Кюрдите обвиниха Турция, че използва фосфор и напалм при офанзивата в Сирия (видео 18+)

Кадри в социалните мрежи показват деца с изгаряния, които, според лекар, може да са в резултат на използвани подобни оръжия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Истина е че убиват по жесток начин Кюрдите , но Турция е със силен Лидер и винаги ще отрече ,а Европа ще премълчи ! Ако не ни бяха освободили Руснаците ,щяхме да бъдем като кюрдите или щяхме да изчезнем ,като белия боб през пролетта !

Руснаците не съ ни освобождавали,а по скоро ни заробиха след 44-та и досега

ей го поредния олигофрен с промит мозък, а кой те освободи и то 2 пъти ве? да не са американците?

Мдаам..особено втория път така ни ''освободиха'' че още не може да се оправим А първия път ..тва роби да те 'освободят от робство', освен в чутурите разпространяващи руска пропаганда, в нормални глави няма как да съществува. И да си цъкаш сам плюсчета с тор, и да не си цъкаш - все глупости дрънкаш.

Вторият път ни освободиха щото за втори път тръганхме да воюваме с тях... и за тази "грешка" все някой трябваше да я плати. Айде най-накрая спрете с комунистическата пропаганда че България не е пратила нито един войник на Изночния фронт защото ние започваме да се готвим за войната със СССР още през 1939(Наредба закон за военния данък, въвеждането на купонна система у нас за да осигури на немската армия храна и оборудване) и се включваме в немските въоръжени сили на 1 Март,1941, като активно вюваме по море със СССР.

Ако някой се осмели да направи нещо подобно на децата ми, нищо не може да го спаси. Без значение дали се казва Ердоган, Тръмп, Путин или някой друг смешко.

Терористите-кюрди какво очакват?С перо ли да ги галят Турците?

Аман от проруски и протурски боклуци в тоя форум , да се чуди човек що за изроди сте.

ХИТЛЕР Е БИЛ ШИЗОФРЕНИК А СВЕТЬТ СЕ РЬКОВОДИ ОТ ПСИХОПАТИ И АГРЕСОРИ

химически атаки 2 - новия холивудски екшън филм, в главните роли - CNN и ЦРУ

забрави и ABC, които показаха видео от шоу стрелби в Кентъки като "турско нападение в Сирия, при което са загинали хиляди кюрди", та после трябваше да се извиняват и да обещават "разследване по случая" ;)

Ми какво искате да ви хвърляме .......цветя и рози ли? Аман от терористи!

Патко те са в Сирия, не са отишли в смотания ти анадол

Ахам само обстрелват турски градове регулярно от Сирийска територия........

И Света ко чака сега - Кюрдите да бъдат избити ли Ами да чакаме, щом всички тва правят... Кой е следващия в списъка де треба се унищожи Нии далеко ли сме

След Арменския , Гръцкия и Българския геноцид Турците извършват и Кюрдски

На ти да гризнеш ена автономия, стига си ревал.

Също така буди недоумение факта, че белите каски мълчат много подозрително! Къде са белите каски и защо няма техни клипчета в HDкачество?! Къде е малката бана и майка и, дето пишат перфектно на англицки?! Къде е шивача от лондонската обсерватория? Другари натовци, какво става?!

Ми че те и напалма и фосфорните бомби са американски бе! Какво реват сдс-то на Сирия?! Демократични са отвсякъде!

Абе щом Асад и Садам преди това ги използваха срещу цивилни значи има и съветско и руско производство!

Я си спомни кой въоръжаваше Саддам, бе, умник! Във войната с Иран кой беше големият приятел на Ирак?

Фосфорните снаряди са забранени от международна конвенция от има-няма 35г. Единствената страна, която продължава да прозвежда такива муниции се казва фащ! Ама ти си паси, паси там и не се разстройвай.

По същия начин, със същите демократични боеприпаси, беше демократизиран Ирак, СРЮ, по-рано и Виетнам, както и много други.

фалшиви нагласени кадри с деца от незнай къде си. Не вярвайте на всичко, което ви поднесат по интернет. Лесно е да се манипулират кадрите.

Ами да, на кадрите наистина показват обгаряния, които отдавна са почнали да заздравяват, така че кюрдите трябваше да кажат че това са снимки от предни атаки... ама тогава пък щяхме да питаме що са си мълчали досега;)

PEYTSCH

Естествено че го използва...Нали са агресори-фашисти...Няма да го държат само на склад, за кво го произвеждат ?

