Лавров е прелетял на път за Скопие над територията на Турция и Гърция, но не и на България

Полетът е продължил над 5 часа, като руският външен министър вече е в Северна Македония за срещата на ОССЕ

Обратно в новината

Коментари - Лавров е прелетял на път за Скопие над територията на Турция и Гърция, но не и на България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Напълно лишена от разум рроява на враждебност от българска страна е този отказ за преминаване на руската делегация поради някакви измислени причини. После да не се чудим на новата Ялта защо сме откъм смачканата страна на салфетката....

Айде вече управляващите служителите от София Козяк да СПРЪТ да говорят от името на България защото вече има част от българския народ който не искат да го представляват глупави служители заемащи високи постове и да СРАМЯТ българския народ и България айде писна ни от издънки те на америкофилите СОФИЯ НЕ Е БЪЛГАРИЯ спрете се бе българомразци стига сте рушили демокрацията

Марооооооо..гърците защо са пуснали Захарова....!?СРАМ......и тая "кокошка" непросветена ще става премиер.....За доячка в Хаджидимово не става.....

Диарията се изпусна в гащите.Оказа се, че няма забрани от ЕС,а само уведомяване от отделните държави.Нашия боклук се е оценил, че не му е мястото при колоси като Лавров

Евгения Евтушенко. Още в далечната 1961 г.

Евгений

Наша Маша

Турция и Гърция не са тъпи като нас да се дървят на Русия като нашите баламурници.

Май нещо Лавров и компания се уплашиха да летят на България. Ще стане някой сакатлък.....нали са ни обявили за вражеска държава. И тая работа малко заприлича на оня филм. Тате обеща да ми купи колело....ама друг път. Но така е по добре. Хем разрешаваш по европейските правила, но предявяваш неизпълними изисквания.

Не вярвай на данайците дори когато носят дарове!

Ха,ха,ха !!! Нищо не си разбрал Дебилче ! Лавров и компания просто се изгавриха със слугинажа от ПП и ДБ и онази ротационната, които си бяха помислили , че са някакъв геополитически фактор и Русия трябва да се върти около тях. Да висшата дипломация не е за слугите.

и все пак се завъртя около тях - мина през Турция и Гърция, т.е. около нас

Лавров нали щял да се среща с Блинкън...Или ние сме против всякакви договорки за мир.../защото се очаква това да е темата...

Пак станахме за смях пред чужденците.

За Гърция тези санкционни списъци не важат ли? /или те са визионери.../

Гърция спазва Женевската дипл.конвенция и не са риби на САЩ....

Благодаря...

Има едно стихотворение От руски автор (не си спомням името) "Хотят ли руските войньi"

На тия с минусите Ще им пожелая да прочетат Поне Винету Той за освобождението

Евгений Евтушенко. Още в далечната 1961 г.

Така са наредили от посолството и нашите еничари изпълняват. Тези са министри по волята на посолството и повече не биха били такива,ако не слушкат. Целта на американците е да ни скарат максимално с Русия. Поредните мръсни англосакски номера.

Тъй е , когато Мисирката на Боку Тиквата помиярката Габриел не е разрешила на Говрителката на Лавров , Мария Владимировна Захарова потомствена Дипломатка , да бъде в самолета когато прелита над България Защото е неграмотна Боку Тиквата все такива Вересии намира за своята Партия ! Ние нямаме никаква Външна Политика защото Неграмотни назначават на тези постове ! ОСТАВКА и на честни Избори !

Егати неграмотното писане... Ти от къде си, бре хаирсъзино ?

Естествено .......нали тук ще хвърлят камъни и ще плюват по самолета...и ще кълнат също..Слава Украинци братуря....

Показаха гръбнак пред глобалния терорист! Така трябва!

ти ли чи наш бе вьшко продажна ебана???

спряха самолета на Лавров над България но как ще спрат Калибрите или недай Боже Цирконите Отиде ли Лавров в РСМ? Отиде, а Киро тъпото праска ли кючеци на Пеефски? Боклуци Сър Джон

Изрожденските прэмити овчи глави сте много прости, все ракети ви са в главата хахахаххахах

И какво се палите? В Гърция не управляват руските възпитаници, нали? Докато при нас цялата политическа класа са наследници и дечица на номенклатурата и ДС. Така че КГБ да се сърди на себе си - сами си ги възпитаха такива и сами ни ги качиха на власт.

Терзиев КГБ ли го избра или ти и Простокиро

КГБ-то ни го качи на власт. Ако помниш и в 2-та тура ЦИК и олигархията се изпотиха, докато успеят да фалшифицират бюлетините.

грешката на нашите е, че просто трябваше да си траят и да накарат самолета да кацне за проверка на летище София, след което, ако има лица от списъците - белезници и у хага... а грустний лошадь да го пуснат да пасе в мЪнкедония...

Я да кажеш как тачно си представяш" да накарат самолета да кацне в София" ? Ще вдигнат работещия МИГ да го прехване и свали ли?

