ЕС договори квотите за разпределяне на 120 000 бежанци

Министрите на вътрешните работи на ЕС постигнаха споразумение за задължителни квоти за разпределяне на 120 000 мигранти. България ще приеме още 852 бежанци.

Обратно в новината

Коментари - ЕС договори квотите за разпределяне на 120 000 бежанци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боят настана - тупкат сърца ни, ето ги идат наште душмани!!!!! Дори и преди 500г. турците са НАШЕСТВЕНИЦИ по наште земи - никога не са били "техни".

Да но в Австралия министър председателят мисли за народа си, а това е съществена разлика от министър председателя в Европа. Ние сме само хуманни към новодошлите а не към гражданите на страната си. Искаме да сме като австралийците, но не ни държи, дори когато искат да ни претопят.

Министър-председателя на Австралия Джон Хауард: На мюсюлманите, които искат да живеят според законите на ислямския шариат, в сряда беше казано да се махат от Австралия,

А след 3 месеца как ще разпределят следващите 1 милион мигранти? Аслед още 3 месеца няма ли да изравнят мигрантите с броя на населението на всяка държава и накрая в собствената си държава европееца да е малцинство?

АКО ОБИЧА ДИРА ДА СЕ КОРИГИРА!ОТ 09.09.1944Г. ДО СЕГА, БЪЛГАРИЯ НЯМА СВОЯ САМОСТОЯТЕЛНА ПОЗИЦИЯ ПО ВАЖНИ ЗА НЕЯ МЕЖДУНАРОДНИ СПОГОДБИ!БЕЗМИСЛЕННО Е И СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ВЪНШНИТЕ РАБОТИ...ПАРИ НА ВЯТЪРА!ТОВА Е !ФАКТ!

В Билд от днес:"До 2018 ЕС прогнозира 5 МИЛИОНА БЕЖАНЦИ" /имаше една рубрика -Къде сме ние-къде е тази рубрика сега/

в статията е използван изразът "българската позиция". Може да спокойно да бъде заменен с "партер", "стойка Г ", "снишаване", "накъдето духа вятъра, "овчота", ... Как можахте да изберете тези безродници и послушковци? Все бивши комсомолци и партийци, не се свършиха и това е. Явно в ЕС имат нужда от верни еничари и пак процъфтяват.

Продажници са нашите политици и това не е новина. За да се докопат и да си разделят парите за издръжката на "бежанците" са готови да се навеждат наред. Ами ние, които се перчим само по форумите, а иначе си кротуваме, какви сме? Защо не искаме референдум по въпроса, като няма политици, поне народ да има България.

Хей, благородният и хуманен Европейски съюз, кво стаа, ве? Кви са тиа "задължително", "незабавно", "наказателни процедури", кво стааъ с демокрацията, или тя стана хипокрация. Пфу.

Цифрата няма горна граница. Един път прокаран механизмът ще продължи да действа с притока на нови мигранти.

Абсолютно! Лекуваме рак с чай от мащерка и витамин Ц. ЕС показа, че е неспособен да се справя със сериозни предизвикателства. На следващите избори ще се смения целият елит и да видим ... ако не са ни сложили чалмите дотогава.

българина много активен във форума, но да излезе на улицата за да заяви несъгласие с антинародната политика на ВАСАЛНОТО правителство, го няма.На 22.09. празнувахме деня на независимостта на България - днес доказваме, че по зависими никога не сме били.

Какво значи още 800, някой знае ли броят им у нас в момента? И тези още 800 трябва да останат в България? Ами те ако не искат, насила ли да ги държим, абе луди европейски министри що не си вземете чантичките и да се закрива ЕС. Бежанците и без това ще го затрият на някой по-късен етап!

Те мисистрите поне знаят за какво се правят на тъпи и продажни, а ние гражданите на България явно сме тотално с промити мозъци или робска психика щом до настоящия момент не сме заявили исканията си и политиците да са разбрали че са ни слуги!

