Лаура Кьовеши е одобрена за главен прокурор на ЕС

Предстои окончателно обявяване на край на преговорите между институциите - Съвета на ЕС и Европейския парламент

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НашТЕ политици ще се крият от нея ! Започвам да вярвам в ЕС , а дано ,.............. АМА НА ДА ЛИ !

Споко, те нашите крадци на ЕС пари си крадат законно.

Любимият номер е румънка да цака българи и поляци, чехкинчето Верка да ни спира за шенген и прочие закачки... Но се случва и Макрон да изцака Борис...

Кьовеши ли НИ е виновна , на българина все някой му е виновен ? Какво каза Меркел на Бойко Б. , за 2-те скорости ? --Не можем да ви приемем в Шенген , защото : 1/ ДОХОДИТЕ НА НАРОДА СА МАЛКИ ! 2/ СПРАВЕТЕ СЕ С КОРУПЦИЯТА ! Е, какво ще се изкихаш ?

Ако може да запомне от нашите убавци първо ...

Браво! Заслужена победа! Да му мислят тези, които са крали.

Тази крехка женица през целия си мандат,като гл.прокурор на ЕС само с българските крадци наричащи се депутати и министри да се занимава ,няма да и стигне времето .Не е възможно ,ще и трябват поне 20г.

Но няма да смогне , наштЕ айдуци са милиони , повече са от парите !

Започвам, да "УВАЖАВАМ" ..Дир-а ..Напоследък,.. Хубави... ПРИЯТНИ.. Hовини !!;)) На някой хора, им се разлюшка съня с тази новина !!;))

Най- голямото отмъщение, което може Кьовеши да направи е да не се занимава с Румъния и да изтърбуши българските политици, което ще е огромна услуга за българския народ. След като хора като Цв.василев водят кампания срещу България , а Белград ги защитава, смятайте до къде се простира кроупцията из Балканите.

Тази "кака", ще ги ОПРАСКА нашите ГЛАВАНАЦИ!!;))

де е Бочко ,как не и се е нахвърлил да го гали по главицата!!! Бай Ставри го чака на свиждане!

При посещението си в България Лаура Кьовеши беше гост на Лозан Панов.Друг никой не я прие. Откъде да знаят нашите големци,че съдбата им един ден ще зависи от нея!?Ех,ако знаеха...

Сигурно 90% от работата на Кьовеши ще е свързана с корупцията в България и Румъния ,двете най крадливи и корумпирани страни в ЕС ,затова и нашите и румънските управници скочиха срещу нейната кандидатура ,предстоят много интересни времена след като заработи европейската прокуратура.

Скоро пресата ще почне да ни убеждава,че клеветим България и невинните олигарси пред Кьовеши.

Давай Кьовеши почвай с Боко тиквата

ББ да му мисли, как ще се оправдава за кражбите на ГЕРБ

Чета приповдигнатите коментари и се питам: наистина ли мислите, че нещо ще се промени?

надеждата умира последна

Да видим кого ще атакува сега прокурорката с червен корен...

Единствения червен корен си ти и герберастите.

ти да видиш...

на всеки гербераст по един раст!

Ох баня ох кеф селската баня голям кеф

Лаура Лаура със божествена аура

Че и хубава на всичкото отгоре!

Ле-леееееее! Тая ако бръкне у нашите усвоени еврофондове, ще стане интересно!

Нашите фондове не са за бъркане,направо са за дълбаене с багер. ....:)

Вярно, по действията им ще ги познаете.До скоро Б.Борисов го даваха по новините как праща К.Нинова в Румъния да види какви бели била сътворила Кьовеши и как тяхната партия не я искали. България официално не гласува за нея в Европарламента. А сега като се разбра че тя ще е европейски прокурор и ГЕРБ обърнаха палачинката как били я подкрепяли. Защо не я посрещнаха при посещението и в България, а? Тия вече не минават на никого. Престъпниците и крадците на еврофондове да треперят от страх. Пък и тя е умна жена, не се хваща на такива подмазвачи ш лицемери. И най-важното не е корумпирана за разлика от нашия вече бивш шеф на комисията за борба с корупцията, който се оказа най-корумпиран. Нас обикновените българи се мъчат да манипулират и залъгват, надявайки се че им вярваме, но няма как да заблудят хора на по-високо ниво.

Лаура, слънчице мое, ще изгрееш и над нашата Родина и с лъчите си ще огрееш първо апартамента на Цецо Асансьора. А твоите лъчи изпепеляват.

По - рано беше Цецо гуменкага, сега Цецо Асансьора ... Издига се човека. До къде ли ще стигне?

Първата истреляна ще бъде Ленка Офшорната Венсеремос ;)

нали са си прости като Пунта мара дори не четат, че едно след друго обвиненията към Елена Йончева отпадат, а боко тихомълком губи и си плаща.

Скривайте е тази новина, че Боцето вдигна кръвно!!!;))

Пич, кой е тоя Боцето? Да не би да имаш предвид Боко Тиквата?

