Илияна Йотова категорично защити в ЕП квотите за мигранти

В Европейския парламент Илияна Йотова остро разкритикува държавите, противопоставящи се на квотния принцип за прераздпределение на бежанците.

Обратно в новината

Коментари - Илияна Йотова категорично защити в ЕП квотите за мигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тази трябва да е в "Сливен"-ския, не в европейския.. , мо когато е замесен съсела, всичко е наобратно..

Историята повтаря себе си. Нали имаше една такива крилата фраза. Ситуацията ми напамня груби на две исторически явления- нахлуването на "варварите" , в т.ч. хуните в Древната Римска империя и за жалост нашествието на османските племена в Европа през 14 век. Опитът ,според Конфуции май беше, е като фенер, закачен на гърба -осветява съмо пътят назад. Решенията занапред са на човака който го носи и изобщо се неясни.

Внимание! Говорит ИнформБюро! От Брюксел например! Но тази тирада, този познат ни червен монолог, да ви напомня нещо позитанско не партизанско, нали? И още как, защото у нас вече, дори и червените бабички от провинцията, спряха да вярват на каквито и да са заклинателни слова на Позитано, та сега е модерно от сърцето на Европа да държиш речи, тиради, монолози, каквото си избереш важното е да станат достояние догласоподавателите, защото все още се намират наивници да гласуват за червените от Позитано. И как не, когато има толкоз удобни медии! Но нека удобната др. Йотова да прочете какво мислят читателите-данъкоплатци, за казаното от тази по-първа червена дама, която повече от четири петилетки е потопена в червената каца с мед! Но задължително тази изискана, умна, знаеща и речовита млада дама да изнесе лекции навред по Европата например в Будапеща, за да поучи братята унгарци как правилно да мислят и постъпват, за да приемат бедните чужденци. И командировъчните да бъдат предварително изплатени от Н.С., но не по-малко от 3 500 лв., може и във валута, тъй като червените отдавна любят западната валута! А у нас, тази изискана дама да изнесе поредица от доклади за приноса на България в интегрирането на тези клети, но верни другари от Африката. За целта да й бъде осигурена кола от НС, охрана и дневни, но не повече от 150 лева на ден, защото тя има висок стандарт. Имам и едно предложение. Тази радетелка хуманна, да започне от 1 юни 2015г. да получава минималната българска заплата, а остатъка до нейните реални доходи, да бъде отчисляван в специален фонд В защита на имигрантите, както и да пребивава седем дни месечно сред имигрантите, при спазване на задължителния режим. Нещо като българската майка Тереза

Тази м*рла йотова за това ли взема хиляди евро?! Да плаче за мързеливите черняци, които идват само да лежат на социалки и да се плодят като хлебарки. Полза от тях никаква, нито се интегрират, ами почват с претенциите за джамии и забрадки.

Този пернишки парцал моля да си прибере имигрантите в своя дом и да не ангажира цяла България с тях.

Какви квоти бе, Йотова? Това нищо не решава. Та ние вече сме преизпълнили всякакви квоти. И после какво правим, търгуваме с бежанците както с парниковите газове ли? Там в Брюксел съвсем сте изперколясали, слезте на земята най-после.

Добре де,реално никой не ги иска тия бежанци.Сега доколкото знам най-много ги обичат в Белгия ,Германия и може би Италия.Най-вече разни хомосексуалисти и изтрещели милозливи лелки отдавна минали средната възраст.Защо не им ги пращат само на тях?Най добре и да почнат да си ги отглеждат.Като едно голямо шибано семейство.По някое време за благодарност ще им пръснат задниците и ще им резнат тиквите но гъз глава затрива а любовта изисква жертви нали така?

...Навремето и викаха "червената лъвица" ...днес е като крава с "червена грива",ама е толкова "червена" ...колкото...червива.... Да не споменавам татко и също "червен" ....ЗАЩО го заклаха във влака ....Далавер-марка и ...лакомия

Чудя се тази наистина ли е лява, щото нали левите са за равенство и братство; що сега иска да си прехвърли братята в други държави?

