Коментари - Кузман Илиев за отиващата си коалиция: Взехме най-лошото от всички | Днес.dir.bg

Кузман Илиев за отиващата си коалиция: Взехме най-лошото от всички

Румен Радев ще опита да преговаря с "Газпром", иначе рискува по негово време да се случи най-голямата енергийна криза у нас, смята анализаторът

Обратно в новината

Коментари - Кузман Илиев за отиващата си коалиция: Взехме най-лошото от всички | Днес.dir.bg

Коментари

Няма да има никакви протести, хората ще си отдъхнат

Добър анализ, човекът е реалист, а не популист, освен това очевидно е Българофил и не живее във виртуален свят. Всичко казано във статията е вярно.

Въобще не съм съгласен, че Радев ще понесе политически пасиви, ако възобнови доставките от Газпром. Точно обратното, ще стане още по-популярен. Като цяло е крайно време партиите да спрат да се съобразяват с жълтопаветниците и софийския ИТ офисен планктон. Те са мижава част от електората.

Де са тези дето пищяха и се възъторгваха от Кирчо и промяната?! Де са? Аааа, сега си мълат и се снижават. Ама дебелия ще го ядем всички! Дано на изборите всеки си е изял порцията и взел поуката...

Малките и слабите като нас трябва да се надупят на някой голям - Русия или САЩ(НАТО). До преди 30г се дупехме на Русия, те ни пазеха от "Съседите на Юг-Югоизток". Дали САЩ ще ни пазят по-същия начин оставам на всеки сам да реши. Досега хубаво от т.н. Запад не мисля че сме видели и мисля че няма да видим, за тях сме само пешки и пазари. Географски и икономически правилно би било да сме с Изтока. Ако само имахме умни политици да балансират така че да се възползваме от доброто от двата лагера, но може би е непосилна задача.

Газ НЯМА, но ГЪЗ ИМА- гъзът на Леня Гугълката,сластно опипан от Киря Харвардията... Това било ПРОМЯНАТА.. хи хи хи ..:))

Еми можеше, ама не можеше! Не може със случайници да се прави отговорна политика!

ни накисна в такова блато, че следващите бая зор ще видят да ни измъкнат. Ама хак ви е - младо, от Харвард. Де гиди - ни е млад, а Харвард е видял през крив макарон. Продавач на сушен сок от туршия - това е Киро.

Ако Газпром се помоли и ни плаща да им ползваме газа, може и да си помислим.

Въпроса е дали Газпром ще иска да разговаря с Муньо Бавния... Защото все едно да разговарят с Кирчо Тъпана, няма налягане в свирката даже!

Най-лошото са ГЕРБ,ДПС,Възраждане и ИТН! ВМРО и Атака си отидоха и дано това също лошо и порочно нещо да не влиза повече във властта! Най- лошото е също,ако Румен Радев се подмазва на Русия! Защото те ни обявиха за неприятелска страна,не изпълняват договора за газ и но шамюнтажират! Обидно е за нас като българи! А най- хубавото е ,че има една партия ПП,която разбута едно застояло корупционно блато и въпреки,че от ден първи на нейното управление започнаха да ги саботират по всякакви възможни начини,те не се уплашиха и продължиха до последния ден да изкарват тинята и множеството натворени лайна от това блато от 30 и повече години!

Най-накрая една нормална преценка на нещата да прочета. Надявам се, че и други хора гледат делата на политиците и анализират рационално какво се случва и на следващите избори да се нанесе решителен удар по корумпираните слуги на Русия, кото ни загробват от 78 години вече!

Не слагай в една каца с лайна и Възраждане, педерасчик! ... Няма да ти се получи, а с центчетата ще се затъкнеш самотно и няма да има кой два шамара да ти бие за да те спаси!

той докара тия на власт пък и да преговаря правил ли го е поне веднъж

Гапром 4000 лв и той милия.

Кузманчо беше 1 либералставщ папагал преди да влезе в вмро. Сега и той не знае какъв е.

