17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз не съм убеден че вие сте някаква алтернатива

".. не съм убеден, че ще мине.." И защо тогава, за да бетонирате това правителство , нали ? Или да се покажеш по ТВ , че отдавна не сме те виждали ? Господине, има една приказка : "Със стари к..ви нов бардак не се прави !" Тоя вашия бардак ни омръзна , а Вие нямате място в новия !

Със същия успех може да кажеш: "Подготвили сме алтернатива на управлението, ама не сме убедени, че ще ви хареса!"

Много е странна психиката,поведението на българина,вота се внася за нещо касаещо ни в момента и...хайде почна се -роптаем за причинени вреди от татово време та чак до днес, и управляващи и опозиция са допринесли за този батак-щото те са във властта от 90 -те години и всички заедно са доказали безполезността си,гледали сме тези "театрални" представления многократно ,писна ни да ни правят на маймуни,писна ни да живеят на наш гръб и да стават все по-богати,нагли и нахални,писна ни ... -не е ли време за промяна ,но скъпи сънародници не чакайте да дойде "принца"на бял кон и да ни реши проблемите ,защото този разграден и ограбен двор-държавата ни е била "стопанисвана"само от престъпници,крадци и мошеници,чието място е да"лъскат"наровете в затвора! Така се получава ,когато корумпирани лешояди ни управляват,грабят и мамят!

Ок съгласен съм че положението в МВР е катастрофа, но да питам другаря Кутев какво БСП направи през няколкото пъти когато беше на власт за да поправи нещата. И мога да отговоря веднага АБСОЛЮТНО НИЩО! Ето защо БСПдпс няма да се върне на власт.

Поредното декларирано лицемерие на комунистите! Защо като бяха на власт не реформираха МВР!? Просто състоянието "разпасана команда МВР" напълно устройва всички които се озоват във властта ! Нали ако беше читава тази организация сериозно ще им секнат кражбите , корупцията и далаверите изобщо!

Герб заслужават не вот на недоверие, а вот на изритване. Обаче: БСП не е нормална, градивна опозиция. Тя е враждуваща опозиция. Това обаче е много възпитано казано, защото точните думи са "огладняла шайка разбойници". Затова вотът няма да мине. Да го беше поискала нормална опозиция в лицето на легитимна партия, щеше да мине.

Антон Кутев, уважаеми дами и господа, толкова прост, че даже не се сеща да си затвори гагата поне за малко. Ком-наглостта българска е пословична.

Обаче - ти сигурен ли си , че няма безхаберие в МВР ? Когато се казват истини, човек не се влияе от личната си омраза, а слуша казаното - правилно ли е, или не.

От една страна внасят вотове на недоверие срещу правителството , които знаят че няма да минат и са чисто губене на парламентарно време в празнодъмие и театралничене от трибуната на НС , а от друга страна другарката Нинова иска парламента да работи и по време на лятната ваканция ! И това ако не е популизъм !

Нинова иска да гласуват закона за личната помощ, което се налага, поради несправедливото разпределение на парите за децата с увреждания. Иначе този закон ще се гласува след 3 месеца, а Мая Манолова е подготвила текстовете.

Единственото което иска корнишона е да вземе властта . Това обаче няма как да се случи за радост .

Е, и те да внесат нещо в тази държава. Че по принцип , само изнасят..

Чета клишета извадени от архива, говорим за днешния ден, а не за преди 15 години кой какво е правил. За да се сменят лицата в Парламента, трябва да се сложи срок - да не е пожизнено. Представяте ли си до края на живота си да гледате Б.Б. и Цвъки - това и най-пасивният човек няма да го издържи.

Музиканта Кутев се вживява и спинозно е раздвоен ...

Той затова е там - в Парламента, да се вживява в проблемите на хората . А ти не си ли съгласен, че в МВР има безхаберие и не се работи професионално ?

Самият той не знае защо точно е в парламента .

Малко шоу за пред камерите. да не забравим какви непремирими врагове са другарите от двете крила на БКП.

БКП е съвсем друга работа, няма го в Парламента.

В резултат на вота ще бъде подадена оставката на Радев. Той трябва поне да поеме частично негативите и "налягането"-.Ще изиграе ролята на изпускателен клапа Така да се каже "контролирано да се изпусне" ...парата.