Лаура,.... Много работа имаш..... един мандат от 7 години само за БГ-то няма да ти стигнат , тука ти трябват 70 години за да ОПРАСКАШ всички крадци на прехода!!;))

Комунистите са против Кьовеши. Йончева къв го дърви в Европарламента ?

Единствен кандидат за прокурор, но там няма "развилняло се гражданство, извозвано с автобуди и жълти приготвени плакати", което да врещи против кандидатурата, защото видиш ли била една. Друг момент - БСП - подкрепяме, подкрепяме Кьовеши и накрая техните хора не я подкрепиха, а хората на ГЕРБ я подрепиха. По действията им ще ги познаете - това е всичко. Кой каквото прави се вижда и усеща...по-голяма пасмина от нашите червени чукундури и прокситата им, които са плъзнали навсякъде, няма....БСП не беше в Парламента, когато се решаваше подкрепата ни и за Македония - много важни неща се виждат, но само ако хората внимават и се опитват да разсъждават с разума си....

Единствен останал от 30 първоначални кандидати. Правиш ли разликата или караш по гештаповските опорки?

Както каза един журналист - единствен кандидат - жена, а не единствен кандидат за прокурор... разрови се Смехурко, прочети.

"Ще кажа още веднъж: не подкрепяме мандат за Лаура Кодруца Кьовеши", категорична е румънската министър-председателка.

те полското правителство не одобряваше и Туск за втори мандат, ама лошите европейци много любезно не им обърнаха внимание.

Всички корумпирани и крадливи политици не подкрепят Кьовеши. Че тя ги праща в затвора.

ГЕРБ ясно изразиха подкрепата си за Кьовеши, кога ще чуем позицията на БСП, Йончева, Манолова

Е кога пък ясно я подкрепиха-нали до скоро бяха против нейната кандидатура! Какво значение има мнението на Нинова, Йончева и БСП- те не са били на власт последните 10 год. и не са разпределяли европейски средства.

Кажа бе питам когато разбраха че ще я изберат смешници

Браво

Опа, някой може да развали плановете за неограничени кражби на управляващата клика. Ако намалят кражбите на Евро средства, бай крадец ще почне на суче още по здраво от опърпания народ.

България ликува!

Не се надайте!Трябва да има десет като Лаура и пак няма да смогнат да стигнат до България при Авгиевите обори в Европа.Тъй че надежда всяка тука оставете вий! Тази система, т нар. демокрация, в която вярват наивните, е измислена да се самоподдържа, създавайки елит включително и главно чрез мошеничества и корупция.Лично не очаквам някакви големи събития в България като последица. А Лаура е хубава жена, а и способна в това което прави и за което е учила!Здраве и успех ѝ пожелавам!

Западняците я избраха, значи ще й поставят условие да не разследва тях. И кого тогава? Румъния и България. Не е удобно да започне от Румъния, защото ще излезе, че си отмъщава, значи от България.

Ей, ти да видиш - нямало да ѝ е удобно да започне в Румъния;)) Удобно ѝ беше да ти кажа - 14 министри надрънка в дранголника, докато оглавяваше тяхната антикуропционна прокуратура;)) Тук Цацата или Пацко ...само праха и изплакваха до бяло;)

Пипи, ако се замислиш тя още докато се качва на самолета за Букурещ тамошните вече ще летят за далечна държава например Венецуела. Тука у нас ще има по-голям успех, щото нашите ще се опитат да я омагьосат. Нали си знаем номерцата. Прочее момата е от унгарското малцинство.. може и от Орбан да започне. Сигурно и там има какво да се изравя след толкова много мандати самодържавие.

Тази красавица е трън в обувката на крадливата шайка ГЕРБ.

Колкото е "красавица", толкова е и "трън".

Айде не се чуди толкова!

За теб специално под снимката на Лаура е поместена снимка на Цецка - тя ѝ води по красота безапелационно!;))

абсолютно! очилата правят жените секси :D

Хей, Лаура... тука сме в България. Нещо за нас може ли, така само да се заврътиш тука и да напднат малко глави, че нашите нямат топки да го направят.

stankow

Ех, това лошо социалистическо правителство ! Не иска да гласува за кандидата на зелените, представяте ли си !?!? :D :D

Браво на Лаура - добре би било да "погледне" и към нашите хора на темида - те и без това не я одобряваха !

Най-после една хубава новина! Пожелавам й успех!

Ний сега, докато направим виното, ракията, бурканите и поглеж Кьовеши упрайла държавата, вкарала 5000 души в затвора, повишила заплати, пенсии... И напролет, всички директори, на фабрики. С нови коли и по две любовници. Готени.

Че България няма да се оправи с магическа пръчка няма. Но някои мутро-комунисти ще влязат в дрънголника - гаранция.

