастие и радост половин час няма да може да се успокои достатъчно за да улучи бутона и да го изстреля към Русия.

За слугинаж и последвало челобитие

с каква стръв се хвърлят ченгетата от ДС! Сакън, никой не им е взел властта след 89 та! Ще има и за внуци и правнуци от държавната баница! Пък играта на русофили и русофоби я оставете за пленса!

Протокол стандартен - най скучната новина, а вие се разлаяхте и разделихте на отбори - про-Америка срещу про-Русия. Нямата ли си друга работа, мискини!

Прав си, хубав експеримент, доказващ колко лесно манипулируеми може да бъдем! Пускаш кокал, разлайваш кучетата, а пък ти си въртиш далаверите за милиарди! Прост народ- слаба държава е казал поетът!

Плащат им . Това им е работата.

Вечна, братска дружба между братските народи на България и братска Русия!

Да бе Братски народи. За тов руските диваци са воювали 2 пъти против България

Не разбрах - през 2 световна кой срещу кого е воювал? Само да напомня - България на каква страна е била? Мисля че ваши съюзници изгаряли хората в пещи . Доктор Менгеле е бил ваш приятел.

Слава на Русия ! Да живее българо-руската дружба !

вечна дружба братушки! Кланяйте ни се още пък ние ще доизкупим имотите и ще си правим референдум за отделяне - цялото черноморие ще стане русско както Крим.

Е. Би се в гъза, либерастки соросоид.

Марш от тука русска свиньо, пий си Боярищника в мизерната Путкинска диктатура

син на генерал от ТодорЖивковата Държавна сигурност, самият той школуван в КГБ, доказал лоялността си към властта, е как няма да го наградят?

много ченгета има тука, дето блъскат минуси

другите наградени са Бялата Златка ,Гестапото,Шеренкова и Гоце.

Айде, помиярче, тичай за двата цента, че друго слуз есто безполово прозападно грантче ще те изпревари.

Лакеите ги награждават а патриотите ги слагат в забранителни списъци.

това е просто една протоколна процедура, тука пак снимате някакви балкански филми

Най-достойният посланик на България от 30 години!!! Браво!!!

Взаимодействие в заробването на България и безперспективната обвързаност с Русия. Заслужава заточение за вярна служба на Кремъл. Нали така се отблагодаряват на лакеите си.

Това да те наградят в Русия си е сигнал че си продал или подарил страната си. Не че в САЩ е по-различно, но всеки посланик трябва да служи на БЪЛГАРИЯ ,а не на друг.

Ама много руски тролове тук, веднага намериха да нацъкат минуси. За какво според вас е БЪЛГАРСКИЯТ посланик? За да служи на Русия? Вие сте продажни б0клуци, това сте вие. Срам за БЪЛГАРИЯ!!!

Илиан Васиилев, посланикът в Русия, плюеше Русия и Путин, страстно работи срещу кандидатурата на Ирина Бокова и усилията му не останаха незабелязани - "Америка за България" го възнагради за "вярната служба към България" с финансиране на сайтче...

"Илиян Василев"

Пък името на един друг бивш посланик включиха в черния списък със забрана да влиза в Русия... Всекиму според заслугите.

Гладните краварски подлоги ей сега ще грабнат лайнометите дано утре ги нахранят на Козяк!!!

Добре е служил на Русия против интересите на България, явно!

всеки да има външен министър като сергей лавров, извади путин от толкова ситуации

Наш бокич да връчи почтен знак на путин -грижовен стопанин на куче.

Браво. Заради НЕизгонването на руски дипломат по фалшивата колониална свинщина със Скрипал, инициирано от БЪЛГАРИ, БРАТУШКИТЕ СЕ ОТБЛАГОДАРЯВАТ.

И посланика си го премести от левия в десния.