Вишеградската четворка отхвърли плана на ЕК за мигрантите

Министрите на външните работи на централноевропейските страни отхвърлиха предложенията на Европейската комисия за миграционната политика.

Обратно в новината

Коментари - Вишеградската четворка отхвърли плана на ЕК за мигрантите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз ги отхвърлям! Нищо, че не съм министър на външните работи!

ТОВА СА ИСТИНСКИ ДЪРЖАВНИЦИ!!!ЛИЧАТ СИ ПО ДЕЛАТА!!!ЗА НАЩЕ МИЖЕТУРКИ НЯМАМ ДУМИ!!!

Не само Вишеградската четворка никоя ИСТОЧНО европейска страна не иска мигранти.Меркел ги покани обеща им светло бъдеще но хлопна мандалото под носовете на хиляди хора.Сега запя друга песен. "каня ви на гости ама ще ви настаня у съседите"ЕК прави планове.Да ги връчи на Меркел и да я задължи да поеме отговорност за това което направи а не да си измиват ръцете.Българите няма да приемат никакви квоти още повече че тези квоти не се отнасят само за сирийски бежанци а за всичкият измет който реши да се юрне към Европа.Рано или късно Источно европейските страни ще се обединят и противопоставят на политиката на дискриминация и извиване на ръце от ЕС.

на БАЛКАНСКИТЕ МЪЖЕ те не са като Брюкселските чиновници които само си бъркат във носовете и се чудят каква глупост да измислят.Все си мислех че простотията има граници но явно не е така.Дано источно европейците имаме сили да се противопоставим на на страшното зло което се задава.

link

Popa

Пуйчене, пуйчене, ама като си се хванал доброволно на хорото, ще играеш и ще спазваш ритъма! Ривете, а? А га ядухти кифтетата ни ривахте!

А Българските държавни ръководители пак мълчат като бити задници и се услушват кат диво прасе в тръстика, вместо да слушат народа дето ги е сложил там да вършат работа! Срамота! Срамота!

Жалко е, че Тиквата ходи да лиже задните седалищни части на баба Меркел и на Камерън. Ние отдавна трябваше да се включим към тези държави, които и през времето на тоталитаризма и на т.нар. демокрация показаха, че държавниците могат да имат достойно поведение и да мислят най-вече за просперитета на хората в собствените си държави. Без да робуват или да стоят да козируват и да изпълняват всичко, което им наредят по-богатите от тях. Ето по това се разбира дали една държава е европейска или африканска колония, като нас!

БРАВО ,ТОВА Е ДОСТОЙНО ПОВЕДЕНИЕ НА ...ДЪРЖАВНИЦИ !! Който ги е викал той да си им бере грижата !!!

Господ да ги благослови!!! Трябва да се присъединим към тях. Това е бившия соцлагер и е нашата естествена среда. Така няма да сме сами.

А нашия тъпанар какво е казал?

От векове насам франция, англия и германия са защитници на ислямска турция и пречат на всеки, който желае да я прати там където и е мястото. И сега продължават по същия начин като налагат откровен диктат на останалите европейски страни.

...като Унгария, Чехия, Словакия, Полша... Който е посетил тези страни ахва от учудване колко десетки години са те пред нас... и като икономика, и като подреденост, и като инфраструктура, и като спокойствие... Да, това е така до голяма степен от управлението на тези страни, от родолюбивите им държавници, които първо мислят за своите съграждани, а после за всичко останало. Въпросът ми е кога нашата държава ще се осмели да влезе във Вишеградската четворка...или просто не ни искат?!

Тези държави които искат да станат мюсулмански никой няма за им пречи , но защо искат да задължът останалите , с какво право отнемат суверенитета им и правото им сами да решават дали да приемат или не.Премахването на визите за турци ще предизвика невиждан поток на мюсулмани към Европа , а с тех ще дойдат и бойци от ИД , тогава какво ще правим? Отговора да го даде другарката Ангела Меркел.