Как не ги е срам точно бг комунистите да ни говорят за безхаберието... , пфу .... !!!

Що бе, ГЕРБ с рестартираното Белене и крепенето на Цацаров и Пеевски с какво са по-различни?

Къде видя комунисти?

Комунистите са Б.Б. и Цвъки, и Цецка.......

КОГАТО ГОВЕДАТА ДОЙДАТ НА ВЛАСТ ,ИЗБРАНИ ОТ ДРУГИ ГОВЕДА /ОНИЯ 80%/ Е ТАКА!

А къде бяха БКП/БСП по време на НАЙ-ГОЛЯМОТО безхаберие в периода от 1989 - 2006г. , че сега се „събудиха” и започнаха да говорят за безхаберие !?

Вотът е чисто представителен-да се поговори за безхаберието в МВР. И няма да има успех,това е ясно. Бих попитал др.Нинова,къде в това управление,тя вижда"хаберие"? Вече не броя месеците,през които,Държавата е раздирана от всякакви протести. Такива Закони се приемат,че цели съсловия излизат по улиците.Социални искания,професионални несгоди....чудо!Тикаме си носа в работите на съседите,"оправяме"техните приоритети.У нас ситуацията-кучета я яли. Хаберие.....страната е на пълен автопилот.

Айде обединете се вече гербери и бесепари и да се свърши тая мъка. Вие пак ще сте добре, не бойте се. Върнете Член Първи и заедно поднасяйте венци на съветските паметници.

Ако имаше поне 0,1%разлика между ГРОБ и БСП ,човек да ви подкрепи. Не можете да ни убедите ,че вие сте по добри.А за дпс какво да каже човек ,това е най голямото зло ,което допуснахте да се случи.ДПС е злокачествено образование и само изсмуква силите ни,то раздава фалшиви диплови,фалшиви шофьорски книжки,фалшиви ТЕЛК пенсионери нищо добро не произхожда от тях.Вашия съюз ще ви смъкне с 10%надолу.

Явно на БСП им е домъчняло за шесто главно, белене и т.н.

Белене си е тук, нали заедно си го гласувахме с БСП и Патриотите? И до Москва си летим редовно... Всичко е точно.

А за 16 млрд. невнесено ДДС няма дори образувана прокурорска проверка, да не говорим за вотове на недовери. Заменките съвсем се забравиха. Подариха Пирин, Витоша и Рила на Цеко и кипърските офшорки. Опозицията доволна и сита мълчи.

Не ми се спомнят времената по времето на БСП и ДПС, че тръпки ме побиват. Такова крадене и безнаказано обиране на държавата не е имало нито по турско, нито по руско време. Няма да коментирам въобще какво беше във вътрешната сигурност!

Че то сега е същото

С кое, какво са откраднали тези сегашните??

Абе, Бойко първо спря далаверата и корупционния проект Белене, а сега пак го почна и то с гласовете на БСП. Как да го тълкуваме?

ГЕРБ ни плашат с БСП, БСП ни плашат с ГЕРБ. Добре са го измислили другарите, а? Като им запари общо между крачетата ни плашат с мигрантите и Османската империя. За да ги изберем пак тях "да ни спасят".

tonk11

Интересно какво общо има хеликоптера с мвр? Този вот е чиста имитация на дейност.

Някой спомня ли си правителство да е паднало след вот на недоверие? Когато решат кукловодите - тогава. Циркове и пушилки са тези вотове. А пък уж сме парламентарна република...

Във всички силови структури е така.

Много аргументираната причина - стани ти да седна аз, ама, че Нинова и сие са осрани до ушите не виждат...

Стига де що изтрихте коментара беше си точен и на място БСП се възползват от ситуацията и няма да подобрят с нищо положението, е вярно че го украсих с епитети по адрес на БСП и МВР но не е като да не бяха истина

БСП внася вота на недоверие, за да "спре безхаберието в МВР" По времето на БСП ИМАШЕ ГОЛЯМО "ХАБЕРИЕ". ХВАНИ ЕДНИТЕ , УДАРИ ДРУГИТЕ.