"Но според мен взехме най-лошото от всичките, въпреки че всяка от тях имаше потенциал да допринесе с нещо." Много е прав Кузман Илиев. Взеха най-лошото управляващите. И което е най-лошото от най-лошото, че разделиха, разцепиха българското общество. Вместо да възстановят единството между българите, те наляха масло в огъня, изпокараха се хората заради тях, разслоиха обществото и насърчиха конфликтите между хората. Което не знам дали дори комунистите на девети септември 1944 са предизвикали. Тъй както сегашните управници от последното правителство. Вместо да успокоят обществото те разпалваха конфликтите и дори сами ги търсеха и въвличаха в тях обществото ни.

ще се гръмнеш ли, ако, след като възстановиш газоподаването от ГАЗПРОМ – руснаците отново ни отрежат, защото не ги слушкаме?

От 100 години насам водим крайно глупава политика към Русия. На периоди раздухваме русофобска истерия не от наша българска необходимост, а за да се докараме пред западняците. Тоест от слугински съображения. А правилното беше, дори в днешния конфликт. За Русия да говорим като за покойник. Или хубаво или нищо. Вече не сме съюзници, натовци сме и не можем да кажем нещо хубаво. Значи, мълчание. Все едно тази държава Русия не съществува за нас. Защо е нужо да изговорим един куп излишни приказки и хули, които накрая пак против самите нас ще идат?

Значи казваш по Тодор Живковски - "Снишаване, снишаване, снишаване"!

С не толкова алтернативен руски газ на по-висока цена, отделно задълженията на топлофикация и както и да го погледнеш все сме под кривата круша. По интересното е дали ако служелният кабинет върне доставките на руски газ(директно от Русия) дали ще се запазят след изборите? Или ще бъдат отменени я от нов кабинет или депутатите в НС из между изборите както миналага година гласуваха пенсиите и бюджета!? Защото трябва да сме добри приятели на Украйна, въпреки че и цяла ЕВропа е така ама само ние сме тези които реално се отказаха от газът. Но пък всички от кабинета жегнати от коментара за наследството за енергийната криза. Въпреки че всички те положиха астроночически усилия да не се занивамат въобще с темата!

Дали да купуваме газ от Русия. Въпросът е какво точно ще ни струва да купуваме газ от Русия и дали всъщност ще има какво да купуваме? Русия вече намали доставките на платен по нейните условия газ. На мен не ми пука откъде ще купувам газ за стига да е на принципа плащам и получавам. Но да ми се обяснява че трябвало да правя нещо си или да се подчинявам на някого за да мога да си купя газ или каквото и да било друго-Ами съжалявам не става.

Въпросът е в сигурността на доставките, в ритмичното своевременно снабдяване с газ. Дори в най-лошите атмосферни условия, за което тръбопроводите са доказали своята сигурност и ефективност. Не можем да си играме с енегийната сигурност на цялата ни държава като в онази циганска игра "тука има, тука нема". Сега има газ, сега няма.

По скоро въпроса е само "дали въобще ще има доставки на газ от Русия и до какъв процент" защото колкото и да платим едва ли ще е по-скъпо от азерския газ и този в корабите, който чака транспортиране и преобразяване за употреба. Но в крайна сметка е най-достъпният ни източник! Сега дали заради санкциите Русия няма да спре тотално газът за ЕВропа на връх зимата е по-интересна тема! Сделка не сделка както ЕВропа прецаква Русия така и Русия може да ни прецака всички за глупостите на евро лидерите.

И кой, по дяволите е тоа Кузман, че трябва да му слушаме тъпотиите? Кузман, блять некъв си.

