Коментари - Социалните мрежи се надигнаха срещу убиеца на лъва Сесил | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този лечител на зъби изглежда като сериен убиец на лъвове . Протеста си е основателен , трябва да се узаптяват самозабравили се богаташи със склонност към убийства . Подсъдно е да убиеш котка на улицата , а на някои е разрешено да убиват лъвове и носорози и не е подсъдно. Откъде накъде ! Да се извадят 2 предни зъба на убиеца на лъва като наказание и да не му се позволява да слага изкуствени , да си остане като щърба баба и да се обругае !

Месояден съм и презирам вегетарианците. Нямам скрупули да убия животно,за да се нахраня. Ненавиждам всички форми на префинена толерастия и приносителите и. В пъти повече обаче ненавиждам офис плъхове и затлъстели мекерета,които "ловуват" с мощни пушки от безопасна дистанция. Няма да напиша какво ми се иска да направя с такива,защото изтриването на коментара ще е най-малкото. Вземи няколко кучета,няколко копия и иди убий лъва като масай,ако ти стиска-това го разбирам,одобрявам,уважавам. Впусни се в преследване пеша след антилопа и го гони,докато падне от изтощение-също. Другото е просто ненужен садизъм.Технологията направи човека слаб,жесток и страхлив.

човекът има свещеното право да носи оръжие и да трепе наред...

...Много жалко за великолепния лъв Сесил, надявам се убиецът му да получи съответното наказание, но в случая, важното е, че обществения отзвук и силно негативната оценка на деянието му се дължи на времето в което живеем и общуването чрез интернет. Всичко това - петиции, международни брожения, беше невъзможно да се случи дори само преди 20 години. Да не говорим за по-ранни периоди. Интернет в живота на човечеството прави възможно обединението на огромни маси хора за защита на определени каузи. В случая за добро-да бъде осъден един убиец. Вярвам, че така ще продължи и в бъдеще. Хубавото е, че в цивилизования, демократичен свят от доста време съдбата на всеки един живот на планетата е ценност...Чрез смъртта си лъвът Сесил обедини човечеството... и това е знак за по-добро бъдеще...

Наивно и заблудено. "Всеки живот е ценност"!!? Докато американците се замерят с храна в Африка от глад умират милиони.

... американците произвеждат по много и от всичко и затова имат... но няма как да изхранват цяла гладуваща Африка...по същата логика може да се каже ... защо българите оставяте да умират от глад цигански деца...

Одобрявам протестите! Някои си разпасаха поясите и си безчинстват на воля... . Жалко , че на този фон не се забелязва геноцида срещу българите. Купени депутата на два пъти унижиха българите тази седмица, за пореден път. Насочват ни към терминал 2.

Да ви имам социалните мрежи! Що не скочиха срещу циганите дето изядоха всички животни от зоологическата градина в Карнобат! Две маймуни, камила, бизон, че и лисицата даже! Е да Лъва го преместиха в Айтос овреме! :)

Не купувам нищо на Бела България, заради този, който уби бялата мечка.

,тоя ми прилича на един ,, ловец" от българия

Лъвове - малко, зъболекари - много. Съд, да го одрусат с няколко милиона и да полага обществено полезен труд в Африка докато му дойде акъла в главата.

Не разбрах какво сте искали да кажете с "продължителността на лъвовете" ???

ШЪТ ДАУН НА ПРИРОДАТА.... ЧОВЕКА ШЕ МРЕ САМ И В МЪКИ.... ОСВЕН АКО НЕ НАТИСНЕ ЯДРЕНИЯ БУТОН КАТ ИЗБАВЛЕНИЕ ОТ МЪКИТЕ....

Напишете в търсачката : A Lion Called Christian Documentary. Невероятно!

Майната му на лъва !!!

Я го гръмнете тоз зъбар, дето утрепа питомния лъв!

И за какво му е лъв на този? Лъвска кожа пред камината? Тръпка от опасността? Ми да се запише доброволец в някоя мисия в Руанда! Не разбирам ловците, а сред тях има и жени! Но виж популацията от мечки у нас трябва да се регулира, че е страшно вече по планините. Обаче елени да стреляш е гнусно, те каква опасност са?

Популацията на елените също трябва да се регулира, защото те са опасност за екологичното равновесие в гората. Ако са прекалено много, нанасят големи поражения на гората. По принцип, ако имат достатъчно естествени врагове (не знам дали вълците също ги ядат, май са им големи), няма нужда от ловци.

link Гледате и за този невероятен мъж!

Търсете и четете за невероятният Джордж Адамсън и съпругата му. Нека сравним!

обичам да коля домашни животни :)

Дали не си на някой домашно животно?Дали няма да те заколят някой ден?Ако можеш да ме разбереш!