Като ти треснат един шут ГРУи умираш прав

Глупави васали!!! Гърция не е ли в ЕС бе смешници?! Правителството в Гърция мисли за националните интереси и народа си, а нашите само каквото им кажат от Посолството и корумпираната и разследвана кучка фон дер Лайен!!! И санкциите на ЕС и САЩ срещу Русия са незаконни, защото не са одобрени от ООН?! А кво става със санкциите срещу Израел бе за геноцид над Палестинския народ, окупиране на Голанските възвишения, на част от Сирия, военна агресия срещу съседните страни, убийството на десетки хиляди цивилни в тези страни, неизпълнение 50 г. на реьолюцията на ООН за създаване на държавата Палестина и много други престъпления?! Къде сте бе "международната общност "?! Смешници и страхливци!!!

Да де но не е обявена за вражеска страна от алкашите

.. Прочетох .".агресия срещу съседни страни ." За Русия важи ли Аз обичам да чета Но не простотии

Според митологията Летящия кон Пегас е Син на горгоната Путин

А кой ни спя кранчето за Газ миналата година защото сме вражеска страна?

Киро Тъпото! Цяла европа още взима руски газ, ама нашите комсомолци първи я спряха!

Нашите тъпаци начело с Асен и Киро, и всички политудобни нещастници около тях. Толкова жалки не сме били и по времето на Живков и Брежнев.

Как кой ни спря ГАЗТТА ! Нали Киро Тъпото и Кокорчо си признаха , че те са спрели и повече не задавай Пендалски Въпроси ! Всичките тези От Правителството са Подлоги на Посолството и Мразят Българите и ние ги Мразим БЕЗПЛАТНО ТЕЗИ ГАДОВЕ !

Ама как можете да си помислита даже, че Габриелката няма да е най-върлият евроатлантик и няма да си покаже дългият врат та да я отбележат в Брюксел! Нали после кариерата и е там - какво значение има България?!

Ватата пак се опитва да хитрее. Пратили са искане за Лавров и са получили разрешение но после явно са поискали списък на всички пътуващи с самолета и Мара отварачката цъфнала...

Следващия път като гласуват нещо промакедонски и анти български, да се сърдите на Габриел.

Добре е направил. Щото трябваше след него да чистим небето си.

То и сега е замърсено от натосвки самолети! Има за чистене много!

РосСвинТрол Пак налазиха Нали си имате Свободни медии бе

Как ще гризнем дръвцето...

Като 120 години, роби на Русия ли!?

Турция, Гърция - суверенни държави, водещи полезна за народите им политика. България - бананова република, подчинена на губернатора от Козяк!

Колко ник нейма имаш ватя!?100или 1000

Според русофилските м.ъ.р.ш.и, РуZия може да се гаври с България, а последната трябва да търпи и да подлага другата буза.

Забраната да прелетят над територията на България на Конската глава и пресалкашето му Маша е докарало до дива ярост не само тях и руските пропагандони, но и тукашните задунайски ибрици на бункерния ботоксен мудак. Единственото, обаче, което могат да направят в безсилието си тези таваришчи е следното, Коня да цвили сърдито, докато алкохолизираната шмара пресушава бутилка Путинка, а другарите им задунайци да удавят мъката си в стаканчик бояришник или прясно изпечена в кв. Аспарухово пърцуца. :-)))

Факт е, че Русия ни каза - можем иббез вас. Вие сте никои. Само ти не разбра...

Ами като могат и без нас, защо Путьо и путьовците около него ни занимават с глупости. Да си ебават майката и да си стоят в Средна Азия. Където им е мястото.

Пак станахме за смях на всички. Е, както винаги. Ние сме свикнали, вечно надупени. Вечно роби. Геторо на Европа. Много революционери, ама само е интернет.

Значи разрешено е на самолета да прелети над България в, който се намира Лавров безпроблемно, но това не се отнася за членовете съпътстващи го, които са санкционирани?! С две думи, нашите с едната ръка дават, с другата вземат, образно казано.Имаше вероятност да наредят на самолета да се приземи, защото някои от пътуващите в самолета, не трябва да летят над България.

То стана хем тако, хем вако. Хем му разрешихме, хем пак минаха без нас. По-добре да се бяхме изцепили да не му разрешим въобще ! Тъй де, като ще е гарга, да е рошава. Сега пак всички ни си смеят.

Българите - мърша, която скоро ще бъде затрита.

2 дена след руската мърша

Едва ли, пич.

Пегас Може да си лети И до луната Като "Луна 25"

Както казваше един депутат в своето безсмъртно творчество. "Много грозно се получи!" Посланието е едно и е оглушително - Вие нямате значение! Може и без вас! Русия и Лавров показаха, че имат възможностите и ресурсите да постигат целите си без да се интересуват от мнението, позицията или съгласието на някаква миниатюрна пешка на Запада. Те разговарят с държави, които имат свое мнение. Ако на някой му трябва позицията на България, ще пита направо Брюксел. Македонците бяха първите - те прокарваха "Македонската кауза" в Европейските институции, а с България съставяха комисии, на чиито заседания дори не си правеха труда да присъстват. Само не подписваха заключенията на комисиите. Там посланието също беше болезнено ясно - "Няма нужда да убеждаваме вас! Ще говорим направо с шефовете ви!" Но какво е Македония. Една въшка на Балканите. София и половина. Общо. Но Русия вече е друго. И тя също ни залепи звучен шамар. Можем само да преполагаме какво мислят по въпроса Гърция, Турция, Сърбия. Но така е. Когато имаш марионетно правителство, което е назначено и поддържано от чуждо посолство, никой не пита правителството, пита посолството. А когато народа стой и мучи, никой не мисли, че на територията има народ, а някакво коренно население, което до 50 години дори няма и да го има.