На Гешефт ще му е адски трудно да защитава тези които го плиоснаха на този пост! А и Киовеши беше първата която президента Радев покани като встъпи в длъжност, макар и неохотата на Скумриев! С любезното съдействие и на Ленчето Йончева като евро депутат, на някой хора ще им се сгади яко!

Ама вие верно не внимавате. Милиончева и БСП-арите само крещят да се влачат по народното недоволство, но гласуваха против Кьовеши - толкоз ли не разбрахте, че ви лъжат! Или искате непрестанно да ви лъжат, явно такава ви харесва....

Не бойте се тролчета, все едно Гешеф са назначили за Главен Прокурор на Европа. Яжте, пийте и да не ви пука :)

Започва лов на крадливи социалисти.

Крадливите "демократи" няма ли да ги бара.

С такъв ентусиазъм, единствено "царят" беше очакван в България.

Глупости. Царят беше очакван само от приятелите му Наполеон и Хитлер в трета стая.

А, мож ли измисли някоя още по-голяма тъпотия. Като "реплика" на коментара ми.

соросоидите да Черпят

Кьовеши и Гешев са на два различни полюса. Едната има заслуги в Румъния за ударите срещу мафията а тук мафията си слага главен прокурор. Гешев ще удря по тези, по които му наредят. Кой ще му нареди? Бившата агентура и старата номенклатура, с новите лица наследници.

Ааа...тука значи било "различно".....Защото абсолютно не е различно. Проблемът тук е, че Мафията се опитва да дестабилизра държата и институциите, вменявайки тотални лъжи чрез своите фабрики за фалшиви новини...Иначе в Румъния Кьовеши е като Гешев тук - неприета!

Не Кьовеши, ами Господ да слезе в България, днес, не може ни оправи. Докато чакаме някой да нъ упрай, а пък ние да седим пред телевизията и компютрите, и гледаме как ни оправя.

Аз, не искам да ни ОПРАВЯТ , аз искам да ВЪРНАТ откраднатото НАГЛЕЦИТЕ...... и в ЗАТВОРА, ....НЕКА там ТЯХ да ОПРАВЯТ!!!;))

Абе, ти много работи може да искаш. Ама едно е да искаш, друго е да можеш.. трето и четвърто, да чакаш някой да ти ги даде.

"Професоре" деменция ли те гони, че не разбираш??? Аз не искам да ми ДАВАТ !!!! Аз искам на ТЯХ да им го "ПОДАДЪТ" , на крадците , на измамниците..ти си "професор" вероятно знаеш...... или ......и на тях преподаваш ?????;))

ай сакън, богохулник! Содом, Гомор, Потопа... мани ти да не може. Като ни пуснат една египетска програма на 90 градуса ще ни операт и колосат даже. Ама до тогава ни чака съдбата на любимото племе господне - израилевото - 2 изхода, 2 пъти заробване и 2000 години изгнание. После и концлагери. И след концлагерите - Хизбула и ракети всеки ден :D

Много хора си "МИСЛЯТ" ,че Лаура Кьовеши е с "Ограничени" правомощия !!! Важното е, да започне да разплита чорапчето ,...само едно конче да дръпне и всичко ще цъфне , а пък НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, че има стотици хиляди хора на които им е дошло до гуша, от измамите и парадирането на богатството си от някой като ЦЕЦУ c "ВИП асансьорчето"!! Те знаят, как да пуснат информацията,защото са "бивши" а и НАСТОЯЩИ от службите, като ПЪРВА,.. ще е Ленчето ЙОНЧЕВА!!;)) Tя е, със "СПЕЦИАЛНА любов..." към ЦЕЦУ.. и компания , а Лаура Кьовеши знае как да си свърши работата ТЯ ..не е на каишката на Боко и ГЕРБ и такива като тях ГИ РАЗСИПА в Румъния , затова гласуваха против нея и въртяха гнусни номера и я плюеха !! А ТЯ знае и КАК БОКО гласува за нея !!!!;)) Ша ВИДИМ ?? ;)) Ша става ИНТЕРЕСНО ,...не ОСТАНА , още 3-4 месеца!!!;))

Да поясним против Кьовеши гласуваха всички български евродепутати включително и "независимите" което подсказва че в БГ промяна не може да се очаква всички са подчинени на една структура която всъщност не е и партия

Лаура, го ЗНАЕ това !!! Такива в Румъния ги СМЛЯ !!;))

Кьовеши и тя е от тая "структура" и й служи като хвърля прах в очите, на дебилите.

Да поясним: тая процедура в Парламента мина още февруари месец, а сега е спетември и България подкрепи изобора ѝ за главен прокурор. Румъния не я подкрепи. Само да поясним.

Е ние нали държиме съда, а и гешев е наше момче и ще ни пази,така че тая нищо не може да ни направи.

Лежи ти на тая кълка... партито ще е вечно и никога няма да се съмне!

успех с пазенето :)

След избора на Кьовеши настана еуфория в Булгаристан.

Телетата мучат радостно.

Да се оженят "царя" и Кьовеши. Да нъ упраят.