за руснаците и сирийците бяха 100% сигурни,за турците,не

Само да питам. Кой е доставил мунициите с бял фосфор и напалм на Турция? И още да питам. Дали тези муниции не са същите, които НАТО използва над Нови Сад и Белград?

Тц!Не са! НАТО бомбардира обекти на сръбската армия и сръбските главорези от парамилитарес със стандартните си муниции и ракети! Другото е измислица на севернонигерийската пропаганда

Ти си карал бомбардировача или си товарил боеприпасите в него, че си толкоз светнат? И явно Северна Нигерия има за съюзник Нидерландия, която показа белия фосфор над Нови Сад.

аве разбирач, те самите американци си признаха, че са използвали бомби с обеднен уран ти продължаваш да си вярваш на лъжите и измислиците на НАТО

Иха, айде влаковете може и да са карали преоблечени войници... на възраст под 14 години ама Телевизията или Китайското посолство от кога са военни обекти?!

НАТО изби десетки цивилни в бивша югославия и бомбардира "военните" мостове над Дунава, "военната" телевизия и други "военни" обекти....

Интересно, вчера пристигна една госпожа и днес вече се говори за карта на Турция която включвала и България, за фосфорни чудесии.....а какво има тя още в чантата си за утре? Явно хлора не минава вече както беше по- рано та....Но за тези които четат само писаниците по интернет- е, при тях минават всякакви лъжи. И въобще не съм на страната на когото и да било, но съм против лъжите.

Май прекаляваш с предаността си към вожда като защитаваш линията за вечна дружба с Ердо.

Е те техните колеги краварите щу народ избиха с фосфор и напалм в Ирак :0

След изпепеляването на Фалуджа употребата на фосфорни бомби е разрешено... поне за страните-членки на НАТО които ги използват за "осветяване" на бойното поле, дори и посред бял ден;)

ХИТЛЕР Е УБИВАЛ НЕВИННИ ХОРА ТОЙ Е БИЛ С БИОПОЛЯРНО РАСТРОЙСТВО ШИЗОФРЕНИЯ

абе ти освен,че си мъдрец,ами и си неграмотен

По време на войната в Сърбия също се използваха фосфорни и графитни бомби. Сърбите дума не обелиха. Но сега изведнъж се оказаха проблем тези боеприпаси.

Нали бяха с обогатен уран бомбите на НАТО хвърлени в Сърбия?

Бомбите са фосфорни, снаряди са със сърдечник от обеднен уран който при удар с целта превръща кинетичната енергия в топлина и топи всяка броня... проблемът е в това че остатъците от такива снаряди лесно се разпрашават, и при най-малкият вятър покриват големи земни площи, като резултата е или натравяне или, при по-малки поети дози, Синдромът от залива;)

СВЕТЬТ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ПСИХОПАТИ САДИСТИ

Аре сега и Турция. Ама измислете нещо ново (но не като Новичока, че на се оцапахте)...

Скоро се очаква да използват и химическо оръжие !

ПИПО

Всичко е договорено априори. Русия ги подкрепя мълчаливо, САЩ си изтеглиха войските и сега отправят някакви псевдо заплахи. Според мен искат да сложат кривия на кюрдите, тях не ги обича нито Асад нито Турция. Какво наистина се случва там не знае никой, само откъслечна информация с неясна достоверност.

Очаквам да обвинят Турция, че е използвала атомните бомби в Инджилик срещу кюрдите ...

ТУРЦИЯ СА АГРЕСОРИ УБИВАТ НЕВИНИ ХОРА ДЕЦА

И как точно го рабраха че нещо не ми е ясно я?По вкус и на цвят тавариши ниет а??? А те мислят ли преди да взривят някой кола бомба за другите хора какво би станало а???Или когато влязат някъде и започнат да срелят масово а??Мислят ли тогава за хората а???Да умират всичките до един,изобщо не ме е жал,това не са хора,това са отайката на земята която трябва да се изчисти,Хитлер се бе захванал със тази задача,но уви не му достигнаха силите да го довърши това,което Турците сега ще направят.

всъщност Хитлер е избивал предимно славяни (като количество), основно (не хронологично, а общо) руснаци (тогава украйна е само територия, не нация), поляци, унгарци, чехи, сърби. А квичащите евреи ги е избивал в численост сигурно 10 пъти по-малка от славяните. А чернилки не е избивал, почти, защото в Европа такива е нямало, почти. А кюрди изобщо не е избивал. Кюрдите, както и всички нормални народи мразят турците, защото турците са клали много жестоко в миналото - арменци, българи, молдови, араби; а в настоящето - кюрди. Така че, мистър нема-ми-галавата ходи си да те осеменяват любимите космати кретени, докато още можеш.