Съгласен с коментара! Ама къде ти някой да мисли трезво, ударихме дъното...

и двете страни са много преди нас в НАТО, а пускат Лавров. Защо ли? Може би защото не лижат зад. ни.ци някакви, а. Как мислите?

Ние, както винаги, се изкарахме по-католици от папата. Затова цял свят ни презира. "Не сме народ, а МЪРША", е казал поетът. Мога само да кажа, че 100 години по-късно, мършата просто вони по-силно.

...ако ти се имаш за мърша,може би имаш право,понеже социалистическо-ленинските ти убеждения отрекоха българското самосъзнание...определено такина като теб трябва да заминат в сибир....мършата няма вясто в Отечествот ни!!!!

Впечатляващо е че колониалното право прилагано/налагано в България не важи за Гърция? Или може би важи но не се уважава защото гърците не са гъзоцелувачи като българското МнВР?

С американско колониално правителство начело на САЩ,България е заобикаляна от всеки и от всички.

Че в момента, в който Падишаха си ни прибере като губерния Русофобията ще изчезне яко дим. Путята и тия зад него играят високо ниво гео-политическа игра от нов тип. Краварите бичат по скрижалите на Бжежински. Нито сме края на 60 те, нито края на 90 те. Колкото успяха да я победят с уондървафлите и захисниките, толкова и тая партенка ще оцелее. Колко да са ордите на Сорос в Булгаристан? 20 000. 50 000? Всичките са полуграмотни олигофрени на хранилка и с тотално неясна идея за структурата на световната система от ресурси. Половината ще са безработни, другите ще се преквалифицират в пропагандисти на Падишаха на секундата. И те така. След 500 години Турско робство, Бай Ганю се връща в любимата си позиция партер и ще руча хлебарките на Домуса докато пълни джобовете на Вангард Груп и компания. ЕССР е видимо пред разпад. Няма консенсус. Брюксел си налага политическите мерки по команда на Давос и си мисли, че на Балканите може да порасне мечтаният плевел на безполовост и непритежание. Тотални идиоти. Да кажеш на най-бедният народ в Европа, че няма да притежава нищо и ще е щастлив е самоубийство. Нищо де, ще замените кока-колата с шербет, бананите с баклава и ще нахлузите потурите и фесовете. Все пак не случайно маанетата ви идват отвътре. Кръвта вода не става:)

Странния псохологически феномен когато заложници започнат да съчувстват и съдействат на похитителите си, се нарича Стокхолмски синдром. Как ли се нарича еб@но и бито между рогата задунайско говедо което покорно мучи и гледа с благодарно телешки очи на изток а влажния говежди език ближе "братушковия" задник? В смисъл освен - радев. Някакви идеи

Баце,пий си хапчетата и намали стреса ! Мери кръвното и не се напрягай с голбална политика !

Нарича се 456 в огледален образ.

Обидени сме! Ние го чакахме с букети и руски знамена отдолу да помахаме на самолета а той дори не минал оттук! Да бяхте казали, щях да си взема почивен ден да отскоча до Гърция та да го зърна от там поне.

Сърбо-фиромската трол ферма е активирана на макс тая сутрин.

Уникално лекарство за мъже, което взриви интернет не само помага в леглото (3 пъти по-ефективно от виагра), но и лекува простатит, безплодие, еректилна дисфункция, плешивост и премахва излишните мазнини по корема. Повече подробности тук-----> http://gg.gg/blumag

С Мая Санду и Денков сме „Желязната завеса“

Жълтопаветните калдаръм кокони си мислят, че целия свят се върти около пъпа им. Драги и недраги педери, уверявам ви че това не е така. Затова можете да ходите на майка си в половото отверстие. Кому са нужни тези показни простотии? Като не можете да печелите уважение и доверие със силна икономика и честна работа, вървете си. Защото после да не лазите пред Народния съд, който неминуемо ви чака.

по-евро сме от Гърция и Турция. Евала :)

В общи линии в Скопие ще се обсъжда операцията в Хохландия и колко територия ще и оставят.

...даже и каква част от сибир ще отиде в Китай,м...,да

Съмнявам се! Това няма да се прави с някакви външни министри от европа! Тези вече нямат думата! Щом Блинкин ще дойде - значи само срещата с Лавров има значение, но само като начало! Той американеца снове като пчеличка навсякъде, а после ще видим какво ще излезе. Както е и с Израел и Палестина....

Пръснете на к.ра.

Ти вече го направи и споделяш опит , а вата ?

Eх как страдат нашите кретени…нека!