КЗК установи картел при санирането в Пловдив

На фирмите, участвали в договорката, е наложена санкция от близо 400 хиляди лева

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КЪДЕ СА 2 МИЛИАРДА ВКАРАНИ В САНИРАНЕ??????????????????????????????????????????????????

За това вече писаха. Аз бих забранил сдруженията и асоциации на производители и услуги. Та дори на здравни, адвокатски, полицейски и така нататък. Дефиниция за картел е, сдружения на фирми и хора от един бранш, с цел манипулиране на пазара. С каква друга цел се сдружават? Най-вероятно и така са се договорили.

Като разделим сумата отпусната за саниране на броя санирани апартаменти се пада по 17000 лв. на апартамент.

Добър ден

корупция,картел,монопол,пране на Пари,гарантирани и сигурни поръчки за наши хора,това се казва надграждане,спокойсвтие,предвидимост1

Само във Пловдив ли,мафията дава,работа и хляб на българската икономика,затова и милиони българибягат и ще бягат от псевдоевропейска България!

Фирмите които усвояват най-много държавни пари принадлежат на Таки,Божков и една пернишка мутра.Що не разследват тях?

да даваме пак за тях ....

в разлипни цветова-всеки блок за себе си и стереопор не е саниране, кражба и измама и оше нещо, което е по-важно от 221 хиляди панелки са санирани 1900!!!Оставям на всеки един да изчисли какъв лроцент е това!!

То за Пловдив е ясно. Знам за едни четирима майни ,които твърдят ,че Пловдив е столица. Това ако не е картел здраве му кажи .

Те сега вообще няма да се направят, че са фалирали и да ви се изплюят в сурата. Ахмашка кочина ...

Да бе, само в Пловдив! А що не проверят за качеството! Напукани мазилки, нацепени фиги, течове… за непочистените околоблокови пространства след приключванане на строителството да не говорим… ама нали фирмите са на наши хора, та няма да ги закачаме!

стрино Николино. Прогледна ли, що до сега мижа ма!?!

Мафията си има държава.

Вече 3 месеца :)