Чудя се на някои колеги от форума! Четат новините не с очи и ум,а с гъ.. а си! Сега като зинали срещу Йотова-ще я изядат! А бе келемета, ако го беше казал някой герберист, щяхте да ни удавите от лиги и сополи! Пришълци има и ще дойдат още!Каквото кажат от Брюксел тука се стои мирно и се изпълнява! Въпросът е да не ни ги пробутват само на нас да им берем грижите, а и те да се включат,тоест това ,което се предлага на квотен принцип да се осъществи! Не може да ни ги набутват на нас,най-бедните в Европа, а другите да казват,че не ги искат.Къде е евроатлантическата солидарност,бе господа европейци?Ами "евроатлантическите цености,за които не се знае какво представляват?! А за това ,че не искаме чужденци,искам да попитам :колко от тука изявяващите се "антиемигранти" бяха на протестите против пришълците?

Като научат, че има квоти, още повече ще започнат да прииждат към Европа.

Чудим се,ЗАЩО ли още ТЪРПИМ такива особи като въпросната госпожа да представляват БЪЛГАРИЯ?!

Йотова, напълно си изперкала, какви квоти, какви 5 лв.?!? Достатъчно европейски премиери казаха НЕ на имигрантите, очевидно съобразявайки се с народите си. Ти къде тичаш след събитията, вместо също да кажеш НЕ, както искат и българите?!? НЕ на незаконната имиграция, затваряне границите на Европа и помощ от ЕС на държави като нашата да ДЕПОРТИРАТ нежеланите натрапници по родните места. Народът ни гладува и работодателите не са готови и на 360 лв мин. заплата, а държавата ни да харчи хиляди за паплач, дошла от ма.ната си - има ли по-голямо малоумие от това?!?

Българското Правителство и Президент, трябва ясно да заявят в Европа, че България не иска никакви Арабски- Мюсюлмански Пришълци( Краци, Просяи и Терористи) от Сирия, Ирак, Афганистан, Пакистан. И от там, ако някоя от страните в Европейския съюз ги иска, ще им ги пращаме. А ако никой не ги иска, ще ги връшаме към Турция, или от където са дошли.

Добро и сочно дупе има Илияна.А гърдиииии ммм..

да йотова, изнесе децата си и парите си в америка а за българия готвиш африканци, че поне да имаме оправдание защо българия се управлява като бананова република от политици българофоби. предлагам да и се отнеме гражданството и в нейното жилище да настаним араби.

Всички държави против ислямизацията и заселването на бежанци в Европа,нашата продажна политическа сган е за!! Е няма толко продажни политици,като нашите,няма!!!! Не искаме бежанци в българия и тяхното интегриране тук! Тази жена не знае,какво говори,тя не защитава интересите на България,а защитава нечии интереси,които и плащат пари под масата,за да влизат тези ислямисти тук! Трябва да се вдигне народа на протести и да покаже,че не иска бежанците в българия и каквито и да е квоти за тях!!!!!!!!!

Бжежински бе казл,че комунистите създават проблемите ,за да ги решават,защото житейските проблеми са неришими за тях!Та и тая червена депутатка в ЕП е добре да бъде командирована в Русия и да приема емигрантите там,ако ги има!Теории на гол гъз!

България ислямизирана, не след дълго. Сигурно и на това ще се "радва" моето поколение на чавдарчета, пионери , комсомолци и новата побългарена демокрация. Православието първо под "ножа", после и Европата с католиците..... Това са глобалните цели на ционистите, управляващи САЩ- световно господство. Дано баба Ванга правилно е предрекла:"България винаги ще бъде". Бог да пази България

не само другарката пан-а-йотова трябва да знае, да разбере, да вдене, да стане ясно, че: проблемът не може да бъде решен в границите на европа, още по-малко с така ограничените мисловни възможности на европейските политици. това, което се прави е все едно да решаваш резултат в мач между два отбора, като крещиш от публиката на съвсем друг стадион. и другарко, поздравете станишев за мъжеството, което показа на митинга в македония! както и за мъжеството с което избяга в брюксел на местото на активист 15.

emigrantskiat problem mogat da go reshat edinstveno loshite komunisti.

Ами тая ,червена скубла,никой не я зачита,пък тя решила да се натрапва на ЕП и да се прави на значима с глупавите си изяви ,като Бареков!Я се скрий ма, глупава кукундеро!

Разберете най после че не искаме никакви емигранти. Тъпата социалистка е трябвало ясно да каже че не ги искаме.