нали и ти си била на това съвещания. Знам, гледала си неадекватно, тъпо и ако си говорила с някои то си хъкала и мъкала - поне така те представяха по новините. Но все пак ми кажи - хубаво, ние като васали ще се съгласим да се разпределят тези 120 хиляди арабески. Ами после като станат 500 хиляди, милион и т.н. и кво каза Меркел - ние да се удавим в морето, а те на наше място?

верно и аз мисля, че мнозинството ще гласува за бат Бойко. Нямаш ли отговор - аз имам - защото БСП-то - Станишко-манишко, Орехчето, Царя-крадец-пладнешки - открото си краде,Жанчо - окраде спестяванията на хората и за пръв път видяхме що е хиперинфлация, да не говорим за Луканов - спомнихме си купонната система - та кажи ми кой да изберем?

Самият факт, че използваш понятието "бат Бойко" показва какво е интелектуалното ти ниво: на чалгализиран селяндур, редовно злоупотребяващ с домашна шльокавица. 'Айде със здраве и да не забравиш - пак за "бат" Бойко да си гласуваш - он че те опра'и.

има за кого! Има малко по - малки злини от имената, които споменаваш!

"Демократична" Европа официализира крепостното право на територията си! Как, в края на краищата, тоя квотен принцип се връзва с демократичните европейски ценности, особено тоя за свободно придвижване на хора? Или нашествениците не са хора, според брюкселските чиновници? Ами тогава не е ли по-добре направо да ги използваме като роби? И без това ще ги храним! Та поне да бачкат за хляба си! Абе как един път нашите дебелогъзи национал-предатели в управлението на страната ни не взеха пример от Чехия, Словакия, Унгария, та дори и Румъния, за да покажат поне грам национално достойнство и да защитят националния ни суверенитет и интерес, бе? Жалки, мизерни същества, нямащи грам елементарна почтеност! За политическа далновидност и отговорност дума въобще не може и да става. Тия са срам не само за нацията ни, но и за човешкия род! Защото в тях няма останало нищо човешко!

Е дека че ги копаме бе предатели национални

Ако Запада бяха инвестирали 10 -тина милярда в Българската икономика сега щяхме да имаме по-висок жизнен и бежанците нямаше да ни заобикалят. Сега нека ходят в Германия и няма да е лошо Меркел да приеме предложението на Саудитска арабия да им построят 200 джамии.

Ще приемем 800 бежанци, а колко гласоподаватели боко ще изгуби? Ма тва не го интересува- те от брюксел ще му гласуват, хахааа. БОКО, който не слуша народа, народа му го... Ще го усетиш скоро.... идат избори!

Няма да загуби нито един. Поклонниците на лоената топка ББ са толкова тъпи (средно IQ=65), че дори Боко да ни докара епидемия от чума, те пак ще са готови да му целунат дебелия дърт задник. Освен това новите 800 (а утре 800 000) орки ще са му сигурен електорат.

Една част са наистина тъпи, а друга част - продажни. Проблемът обаче не е в тях, а в изпадналите в апатия и безразличие, според които "няма за кого да се гласува, всички са еднакви" и "а ти кой предлагаш". В тях е проблемът, повярвайте.

Едва ли ще усети каквото и да било , защото всичко е предварително режисирано - изборите са един фарс . Пак ще са те , защото така ще "броят"бюлетините техните мекерета от РИК и ЦИК.

ИМАХМЕ ДЪРЖАВНИЦИ, В ОТГОВОР ЩЯХМЕ ДА ЗАТВОРИМ ГРАНИЦИТЕ И ДА НАЛОЖИМ ФИНАНСОВИ САНКЦИИ НА ЕС - СПЕЦИАЛНО НА ГЕРМАНСКИТЕ ФИРМИ. А МОЖЕ И ДА НЕ СИ ПЛАТИМ ЧЛЕНСКИЯ ВНОС! ТОГАВА ЩЕ ИДВАТ ДА НИ СЕ МОЛЯТ, КАТО НА ГЪРЦИЯ, НЕ ДА ЗАПЛАШВА ОНЯ П..АЛ ШНКЕР!