Ручова гъгътка

Определено някой който не ти харесва. Сега въпросът е защо не го понасяш. Най-вероятно защото си някой който е от ПП

Нещо не го виждам това разделение на русофили и русофоби никъде в България. Никъде не съм видял хора спорещи Дали е по-добре да отидат в Европа или в Русия. Рядко единодушие-никой не иска в Русия. Същото единодушие го виждам и при техниката и автомобилите-никой не иска руска техника или руски автомобили. Същото единодушие го виждам и при исканията за стандарт на живот и заплащане. Всички искат европейски стандарт на живот и европейски заплати. Колкото до това управление-единствената обединителна линия беше да махнем ГЕРБ. И да сложим свои хора навсякъде където е възможно. Други цели аз лично не можах да видя както и нещо положително направено. Разберете го най-накрая-никой няма да отиде в Украйна да се бие със или против руснаците за да говорите разделение на русофили и русофоби. Хората искат да живеят нормално-без кризи без войни и без непрекъсната инфлация.

И се провикна на микрофона- Оп Са.....,

Никакъв анализатор, фалшив политик , лош материал.

"В света няма недостиг на енергия, но има ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО НЕВЕЖЕСТВО." Поради това невежество, сме поробени. Ако на 2 октомври не отидат онези 81% заявени в анкета гласоподаватели до урните, България представа да съществува. (ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД)

Когато някой мераклия за политик го осъдят, разобличат че е учил до 4-ти клас и т.н., става анализатор и громи враговете на партията си в техните партийни медии. Та така и и този юнак, също като ония другия паляк Харизанов, анализира ли анализира. А троловете пляскат в захлас.

Ех Кузма,ех и ти ли бе ,брато купейкин стана. Беше при ВМРО,почна от Консерваторъ,мина през патриотите,сега при Янев.Ех Кузма,ех парички.....

правителствени шебеци са чинно маскирани. Ще живеят дълго и ще цоцат вечно .

"Русофобството" на Кирчо и Кокорчо е Самата Лъжа. "Русофилството" на Нинова е Голямата Лъжа. "Мажоритарните избори" с мадурките е Голата Лъжа на Слави. Цялото ОФ на Радев е една Голяма Лъжа.

Рядко разумно мнение

Резидентови

А? Резиденто!

Най-калповто управление от Виденов насам

Резидент от вашите!

Само лъжи.

Кузман Илиев ,който беше кандидат- депутат от листата на Каракачановото ВМРО???? Айде, стига бе !!! И тоя е един анал...лизатор, та няма кой да види !!! Дир- а ,малко по- сериозно и стига сте давали думата на разни мижитурки!!! Остава и Д Джамбазки да се " изходи" по темата !! А ,не !!! Мерси!!!

Поправка : Ангел Джамбазки

малко икономисти , финансисти и като цяло хора имат визията на К.Илиев , който е изцяло независим в анализите си, които не винаги се припокриват с линията на ВМРО. Ако имахме такива хора в управлението нямаше да сме на този хал.

Не е важно към коя партия си, а можеш ли да мислиш - Кузман в момента е прав.

Не е никакъв анализатор. Човек от дадена партия няма как да е обективен анализатор. Като подивелия Стойчо Стойчев, осъдения Георги Харизанов, психарката Антоанета Христова и всякакви такива мекерета

той не е член на никоя партия ....

Най-новата ни история показва, че винаги може по-лошо...

Какъв Газпром бе лекета, нито крачка назад бе зад вас е България! Продажници!

Поредният анален лизатор.

Кузи гола футбола по ти се отдаваше от да си дребен продажник в търсене на удобно кресло в парламента

Чао чао куци, чао чао кокуци, отивате при буци - у историята

Кузи не беше ли някакъв кандидат гербаджия, който не можа да се класира? После го взеха във ВМРО и там се провали. Един от "новата смяна" който е същият боклук като старата - некомпетентен и нагъл.

дай едно име с по-адекватни и про-български политики. Човек прагматик с визия за бъдещето. Реалист а не аутист слагаш каруцата пред коня като ППца и ДБца. Дано има повече като него.

Глупости на търкалета, защо трябва да давам име аз, този е нагло парче, заедно с онея другите му другари от младежкия герб, дето обясняваха че "няма какво да се лъжем, герб е единствената дясна партия" - бяха му пристанали на Бойко, ама нещо не им върза. Страшни боклуци и некомпетентни целия кръг - Кузи и оня приятеля му от плюс минус и останалите. Синчета на бивши министри и подобна измет.