Поредният вот на недоверие урааа.Сравнение с първото правителство на герб при което Станишев внасяше през две седмици по един вот на недоверие това е скука. Най-смешното за мен, е че именно социалистите внасят този вот.Предвид че когато управляват напълно си затварят очите за престъпността,като самата дума става табу и не се споменава въобще.Между другото това кой неуспешен вот е вече?Не помня въобще социалистите да са печелили вот на недоверие?!

За всички стана ясно, че ГЕРБ и БСП са едно и също нещо. Няма абсолютно никаква разлика. ДС, БКП кадри със отчетлив рублофилски уклон и селски манталитет. Разиграват поредното театро за пред малоумния електорат.

какъв гьонсуратлък...

А,стига бе!

Че те 80% от МВР са червени, какво има да внасят, те внасят с/у своите.

Пародията продължава. Сега ще си начешат езиците в някакви бутафорни дебати другарите от ГЕРБСПДПСПФВОЛЯ и след 3 дни все едно нищо не е било. Само простия материал си мисли, че се води някаква принципна борба между управляващи и опозиция. Борбата е единствено за размера на парчетата баница. След известно време пак ще се врътнат в старата врътка - управляващите ще минат в опозиция и ще станат принципни, а днешните принципни опозиционери ще станат лошите управляващи. Резултатите са видими, дебилите продължават да си ги менкат.

на вота сигурността ...БСП ще позиционира партиите в парламента в към статуквото. В очите на гражданите ще е ясно,кой подържа сегашното състояние на системата. Изводите са за избирателите.

Безхаберието се вихри в БСП, с тези ДЕБИЛИ нищо добро не се очаква за БСП.....!!!

Некадърността , некадърността , Нинова , че и по-лоши неща в лицето на В. Радев и М.Маринов , демек политическото и оперативното му ръководства.

Съдейки по коментарите, стигам до заключението, че проф. Христов е сбъркал в определенията! В тая държава 80% не са дебилите, а МАЗОХИСТИТЕ...

Абе наричай хората в тази държава както си искаш, нямаш проблем. Но огромният проблем на тази държава е, че няма държавност. А правителствата ББ-х, х =1,2 и 3, допринесоха категорично за убиването на държавата и държавността. И не се учудвам, че управляващите наистина не разбират защо сме такива недоволни "дебили" и какво още искаме, те просто няма и как да разберат - толкова могат. Но пък не разбирам защо ние, "дебилите" трябва да им се радваме и да им ръкопляскаме?!

Честити ви нови цени от 01.07. българи. Армията по-добре ли е ?

Може и да те мине вотът----ама ще доизкриви и без туй кривата мутра на Цецо Шестака!:)))))))

При БСП,кое беше по различното??Сложиха охрана на ДОганя,пазеха и служиха на партията,не ловяха дрогата на южното черноморие,Митьо очите се ширеше на спокойсвтие,жагалите безчиснтваха!Все сте едни неграмотници и алчни ЕНИЧАРИИ!

Много, ама много по-различно беше - не беше нито идеално, нито блестящо, но беше на порядъци по-добре! Само едно различно нещо ще ти кажа - правителството ББ1 дойде на власт при няколко милиарда лева резерв, оставен от правителството на Станишев - сега имаме над 20 милиарда дълг.

Всички станаха мандатаджии {гледат да изкарат мандата, да усвоят едни пари}. Никой не милее за народа, няма държавна политика за развитието на икономиката!

Комунистите да престанат да тормозят хората с екзотично фалшиви кражби от простовати хора, които дават пари на измамници. Че има наивници има, но чак до степен, че да хвърлят от прозорците по стотици хиляди лева и купища златни накити това са вече измислици на болни мозъци. Измамниците до един са техни хора, тъй като идеологията на комунистическата партия е тероризъм. От това се издържа, а сега са тръгнали да внасят вот на недоверие за сигурността. Такава е комунистическата лицемерна простотия. От къде тези бедни простовати хора имат такива пари, а в същото време живеят в селски коптори?! Кой е осигурил бягството от затвора на ботеврадските разбойници? Айде стига, другари комунисти сте се правели на праведни. Вие сте престъпниците.