В душата ми звучат "концертите" на протестотуиращата мрежа. Сега поради безропотното ми "слушане", все по-надълбоко боко в джобът ми бърка. И не само в моят джоб, ... но София не е България. Все някога, в идващата метеорологически зима, не се знае дали ще се повтори това, за което Христо Ботев е написал във фейлетона си, "ПОЛИТИЧЕСКА ЗИМА". Дали отново ще видим "белият автобус", в бурно човешко море?!

Г-жо социолог - министър , Ти по-добре от всички нас знаеш колко са безработните , болните , пенсионерите , които гладуват и на теб и правителството не ви пука за това - нали вие се докопахте до кокала. За каква хуманност говориш , след като българите са обречени на изчезване и спрямо тях вие упражнявате геноцид.Сругинажът може да е от полза за управляващите в личен план , но закопава България и българите. Как да ви подкрепим и как да ви оправдаем , сама кажете.

Американците си мислят, че сътвориха гениално и елементарно политическо решение: 1.Убеждават Германия да се въоръжи за собствена сигурност с 20 ядрени бомби. 2.Създават ИД, насочват я към Европа и Русия. 3.Дават ключа за базата и бомбите на ИД. 4.Гледат сеира и спасяват света, оправят си икономиката и се барат шефове. Къде е грешката и риска, дали наистина контролират ИД? Къде ще паднат бомбите? Земята е едно живо тяло, как ще избегнат последиците?

Космическият закон за НЕ НАМЕСА в "затворената система"-земята, не означава, че няма вратички. Например, на 21-22 март тази година подгонените рептили, при слънчевото затъмнение започнаха да се телепортират. А тяхното ОТМЪЩЕНИЕ, за принуждаването им със сила да го сторят едно такова действие, е колкото се може повече поразии да сторят на планетата от не заминалите си от тях все още. Поради това и атомните заряди ще се подаряват, като коледни фойерверки, на който акълът му е колкото на маймуна.

пробутвайте тези слъзливи снимка на деця, за да събудите съчувствие и цел манипулация на общественото мнение. Престанете с тия евтини трикове. На всички е известно, че дезцата и жените са незначителин брой, а основната маса се състои от мъже и пръчове межде 18 и 45 години. Освен това дори и деца да са те също са бъдещи бойци на исляма. Така, че всички вън от Европа, без изключение.

Ние имаме ли управници, които да мислят за народа????????? Очевидно - НЕ! Тогава с цялата си мисъл и воля да си поискаме от господ един Орбан. Нашите дупедавци ни предават независимо от анкети и мнения по форуми.

А словашки премиер? Предпочита да наруши закони на ес и да не се съгласява на диктатура с квотите. Това е държавническа позиция, а не като нашите - на всички безумни идеи ще се съгласят.

Добрата новина е, че европейските бакали ще спрат да ни наричат "най- бедната страна", щото това ще ни даде предимство при разпределение на емигрантите!! Сега току виж сме "забогатели"...

казват на колко хиляди сме дали статут на бежанци ...а те не са сирийци и най вероятно ще ни бъдат върнати...кой знае какво ни чака. Като прибавим към тях и тия дето са по квотите става дявол на магаре... Как ще се оправим не знам....тия не протестират с бели рояли...а с камъни и тояги.

Колко хора освен полиция, мед. лица са ангажирани с тия, всичко живо ще ги обслужва, преглежда, ваксинира, конвоира, настанява и прочее. Само че как ще ги задържат където и да е, те нали искат Германия? Какво ще стане, като започнат да се бунтуват, защото не желаят да живеят в лагери?

