Дупничани и кюстендилци блокираха пътища заради Бат Сали

Протестиращи дупничани блокираха за 15 минути главния път Е-79, а кюстендилци спряха движението по международния път за Македония. Протест имаше и в София.

Обратно в новината

Коментари - Дупничани и кюстендилци блокираха пътища заради Бат Сали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хак са ви бат' Сали и Казака- кат' 50% и повече не гласувахте ! Целувайте сега сещате се к'во на "Енергото" и на фесоглавците ! ПП. Разбра се, че ДПС по понятни съображения вероятно сами са си "попречили" да станат "2-ра сила" чрез контрол на вота !

баиганиовци,днес в турция живеят близо 10 милиона румелииски турци,внимаваите,че ако почнем да си тıрсим правата и земите които сте ни заграбили,ще ви стане тясно в булгаристан

Бат Сали шъ на упай 100 дена.

не на пътя да протестираме пред парламента постоянен палатков лагер и протести докато не се изпълнят исканията на народа....

дупнишкото вастание наздравя а депесе изгаря

Търговище ЦИК резултати: 18. ДПС 26 240 - 43.173% 9. ГЕРБ -11 937 -19.640% 22.БСП - 7 554 - 12.429% 7. РЕФОРМ. БЛОК 3 378 5.558% 24.ПАТР. ФРОНТ3 224 5.304% 13.ББЦ- 2 507- 4.125% 11. АТАКА -1 511- 2.486% 14. АБВ 2 453 - 4.036% ЦИК Мандати : 9. ГЕРБ - 1 11. АТАКА - 1 18. ДПС 2 Що така а... в изборните резултати Атаka на 8 место с 2,5% а като мандати сa c 1 от 4 т.е. 25%

Luna0102

С какво бат Сали е по-лош от Сидеров? С нищо!

Добре правят хората, активни са, каузата им е справедлива и силата е с тях, общественото мнение е с тях. В момента нищо не може да се направи, законът е такъв, но с тези протести ще се даде добра възможност на депутатите да променят закона. Само да не си отклоним вниманието от истинските проблеми, докато протестираме срещу разни математически парадокси. Какво значение има от кой етнос са депутатите, ако всички са купени и платени още преди да влязат в парламента. На едро са купени, в партийната централа, че по-евтино излиза. Какво значение ще има дали крепят интересите на Турция или интересите на САЩ, ако не гласуват за интересите на България ?

запитали радио ереван "може ли в българия да има гражданкса воина? "- "не отвърнало радиото,за гражданска воина ,трябват граждани" :)))

СЕЛЯНДУРИ И НЕГРАМОТНИЦИ. КАКВО НОВО ИСКАТЕ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ. ЗА ТЯХ Е ВАЖНО КАК КАК ДА НИ ОГРАБЯТ А НЕ КАКВИ ХОРА НИ УПРАВЛЯВАТ. РОБЕ ВЯРВАЙ И ГИ ПОДКРЕПЯЙ. ВАЙ ИМ И ГИ СЛЕДВАЙ

ще има ли маидан? или само селяндурски мегдан?

ей, избягаха ви робовладелците и надигнахте глави. Браво.

Незаконната протурска партия ДПС трябва да се закрие! Как нашите некадърни управляващи не се усетиха да отложат изборите с 1 седмица да мине байрама? Да се анализират всички действия и изказвания на турските управници в защита на ДПС и ще се види,че ДПС си е чисто турска партия с няколко български мекерета, които трябва да бъдат съдени - Данчо Ментата, Христо Бисеров и още 2-3-ма и ще се приключи с ДПС!

ТИ ще цифнеш!!! :)))

до онзи ден се целуваха по площадите , днес се "възмущават" от закона, които те са създали.

Пак постановки от селски вечеринки стил КГБ.Дайте нещо нова и сабаките ви научиха номерата дето заради пустият ви южен паток сте побеснели

Само самите ние можем да променим правилата ! Само чрез протест можем да сменим този закон ! Не искам да участвам в Уговорени Maчове !

нищо подобно, не протести , а законни избори са начина за промяна. стига пучове. само разорение идва от тях.

Законни избори ще има само след промяна на правилата.Правилата се променят с натиск,а не с избори.

ако това е закона, защо не протестират против тези, които са го приели, а гласуват за тях? кои прие закона?

тъпотията на българина е трагична.