Пак ли друг е виновен за некадърността на новозанчачените от герП катили в МВР ? Имахте 10 години - сериозно - 10 ГОДИНИ бе катил не можахте и да се оправите а ? И как точно различаваш комунисти като бойко, цецка, цветанов и плевнелиев от другите комунисти - че мутрата от герП е в системата на МВР 20 години бе тупан - пак ли друг ти е виновен ?

Всички от герП и патриотите са получили СМС-си снощи как да гласуват, затова вота няма да мине. Реално герП не разчита на гласовете на народа - онзи, който едва свързва двата края, защото е най-бедният в ЕВропа, а разчита на онези 560 хиляди друсли в администрацията, които пътуват първа класа до Ню Йорк за наша сметка.

Защо никой не смее да реформира МВР?! Страхът и на управляващи и на парламентарна опозиция от тъпите мутроидни ченгета е в сърцето на проблемите в нашата не/сигурност!

Дори циганите бежанци от суринам не искат да живеят в българия, народа на тази фронтова държава живее бедно и мре,хората с увреждания и инвалидите са милион. Тази партия БСП където милионерите преобладават се прави на сляпа и внася вотове за ала ,бала , демек ние мислим за вас. Тези демагози са същите като герб , разлика няма, даже и по лошо тип Орешарски. верни на интересите на САЩ.

МВР е безхаберна и мафиотска структура. Но тя е пълна с комунисти. На практика цялата държава е подчинена на бившите силови структури от комунистическо време - затова е и на това престъпно и разграбено дередже.

не бъркай комунизма с мутрищината. Ако има и мутри в БСП, не е виновна комунистичексата идеология за това, а неограничената алчност и народното късогледство. Хайде, живей в дивия капитализъм и се чуди що те експлоатират, няма здравеопазване, обазование,...

До ББ-ВДигай доходите и заплатите защото повече не се живее така. Прочети,помисли и действай,защото вече е без пет. Народът ще те помете. Приказка за стълбата" на Смирненски : "Той беше вече най-горе. И изведнъж в лицето му грейна усмивка, очите му заблестяха с тиха радост и юмруците му се отпуснаха. Той погледна пируващите князе, погледна доле, дето ревеше и проклинаше сивата дрипава тълпа. Погледна, но нито един мускул не трепна по лицето му: то бе светло, весело, доволно. Той виждаше доле празнично облечени тълпи, стоновете бяха вече химни. — Кой си ти? — дрезгаво и лукаво го попита Дяволът. — Аз съм принц по рождение и боговете ми са братя! О, колко красива е земята и колко са щастливи хората!". Т

Само имбецилите смятат, че размерът на заплатите се определя от правителството. Никой не ти е виновен, че си достатъчно тъп за да работиш на минимална заплата.

Не може всички да сме умни като теб. Но точно за тъпите като нас има държавна политика. Вие умните се оправяте и без нея. Така, че, държавността и свършената работа на политиците се мери именно в социалната им дейност и поддръжка на държавно значими сектори като здравеоопазване, наука и образование, както и създаване на среда за технологично и икономическо развитие на една държава. Ако бяхме всички умни, с висок морал и живеещи според нуждите си, нямаше да има нужда от правителства и граници.

от някъде и му ги дай да увеличи доходите.

Ами не е нужно да копае - 560 хиляди новоназначени от герб калинки в администрацията + циганските помощи + помощите за бежанци + нереално скъпите магистрали + абсудно скъпото саниране + безумните разходи за некачмествени ремонти на болници и детски градини + бюджета от милиард и половина на столична община - ето ги парите бе кънчо !

МОЖЕШЕ ДА СЕ ВИДЯТ РЕАЛНИТЕ КАПИТАЛИ И БОГАТСТВА, НАТРУПАНИ ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА ВЪРХУШКА В БГ, ЩЕШЕ ДА СТАНЕ ЯСНО , ЧЕ ВСИЧКИ ТЕ СА КОМПОНЕНТИ ОТ ЕДНА МАНДЖА, СГОТВЕНА ЗА ПОКАЗ ПРЕД НАРОДА, НО КОНСУМИРАНА САМО ОТ ТЯХ !!! С ЕДНА ДУМА - КРАДЦИ !