Мерзавци! Полша се отметна в последният момент, предатели и страхливци! Кой знае какво ги е убеждавал полякът Туск, а и какво са преговаряли на тъмно. Браво на Румъния и на Финландия. Но разбира се, подлогите са повече от патриотите. Словакът каза ясно: Царят е гол. От противниците на квотите има вече индикации че ще се търсят съдебни средства срещу тези безумия. Хем ти налагат да приемаш чужди поданици, хем и ще те наказват с нови парични "квоти" според БВП. А къде сме ние в тази картинка, както винаги се крием и треперим от страх за топлите местенца на политиканите. И не се залъгвайте, борбата беше не толкова за квоти, а за липсата на визия и решителност да се пресече окончателно това цунами от ислямисти. А това гласуване си беше поредната реклама към милионите араби и африканци, сега сте в лагерите - утре ще ви настаним у дома. Жалкото е, че мнзинството в БГ е пропито от соросоиди и мижитурки които се хранят от властимащите. НС ще излезе във ваканция, местните избори ще си бъдат едни обичайни партийни надцаквания, а мигрантите ще си продължават похода.

Управляващите предатели мислят само за своя имидж пред началниците, друго не ги интересува, нали ония няма да живеят в Банкя или в съседство с тъпа министърка. Не гледам напоследък новини, затова питам, премиера или друг направи ли изявление, коментар за това, което става, какви мерки ще се вземат за опазване на реда, след като любимците ще се настанят тук? Защото за мерки за справяне с криза, за помощ на "бежанците" чуваме постоянно.

ПРЕДАТЕЛИ! Бяха 40 000 - станаха 120 000 - а утре като са 1 или 2 милиона..

Колкото са виновни брюкселските дебелогъзи чиновници,дваж по-виновни са нашите натегачи и лизачи! Само продажниците,хората с промит мозък и идиотите не виждат опасността за България! Къде са "видните демократи " Слугарев,Минджев,Ал.Йорданов,М.Неделчев,Босия и всички останали головодковци,които иначе знаят да реват срещу руснаците, а срещу чалмите дума не обелват? "Кажи ми ,кажи, мой бедни народе, кой те в таз робска люлка люлее" по Христо Ботев

Много съм доволен от факта, че имам специлно прикрепен към мен цензор, който не пропуска да изтрие всяка моя реплика или всеки мой коментар. Какво да прави- трябва да заслужи 5-те лева надница!

В едно не толкова далечно бъдеще граници изобщо няма да има-никакви. Така,че вместо да гребете срещу течението свиквайте. И като сте ЗА границите, защо искате да ходите навсякъде без визи бре!? Или искате границата на България да е като специална мембрана- всеки може да излезе за чужбина, но никой не може да влезе!

Поляците пак за изнудили германците за някой милиард за да не пречат... Горката баба- плаща си яко на поляците и за северен поток и за бежанците и за да прави бизнес с руснаците... Да махнат поляците от Вишеград и да вземат Румъния- сериозна държава..., нашите теляци- ясна е работата- пак наведени, ама ниско... ами добре, че бежанците не мож ги удържа тук и сами ще си избягат на запад

Те на тези помияри-безродници от правителството,ако им кажат от ЕС да приемат канибали и тях ще приемат.Щом ще дават пари за приета бройка. Съгласен съм,че на истинските бежанци от войната трябва да се помага,но да си стоят там по техните границите(където е безопасно) и на място да се праща помощ. А що се отнася до нашата "държава" ясно е че помиярите от правителството следват диктат-политиката на ЕС относно бежанците,докато голямата част от населението е против настаняването на бежанци на наша територия. Населението на страната трябва да започне да се съпротивлява с/у налаганата политика на ЕС относно настаняването на "бежанци" иначе сме обречени.Трябва да покаже че не ги ще на собствена територия. Решението е: 1)Да се затворят външните граници на ЕС 2)Да се помага на истинските бежанци на място,където съм им бежанските лагери в момента 3)Да се пратят войски по суша и вода и да унищожат ИДИЛ и др. подобни Всичко друго е ала-бала,проповядване(налагане) не ценности или икономически интереси на САЩ-Англия-Франция-Германия

А колко от тях ще останат за постоянно в БГ? Никой,щом вземат документите и бегом към Германия.Краят на ЕС наближава,а след това какво?Нов Хитлер,АРКАН инови Дахау и Освиенцим.Жална им майка на арабеските.

