Курти: Приемаме предложението на ЕС за нормализация на отношенията между Косово и Сърбия

Мисията на специалния европратеник продължава със срещата с президента на Сърбия Александър Вучич тази вечер в Белград

Обратно в новината

Коментари - Курти: Приемаме предложението на ЕС за нормализация на отношенията между Косово и Сърбия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕК ще седне на шията на Сърбия заради Косово както направиха с нас за Макерония

България е моята родина! България е НАТО и ЕС! Моята страна е на 100-но място по площ и население от 200 държави! В средата на света! В моята държава се живее по добре отколкото поне 140 държави в света! Моята страна е въоръжена до зъби! В моята страна, каквито и кривини да имат накрая вземат правилни решения и защитават България! Ще приемем еврото и Шенген!

Най-ме впечатли, дето България е "въоръжена до зъби".

Да бе, "нормализация" като на българо-македонските. Бетер.

Косово , е предвестник на " велика албания " в гръб на Православието !

ЕС да направи предложение и на Донецка НР и Луганска НР за нормализация на отношенията с Украйна, за да бъде всичко равнопоставено и справедливо. Не е справедливо да подкрепяш сепаратистите от Косово, а тези от ДНР и ЛНР да ги хулиш.

Че те не са ли в Русия?

Ама, шиптърите се борят за "свобода и демокрация", пък ДНР и ЛНР са "сепаратисти".

Косово е наказанието от Онзи Горе заради посръбчването на българите в Македония. Докато продължават с македонизацията, Сърбия ще става по-зле и по-зле. Няма само с Косово да свърши.

Това, за което се мълчи е, че 5 страни от ЕС не признават Косово: Испания, Румъния, Словакия, Гърция и Кипър.

Да добавя, че още трисейтина държави от ООН са "оттеглили" признаванаето си на Косово. Така в ООН Косово е признато от около 90 държави - първоначално са били почти 120 под "демократичен" американски натиск...

Велико постижение на съюзо светли бъдеща ни очакват..... Депутатът че си оди с празни ръце. Косово е Сърбия

За ужас на Путин Косово желаят европейско бъдеще!!

Какво му пука на Путин за Косово,бе, реформаторски тъпако?

Желаят го албанците в Косово.Сърбите искат Сърбия !

Сърбите ще бъдат принудени да капитулират, вече няма накъде да лавират, а нова война в Косово не е в интерес на никой. Косово ще бъде Албания след по-малко от едно десетилетие. Сърбите се бориха смело. Вече няма и на кого да разчитат, а са заобградени с хиените от ЕС и варварите отвъд океана. Ще се сгънат. Иначе нищо чудно да им направят нова заря като през 1999.

Абсолютно съгласен ! Так както Донбас си извиква присъединяване към РФ !!!

Косово никога няма да бъде Албания. В това можеш да бъдеш сигурен. Косово ще бъде отделна държава. Никой в ЕС и САЩ не би признал присвояване на Косово от Албания.

Ако Сърбия сложи санкции на Русия, Европа ще уреди нещата, в противен случай война ги чакат сърбите.

Това Косово какво е ??? Защото някой държави в ЕС не я признават !!! Защото Каталуния е следващата държава -нова !!!!

Мръсните путинофили лъжат ли лъжат, македонския "народ" създаден от Сталин, Сърбия и БКП сега е насъскван срещу България. Има още живи българи които помнят, как техните роднини насила бяха помакедончвани от комунистите. Путин каза че азбуката ни била македонска, мръсна игра за всяване на омраза. В Украйна е по добре, смърт и омраза за украинци и руснаци. Това ли искаме?

Когато САЩ започне да въоръжава Македония тогава ще стане страшно за България.

Не разбрах в какво се състои предложението

Абе ефтина магистрална.....ако до сега 100 пъти при войни стояхме към печелившите можеше и повече от Македония да е наше ама заради такива предатели като теб американофили все губиме...

Това предложение е Сърбия да преглътне всичко в полза на шиптърите. Само, че сърбите не са подайгъзници като нас с Македония и изобщо няма да го приемат еврогейското предложение.

Не бих бил толкова сигурен. Живи били, видели.

Следващият конфликт , който подготвят от караварския кенеф е по сценарий на укростан, ама в по-скормни размери...България - Македония....

Интересно какво ще отговори Вучич. В Сърбия има остри дебати,

Днес натиснали сърбежите с албанците, утре кат българите не слушат ще ги натиснат с турците. А Ердо с удоволствие ще се възползва.

Сърбия обеща да наложи Санкции на Русия и веднага получи награда... ЕСАЩ си оттеглиха Албанската Хиена която ръфа Сърбия!

Като не знаеш предложението - тая "награда" и чеп в задника на сърбите, само, че те не са тъпи като нас и няма да се вържат.

САЩ са заложили етнически бомби в цяла Европа. Сега не е момента да гърмят Косово. Като му дойде вревето тогава.

да не е като френското! Все пак Франция е основния архитект на Югославия и на Втората световна война! Тя е и архитект и на ЕС но това е забравено от сегашните им политици!

Същата история като Бъглария и Македония и френското предложение - с външен натиск ни накараха да предадем вековните си националните интереси

Предадоха ги комунярите 1944. Сега е след дъжд качулка.

Да не забравяме и безродния подарък на Кирчо и Кокорчо - хардварските лъжци от Канада.