Пътна карта за реформа на европейската система за убежище

Реформата на Общата европейска система за убежище и предложенията на българското председателство получиха подкрепа.

Обратно в новината

Коментари - Пътна карта за реформа на европейската система за убежище | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато не вкарат на лечение в психиатрията дъртата Меркел нито един чалмалия няма да си развали хатъра. Българи и тука ли искате да стане Германистан??? Ако имате тикви вместо глави кой ви е виновен??

От Милиона орязани бежанци влязъл през 2015г. са се хванали за работа 6 арапина.Статистиката кърти.Прави се смяна на населението в Европа-докато остане ислямо-афиканска био-маса,която лесно се моделира и направлява

От цялата статия се разбра ,че нищо няма да решаваме до юни ,а после каквото кажат началниците. Повръща ми се от подлизурковци и преклонени главички като нашите евро дупетати.

Целия свят върви към финансова катастрофа и война, а в Европа освен всичко друго - може би и гражданска война. Как смятат да се спасят тогава прокарващите тези политики? Когато тресне - след година, две или пет - как смятат тези обществени личности да избегнат гнева на тълпата???

Съгласен. Но нека мигрантите веднага да приемат християнството и да почната да работят за да се издържат. Първоначално ще живеят под наем, а като съберат пари ще си купят и жилище. Аз пари не искам да давам.

Никого не съм канил" да ми идва на гости".Който има ресурс и най - вече желание да си ги приема у тях, да си ги хрантути, развъжда и да им "бере гейлето"! Анадъм!

Не знаеш ли правилото за българското участие?

Ако някой си спомня . . . преди време как ни анатемосваха, та русофили, та путинисти, . . та марш на майките с детските колички . . . . и . . . . Да повторим: Никой не е против ЕМИГРАНТИТЕ. Против сме, че вместо да "влизат" през врата, "предишния ЕС" (защото ЕС май почна и да се променя) искаше да влизат през прозорците. Значи ние се редим на гишето на хамериканското посолство и ни разпитват и за майчиното мляко, а ние приемаме на тонове, защото някой е забъркал една каша . "Елате, Германия е силна, ще ви приеме" . . . . . . . Много ще патят още германците от Меркел, ако остане, но . . .те си избират . . .те си избраха и Хитлер и те сами тръгнаха след него . . .

просто вече сме продадени

И ти бе, гражданино си неграмотен исторически! Хитлер никога не е избиран и печелил избори!!Назначен е за канцлер от президента мумия Хинденбург по настояване на същите задкулисни господари, които дърпат конците и сега. След няколко месеца Хинденбург ритва камбаната, и Хитлер узурпира и неговия пост и събира цялата власт. После и такива като теб знаят какво стана!

Каква пътна карта, дори и билет не е необходим, както са дошли така и да си ходят, това е демократично.

Задавам си въпросът - Защо от страна на Европейските лидери не чухме никакви коментари за това, че Сауди Арабия иска да дава пари за строене на джамии в Европа, но не желае да приеме граждани от тяхната вяра- тоест парите за джамии да ги използва да строи жилища за тези хора, защото там джамии си имат колкото им се иска.

Никакви Убежща/. Всяка държава трябва ОТДЕЛО да решава за ВСЕКИ един кандидат за убежищте. В БЪлгария сме давали убежище САМО на Българи, бягащи от Гърция СЪрбия и Македония. Всички други ИЗМАМНИЦИ, представящи се за бежанци, НЕКА умират. По- ЗЛЕ от Измамника Цветан Василев, може да бъде само ако дойде чужденец- Изммамник. Капитан Петко Войвода е накарал Башибозука Осман Ага да целува занника на коня му.

Още месец не е минал от председателството и нещата започнаха да стават интересни. Защо ни прехвърлят горещия картоф, наречен "бежански проблем"? Дали няма да ни определят като най-подходящи да се занимаваме с него? Дано това не се окаже единственият резултат от това председателство. Сърдечните прегръдки и совалките насам-натам не са случайни. Да ни пазят Бог и Президентът! На други не можем да разчитаме.