Иван Костов е против Тръмп защото мангалите му с Гей Радан и протестна мрежа няма да могат да крадат! За това и аз съм за Тръмп.

От две години насам, Меркел и високоплатените брюкселски чиновници правят всичко възможно да ликвидират ЕС в сегашния му вид. Поставиха Европа на две и повече скорости. България е на най-ниската. Българските управляващи само се форсират на празни обороти, но напредък няма. Набляга се на евроатлантическите ценности и солидарност, не и на националното благосъстояние. Българите са последни по всички показатели и с огромни задължения. А Офшорко щял да прави военен парад и да показва мускули на Русия.

Най справедливо е - който иска имигранти да си ги взима. Който не иска - затваря границата и готово.

Само че тия дето бутат мигрантите, не са се допитали до теб (а и няма).

Кажете на завалията Борисов да излезне из под полата на Меркел да подиша малко чист въздух и да се присъедини към вишеградската четворка.

Това е началото на СМЪРТТА на този антиевропейски "съюз".

заставайки на страната на турция, която открито подкрепя световния тероризъм, западноевропейските диктатури фактически се присъединиха към терористичните групировки; браво на вишеградците, че запазват морала и достойнството на истински демократи!

..на нормални хора бих казал. Това с демократите вече звучи доста омърсено.

А ние къде сме, май пак от към е...ната страна, от към страната на булката ? Как, как нашите така наречени "политици" не могат да прогледнат какво ще стане поне малко напред във времето / и в исторически план е било така/ ???!!! Как нашите не могат да вземат правилна позиция с народа си, пак чакат от къде ще задуха вятъра, а тя бурята идва но те не я виждат !!!

Това ми звучи така: Да дойдат у вас и да те оберат, и след това да плащаш глоби на полицията и съда, че са те ограбили. Срамно е самият факт, че на някой му е дошло и на ум това. Но по-вероятно е, че определени "висши" кръгове, вече не знаят как да накарат Европа да се изслямизира, която им е заветна цел.

на кой му пука за вишеградската четворка ??? днес шведската тройка е хит в джамията-европа .

Нашият външен министър Митов, има ли мнение ? Или той изчаква да чуе Меркел, какво мисли и да повтори нейните думи !..

Вишеградската четворка е като малък остров в морето от тъпотия, което е заляло ЕС!

Хайде да я направим петорка. Ние сме с тях!

Мутрата е страхлив. Няма да мръдне и крачка, предпочита да стои неподвижно. Това е твърде голямо решение за малкия му мозък. Ех, народе заспал ...

Къде си Бойко? Защо мълчиш? Престани с тази унизителна позиция: "Големите да се разберат"! Покажи, че имаме поне малко достойнство!

Тука съм, скрил съм се зад мама Меркел и дружето Барак. Чакам инструкции. А ти как си позволяваш да питаш къде съм.

Заврял се е на завет под полата на Меркелката.

Той е малоумен. По-добре не го викай, че никой не знае, какво ще стане, ако си отвори устата.

Чехът се противопоставил, унгарецът се противопоставил, полякът се противопоставил... де и нашите политици така твърдо и категорично да защитаваха националните ни интереси... но за тая работа се иска мъжество и достойнство.

Много нагли централоевропейци. Хортуват си там в центъра необезпокявани от бежанци, а останалите по периферията да му мислят. Не се отказават обаче от европейски фондове. Наглеци! Глобите за тях трябва да са в пъти по-големи от предложените.

Чехия обяви подготовка на референдум за напускане на Европейския съюз . Това да не е прераснало в някаква диктатура на група Еврочиновници.

А официалната позиция на България? Има ли някой българин с изключение на предателите, да иска бежанци?

Това е като сбъднат сън. Съгласен съм да приема всички ислямски нашественици, ако ми се дават по 250 хиляди на брой. Доживях тази радост.

Урррррра! Моля те, премиер-слънце, дай ми 5-6 милиона, че ми останаха недостроени 2 спирки от маршрута на рейса за Банкя.

