Оставиха в ареста предполагаемите джихадисти

Петимата чужденци, задържани вчера край ГКПП-Гюешево, остават постоянно в ареста. Това решиха на свои заседания Окръжният и Районният съд в Кюстендил.

Обратно в новината

Коментари - Оставиха в ареста предполагаемите джихадисти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джихадист дърпа фитила и се самовзривява чрез поясът с бомби. Естиствинно, попада в раят. Там вижда голяма сграда на няколко етажа. Влиза вътре и се провиква: - Аз съм праведник и търся Мохамед , за да си получа обещаните девици. На първият етаж отговарят, че са православни и няма Мохамед. Така джихадиста се изкачва по етажите и все му отговарят, че са католици, протестанти, методисти, амиши... Накрая,стига,до последният етаж и там вижда старец, който прехвърля жълтици от една купчина в друга и пише нещо в стар тефтер. До краката му са подпрени 2 плочи с надписи, на кръстът му е опасно бяло въже а по слепоочията му висят фитили. Джихадиста пак се провиква: - Къде е Мохамед, искам си обещаните девици! Старецът отговаря: - Успокой се момко, един чай ще пиеш ли? Джихадистът: - Ще пия, що да не пия. Старецът се обръща назад към помещението: - Мохомед, един чай за Уважаемият!...

Интересно, как разбраха, че четиримата са граждани на Косово и имената им, като нямат документи?! Явно те са пропяли имената си и наште са направили справка за тези имена. Но... дали наистина са те? Снимки, пръстови отпечатъци от Косово ... много ме съмнява тази проверка. Хем тръгнали за Турция без документи (така казал шофьора им), хем искали да останат в България с надежда за по-добър живот !!!!! Ами като са бежанци защо не са минали през КПП-то? Айде, бе :) тези така прозират, че чак мирише на джихад, вкл. и каналджията. Не знам как ще го доказват, освен со кротце, со благо и повечко кьотек:)

Косово е свързано с трафика на хора, наркотици, контрабанда и търговия с органи! Данни може да се получат по снимки от съюзнически служби. Нашите служби си сътрудничат добре със сръбските такива. Отношенията между двата народа сърби и българи се стоплиха много напоследък. Ако сърбите не направят драматични грешки нещата ще продължат да се развиват положително и за двата народа!

Адвокатите са проявили чувство за хумор: 1. Чисто съдебно минало - е, а как очакват да е друго, като са от скоро на наша територия. Свидетелствата за съдимост са издадени от България, в Сирия какво са вършили говорят предимно намерените у тях образи на убити хора. 2. Били се разкаяли за стореното - това може да се приеме, когато едно 5-годишно дете се извини, че е взело сладкиш без разрешение. А тези типове и да обещаят, че повече няма да имат нищо общо с отрязани глави, кой ще им повярва?

Да им отражеме главите-веднага ще идат в мюсюлмански рай-там ще им е по-добър живота!!! Стига престъпници в нашата държава-вън резаняците!!!Сега и терористи да прибираме-те всички са такива, ама тия са същинските тартори на изверзите от ИД!!

Сега да го разпитват по методите на КГБ от студената война ! Докато не каже къде са останалите и кво замислят да не спира "разпита" !

Съмнявам се, че останалите 4-ма, които са без документи, са пуснати. Тепърва ще ги разпитват, снемане на пръстови отпечатъци, които не важат в Европа, ама знае ли се. Доста подозрителни са косоварите !!!!!! Те са си готови джихадисти.

Демек подкуп от 175 евро е по-голямо престъпление от това да си член на ИД!

да направят като в Гърция - по 2 години затвор за всеки превозван "мигрант". И разбира се, родните адвокати са тук - да припечелят някой лев.

Какви джихадисти? Това са туристи на стоп , умни млади и красиви ! Нека да хубаво разгледат да снимат нашата родина !

Трябвало е да ги пуснат за да може "борбата" срещу ИД да продължи!

Пуснати са, защото имат заповед да мащат на некои българи главите празни.

Както казах вчера, сенатор Джон Маккейн ще се погри за джихадистите. Сега да уволнят тези дето са ги задържали за да не се повтарят подобни случаи!

Путлер беше

Американските генерали си признаха вече, че са създали ИД, а иракчаните воюващи срещу тях заявиха, че САЩ не бомбардира ИД както беше обещал...

Как така са задържали само шофьора,след,като се е предполагало,че другите са джихадисти?!?!!?!? Защо предполагаемите главорези са били пуснати?!?

Нали сме коалиция със САЩ !? Значи сме коалиция и с ИД, затова по стратегически причини тези трябва да бъдат пускани, а в телефоните си те си носят информация как трябва да изглеждаме ние според тях

"Междувременно Районният съд също остави с постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража" останалите четирима чужденци, граждани на Косово" - цитат от статията

Шофьорът са го задържали, а самите джихадисти са ги пуснали с по една шашка динамит да им видят акъла?

Зелката...!!!