Трябва целия народ да излезе на улицата и да натисне властимащите и съда да започнат съдебно разследване на ДПС и кукловодите им,да се развали и закрие тази партия!!! Всички знаят,какво представлява тази партия,интересното е,че никой нищо не им прави и те се имат за недосегаеми!

Не може да се закрие ДПС. Европа е на тяхна страна, Турция е на тяхна страна, САЩ са на тяхна страна, петата колона е на тяхна страна. Но може обществеността да ги притиска, да ги изобличава, ако действат в угода на Турция и против България. Ако работят за България, или поне не вредят открито, тогава нека си съществуват, имат право.

БСП е на тяхна страна......(вече 20 г )

Бравос Дупница....подкрепям ви изцяло.....

Мойто мнение е, че не само в Дупница, Кюстендил и Габрово трябва да протестират. В цялата страна трябва да е протеста! Но както винаги ще го проспим и това...

ГЛАСУВАНЕ се иска народе мой, после протестирай :)

И аз призовавам за гласуване, ама в случая мълча... Защото Бат Сали влиза НЕ защото хората от кюстендилско не са гласували, а защото тези, дето не знаят къде е България, но гласуват под строй в Турция подменят вота... Аннадънмо?

Местан каза да свикваме, че подкрепата за ДПС щяла непрекъснато да нараства. Ами сега той да свиква, че съпротивата срещу ДПС нараства. Може да поспорим за думите му, кое е по-хубаво за България - нарастващата подкрепа за ДПС или назряващата нетърпимост срещу етническата му партия.

Поддържам лозунга на протестиращите-да иде бат Сали в ЦИК.Щом има компетентности и качества ,да ги приложи там!!!!!!!!

Абе, Джурду, откачалка такава, имаш ли идея до какво може да доведе таканаречената от теб нетърпимост към етническа партия? Първо, половината от депутататите на ДПС са етнически българи, имат и 2 роми и ДПС със сигурност (за разлика от повечето други партии) НЕ Е етническа. Това което обаче може да се провокира от тези идиотски протести е нетърпимост към другите етноси, което да доведе до гражданска война като в бивша Югославия. Ти това ли искаш? Делиормана и Родопите да се отделят в автономни държави? И докато за босненците никой не се застъпти, мислиш ли че батко Ердоган няма да "скочи" за "своите братя на Балканите" както той нарича българските турци. И което ще е най-лошо - ще има пълно основание за това. А и европейския съюз ще ни скастри защото българските турци са си български демек вече ЕВРОПЕЙСКИ граждани. Мислете с кухите си кратуни, които носите вместо глави - в тази страна има закони и Законът казва че (иначе не дотам умният) Бат Сали отива в Парламента от Кюстендил - това е.

Абе какво се притеснявате за един мандат. Това , че пак се готвят да се набутат във властта не е ли по - важно...

Няма държава-няма правила. Подкрепям хората. Чакам ги да дойдат в София, ще съм с тях. Когато законите и конституцията на България се променят така, че да се синхронизират с демократичните правила, то тогава няма да има етническа партия, а мангала Сали може да се пробва отново за депутат. Този човек ще бъде спрян от народа недемократично, но патриотично.

ТАКА САМО ПРАЙТЕ ОТ ДПС - ПАРТИЯ НА МЪЧЕНИЦИ

Глупости на търкалета! От 25 години ДПС демонстрира само едно - че са ЕООД с едноличен собственик на капитала, управител и представляващ Ахмед Доган! Е, назначава от време на време някой прокурист или касиер, но за всички е ясно КОЙ е Хидрата! На хората на бат Сали не им дреме от това, но на нас ни дреме и казваме СТИГА!

Мислех те за по-умен,ти се оказа пълно говедо.

и пак обратно в панелките и недостроените къщи. Кой създаде ДПС? Комундетата. Кой им позволи да стане? Ние, с нашите оправдания и алчност. Е, няма място за мохабет! Не щем да правим свирки, ама нямаме кураж да режем мераци.. Тихо!!!

каква си мека китка и в главата!

ЩО ПАРЛАМЕНТА НЕ ГО ПРЕМЕСТЯТ В КЪРДЖАЛИИ ТА МАЛКО ДА ЖИВНЕ РАЬОНА А КОРЕНЯК СОФИЯНЦИТЕ ДА СЕ ОТЪРВАТ ОТ ПРОВИНЦИЯТА ПЪК И НА ДЕПУТАТИ И МИНИСТРИ ДЕЦАТА ДА УЧАТ В СМЕСЕНИ УЧИЛИЩА ДА ДАВАТ ПРИМЕР А НЕ В ЧУЖБИНА...............

