Кутев: Партиите се опитват да прехвърлят отговорността за кризите върху служебното правителство

"И президентът, и служебният кабинет доказахме, че ориентация извън евроатлантическата не само не е провеждана, не е и замисляна", каза говорителят на кабинета

Обратно в новината

Коментари - Кутев: Партиите се опитват да прехвърлят отговорността за кризите върху служебното правителство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

големия майтап е че комунисти се ядът един друг ! голем кеф !

“"И президентът, и служебният кабинет доказахме, че ориентация извън евроатлантическата не само не е провеждана, не е и замисляна", каза говорителят на кабинета” Наистина е много забавно и любопитно как някои изведнъж намериха за много необходимо да декларират как са заклети евроатлантици и винаги са били такива, и то сред най-доверените но Хутин и Кремъл лица и кръгове!

крадоха като невидяли и лъжат като за световно.

Ами и служебното правителство назначава и уволнява, като за световно и неслужебно. Да си носят кръста.

Тоя колко се е сбабичосал.

Кутев: "И президентът, и служебният кабинет доказахме, че ориентация извън евроатлантическата не само не е провеждана, не е и замисляна" Това ви е проблемът, Кутев! Сложете ПЛЮСОВЕТЕ и МИНУСИТЕ от ЕВРО-АТЛАНТИЧЕСКОТО членство и вижте ПОЛЗИТЕ/ВРЕДИТЕ! Пък ако решите ДА ПОПИТЕ НАРОДА, цена няма да имате.

Танцуващият с Мунчо, отново лъже и маже с голямата баданарка.

Евроатлантическата ви ориентация е педерастка и предателска!!!

Кутев, върху президента я прехвърлят. Този който е виновен за сегашното положение.

Тоя като говорител на "Русофили" ли се изявява, или като говорител на служебните недоразумения? НЕ ВИ ВЯРВАМЕ !

Oтговорността за политическия хаос е първо на Мунчо Вдигнатото Юмруче, и второ на Кирчо и Кокорчо...

И все по-често чифутите ще трият коментари...чифутите,които държат всички форми и начини на власт в България...България ,която е Обвинението срещу еврейските изроди на Първоциганите Тара и Аврааам.Защото България е Канаан,а Канаан е Смърт за еврейската ромска сган ! Ет затова триете коментарите,защото и този пореден ваш мангалски опит да ни сразите е провален и сега търсите начин да се измъкнете от една вече Невъзможна за измъкване ситуация,в която този път ще бъдете погребани ,а преди това изпържени в зехтин. Чума еврейска безумна ,забранявам ви да мрете ,защото искам аз да ви умра ! Изверги !

Кой ходеше с дшгнато юмруче, кой презентираше "а" отбора, кой напъва за грипени, кой

болния от социализъм пак греши! не "кризите върху служебното правителство", а "кризата върху служебните правителства"! защото кризата е една и грандиозна, а служебните правителства на радев които я предизвикаха и сътвориха са четири поредни!

Не, служебното правителство се натовари с неосъществени очаквания - да решава "кризи". Какво беше - "хаос, катастрофа, катаклизъм в енергетиката". Както изяснихме, тези "солови" акции, вкл. с отказа на 6 танкера бяха, за да "оневинят" "Газпром". Кутев да не демагагства и да се крие зад партиите.

Като Слави почнахте да лъжете

пп и дб доведоха бсп на власт. затова ли гласуват за тях???

Май са ти ги прехвърлили в торбичките под очичките, алкохолик продажен

Слава Украина ,долу соц курвите на Путин!

отговорността е най-вече на мунчо, защото всеки път си назначава негови хора в служебните правителства

Да ви сера на евроориентацията. Такава инфлация и скъпотия ,а вие сега се каните и сметките за тока да надуете като вкарате 2 тарифи мамицата ви да еба.

Твариш, знаеш ли кога няма инфлация? Когато нещо си го произвеждаш сам. Ето виж руските тавариши, те спряха да произвеждат много неща и сега за една прахосмухачка или хладилник плащат много повече от теб(щото има и санкции). Но няма страшно ще си построят нови заовди и халдилниците мраз и прахосмухачките чайка пак ще бъдат достъпни за всички. Е верно малко ги псуваш като ги ползваш, но какво пък за тез пари толкоз и не трябва да имаш претенции.

да вярваш на комунист... и то български русофилистик... Путин каза, че няма да напада украина... ония къв беше май лъжлов... че правили само учения и даже се били изтегляли... кутьооо знаем си кви сте ... крадци лъжци и мародери... 78 години разиспвате България вече... някои се родиха и умряха...

Тавариш Кутев, подготвихте ли опорка за капитулацията на Путин?

Що лъжеш Кой удължава концесията на Лукойл на пристанището в Росенец Ай ся мисирките за това питайте Ще питате га пръдни гущера

тоя, дето социализма му е предаден по полов път си мисли, че ние незнаем че от 12 май 2021г командва радев със служебни правителства! мисли си, и че ние не помним кога започна кризата!

КРИЗИТЕ ПОВЕЧЕ СА НАПРАВЕНИ ОТ ПРАВИТЕЛСТВАТА КЪДЕТ О СЛУШАТ КАКТО ЩЕ ИМ НАРЕДЯТ АМЕРИКАНЦИТЕ

Маймунке, мръсна ...

Путев...