Лъчезар Томов: В страната върлуват 5 паралелни епидемии

Eдна седмица грипна ваканция и още една седмица онлайн обучение, предлага експертът

Обратно в новината

Коментари - Лъчезар Томов: В страната върлуват 5 паралелни епидемии | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БаахМааМу цели 5

епа прав че човеко! от тези 5 епидемии на територията фърлиха топа 3 милиона и още 3 милиона си приготвиха багажа за пследното пътуване: епидемиите са : демокрация, инфлация, европа, нату и отвличания (емиграция му викат)! ама това ни9кой не го знае, щото е голема тайна!

Знаеме я старата изпитана тактика - всява се паника в народа

Не 5, 50 са! Боцкайте се и после като Дамар Хамлин!!

искам да се поправя! епидемията е една и се нарича по научному Геноцид или по просто Масова трепачка! ама това никой не го знае и не се види, ама въобще! тайна е!

Поредният СОРОСОИД!!! кОЛКО ТИ ПЛАТИХА ЗА ТАЯ ИЗМИШЛЬОШИНА, ТЪПАКО??? сЪД ЗА ВСИЧКИ ИЗМАМНИЦИ ЗА ПРЕСТЪПЛЕВИЯ СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!!

В главата му върлуват гласове.

Кух. Варицела умнико, варицела....

?

"Ковид вече не е тема. Сега тема са децата" "В страната и София върлуват 5 паралелни епидемии - грип, ковид-19, варицела, скарлатина и RSV" Не е темата ама явно е и тема сред другите теми. ххахаха И сега? Като в САщ ще рекламираме как всички трябва да си сложат три ваксини? Или в нашият случай 5 ваксини?!

Ротшилд и рептилите лично му дават пари в пликче нали ?

Боклук, тези доктори дето не умеят да лекуват, а са някакви счетоводители към СЗО. Много им хареса ковид терора и новото нормално, КПП, маски, дистанционно училище... Когато мине денацификацията, в последствие и десатанизация на запада, този ще отговаря за това дето иска да го наложи.

Говори се, че от сряда ще излезе в грипна ваканция а София град.

Учудвщо РЗИ са оглушително глухи и слепи за случващото се.Не беше така обаче при КОвид "пандемията", която не кореспондираше с никакви стандарти за епидемия.СЗО също мълчи, изглежа не е толкова доходоносно.

Ама с какво са пълни отделенията тогава, че няма места

Ти да видиш! Подгряване на вчерашни обед ли правим? Защо всеки спонсориран мани@к получава право на глас в "медиите" на тая нещастна територия??

Това "онлайн" не е никакво обучение! Спрете се с тия простотии. По-добре ако има нужда пуснете децата за седмица ваканция. И без това образованието е под всякаква критика.

"В момента климатът пречи на това разпространение, тъй като температурите са по-високи и влажността на въздуха е по-голяма. Неминуемо ще дойде застудяване и намаляване на влажността, и тогава епидемиите ще получат нов тласък." Много си зле , точно обратното е - когато застудее, вирусните заболявания намаляват и затова се препоръчва през зимата да се ходи в планината.

прав. Половината клас е болен от варицела, имаме дете и със скарлатина, класният се тръшна от грип. За Ковида ни предупреди педиатърката, че детето го кара тежко.

а ти с минуса и ти си еби майката ,тъпанар

Дайте му една публикация на тоя експерт, да видим какви модели е правил?

в страната върлува най-страшната чума на свине-мутрите. Под взаимна протекция ГЕРБСПДПС, Мунчо Радев и Гешефтурата са пленили държавата.

А може ли ако ги хвана да си остана няколко дена вкъщи на чайове и да се оправя или съм задължен да отида да се тествам, че да видят кой от петте "върлуващи" е и след това да ме приемат в болница и без нищо да ми правят ( защото то и няма нужда) да източат поредната пътека от Касата.

А за трипера забрави?

Ще се мре ли? Яко ли ще е?

Не му се сърди на човека, не виждаш ли че кандидатства за поредния зомби - ваксинатор? Кунчевци, Мунчевци вече се изтъркаха и вече се търси заместител!

А половинката ти сигурно и тя се тръшнала от тъпотата ти, или пък и тя е на същия акъл ?

Така е за съжаление по света, не само в БГ. Тотална обработка - от горе с химия, от долу с медия!

Занимавал се с медицинска статистика, сиреч с нищо . Брои колко мъже ги сърби десния тестис и на базата на това преброяване заключава, че останалите най-вероятно е да ги сърби левия.

София не е ли в страната? Ех, журналя

Майка ви да еба. Това ли измислихте. 5 паралелни епидемии.

" В София и страната ' !? Мислех, че съм добре с географията, но.... бихте ли пояснили, София в коя страна е ?

Така е в държавите в които са се настанили незнайни биолаборатории......

луд умора нема! само се поти!

Най-страшната епидемия е евротолерасткото русофобство. За него няма сезони.

Във вестникарски пасквил далими цитирания доле

Малко са! За станем отличници, трябва да са 6!

Това е евфемизъм за остарялото "В Столицата и провинцията"... Някой много му е драго, че се окачествява като софиян... пардон, столичанин. ха-ха... Мили момчета и момичета, завинаги ще си останете селяндурчета. София отдавна се превърна в "запада" за гастарбайтерите незнаещи чужд език...

Добър ден, антиваксъри-идиоти, Мрете!

поредният страхосъздател ли ивиждаме?! оня лешпер от миналата година къде е ?! и адашът на радатия кретен също обичаше да всява ужас! тия са сите за Белене!

Айде пък точно този човек да разбира от това. Първо го виж какво преподава, виж му постиженията, както и тези на учениците му. След това сравни с твоя героизъм с ракия на маса и ни спести напъните си да си оригинален.

Засега мрат яко по цял свят ваксинирани, та....

В майчиния ти Рашистан как е положението? Цъфти и връзва по всички параграфи?

Maй точно ваксърите в Англия мрат на поразия. https://www.youtube.com/watch?v=SrfEWsKMWfU

Веднъж да съм съгласен с тоя идиот. И веднъж да видя да не агитират за ваксинация за Ковид, че е безсмислена...

Ми набоди се 5 пъти и не се обаждай много!

Ей педерас, да видя дума за ваксина за Ковид? Не, има за варицела. Незадоволителна при това. Ама педераса затова е педерас, за да си показва оная работа навсякъде.

По руски са 5. Вижте само руското джудже как го побъркаха от страх с ковида в бункера с дистанционно управление и ще си дадете сметка. Чак световна война ще правят да не говорим за съдбата на Русия.

Ако си карАл другите само от грипа ше се боледува тоест вероятността е 1/5 да се заразиш

Върлуват 5 уя в гъзо ти.