итал. лицеи от горна баня в сливен ли да се мести ?

Цялата работа с предишните протести беше - "Стани за да седна" а по-нависоко - "Сечено на Южен поток и Белене". Иначе - "Кервана си върви, кучетата сия лаят". "Наглите" (говорим за политиците, олигархията, приватизаторите, разни НПО-та и т.н) пак започнаха нагло - преди тръгнаха с Пеевски, сега тръгнаха с тока и бат Сали. Интересно ще мие да видим, как ще реагират, "Протестна мрежа", "Соросоидите и т.н Всъшност, носи се една "мълва", дали ще се вдига тока, дали ще е депутат бат Сали и др. идиотизни за народа и държавата, не е важно. Важното е "сечено на Южен поток, още няколко опита Козлодуй да се пробва да "тръгне" с хамерикански уран (имаше такъв опит, резултата беше плачевен), при спазване на тези "условия", правителството" ще има дълъг живот. Все пак има едно НО, колко е голяма търпението и докъде е робската психика на българина ( то българи май не останаха, но глада е по-силен от токът.....).......

КЮСТЕНДИЛЦИ, ДУПНИЧАНИ - ИМАТЕ ПРАВО ДА ПРОТЕСТИРАТЕ ЗАЩО СЛЪНЦЕТО ИЗГРЯВА И ЗАЛЯЗВА! НОООО, ДЕМОКРАЦИЯТА ИЗИСКВА И НИВО НА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ - ТАМ МАЙ ИЗОСТАВАТЕ!

викаш като не е организирано от платена мрежа не може а? леле колко сте долни....

Гаргамел

БЪРКАШ! АЗ КАТО НЕ ИСКАМ СТАНИШЕВ ЗА ЕВРОДЕПУТАТ - КАКВО ДА ПРАВЯ? ДА СЕ САМОЗАПАЛЯ В ЗНАК НА ПРОСТЕСТ ЛИ? ЦИК РАБОТИ ПО ЗАКОН! ЦИК НЕ МОЖЕ ДА ПРОМЕНЯ ПРАВИЛАТА НА ИГРАТА - ЗАЩОТО ТЕ СА ИЗПЪЛНИТЕЛ, А НЕ ЗАКОНОДАТЕЛ! ЗАПИШИ СИ КО ТИ ПИША, НЕМА ПОВТАРЯМ...

Срещу кого протестират тези хора? Какво са виновни ДПС, че ГЕРБ /Искра Фидосова/ и БСП /Мая Манолова/ са направили закона по този начин? ДПС не е вносител на този закон. Но, добър, или лош, законът си е закон. И на мен не ми харесва закона за гарантиране на влоговете до 100 000 евро. И аз не съм съгласен с моите спестявания от 10000 лева да плащам за гарантиране на влог от 200 000 лева, ама какво да направя, след като законът е такъв? Да блокирам автомагистралата ли?

Ами като не искаш, не блокирай магистралата! Плати с десетте си хиляди на ония дето имат 20 пъти, че и повече. "Такъв е законът"- сам го каза.

Правил съм го вече - през 1997 година. И все още съм жив. Не съм умрял. Като дойде време да умирам, няма да има особено значение, дали умирам с 10000, или с 200000 лева. Даже и един лев не мога да взема със себе си. Така ли е ?

Ти шегуваш ли се? Закона си е очевадно в полза на ДпС, дето си измиха ръцете с Мая Общата, каква Фидосова? Закона е изопачен и извратен от Майчето, а ДпС, дето беше в леглова коалОция с тях се правят на невинна ощипана мома. Много добре ги помним!

СОФИЯ ТРЯБВА ДА СИ ПОЧИНЕ МАЛКО И УДАРНО ДА СЕ ИНВЕСТИРА ВЪВ ПРОВИНЦИАЛНИТЕ ГРАДОВЕ И СЕЛА ДА ЖИВНЕ ИКОНОМИКАТА И ДА ИМА РАБОТА ЗА ДА НЕ СЕ ИЗСЕЛВАТ ХОРТА ДА ИМА ВЛАКОВЕ СТРЕЛИ МЕЖДУ ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ МАГИСТРАЛИ КАНАЛИЗАЦИИ СЕЛСКО СТОПАНСТВО ДА СЕ НАПРАВЯТ ЗАВОДИ И ЦЕНИТЕ НА ЖИЛИАТА В СОФИЯ КОЛКОТО В НЕКОЕ СЕЛО............... ;)

Да и всички министерства и администрации да се разхвърлят по градовете пълна децентрализация от към столица...............

