Кьовеши е заподозряна по още едно дело

Според нея всичко, което й се случва, е свързано с кандидатурата й за поста главен прокурор на Европейската прокуратура

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На Кьовеши що не и дадат, тя вече е избрана от ЕК

Това трябва да е знак за ЕК да спре еврофондовете, очевидно е какво се случва....крадците се издават пред Кьовеши да ги е почнала

Позната история дето я гледаме и по нашите земи..... Кой не ни отърва и не ни играе по гайдата все ще му намерим ''нещо'' пък било то и пикаене настрани за да започнем нещо като ''обвинение' дело'' за да спрем работата му за в бъдеще защото ако сега не я спрем след година тя ще ни спре на едно ''хубаво'' място...

Кьовеши е кошмар за измамниците!!!Едва ли нормален човек ще отрече това.Избирането и е тест за честност на политиците.По отношението към нея ще се проличи кои са корумпирани бандити!!!

Най добре, да назначат Цацаров , но Боцето да му е "НАЧАЛНИК" , а пък Цецу,... да му е 3аместник,.... за да кръщава Операциите като "Наглите" и.т.н....и шъ "ОПРАСКАТ" всичката корупция в ЕС-то !!?? ;))

Трябва да си луд, за да назначиш тази. Все едно да дадеш автомат в ръцете на маймуна. Прокурорите според мен трябва да не са към бюджета, а да си изкарват хляба като адвокатите. И тази безконтролна власт. А пък съденето със свидетели, без факти е направо ужасно. И тази кифла, възползвайки се от безпределната си власт, се беше оляла, та и биха шута.

дето сте го описали, ми изглежда много познато - Цацаров и Гешев. А г-жа Кьовеши изобщо не може да бъде наречена кифла. Колкото и да се стараете да прехвърляте ниското си ниво върху другите, не Ви се получава. Според мен ще Ви отрежат от заплата този месец.

За евроджендерите ще е най-добре да назначат Цацаров за главен прокурор.Той добре се сработва и няма да създава проблеми

Лаура била съмнителна,противоречива. ..Е кое и е противоречивото и съмнителното.Това че осъди и вкара в затвора такива като Борисов,Цветанов, Караянчева,Цачева и сие.Кое и е съмнителното.Това че и българските управстващи се трета от страх да ни да ги стигне това което се случи в Румъния

дъщеря на прокурор, бивша баскетболистка. родена на 15 май 1973. на 15 септември 1995 г. (22-годишна) става прокурор. и последователно заема тази длъжност в няколко града, после става главен прокурор - и пак в няколко града. После оглавява антикорупционния комитет. Докато е начело на техния антикорупционен комитет дава на съд хиляди (така пише, хиляди) корумпирани министри, медиамагнати, съдии, прокурори, депутати и бизнесмени. В тези случай следват 90 % арести. Критиките са за използване на подслушване и за нарушаване на човешките права.

Дай на лудата власт, и и гледай сеира. Същата като гешев.

Bravo Laura s teb sme ,ako ne te naznachat znachi i v Evroparlamenta sa korumpirani i se strahuvat ot teb !!!

petrovito

Га ядохте кифтетата.... сега за пържоли реват

Ще стане! В противен случай ЕНП отива на кино! Макрон е пътник, Лондон е със Вашингтон,Германия мисли за себе си, Италия и Испания са на кантар, след чупката на Лондон си заминават и онези от Вишеградската група.За България ще пише - тъй като не е изпълнила условията,все още не може да се излезе от ЕС.

Соц-бандитски номера.

stankow

Да сложиш спорен човек, и в страната си, и извън нея. Да го сложиш за прокурор на Европа ? И до какво ще доведе това, освен до още по-големи скандали и недоверие към съда и прокуратурата ? На кого е нужно това ? Свръшиха се достойните хора ?

за Цацаров да говорите :). Няма страшно, никой нито го предлага, нито си е помислил даже.

После се чудят защо сме 100 и някой си , по медийна свобода.Случайно ли , Пеевски тръгна да превзема първо медиите в България.Докараха я до там , че България е рекордьор по отказване от вестници.Но нета им обърка сметките , младите са умни и не се хванаха на стръвта.И сега почват със софтуерни фирми да избутват червените връзкарчета и руските грабители.Прогреса няма спирачки и мрази връзкари.

Може би ще стане гл. прокурор-днес европарламента е утвърдил кандидатурата й и във ЕК няма да се гласува, а щели да обсъждат назначаването й. А, двете комшииски правителства все едно са си плюли в устите.Нашите от вчера и днес лъгаха,като.......Вчера цецо каза,че понеже били дали пари на БПЦърква, трябвало да дадат и на мюфтииството. От нашата църщва заявиха,че нито имат задължения , нито са получавали пари от държавата.Данчо Ментата уточни,че тези 8 милиона са за 6-те религии, от дпс пък казаха,че тези пари са за тях,защото не са си платили за смет и с тия пари ходжите щели да работят по добре,което гарантирало националната сигурност.Да се чудиш и маеш!