Защо не се обсъжда никога мигрантите да бъдат приютявани в богатите страни от Персийския залив. Сауд. Арабия например разполага с огромна територия и капитали и другото е че почти всички мигранти са мюсулмани. Защо винаги се обсъжда Европа като приемник.

Защото г- жа Меркел и г- н Шорош са за отворените европейски общества, а както знаем никой не им кърши хатъра.Сега пак са заръфали Орбан.

Защото, въпреки уредеността на държавите, не могат да уредят едни проблем, основен - не могат да "произвеждат" деца, дали няма кой да "хвърли матриЯл", или пък почвата безродна . . .но няма деца. А като няма деца, няма кой да сменя в заводите и на 100г да почнат да се пенционират, пак не могат да успеят. Та тук е заровено кучето. Трябват им "крави" и "бици". Ето миналата година събраха в Кьолн над 3000 крави и ги пуснаха на биците . . . чакаме статистиката. Извинявам се за грубостта, но . . . . .там в кафе млад човек няма да видиш

Точка 15 ал 16 гласи, че всеки трябва да предоастави жилището си на мигрантите, да им плаща ток,вода и телеф и да излезе на палатка бред блока. Ако нЕкой се ослуша ще бъде санкциониран по Босфорската вазел-конвенсия. Ако нЕма палатки да се пбърне към държавния резерв г-н Кара-Ахаха бей. Не е Тампа бей.

Avatar952

А не може ли най-после да си вдигнем гащите, да се изправим и да подкрепим Вишеградската четворка? Не може ли вместо квоти и други глупости просто да натоварим всичкото мангал и обратно от където са дошли ? Може - ако имахме истински политици, а не джендери ...

Бе то хубаво да си вдигнем гащите, но работата е в това, че вече и гащи нямаме.

както Опра каза в интервю пред Лари Кинг преди години "всички бели просто трябва да умрят" - записа от интервюто й е наличен навсякъде и да, това е политиката, за това Опра за президент на САЩ 2020! Меркер, Юнкер и т.н. вече са се доказали също!!

Oпра никога няма да стане президент,колкото Kлинтънца стана.следвастият президент сте се казва Tръмп.

Вместо ББ да се подмазва на джендърите от Брюксел открито да беше се обявил за солидарност с Вишеградската четворка. И вместо да дрънка безсмислици за "западни балкани", които са ни върли врагове и душмани, да каже открито-вече казвайте вишеградска ПЕТОРКА. Тогава щяхме да сме горди. Да беше отхвърлил съвсем открито Истанбулската конвенция. Защо сме винаги мачкани от такива продажни и просташки елити. Дори ген. Радев е прекалено тих и сдържан, чак дразни. Изплували са като мръсна пяна Цецки, цв.цв, захариева, от гад нагоре.

Не може да си представите какъв капан ни се слага.Помнете,буферна зона,Меркел каза ,че няма да отстъпи за мигрантите и ще се приемат непрекъснато Тази ИК е точно тях различните да защити.Тоя нашият мазен,всичко изпълнява което му нареждат.Тежко и горко ни

ТЕ СИ ИЗБИРАТ УПРАВНИЦИТЕ,КОИТО ДА СА ИМ УДОБНИ!ОБИКНОВЕНО ТОВА СА ХОРА С ПРЕГРЕШЕНИЯ В МИНАЛОТО СИ,КОИТО ГИ ПРАВЯТ ЗАЛОЖНИЦИ НА ЗАПАДНИТЕ"НАЧАЛНИЦИ"! ТАКЪВ Е И НАШИЯТ СЛУЧАЙ! КАК ОЧАКВАТЕ ОТ ТОЗИ ЧОВЕК ДА Е НЕЗАВИСИМ?!

откровени бандити, любители и подкрепители на главорези, продавачи на оръжие, разпалвачи на войни, газещи собствените си закони и правила правят "пътна карта" на безпътицата. такова съвкупно бездарие и моше-ничество няма да доведе до нищо добро. и това е видно с просто око.

