От МВР: Предизборната обстановка е притеснително спокойна

Обстановката за тези избори е притеснително спокойна, каза представител от МВР. "Целият набор от средства е включен в превенцията" срещу купуването на гласове.

Обратно в новината

Коментари - От МВР: Предизборната обстановка е притеснително спокойна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БСП: ГЕРБ няма да печели повече. LOL=

Да се съгласиш с мизерния си живот и да се продаваш за жълти пари показва що за човек си. Но да обричаш всички останали на своето мизерно съществуване е като проклятие за кармата ти. После не се чуди защо ти е изкривен живота- сети се какво са правили дядовците ти и помисли дали искаш някой от децата ти да страда като теб?

Няма сила която да спре купуването и продаването на гласове докато у нас властта е средство за обогатяване.Единственият изход е да се узакони явлението като за целта всички партии мераклии за власт да се бръкнат и да плащат официално на всеки дошъл до урните.Сумата да не бъде символична а такава която да заинтересова и онези които обикновено по избори ходят за гъби.

Руснаците практически отмениха изборите и пак са си добре - за всички мисли батюшката-цар - милиционера Путин. Защо и при нас да не е така?

Драги 4е, ти явно не си видял тъжната страна на руската безнадеждна действителност и пишеш дивотии. Обикновеният руснак няма права и е типичният загубеняк в живота. Те искат и ние да бъдем като тях. Те не пускат нови производства, не работят за високотехнологични компании и се задоволяват да бъдат нещастни като махат с ръка и приемат предопределения дневен ред. Даже не са като нас, които изкупихме всякаква техника, за да знаем как да я управляваме.

загубеняк в живота е тои...ти си по зле от него...реши задачата..какво си ти ?

Apollony

Интересно ЗАЩО??? когато стане ВЪПРОС??? за купуване на гласове всички (ама абсолютно всички) се сещат за РОМИ-те (вкл. и на снимката). И ЗАЩО??? никой не споменава, че тези гласове се купуват именно от хората, които влизат в парламента - т.е. народните ни представители са ИЗМАМНИЦИ (е не всички де)!

Голата истина е , че не "купуваненто на гласове" или "мъртвите души" в списъците - са "ПРОБЛЕМА" ... в притеснително спокойната обстановка ....!!! ПРОБЛЕМА Е ВЪВ САМОТО МВР !!! ТЕ СА ХОРАТА КОИТО ОТОГОВАРЯТ ЗА "ЧУВАЛИТЕ' - С КРАЙНИТЕ РЕЗУЛТАТИ ............. И ТОЧНО ТАМ ТРЯБВА ДА СЕ ГЛЕДА И КОНТРОЛИРА .. ТАМ СЕ ПРАВИ ПОДМЯНАТА ..И ТО- КАКВА ...!!! БЕДНА ВИ Е ФАНТАЗИЯТА ...!!!!!!!!!! ПРИ ПРЕНАСЯНЕТО - ОТ ЕДНО МЯСТО - ДО СЛЕДВАЩОТО - ПО-ВИСШЕСТОЯЩО ...ИМА "ИНФОМЪГЛА"... :))))) ХВАНЕТЕ МАЯТА НА МИСЪЛТА МИ :)))) И ПО НАТАТЪКА - СМЯТАЙТЕ САМИ - КОЙ В МОМЕНТА "КОНТРОЛИРА" МВР..И САМИТЕ "КОНВОИРАЩИ"...И КАКВО И КАК ЩЕ СЕ СЛУЧИ НАТАТЪКА ...:)))) p.s. ПРИЛИКАТА СЪС ИЗБОРА НА СЕГАШНИЯ ПРЕЗИДЕНТ Е СЪСВЕМ 'СЛУЧАЙНА" !!!!!!!!!!!!!!

Малко ти куца логиката 20 години преди Борисов , ти си знаел, че е така. Но едва сега ти изнася - на твоята Партия и изнася да представи нещата така. Спомняме си добре изборите с резултат 99,98% нали?

Спокойна е, защото всичко е нагласено предварително - бЛизашки смени областните управители, при които случайно се държат бюлетините, а резултатите ще ни ги съобщят от американското посолство още вечерта на изборите !

Най-вероятно в ЦИК става голямата шашма. Само не знам как се наговарят, след като пред нас ще си издерат очите. Пък и власт е това, кой би се навил да са откаже от далаверата в полза на съперника?

Какво очаквате да чуете от МВР, ръководено от главен секретар съставящ прости изречения с видимо усилие, назначен от КОЙ? след промяна в закона, така че да не може да бъде сменен. Какво очаквате от МВР, в което ръководителят на "Вътрешна сигурност" (дето трябва да се бори с изтичането на информация и подкупите в системата) е парашутиран партиен кадър извън системата, без конкурс, и отново със специално променен закон, за да е допустимо да се назначи. ??? Как искате тези пионки социално обречени мижетурки и аутсайдери да разследват благодетелите си???