На Меркел и другите продажни мекерета, трябва да им се "тропне" по масата и да им се каже, че исляма няма място в християнска Европа !..

Всички евродепутати вече задължително с чалми, фесове и бурки. За да бъдат в синхрон с бъдещия Халифат. Официални езици - арабски и турски.

По указания от САЩ Меркелица и повечето европейски политици слугуват на Турция за ислямизиране на Стария континент и фактическото унищожаване на цивилизацията. А "цивилизована Турция задмина и Украйна по побоища в парламента, видно от ютюб: Turkey parliament mayhem

това е така. Но трябва някаква алтернатива за оцеляване да се измисли а не само да се констатира очевидното.

... Кат Русия няма втора ...

хубаво ги плещите тука, ЕС да се разпаднел за да не се нагнезди Турция в Европа законно. А като се разпадне какво ще попречи на Турция да се нагнезди у нас незаконно? Нато ли, дето един Кипър не успя да опази? Унгарците ще се спасят със или без ЕС, защото не са толкова продажни, но ние сме обречени. Приемете го, днес отново, както преди 500 години, падаме под робство - турците идват! И не само. Турската граница е пробита от 15 години поне и там са се събрали талибани от цял свят, готови да интегрират европейците на мига. Нямаме шанс. Единствено може да се надяваме, че ордите просто ще минат транзит през нас, защото сме по-голяма мизерия от където идват и първо ще се разправят с останалата част от Европа. Ислямското нашествие е неизбежно и ако се дърпаме ще боли. От друга страна ако играем по правилата на Меркел и ко. и нашествието става регламентирано, по план и в някакви рамки, то има надежда да оцелеем още няколко години... Помислете - още няколко години без гражданска война, в санитарния коридор между Русия и Запада си е направо оферта. През това време да се подготвим, а и не се знае какво ще стане в крайна сметка - я камилата, я камиларя. Нашите квоти за бежанци не са толкова големи а и много ясно, че ще ги водим тука само по документи, иначе ще си се взривяват на воля в Белгия. Но тъй като държавата пак блее, трябва гражданите да се намесят и да улеснят преминаването на ''бежанците''. Всички с лични автомобили към границите и да ги извозват. Ако трябва и без пари да ги карат и по една луканка да им дават - въпросът е от национално значение!

И вие хубаво ги плещите! Не виждате ли, че точно ЕС и САЩ са е причина Турция да се нагнезди и у нас, и навсякъде?

Евроатлантиците имат чудното свойство от много дървета да не виждат гората. Българите сме с Русия, а не с Турция, САЩ, Саудитска арабия, цигани и прочее демократи...

Абре Киряк, абре Стефчов - много рано си събул гащите и развял бялата кърпа! Нашествието било "неизбежно"!! Орките нахлуват поради извратената гейщина и толеранщина на зомбираните европейци! Но много се събуждат от толерастката кома - Европа има технологии и оръжие да спре навлеците - единствено топки не стигат!

а нащи продажни проамерикански и проеврогейски политици ко ша кажат?

Финансовото състояние на българската електроенергетика се стабилизира, но почти всички производствени показатели в сектора бележат драстичен спад от началото на тази година. Това показват обобщени данни на държавната компания Електроенергиен системен оператор за периода от януари до май 2016 г. Производството на електроенергия в страната е намаляло през този период с близо 15%. Вътрешното потребление се е свило с почти 4%, а в чужбина България е загубила катастрофално 59% от миналогодишните си пазари на електроенергия (виж таблицата). Натоварването на базовите мощности АЕЦ Козлодуй и ТЕЦ-овета, е спаднало с близо 11%. Същото е намалението и при възобновяемите енергийни източници (ВЕИ), присъединени към мрежата високо напрежение. Чуждестранни клиенти, които по-рано са внасяли ток от български електроцентрали, сега купуват от европейските борси на по-изгодни цени. Транзит от Румъния през България тези дни минава електроенергия почти колкото от един блок на АЕЦ "Козлодуй". В отделни часове на пазара в региона добре се пласират и излишъци от Сърбия. Основната причина за тоталния срив на експортната ни позиция е оскъпяването на всички видове производство на електроенергия в страната. На фона на рекордното поевтиняване на суровия петрол и природния газ цените на електрическата енергия у нас през миналата година се увеличиха, както за бизнеса, така и за населението. Това стана главно заради скока в размера на административните добавки. Чрез тях финансовите тежести за подкрепа на зелената енергия и на двете американски ТЕЦ бяха пренесени от НЕК върху производителите и потребителите на електроенергия.