Феноменална си Фиона! А председателят на ПЕС какво мисли по въпроса? Откакто се изсухли от чуждата за него страна България, като пр.дня из гащи, Съселко ни се чува ни се вижда. Щеше да работи на ползу роду уж, щеше да си остава в България уж, даже и да го изберат за Евро дупедат, само лъжи и дърти одурми.

zlatni komunisti!!!

ДИР, хайде вземете се в ръце, а - и престанете да правите намаляващите си читатели на абдали! Оставам с впечатлението че във вашата медия работят или изпълняващи чужди директиви хора, или пълни олигофрени - преценете сами. И разберете най-после (ако сте в състояние или ако ви разрешат), че в България БЕЖАНЦИ НЯМА - по простата причина, че НЯМАМЕ ОБЩА ГРАНИЦА С ТЕХНИТЕ ДЪРЖАВИ. има само НЕЛЕГАЛНИ ИМИГРАНТИ - при това преобладаващата част са икономически, а не политически! А теза имигранти се третират по съвсем различни закони и правила, а не по тези за бежанците! Впрочем защо ли се хабя - то у нас даже и тиквите в МС и НС май не схващат разликата...а сметката, естествено, я плащаме пак ние...

Наистина няма ли един здравомислещ човек . Бежанците не са политически а икономически . има доста негативи , изглецда никои не вижда- как един континент да приеме хора числено много от други континенти. Явява се поява на различни не само култури, религии. някои в Европа мисли ли за живеещите тук. погледнете от източна европа сме икономически емигранти , не стига това сега и бежанци. Що за политика на големите . Жалко е че бСп лансира това а Кунева ми говори за ползи и какви ако смеем да попитаме- мързеливи са арабите , нямат намерение да остават а с поглед към Хонландия а Вие само смешни фрази. Още един въпрос - ЗАЩО СВЕТОВНАТА ОБЩНОСТ НЕ СТОПИРА ДЖИХАДИСТИТЕ - няма сили или желание. Така тази воина в сирия, Ливан, ирак ще спре и хората ше са по домовете си.

комунистите са безродници,безбожници и предатели !

Съгласен съм... За съжаление позициите на бат'Бойко и на другарката Кунева-Пръмова не се различават особено от това, което е казала другарката Йотова...

искате да кажете другаря борисов :D

Точно така ги наричаше и Хитлер! Имайки предвид явно едрите функционери "комунисти" в Съветския съюз, които се оказаха такива по-късно и в България. А редовите комунисти се оказаха просто наивници, балъци.....Дали обаче това е комунизмът и това са комунистите?!!!

Нещо не разбирам... Тези 20.000, доколкото знам, са допълнителни бежанци, които ще будат докарани директно от Сирия предимно. Там Германия може да си ги подбере, има и много читави хора в тази държава. А в момента иначе 20.000 влизат за 4-5 дни през топлите дни. От тях около 25-30% получават веднага документи за убежище, а останалите влизат в процедура на обжалване, която в различните държави продължава от 6 месеца до 2 години, че и повече. Ако обжалването е неуспешно получават на една хартийка заповед да напуснат страната. Тогава влизат в действие ловките адвокати, които започват безкрайни процедури. Междувременно се изхранват основно с работа на черно и в по-малка степен с престъпна дейност. След още ншколко години правителството на съответната държава прави "масова регурализация" или ловките адвокати легализират нелегалните имигранти по "хуманни причини". След което имигрантът получава законно право да доведе семейството си в съответната държава и да работи или получава социални помощи. Това е системата. Та не разбирам какво иска да каже другарката Йотова...

я иди в германя си наеми адвокат да видиш как става

За Германия не зная как става, но ще ти обясна как става в Белгия. Ако аз искам да си наема адвокат и нямам подходяща застраховка ("rechtbijstand") трябва да отида в офиса на някоя адвокатска кантора и да приготвя между 100 и 200 евро на час плюс 21% ДДС. За сравнително елементарни дело получаваш сметка от 100 часа, или 12-25.000 евро... НО... Ако имаш ниски доходи получаваш така наречените "Pro deo" адвокати, които се плащат от държавата. Те са по принцип по-евтини и не толкова добри, но има топ специалисти по имиграция, които намират всякакви дупки в човеколюбивите европейски закони и с минимален труд могат да свършат чудеса. Пък и голяма част от тези, които пристигат, са платили хиляди на трафиканти и лодкаджии, така че още 1.000 евро не са им проблем. И забравих нещо - държавата е длъжна да окаже и плати юридическа помощ на кандидат-бежанците. Ако не го направи има едни организации като БХК, които ще и разкажат играта. Белгия ежегодно плаща ,илиони за нарушаване на правата на кандидатите за бежанци по една или друга линия...