Коментари - Кузман Илиев за отиващата си коалиция: Взехме най-лошото от всички | Днес.dir.bg

Кузман Илиев за отиващата си коалиция: Взехме най-лошото от всички

Румен Радев ще опита да преговаря с "Газпром", иначе рискува по негово време да се случи най-голямата енергийна криза у нас, смята анализаторът

Обратно в новината

Коментари - Кузман Илиев за отиващата си коалиция: Взехме най-лошото от всички | Днес.dir.bg

Коментари

Няма да има никакви протести, хората ще си отдъхнат

Добър анализ, човекът е реалист, а не популист, освен това очевидно е Българофил и не живее във виртуален свят. Всичко казано във статията е вярно.

Въобще не съм съгласен, че Радев ще понесе политически пасиви, ако възобнови доставките от Газпром. Точно обратното, ще стане още по-популярен. Като цяло е крайно време партиите да спрат да се съобразяват с жълтопаветниците и софийския ИТ офисен планктон. Те са мижава част от електората.

Де са тези дето пищяха и се възъторгваха от Кирчо и промяната?! Де са? Аааа, сега си мълат и се снижават. Ама дебелия ще го ядем всички! Дано на изборите всеки си е изял порцията и взел поуката...

Малките и слабите като нас трябва да се надупят на някой голям - Русия или САЩ(НАТО). До преди 30г се дупехме на Русия, те ни пазеха от "Съседите на Юг-Югоизток". Дали САЩ ще ни пазят по-същия начин оставам на всеки сам да реши. Досега хубаво от т.н. Запад не мисля че сме видели и мисля че няма да видим, за тях сме само пешки и пазари. Географски и икономически правилно би било да сме с Изтока. Ако само имахме умни политици да балансират така че да се възползваме от доброто от двата лагера, но може би е непосилна задача.

Газ НЯМА, но ГЪЗ ИМА- гъзът на Леня Гугълката,сластно опипан от Киря Харвардията... Това било ПРОМЯНАТА.. хи хи хи ..:))

Еми можеше, ама не можеше! Не може със случайници да се прави отговорна политика!

ни накисна в такова блато, че следващите бая зор ще видят да ни измъкнат. Ама хак ви е - младо, от Харвард. Де гиди - ни е млад, а Харвард е видял през крив макарон. Продавач на сушен сок от туршия - това е Киро.

Ако Газпром се помоли и ни плаща да им ползваме газа, може и да си помислим.

Въпроса е дали Газпром ще иска да разговаря с Муньо Бавния... Защото все едно да разговарят с Кирчо Тъпана, няма налягане в свирката даже!

Най-лошото са ГЕРБ,ДПС,Възраждане и ИТН! ВМРО и Атака си отидоха и дано това също лошо и порочно нещо да не влиза повече във властта! Най- лошото е също,ако Румен Радев се подмазва на Русия! Защото те ни обявиха за неприятелска страна,не изпълняват договора за газ и но шамюнтажират! Обидно е за нас като българи! А най- хубавото е ,че има една партия ПП,която разбута едно застояло корупционно блато и въпреки,че от ден първи на нейното управление започнаха да ги саботират по всякакви възможни начини,те не се уплашиха и продължиха до последния ден да изкарват тинята и множеството натворени лайна от това блато от 30 и повече години!

Най-накрая една нормална преценка на нещата да прочета. Надявам се, че и други хора гледат делата на политиците и анализират рационално какво се случва и на следващите избори да се нанесе решителен удар по корумпираните слуги на Русия, кото ни загробват от 78 години вече!

Не слагай в една каца с лайна и Възраждане, педерасчик! ... Няма да ти се получи, а с центчетата ще се затъкнеш самотно и няма да има кой два шамара да ти бие за да те спаси!

той докара тия на власт пък и да преговаря правил ли го е поне веднъж

Гапром 4000 лв и той милия.

Кузманчо беше 1 либералставщ папагал преди да влезе в вмро. Сега и той не знае какъв е.