...РЕФЕРЕНДУМ и само с референдум ТРЯБВА ДА СЕ ВЗИМАТ РЕШЕНИЯ по въпрос, който касае НАСЕЛЕНИЕТО на държавата, нали така ? А къде е в този момент опозицията да иска ОБЯСНЕНИЕ от Управляващите за ТОВА РЕШЕНИЕ ? ЗАЩО всички вкупом мълчат като ПУ*КИ , защо бе, купувачи на гласове, КЪДЕ СТЕееее??? Искаме да чуем АРГУМЕНТИТЕ освен, че точат лиги да "приватизират" помощите отпускани за тези нашественици, това е ясно и го знаем, другото да чуем, хайде....

ЗАщо никой не казва колко хиляди са останали до момента в България. Ако останалите досега бъдат взети предвид нашата страна е изпълнила десетократно "задълженията" си към гейския съюз. Само за миналата в септември имаше данни за 11 000 нахлули в страната. Истината е, че никой нищо не знае, а управляващите за какъв чеп са ни като не могат да защитят целостта на страната ни. Но идват избори, Боци & Ко. Знайте това, а може и без избори.

Липсата на истинска,родолюбива ,патриотична и доблестна партия или движение ни доведе до тук! Няма кой да обедини хората,няма истински водач,който да поведе народа! Затова ще крещим по форумите,ще скърцаме със зъби и ще завиждаме на гърците,унгарците и всички останали ,които имат начело на държавите си мъже , а не пу,ьовци!

а на това отгоре мръсенят брадат козел - местьо ги плещи едни мъдри неолиберални мисли за отваряне на границите на Европа.

А САЩ колко бежанци ще приеме, нали именно САЩ промотираше демокрацията в арабските страни, защо Европа трябва да плаща цената на тая промоция?

Това е една добра измислена и организирана арабска инвазия в Европа. Инвазия, при която Европа е уязвима, заради общочовешките ценности, които има.

Историята щяла да ги съди :))) Ние ще ви обесим ПРЕДИ това!!!

Когато не съм в настроение и е вторник,превключвам на Времена и Нрави да си го излея на Вучков.Снощи обаче хванах момента когато сравняваше зависимоста ни при социализма от Москва и сега от Брюксел,Вашингтон и НАТО.Не ми дойде на устата нито една псувня. Старите страни членки,заплашваха допреди година да гласуват ограничителен режим на българи и румънци,заради няколко хиляди крадливи роми имигрирали при тях,а сега ни карат да приемаме чуждите у нас и то не как да е ами с кеф.

Хайде да се придържаме къ фактите, може ли! Колко бежанци приема България и колко "старите" членки? Гемания до края на годината- около милион-около 1,5% от населението и. По тези сметки България трябва да приеме около 100 000! Но се страхувам, че не може да набере тази бройка по никой начин, защото никой не би останал доброволно тук, ако има някаква алтернатива.

си се заблудил. Погледни немската икономика и я сравни с българската. В Германия безработицата е по-малка от 5%, а в БГ е 25%. Заплатите там са 20 пъти по-високи от нашите. Стига си смятал механично на глава от населението. А ако, аз съм намястото на германците ще отрежа, че не съм участвал в акциите на САЩ и Франция в Африка и Сирия и не аз съм предизвиквал войни там и следователно не съм задължен да приема нискообразованата сган прииждаща оттам. Освен това те не са бежанци, а са войници, защото са на възраст от 18 до 45 години и основно мъже. Най-сетне това преселение е планирано, финансирано и предизвикано от САЩ.