Джон Ренда и Ейс Берг - така се казват младите мъже, които през 1969 г отглеждат малкото лъвче Кристиян. Който желае има достатъчно инфо в мрежата.

През 1971 г в Лондон двама млади мъже осиновяват малко лъвче.След около година разбират, че не могат да се грижат за него и организират транспорта му до Африка.Пускат го в саваната.След около две години се връщат на същото място.Лъват сам ги намира след като седмица обикалят наоколо.Срещата е невероятна.Лъвът ги помни.Има го клипа в мрежата.Гледайте и мислете ако можете!

ПОРЕДНИЯ БОКЛУК ОТ САЩ И ТО ЗЪБАР!!!

Ако беше руски зъболекар твойте "братушки" щяха да му дигнат паметник и да го черпят водка на корем, а този е обявен за персона нон грата!

браво на ловеца всички гейове лямтящи за лесни пари станаха еко защитници, природо защитници, животно защитници и други само и само да не работят а да се шляпат

Имаше филм, в който живи хора се отстрелваха като животни на сафари.Бих попитал как би се чувствал на тяхно място?Гледай филма и провери какво те вълнува?Ще разбереш що за "човек" си.

Гледал съм филма, "до човек". Гледал съм и сафари по телевизията. И още: вегетарианец съм. Сега аз да те попитам: знаеш ли как измират хората в близкия изток? А в Украйна? Не разбирам защо не съществуват организации за защита на Сирийците и на Украинците, а е пълно с организации за защита на животните? В този контекст не ми пука за лъва, защото се тревожа за близкия изток и Украйна.

С малка пишка какво друго може да правиш? Освен да си комплексЕ уродЕ .

Всички ловци са убийци и комплексари....

Хамериканците са уникално прост народ !

loyola

Доста хора и у нас са готови да лежат в затвора срещу 55 000 долара. При спестени 500лв от заплата, ще са нужни около 15 години за да бъдат събрани, при условие че се запази курса на долара.

Трябва да украсят входа на резервата с главата на зъболекаря!

Идейно е, но малко крайно.

Добре де що не скочихте преди 2-3 г., когато нашият "юнак", собственик на Бела уби бяла мечка срещу броени 20 и няколко хиляди долара на канадците?

Имаше пак скандал и го раздухаха из медиите... просто в България сме на такъв хал, че всеки ден има някакъв нов скандал и се забравя стария. Иначе това нещо лова като спорт е варварщина. Приемам лова само ако е по необходимост с цел оцеляване... а тия презадоволени скотове трябва да се пускат без оръжие срещу животните... така би било честно да "спортуват"

Не знаех че собственикът на "Бела" е убил бяла мечка. Мерси за информацията, отсега забравям за корите за баница "Бела". Маргарин не купувам, защото е вреден.

Помня го този "юнак" и успешно му подминава продуктите. Не ми се спонсорират подобни деяния.

И аз оттогава не купувам корите за баница, маргаринът и изобщо нищо от тая фирма. Предполагам, че пациентите на зъбара ще постъпят по същия начин.

Скочихме и още как: оттогава удома не се купува нищо с марка Бела, и у други приятелски семейства е така.

А ето, намерете и вижте какво направил зъболекарят после: Dentist Walter James Palmer sends patients apology letter after killing Zimbabwe lion Cecil

Не разбрах, защо точно зъболекаря да е виновен за отстрелването на лъва? Той си е платил за сафарито, имал е водачи, и в никакъв случай не е знаел, че убива лъва Пешо, или Тошо, или както там го наричат. Това са били длъжни да знаят тези, които са му взели парите, и са го завели точно при този лъв. Останалото са лирични отклонения. Между другото, съсед ме е викал да му прострелям прасето, че нямало кой да го заколи. Прасето беше женско, а се казваше Гошо, не знам защо... Дали няма да ме подведат за убийство на домашен любимец?

Явно,ловът ти е изгладил гънките на мозъка,щом не разбираш.

Много си наивен!

Правиш ли разлика , че лъвът е изведен от резервата , а не е в джунглата !! При толкова изчезващи животински видове , ловът трябва да се забрани !! Сега дали се чувства този убиец - " щастлив " ??

бойкот на този убиец!

Да не забравяме, че предпоставка за отвратителното деяние и търговията на Зимбабве (остатък от Южна Родезия) с права за отстрелване на редки животни. Един черен кат печка, но със скъпа костюмара, се появи по Евронюз да плаче, че такъв лъв струвал 100к$, пък зъбаря платил 'само' 55к. А за който иска 'трофеи' си има фотосафарита, с парите от които се охранява прекрасната природа на Африка !