"Но според мен взехме най-лошото от всичките, въпреки че всяка от тях имаше потенциал да допринесе с нещо." Много е прав Кузман Илиев. Взеха най-лошото управляващите. И което е най-лошото от най-лошото, че разделиха, разцепиха българското общество. Вместо да възстановят единството между българите, те наляха масло в огъня, изпокараха се хората заради тях, разслоиха обществото и насърчиха конфликтите между хората. Което не знам дали дори комунистите на девети септември 1944 са предизвикали. Тъй както сегашните управници от последното правителство. Вместо да успокоят обществото те разпалваха конфликтите и дори сами ги търсеха и въвличаха в тях обществото ни.

ще се гръмнеш ли, ако, след като възстановиш газоподаването от ГАЗПРОМ – руснаците отново ни отрежат, защото не ги слушкаме?

От 100 години насам водим крайно глупава политика към Русия. На периоди раздухваме русофобска истерия не от наша българска необходимост, а за да се докараме пред западняците. Тоест от слугински съображения. А правилното беше, дори в днешния конфликт. За Русия да говорим като за покойник. Или хубаво или нищо. Вече не сме съюзници, натовци сме и не можем да кажем нещо хубаво. Значи, мълчание. Все едно тази държава Русия не съществува за нас. Защо е нужо да изговорим един куп излишни приказки и хули, които накрая пак против самите нас ще идат?

Значи казваш по Тодор Живковски - "Снишаване, снишаване, снишаване"!

С не толкова алтернативен руски газ на по-висока цена, отделно задълженията на топлофикация и както и да го погледнеш все сме под кривата круша. По интересното е дали ако служелният кабинет върне доставките на руски газ(директно от Русия) дали ще се запазят след изборите? Или ще бъдат отменени я от нов кабинет или депутатите в НС из между изборите както миналага година гласуваха пенсиите и бюджета!? Защото трябва да сме добри приятели на Украйна, въпреки че и цяла ЕВропа е така ама само ние сме тези които реално се отказаха от газът. Но пък всички от кабинета жегнати от коментара за наследството за енергийната криза. Въпреки че всички те положиха астроночически усилия да не се занивамат въобще с темата!

Дали да купуваме газ от Русия. Въпросът е какво точно ще ни струва да купуваме газ от Русия и дали всъщност ще има какво да купуваме? Русия вече намали доставките на платен по нейните условия газ. На мен не ми пука откъде ще купувам газ за стига да е на принципа плащам и получавам. Но да ми се обяснява че трябвало да правя нещо си или да се подчинявам на някого за да мога да си купя газ или каквото и да било друго-Ами съжалявам не става.

Въпросът е в сигурността на доставките, в ритмичното своевременно снабдяване с газ. Дори в най-лошите атмосферни условия, за което тръбопроводите са доказали своята сигурност и ефективност. Не можем да си играме с енегийната сигурност на цялата ни държава като в онази циганска игра "тука има, тука нема". Сега има газ, сега няма.

По скоро въпроса е само "дали въобще ще има доставки на газ от Русия и до какъв процент" защото колкото и да платим едва ли ще е по-скъпо от азерския газ и този в корабите, който чака транспортиране и преобразяване за употреба. Но в крайна сметка е най-достъпният ни източник! Сега дали заради санкциите Русия няма да спре тотално газът за ЕВропа на връх зимата е по-интересна тема! Сделка не сделка както ЕВропа прецаква Русия така и Русия може да ни прецака всички за глупостите на евро лидерите.

И кой, по дяволите е тоа Кузман, че трябва да му слушаме тъпотиите? Кузман, блять некъв си.