Ето това е СЪВРЕМЕННИЯТ " ТРОЯНСКИ КОН", допуснати без бой, без оръжие С ДЕЦАТА НАПРЕД!!! Та даже децата ги оставят по пътя си за по-сигурно ВПИВАНЕ в Европата! И това, ако не е ДИВЕРСИЯ И КОНСПИРАЦИЯ, ИЛИ НАШЕСТВИЕ ПО НОТИ както искате го наречете, НО НЕ ЗА СЪЧУВСТВИЕ в никакъв случай! ДА ЗАПОЧВАМЕ С ПРОТЕСТИТЕ уважаеми, скъпи ми сънародници ! Нашето оръжие с/у НЕДАЛНОВИДЕН слугинаж е ПРОТЕСТЪТ.....

Ей продажници долни, спрете да застрашавате живота на децата ни вкарвайки терористи. Цял свят пищи от тази паплач никой не ги иска само вие се гъзите боклуци долни!

Ти лично Лиле, ще спечелиш от цялата далавера, защото между осемте ти деца поне седем ще са със загар по рождение и коса на фитилчета!

много си умен няма що , само че ако си гледал снимки във Фейсбук те налитат на всичко даже на животни така че да не те огрее теб "любовта им "

Ще са тъпи и ще миришат лошо!

Браво, господин Борисов! Вие доказахте, че сте умен политик и държавник. Не слушайте квиченето на неориентираните балканци. Те пишат едно и също, пеят една и съща песен с 3 думи. И с много омраза към други хора, бягащи от война. Лесно е да се седи пред компютъра и да се злобее, докато други хора бягат от опожарените си домове. Много добре, Бойко! Ще гласувам пак за теб!

Ха ,ха ,ха няма много луди като теб не само в БГ ,но и в Европа. Боклук. Като напишеш една нагла лъжа нима мислиш,че някой вярва?! Дразните вече с лъжите,опорните точки и пропагандата.

Прав си - ПИДАЛИТЕ трябва да се поддържате!

Прочети какво пишат хората от другите страни - ЕС, САЩ, от Канада, Австралия... и тогава обвинявай в "балканство" съфорумниците си. Всъщност, твоето жалко натегачество към властта - официална и подземна, и престорената ти форумна "позиция" са си прояви на типичен тъмен балкански субект.

Ти колко взе у вас да ти оправят генофонда?

немците защо имат визов режим с половината свят. като искат толкова имигранти да започнат да раздават визи в дамаск или ливан. така хората ще могат да се качат на кораб или самолет. да раздават паспорти на бежанците направо там. :) много двоент стандарт :)))).

Тези недодялъни политици, които освен да се целуват еднополово по устите, друго не могат, дали си дават сметка, че веднъж отворили вратата, няма после затваряне? Като дойдат после 2млн?

Аз още не мога да разбера защо сме длъжни да прибираме тези хора? Защо? Каква работа имат сред нас тези компактни маси чужденци то различни държави и континенти? Какво ще правят по цял ден? Кой ще ги храни, лекува,отоплява зимата, ще им купува лекарства докато те правят секс, раждат на наша земя и извършват престъпления? В един момент еС фалира, или световна икономическа криза няма кинти,и тези диваци,които са свикнали само да искат и да получават излизат с ножовете на улиците и започват да мародерстват. Ако се проверят тези 800 парчета всички са с ножове. Влизат 800 хладни остриета на бг земя.

Какво ще правят по цял ден ли? Еми то е вдино от вече дошлите. Такива по 8 часа на работа забрави да ги накараш. Ще се събират на групички и ще се чудят поредната измама и далавера, която да направят. Благодарение на тях да те е стран да минеш по бул. Мария Луза, който се води ЦЕНТЪРЪТ на София!

Не трябва да се допуска да се събират като глутници на групи на улиците. Няма арабски митинг. Без разрешение на улиците компактни групи хора е забранено. Това е като събрание или митинг насред улицата и руши обществения ред. .

А най-големите виновници за разбъзикването на арабските държави - САЩ, колко бежанци ще приемат? Ако е спрямо населението то, при тях 10% са си 30млн, а 1% са 3млн. Така че да започват!