Крайно време е да се вдигнем срещу дпс! И не искаме никакви соросови слуги сред нас!!!

Аз веднъж се вдигах на 05.01.90-та пред НС,ден след обявяване на партията.Много бяхме от цяла България.....софиянци ни оплюха и това ще го помня докато съм жив.

НАЙ СТРАШНОТО Е ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е НА РЪБА.НАГЛОСТА НА ЛИДЕРИТЕ НА ДПС ВОДИ КЪМ КОСОВО

ЧЕТИ ПРЕДИ ДА ПИШЕШ!! Ето ти какво пише в ЗАКОНА НА МАЙЧЕТО: Чл. 9. Разпределението на мандатите по кандидатски листи се извършва съгласно методиката почл. 26, ал. 1, т. 27. Чл. 26. (1) ЦЕНТРАЛНАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ: 27. приема и обнародва в "Държавен вестник" методика за определяне на резултатите от гласуването не по-късно от 65 дни преди изборния ден при избори за народни представители, за президент .... А сега си прочети за протестите във ВИДИН от ИЗБОРИ 2013-та.. ЗА БОНУСА ЗА ДПС ДАДЕН ОТ МОНТАНСКИЯ ИЗБОРЕН КОДЕКС.. И за още нещо си прочети - при разпуснат парламент КОЙ НОСИ ОТГОВОРНОСТТА ЗА ДЪРЖАВАТА, ИЗБОРИТЕ .... И кой се БОРИ СРЕЩУ ДПС В ПРЕДИШНИЯ ПАРЛАМЕНТ, ама гласува промените в закона ОТ ВКЪЩИ... СЪЩИЯТ ДЕТО СЕГА ПАК ДАДЕ ПРЕДИМСТВО НА ДПС - ЗА ДА НАТОРИ БОСТАНА...

НЕ СЪМ ЮРИСТ, НО АКО Е НАРУШЕН ЗАКОНА СЕ АТАКУВА В СЪДЪ! НИКОЙ ДО СЕГА НЕ Е КАЗАЛ ЗА ТАКОВА НАРУШЕНИЕ...ЯВНО ТВОЙТА ЮРИДИЧЕСКА ПОДГОТОВКА Е СЪМНИТЕЛНА

НА ЗАКОНА!!! А ако си прочетеш и КОНСТИТУЦИЯТА - КОГО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ДУПЕТАТИТЕ ЩЕ ТИ СВЕТНЕ ОЩЕ ПОВЕЧЕ... ЧЕ НЯМА НАРУШЕНИЕ... Че няма нарушение - има и още един показател. КЪДЕ ТИ Е ШАРЕНАТА ЧЕРГА И/ИЛИ КОТЛЕТО ДА ТЕ УЧИ... Това трябва да ти говори много...

Вярно е ,че законът формално е спазен,но след като особено има преференции и уж си избираш кой да ти е народен представител,не може да ти спускат бат Сали, И да не се оправсдават с закона. На предишни избори гласуващите са били в отделен избирателен район. Така,че по този начин няма бат Сали да е народен представител от Кюстендил , а на гласувалите от чужбина. Въпрос на организация. На ЦИК.

АКО Е СПАЗЕН ЗАКОНА, КАКВО ИСКАТ! АЗ НЕ ИСКАХ СТАНИШЕВ ДА Е ЕВРОДЕПУТАТ - КО ПРАМЕ?

КОМШИЙКАТА МИ НЕ ИСКА БАРЕКОВ ДА Е ЕВРОДЕПУТАТ - КО ПРАЙМЕ!

избори пишеш??? И ти си прочети за протеста във ВИДИН от ИЗБОРИ 2013-та... Това, че "обективните" ни медии тогава не ти го показаха, НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ НЕ СЕ Е СЪСТОЯЛ... Отговора е много прост - КОЙ ЛИШИ ГРОБ ОТ МАЖОРИТАРНИТЕ ДУПЕТАТИ ОТ ИЗБОРИТЕ 2009 И ДАДЕ БОНУСА НА ДПС. ОТГОВОРА - ФИДОСОВА!!! ЧИЙ ДУПЕТАТ БЕШЕ???

