Коментари - КЗК отхвърли жалба за конкурса за Национална детска болница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега други некомпетентни уж много загрижени ще забавят проекта като имат претенции децата да са сами в стая да има кино забавления интернет че операционните не били каквито трябва . Строежа седи поне 20 години и не е мръднал нито земетресения нито дъжд не му е повлиял.

спирайте се. Приеми, че си некомпетентен. Как разбра какво е "мръднало". Ейй , това да драчскаш анонимно, направо си е за диплома, а?

Сравнете китайската организация за строеж на болници и нашата. НИКОГА няма да има детска болница в България, защото не се мисли нито за болните деца, нито за профилактиката на здравите, единствената мисъл са ПАРИТЕ.

Напротив Национална многопрофилна детска болница за активно лечение ще има. Не внушавай погрешни представи, уж че си загрижен. Тези, които искат да я спрат, не жалят пари, за да провалят начинанието. Единствената грижа не им са парите, единствената им грижа е в България да няма национална детска болница. Много е просто.

в китай е комунизъм и еднолично управление. който коментира се арестува и който е против партийното решение полага поправителен труд. предлагам ти да се преместиш там щом ти харесва