Аз пък не искам да бъда солидарен с някой бездарен-) А вчера Оланд и Меркел огласиха най-правлината позиця по въпроса- "Не може и дума да става да имаме имигрантски квоти, защото си имаме ПРАВИЛА за граничния контрол и ПОЛИТИКИ за имиграцията", толкоз, всичко друго е примиряване с увеличаващия се поток от нелегални емигранти и замазване на съпътствуващите ги проблеми.

Тази,откакто се освини,явно си мечтае за черни играчки!:-)

Тези хора не разбраха ли, че понятието "бежанец" е напълно компрометирано? Това не са бежанци, а икономически емигранти, които не само че не се интегрират, но се опитват да налагат своите обичаи на народите, които са ги приютили. В техните общества не е прието жените да учат и работят, а само раждат деца. Оттам и огромните проблеми, които имат. Сега, по волята на умните евродепутати, тези проблеми са на път да се пренесат в Европа. Трябва да кажем "НЕ"!

Свеж въздух,и Защита на Български интереси от тази жена , на фона Пълната Разпродажба на Български интереси от страна на ГЕРБ+РБ !

можете ли да ни кажете един от герб които не е бивш....комунист?

тая откога започна да се смята за фактор

Очевидно Е фактор !

За теб може да е очевидно. Ти не виждаш нищо друго освен пленума на БКП.

...добре им го е казала.Обаче, цялата политика по въпроса е тотално сбъркана! Защо да се мисли в посока - интеграция, от къде на къде?? Би трябвало всички страни да се обединят около следното - бежанците да се връщат обратно.Кратко и ясно.Без изключения. Защото са социална, културна, религиозна, демографска и терористична заплаха за континента ни!И още нещо - Йотова щях да я призная, ако поне тя се бе осмелила да предизвика дебат - аджеба, кво правят САЩ по въпроса.що са праят на ощипани, на слепи и глухи! Нали те бяха все флагмана, то не бяха десанти, кораби, флоти и армади....кеф ти Либия, кеф ти Ирак, Египет, Сирия.......за военни операции на Алианса все се бутат първи, но кашата други да я сърбат...

Миков не можа да стабилизира редиците и премина към закриване на партията ,а тая още реве че в България трябва да има квоти за бежанци ,тука да стоят и да не мърдат ,че имаме 600 000 мюсюлмани и 1 милион цигани ,тази иска още ,да ти изтрепат ,Йотова не се връщал в България

Кво си ревнала за тая квота ма, овча главо? Квотата от утре да става 0 и край, точка.

Това не са бежанци ! Това са скакалци които налазват по-добрите за живеене места ! Единствената им цел е да лапат на готово !По-добре Европа да реши ЦИГАНСКИЯ проблем ! Мангасарите да се разселят из цяла Европа на пропорционален принцип и да се ИНТЕГРИРАТ .

Тъй като циганите нямат своя държава, редно е да им се разреши разселване, за да заживеят там, където искат. Както се вижда, попаднали в държави с по-висока дисциплина, постепенно започват да се променят и след едно-две поколения ще бъдат съвсем различни. При тукашната бедност гетата възпроизвеждат нещастници - бедни, необразовани, без перспектива. Ето с този въпрос ЕК трябва да се заеме сериозно, защото тези хора са европейски граждани, макар и на ниско културно и битово равнище. Пришълците - обратно, откъдето са дошли! Да си уреждат страните и живота така, както са свикнали.

имат държава циганите-българия , проблема е че българите нямат

Изобщо не съм фен на Йотовата и на нейните дружки от БСП, но щом е свършила нещо в полза на България, само мога да ѝ кажа "Браво"!

каква полза то е вредно за родината ,ти луд ли си