Гаргамел

ИСКРА ФИДОСОВА СИ ОТИДА ТАМ КЪДЕТО ТРЯБВАШЕ, НО МАЯ МАНОЛОВА ОЩЕ РАЗДАВА "АКЪЛИ" ОТ РАЗЛИЧНИ МЕДИИ, А Е И В РЪКОВОДСТВОТО НА СТОЛЕТНИЦАТА ИМА РАЗЛИКА - НАЛИ!

АЗ НЕ РАЗБИРАМ ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ ЩЕ ИСКАТ ДПС ДА СИ ОТЗОВЕ КАНДИДАТА...АБЕ НАИСТИНА ЛИ ТУКА Е ДИВАТА ИНДИЯ ИМА ЛИ НАРУШЕНИЕ НА ЗАКОНА "МАЯ МАНОЛОВА"? ТОВА Е ВОДЕЩОТО...ДРУГОТО СА ЕМОЦИИ

Стига политически циркове и интриги! Крайно време е при всички избори във властовите структури, за които са проведени тези избори, да влизат само тези, които са избрани с най-много гласове! А политическите партии и коалиции да не правят тънки кръчмарски сметки и търговски далавери, а да си правят сметка как с политическите си идеи и платформи да спечелят гласовете на хората! ЦИК да публикува поименните списъци на участвалите в изборите и броя на спечелените от тях гласове за да няма измами, уредени изборни резултати и натрапени, но не желани от хората, участници във съответните властови структури!

Всички българи заедно срещу мафиотската организация ДПСы

И ти ли си като "един"?Какви безумия ,бе налъм?Въведената система не е измислена нито от Манолово,ни от Цачева,ни от КТунева!Това,че всичко взето отвън, у нас се преебва тотално е вина на всички!

Оле какъв защитник на червенотурската пачавра Манолова! Браво! Ще те наградят със звездичка в клуба. Та кой измисли последния изборен кодекс, с преференциите и разпределенията на мандати, викаш?

Безплатни протестиращи няма,не е и имало,въпроса е КОЙ КОЙ им плати на тези олигофрени да се правят на голямата работа,вижте че повечето са цигани който не искат циганин кат Бат ви Сали.Гоуем смех

Вие сте отпадък,полу-изгнил и много токсичен!

В ДПС 70% са продажни гяури.

само дпс.обичам ви

А къде е Майчето, дайте да видим тя какво казва? Любимката на Кюстендил и идеологът на настоящия Изборен Кодекс! Нея няма ли да я питаме какво мисли за кодекса дето го е сътворила, и какво мисли за дългогодишния си коалиционен партньор? Абе май пред нейната къща трябва да протестирате - след такъв резил определено трябва да се откаже от политиката и да се захване с нещо друго. А дано, ама надали.

Ами нали ако се появи, всички ще ревнете, че това са организирани от комунягите протести?

Тя да не се появява да протестира, ами да се появява да си подава оставката като народен представител. Щото тя народен представител на българите не е. Виж на ДПС - може и да е. Тези хора там дето протестират, трябва да протестират както срещу безчинствата на ДПС, така и срещу родоотстъпниците като Майчето и свитата - които за едната власт се продадоха, при това евтино.

Може да се пишеш"един",ама си прост като "стотин"! Още в началото на протеста Манолова ги подкрепи,бе неграмотник!Такива като тебе ,освен да слушат партийните си централи,други източници на информация не ползват! Аман от партизанщина!

Морозов, я кажи сега, кой тръбеше по новините какъв Кодекс ще направи, и кой внесе промените за последния кодекс? Кой? Аз що си спомням, че беше дружинната Манолова? Значи безумието бат Сали да влезе в парламента с 800 гласа е дело точно на Манолова. И не да излиза да ги подкрепя, ами да излиза и да си подава оставката - такива малоумни същества определено не трябва да си отварят устата, хеле пък и по телевизията. Кой е сега простия, калъф?

Глупендър,нали и ти беше от тия ,които агитираха да не се гласува с тайната цел яка изборна победа? Да,ама не!Сега хукнахте да си търсите гласовете по Кюстендилско,Ямболско ,Габровско.... А сега ходете пак на кафе с Местан!