Купуват спешно детски COVID тестове

Маските не са задължителни за всички ученици, припомни образователният министър пред депутатите в отговор на въпрос за конкретен случай

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето ги изиквснията : https://lupa.bg/news/serbezova-pusna-nova-porachka-za-uchenicheskite-testove_157601news.html понеже се занимавам точно с това си позволявам да коментирам : 1) слюнка с чувствителност >95% няма как да стане! 2) да е в ЕС списъка ~ ама от там махат тия със слюнка и не разглеждат нови тестове ако е със слюнка. 3) точка 9. 1 производителя може да напише каквото си иска и МЗ няма как да го проверят, по-правилно е да се гледа в ЕС списъка какво е казал производителя, там няма как да излъже, там гледат!

Като не го намираме другаде, ще го търсим при децата, все някъде трябва да е... Оня ден БиЧиВи-то замучало. Ауууу 3 пъти увеличена заболяемостта при децата от 0.001 % на 0.003% демек образно казано от 1 дете на 100000 на 3 деца на 100000, ауууу, ауууу тревога, давайте да купуваме тестове срещу невидимата заплаха за децата и нас...

им разплакаха и разгониха на тези нещастни деца. Тях прък какво са ги емнали? Нито могат да разберат какво става, нито имат нещо, което може да се открадне, нито могат да си плащат появяването си на бял свят точно тук. Едно се престраши и вчера под сурдинка каза по телевизията, че му е омръзнало да го тестват като селскостопански добитък. Нервни, депресирани, неудоучени и омерзени - това са бъдещите управници, ако се стигне дотам.

"Купуват спешно детски COVID тестове" Мдам. Някой в момента прави милиони.... Докато дават пари - ще има ковид. Ковид ще изчезне в момента, в който се спрат парите за поддръжката му.

Тествайте само когато има симптоми и то с качествени безплатни тестове за децата. А за възрастните цената на тестовете трябва да е 5-10 лева, за да могат да си ги позволят обикновените хора с големи семейства, преди да са развили всички ужасни симптоми на болестта. В нормалните държави тестовете са безплатни или евтини. Затова хората вземат мерки навреме и не умират.

Във Франция затварят училищата, защото 75% от учителите са обявили, че ще стачкуват срещу ковид мерките. Организират ги 11 синдиката на учители, родители и училищен персонал. https://www.bbc.com/news/world-europe-59978138 Почва се яко с протестите. Явно франсетата не са доволни вече от простотиите и гаврата с децата.

Абе, лудииии! От началото на епидемията имаме всичко 16 деца умрели(0-19 годишни) от ковид. Какво ще им тестват на децата при смъртност равна на статистическа грешка и с вероятност умрелите да са примерно с рядка форма на рак в терминален стадий и да пипнат ковид? 0.032% вероятност заразено дете да умре(16 умрели към 49948 потвърдени заразени)! Не пипайте децата, продажници!

Колеги и деца са с отрицателен тест в понеделник сутрин, в училище. На обяд им става лошо. Вдигат температура. Изследват се в лаборатория - положителни и болни от Ковид!

Безмислени са тестовете в училищще с най-евтините и нищо не ловящи тестове, преди да имат симптоми. Огромни бюджетни средства потъват без всякакъв резултат. Въведете безплатни тестове за децата - в лабораториите. Никой няма да злоупотреби и да си влачи децата без симптоми по лаборатории.

tonk11

Спешно!!!! Демек без процедура, държавна поръчка и без контрол. Нали оня с кацата беше договорил милиони тестове на супер цена? Кво стана? Новите, умните и младите спряха поръчката, обясниха, че имало нарушения, нищо не предприеха по въпроса с кацата, а сега нови "спешни" тестове. Да живеййййй подмяната.

Кирето се е разбрал с шефовете си от Козяк кои са правилните тестове, и от коя фирма трябва да ги купи. Какво чудно има? Другите поне купуваха нещо евтино, лепкат си комисионна и продават. А тия хем ще вземат най-скъпите тестове (излишни при това), хем и пари няма да видят :)

От всички тестове, направени досега на децата, колко бяха положителни? Питам само. Или някъде има залежали тестове, та, нали, ако може да ги пробутаме...

tonk11

Ами в 118 в София до сега 2 деца. Едното се върна на другия ден след отпицателен ПСР.

за 2 седмици! Нямат работа в училище точно сега!

tonk11

Я си гледай работата бе. Ти ако искаш си спирай детето. Аз не искам.

Оставете децата! Тези милиони ги дайте за болните деца за които се събират дарения и есемеси ако искате да помогнете!

Престанете да давате пари за глупости, по-добре нахранете бедните деца и бездомните

Tezi feldsheri /kasapi koito ne znayat kak da lekuvat i predotvratyavat bolestite a dori i umirat ot tyah a iskat da im se vyarva.Istinata e che Absoluitnia nie sazdal i toi ni lekuva i prosto e nebhodima malka vyara v dobria izhod pri zabolyavane Zakona na jivota e tova koeto vyarvame go materialixirame /magnetizirame kakto kaxva dr Joseph Murphy i Joe Dispenza kouto sa istinski lechiteli doktori s metodi bazirani na naukata

Ne mogat li pone eftini balgarski testove da izmislqt

Добре бе мама му стара. Децата карат новата болест като настинка. Няма смърт при тях. Няма усложнения. За какво е тоя зор да се тестват и индиректно да ни вкарват внушения, че трябва да се ваксинират. Айде обяснете ми като на прост бачкатор от Кремиковци.

Болниците са пълни с деца, много си отидоха!

tonk11

Кои са тия пълни с деца болници бе? На Мелмаг?

трябва да отпаднат всички човешки права и да се превърнем в ГМО овце! Този коментар ще бъде изтрит, но истината ще остане!

Какъв е смисъла от тия тестове. Ясно е , че ще купите ефтини боклуци, които са толкова нетчни, че е безсмислено да ги ползвате. Хйаде стига сте пръскали народна пара за глупости.

Спешно трабва да ги купят разбира се. Някой явно СПЕШНО чака комисионни. А дали са нпаравили статистика с тези "тестове" колко заразени откриха. А дали стези пари не би ха могли да купят поне няколко НАПЪЛНО оборудвани линейки, за наистина спешна помощ. Но ние пак ще събираме капачки за да може да помогнем. И за Българската Коледа ще пускаме SMS-и. Винаги ще го правим! А малоумниците които ни управляват ще крадат нашите пари. Винаги ще го правят!

Но се срамуват да я покажат, защото ще лъсне, че единствено прибират комисиони!