Разбира се че е изнудване! Чиновниците в Брюксел искат да ни накарат насила да приемаме колкото си искат бежанци/имигранти! Ама хората не пасат трева и разбират за какво става въпрос! Браво на тези министри! А нашия завалия къде беше?

Бе няма какво да се бавим, направо териториите на ИДИЛ да направим безвизови и като баш еуропейци да им шибнем( на ИД) един паметник в Борисовата: как малко идилче рече глава на кореец примерно, тъкмо тия от ДСБ ще има какво да боядисват.

Меркел и Оланд ще приемат Турция в ЕС,да се готви Ислямска държава!!! Турция не е изпълнила нито един от критериите на ЕС,но Запада бърза да приеме визите за турците,което значи,че на следващотото извиване на ръце Турция ще влезе в ЕС,след,което Ислямска държава ще започне да извива ръцете на Запада и току виж и тях приели,какво,като колят и бесят наред,те не са много по различни от турците,които колят и бесят кюрди,пък и спонсорират ИД!!!!!

изкуфялата бабишкера Шмеркел да налага простотиите си в цяла Европа?

подобни дивотии и тъпотии в СИВ нямаше.

В СИВ си изкупувахме ненужната и за нищо не ставаща продукцияпо задължение без никой да смее да гъкне само да имитираме някакво производство и по-голямата част се бракуваше на момента а народа драпаше да се докопа до скъпа западна валута та да си купи нещо свястно от корекома

Евала на хората! Единствените, останали със здрав разум и достойнство, в това жалко и деспотично подобие на съюз, които смело защитават своите национални интереси и успяват да се противопоставят на пародийните закончет

поредната част от плана да се насажда напрежение между страните членки на еу и да се клати наъ-демократичнотот постижение на човечеството кам днешна дата, разделяъ и владеъ, някои империи още спазват това старо правило в арсенала си *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тиквата-а, тиквата-а-а...

А каква ще е реакция на наште? Сами ще си предложат....

Вишеградците пък от какво се плашат? Той потокът ще наводни България, не тях. Те са далеч. Но България сама се слага. Нали така?

Пак поляците ще спрат османското нашествие в Европа. За втори път. Жалко че пак рубежът, на който ще го спрат е след България. Някъде към Виена. Историята се повтаря.

Уви, и тогава преди 600г нещата не случайно са се развили и са спрели дотам. Не е само от силата на турците и на поляците насреща. Има и по-далечна подкрепа и пазарлъци. Подлеци от векове за векове.

Европейския гей винаги е разчитал джагалите да ги спре друг: руснак, българин, румънец, испанец и смята че е имунизиран, всъщност дори няма вазелин.

И какво меко направо Еврогейско Заглавие "Отрицателни реакции .." А защо не Тоталиаризъм в Действие от Управляващите на Европарламента - ЗАЩОТО глоби по 250 000 а защо не и по 1 милион Ама дали сме съгласни дали НЕ Майната ни Гъзина - Щете не Щете ще приемате Госкето на Меркел - ама дали щете или не щете ЩОТО Турция за 1 нощ завърши почти всички преговорни глави даже Може да ги преизпълни ако иска . Та така не е действал СИВ ама така е Като са се Разпищолили Евродепутатите от който Полза никаква и Само взимат ПРЕМНОГО високи заплати и гласуат както каже Някакъв Гей ближещ Черен Задник така ще е .

НяКой? тика Европейския Съюз към разединение. Путлер ли е или Обонго се пита в задачата?