Абе, джендъри, "бежанци", гмо-, дрога, разврат, промивки... пътна карта на антихриста, за хибриден геноцид на бяла Европа.

Герберите да не взимат решения, без да питат народа! Вместо да предлагат квоти и насилствено разселване на чужденци, да спрат войните и да върнат всеки там, откъдето е дошъл.

войната няма никакво значение, защото ако е войната то тези бежанци трябва да бъдат приемани в най-близката до тях държави, в които война няма, а тези държави не са членовете на ЕС. така, че ЕС приема бежанци, просто под поредният фалшив предтекст, както и под фалшив предтекст приемат неща като Истанбулската конвенция!!!

Войните са формалното им оправдание. Всъщност е ясно, че на прицел е християнска Европа.

има ли още неразбрали, че лидерите на ЕС са анти-бели расисти, те специално са подбрани като такива, затова нито Макрон, нито Юнкер, нито Меркел, нито един от тях няма деца и списъка е много дълъг, всичките са бездетни и това е изискване - те мразят белите деца!

И едно от нещата,посягат на ХРИСТЯНСКИТЕ ЦЕННОСТИ. ТУКСА ЩЕ ВРИ ОТ АРАБИ. ПЕРГРЪДКСТА НА МЕРКЕЛ НЕ Е СЛУЧСЙНА

Реформата трябва да е само една.на входа на Европа да сложат табелка "Няма места"

Израел възнамерява да охранява границата си с бойни роботи, дронове, които без да казват и без да питат стрелят по всичко, което мърда по границата.

СА, Катар, ОАЕ, Кувейт... богати, мюсюлмански страни, в съседство на войната, са приели нула (НУ-ЛА, zero) бежанци, по данни на Амнести интернешънъл.

И през соца имаше много глупости , ама чак толкова не.

който има малко момиченце да го подготвя за изнасилването от бежанец, което го чака. Преди няколко дена в Швеция, поредното 12 годишно момиченце, беше зверски изнасилено, но лидерите ни считат, че това е за добре-дошъл на новите граждани на Европа! така, че подготвяйте дъщерите си...

Полицията посъветва гражданите да не пущат децата си да ходят сами из парковете, все едно парковете са някакви аномални зони, а не места за отдих.

миналото лято в Италия, момиче и гаджето й се разхождат по плажната ивица. 4-ма африкански бежанеца в гръб с камък удрят в главата момчето и грулово изнасилват момичето. Не поня дали момичето или момчето беше починало, а другият в кома без перспективи за излизане от нея. Добре дошли, Братя Бежанци!

те сега като приемят Истанбулската и други конвенции, дечицата първо ще ги минят педофилите и джендърите и това ще е напълно законно!!

ми борете се

"Атом отгоре!"

Bреме е всички тези противочовешки организацийки OOH, EC, EU, UNICEF, UNESCO и др. да им дадем пътна карта-"червен картон" и да ги разтурим! Tези напълниха скандинавските държави с човекоподобни и с педофили! A тяхното отроче престъпната организация "GREVIO" им отнема децата и ги дава на педофили! Hелегитимния "елит" (самототиловали се за по-равни между равни) 80% от тях са престъпници, укрили се от законите на държавите в Eвропа с разни конвенцийки и директиви, които те сами си пишат и прилагат незаконно!!!!!!!!!!

предложенията? Аз-не!

предложението е за допретопяване и асимилиране на европеидната раса от джихадисти и африканци!

Тоя ще дава предложения,много се е оправил МВР,корупция и полицай дебилни и нова пътна карта да минават през КППТ. Означава ,те да си идват,а ние да ги приемаме,а нас не ни считат за хора.Уродливи политициъ

Европейската раса се самоубива, стойте си пред мониторите Ви, децата Ви ще са последните бели! Може даже и като пришълците още малко се навъдят и геноцид да им направят, като на кюрдите!

Защо се солидаризираме с тези, които са поканели навлеците, а не с тези, които държат на народите и традициите си?

Тия, които са ги поканили, държат ББ и 40-те разбойници на власт и печелят от корупцията им!