Ручова гъгътка

Определено някой който не ти харесва. Сега въпросът е защо не го понасяш. Най-вероятно защото си някой който е от ПП

Нещо не го виждам това разделение на русофили и русофоби никъде в България. Никъде не съм видял хора спорещи Дали е по-добре да отидат в Европа или в Русия. Рядко единодушие-никой не иска в Русия. Същото единодушие го виждам и при техниката и автомобилите-никой не иска руска техника или руски автомобили. Същото единодушие го виждам и при исканията за стандарт на живот и заплащане. Всички искат европейски стандарт на живот и европейски заплати. Колкото до това управление-единствената обединителна линия беше да махнем ГЕРБ. И да сложим свои хора навсякъде където е възможно. Други цели аз лично не можах да видя както и нещо положително направено. Разберете го най-накрая-никой няма да отиде в Украйна да се бие със или против руснаците за да говорите разделение на русофили и русофоби. Хората искат да живеят нормално-без кризи без войни и без непрекъсната инфлация.

И се провикна на микрофона- Оп Са.....,

Никакъв анализатор, фалшив политик , лош материал.

"В света няма недостиг на енергия, но има ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО НЕВЕЖЕСТВО." Поради това невежество, сме поробени. Ако на 2 октомври не отидат онези 81% заявени в анкета гласоподаватели до урните, България представа да съществува. (ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД)

Когато някой мераклия за политик го осъдят, разобличат че е учил до 4-ти клас и т.н., става анализатор и громи враговете на партията си в техните партийни медии. Та така и и този юнак, също като ония другия паляк Харизанов, анализира ли анализира. А троловете пляскат в захлас.

Ех Кузма,ех и ти ли бе ,брато купейкин стана. Беше при ВМРО,почна от Консерваторъ,мина през патриотите,сега при Янев.Ех Кузма,ех парички.....

правителствени шебеци са чинно маскирани. Ще живеят дълго и ще цоцат вечно .

"Русофобството" на Кирчо и Кокорчо е Самата Лъжа. "Русофилството" на Нинова е Голямата Лъжа. "Мажоритарните избори" с мадурките е Голата Лъжа на Слави. Цялото ОФ на Радев е една Голяма Лъжа.

Рядко разумно мнение

Резидентови

А? Резиденто!

Най-калповто управление от Виденов насам

Резидент от вашите!

Само лъжи.

Кузман Илиев ,който беше кандидат- депутат от листата на Каракачановото ВМРО???? Айде, стига бе !!! И тоя е един анал...лизатор, та няма кой да види !!! Дир- а ,малко по- сериозно и стига сте давали думата на разни мижитурки!!! Остава и Д Джамбазки да се " изходи" по темата !! А ,не !!! Мерси!!!

Поправка : Ангел Джамбазки

малко икономисти , финансисти и като цяло хора имат визията на К.Илиев , който е изцяло независим в анализите си, които не винаги се припокриват с линията на ВМРО. Ако имахме такива хора в управлението нямаше да сме на този хал.

Не е важно към коя партия си, а можеш ли да мислиш - Кузман в момента е прав.

Не е никакъв анализатор. Човек от дадена партия няма как да е обективен анализатор. Като подивелия Стойчо Стойчев, осъдения Георги Харизанов, психарката Антоанета Христова и всякакви такива мекерета

той не е член на никоя партия ....

Най-новата ни история показва, че винаги може по-лошо...

Какъв Газпром бе лекета, нито крачка назад бе зад вас е България! Продажници!

Поредният анален лизатор.

Кузи гола футбола по ти се отдаваше от да си дребен продажник в търсене на удобно кресло в парламента

Чао чао куци, чао чао кокуци, отивате при буци - у историята

Кузи не беше ли някакъв кандидат гербаджия, който не можа да се класира? После го взеха във ВМРО и там се провали. Един от "новата смяна" който е същият боклук като старата - некомпетентен и нагъл.

дай едно име с по-адекватни и про-български политики. Човек прагматик с визия за бъдещето. Реалист а не аутист слагаш каруцата пред коня като ППца и ДБца. Дано има повече като него.

Глупости на търкалета, защо трябва да давам име аз, този е нагло парче, заедно с онея другите му другари от младежкия герб, дето обясняваха че "няма какво да се лъжем, герб е единствената дясна партия" - бяха му пристанали на Бойко, ама нещо не им върза. Страшни боклуци и некомпетентни целия кръг - Кузи и оня приятеля му от плюс минус и останалите. Синчета на бивши министри и подобна измет.