Paura!

с две думи, няма да й дадат да оглави прокуратурата в ЕС. Такива хора системата ги мачка и изхвърля, иначе те ще разбият системата (на корупцията). Същото става с Тъмп в САЩ - всички се обединяват срещу него, защото той им пречи на комфортния живот. Купуват медии, журналисти, артисти, граждански активисти и НПО-та да го очернят всеки ден. Така че и румънката не е изключение. Същото правят срещу Путин. Същото правят срещу Орбан.

да я изберат, защото, предвид Брекзита, на германците им се иска да дават по-малко пари на такива, като нас и това е начин да ни отрежат от финансиране, защото тя ще се захване с нашите мафиоти и едва ли ще й стигне мандата да обърне внимание на другите. На пръв поглед това е загуба за нас, но ние и досега нищо не получавахме, така че можем само да спечелим, ако опандизи тримата дебелаци и още 500-600 по-дребни.

Със сигурност ще я унищожат, но един ден ще бъде призната за национална героиня на Румъния.

Комунистите са еднакви по цял свят

Нашите боклуци подляха вода на следователя Бойко Атанасов, но колелото може да се завърти

Дира целува гъза на Мутрата и Свинята. Делата в румънско са досущ като тия на свинята цацарова -скалъпени. Добре,че ЕС не се вълнува от мнението на такива смешници като Дирника.

Сценарии,постановки и изпълнение - точно като у Бугарско.Не си ли удобен и послушен ти разказват играта и ти лепват едно ОПГ. Да давам ли примери или и най-последният с в.Ахчиева е достатъчен ? Свят ми се извива като започна да си припомням всички други.Гинес,Гинееееееес..................

вече станаха безкрайно смешни. За всички е очевидно, че много ги е страх от нея, но освен това вече стана ясно, че от тях нищо не зависи. Ако германците са решили, тя ще бъде, пък ако ще и да кажат, че яде бебета.

Мачкай Лаура! В България ще имаш работа за 3 живота!

Заедно срещу правосъдието.А пред народа се карат за всичко??

Предлагам допитване до гражданите от държавите в ЕС, за да стане ясно, че на народите им дойде до гуша от корупция и искат точно такъв човек, който да започне да слага нещата в ред. Резултатът е ясен! Пожелавам успех на г-жа Кьовеши!

Колко показателно! Очевидно има хора, които много се страхуват от Кьовеши - така силна и безкомпромисна, че току-виж върнала вярата с правосъдието. Но на политиците това не им харесва! Трудно ли е да се досетим защо? Трудно е да отговорим на въпроса защо има такива, които гласуват за тях!

Румънския мафиотски вой е нищо пред какафонията, която ще настан,е колчем замирише на истинско разследване на родните далавери. То друго освен далавери по тая територия няма от някое и друго поколение на сам. Та представете си страха от възмоздието...

Империята отвръща на удара.

Сега тя е обвиняема, а след година обвинителите ще са обвиняеми.

Куче дето много лае, друго не прави. Та и тази....

Точно когатго се успоикоите и решите, че всичко ви е изпрано, някой ще ви даде сметката, друг ще си потърси рестото и прочеее

Тази вече ухапа премного кучета, та те я лаят :)

нищо случайно ! Треперят ...

Започна да разследва социалистите и изведнъж стана от черна, на по- черна. Дежа ву...

Почакай да видиш като почне да разчиства Гербаджийската помия как ще се разсмърдят лайнометите

Абе гербаджийте гласуваха за нея, не и тези от БСП..

Дано стане, успех!

По думите й фактът, че е била призована в специалния отдел точно днес, когато беше гласуването в Европейския парламент за кандидатурата й, "не е никакво съвпадение". Дойдоха крадците/комунистите? на власт в Румъния и виждате какво се случва,а това е с мълчаливата подкрепа и на други държавни членки на ЕС,борещи се за "демокрация". Ако я изберат за Главен прокурор на ЕС доста политически боклуци не само от Румъния ще влязат в затвора.

Мисля, че е фейкнюз по български. Явно има доста страх, ако стане баш европрокурор! Със сигурност има защо...

Дано изберат Кьовеши, ама нада ли. Корумпетата да си сложат таралеж в гащите?

Държавна мафия знае какво я чака...

Руските агенти са обучени. От тях няма спасение. Дано да стане главен прокурор.

Агенти са обучени

Така е, ама тези са и БЕЗБОЖНИЦИ!

Не е вярно. Агент Гундяев е чист християнин.

Таласъме, ходи в Русия. Тук не щем агенти с руски имена, пък били те и християни, както ги цитираш.