Горското стопанство в Благоевград вместо да си гледа работата, се занимава с избори, алармират служители пред Фрог. Получило е поръчение от ДПС да осигури по 30 гласа на парламентарния вот. Ако задачата не се изпълни, ще последват уволнения.

Така е в Булгаристан - първенци по корупция, но корумпирани няма; масово се купуват гласове за избори, на купувачите са неизвестни; масово се извършват кражби и престъпления по служба от добре известни политически партии, отделни политици, т.нар. олигарси и мутри, но доказателства за това няма. Т.нар. народ го грабят и унижават, но той се кефи и само мрънка под носа си в краен случай. И т.н. Дали ще се оправите - сами си отговорете?!

"Какво значи "притеснително спокойна"? Значи ако е неспокойно, няма от какво да се притесняваме? ;)" Написан от "Накой", в един от първите 2-3 коментара. БРАВО, ПИЧ!!!

6+++

6+++

Ама как няма да има съответствие с издадените лични карти и броя гласове. Аз не познавам хора, които няма да гласуват.

Не упреквам МВР, но ще им повярвам, ако арестуват Цветанов и слугите му, които фалшифицират изборите в полза на ГЕРБ. Не решават изборите шепата цигани, които се занимават с покупкопродажби на гласове. Не по малко от 60% от гласовете а герБ са фалшиви.

Не са 60 %, 120 % са. А на БСП 120 % са истински. Питай Мая и се изказвай правилно.

бах маа му!?? И моат бил фалшиф :0

Затишие пред буря!

Ако 1000 криминално порявени купуват гласове за ДПС, БСП, ГЕРБ, АТАКА и т.н. възниква въпросът какви са тези партии? Аз се сещм само за едно - криминално проявени. За тях ли да гласуваме? За 15/15 :) По-добре за някой нов

Спокойно е в МВР. Всички са като в платен отпуск.

До кога ще се пазят в тайна партиите, които уж се знаят, а не се оповестяват, че плащат за гласове?

Ами обещанията за по-добър живот,ако гласувате за тази или онази партия,не са ли пак купуване на глас ? Не е ли това гигантското престъпление ? Да си продадеш гласа от глад е диагноза на обществото ни ! Не ги съдете хората ! Те искат да бъдат купени....

някой глупак или трол досега дасе досетил защо е такаа-както и досега същите ще крадат парите от държавата ,,, заради това е тази тишина олигархия ...мафия простотия цигания

е вечи да не се говори за купени гласове, а принудителни гласове! Това най- вече се отнася за ДПС, защото цели общности гласуват еднакво, явно прлинудени от нещо! След като има демокрация не би следвало да има такова явление!

Полицията просто е един безполезен консуматор на бюджетни средства.Те са единствено полезни когато пазят депутатите от народната любов,за което плащаме всички ни

А г-н Местан го пазим денонощно с 4-5 гарда. И той не знае защо, и ние не знаем защо. А народната пара си изтича ...

Шило

Ами или е слаба работата на полицията и няма информация за купуване на гласове, или самите политически сили не си дават зор на тези избори. И не се харчат излишно.

Ех..що не вземе някой да поиска да купи и моя глас бе??? Не че ще гласувам за тоя дето копува де, ама да облажа и аз нещо от тия избори, а не само политиците.

Кака Мая, червената кюстенджълска к. още не се е проявила с някой костинбродска афера, в комбина с Барека и доносника Томито от Сова.

Докато НЕ стане ВЪЗМОЖНО хората да бъдат обучавани така, че да НЕ се отъждествяват с това, което ги е обусловило, хората все още НЕ са станали хора. Те са биороботи (РОБИ): обусловени, ограничени. Задължителното образУвание наложено върху теб от ШЕПА алчни с болни мозъци представителни политици и духовници, те превърна теб просто в един БИОРОБОТ. Повечето от мислите ти НЕ са твои, те идват от твоите родители, учители, приятели, от книгите, киното, телевизията, вестниците, интернет или представителни политици. Ако преброиш колко от мислите ти са ЛИЧНО твои, с огромна ИЗНЕНАДА ще установиш, че сред тях НЯМА НИТО ЕДНА ТВОЯ МИСЪЛ. Всяка идва от ДРУГ източник, всички са заимствани от някъде, много от тях са ти натрапени НАСИЛА от другите или ти самият си си ги ВТЪЛПИЛ от глупост. Умът си е там, в теб, и работи КАТО компютър - един биокомпютър в буквалния смисъл на думата. Невъзможно е ти да се отъждествяваш с компютър, но на теб ти е НАЛОЖЕНО, ти, ВИНАГИ да си просто един биокомпютър, нали! Ето по този начин представителната демокрация те държи теб в РОБСТВО. Защото РОБЪТ НИКОГА няма право на ВЛАСТ и ДОСТЪП до РЕАЛНА ПЪЛНА ИНФОРМАЦИЯ, точно като ТЕБ тук и сега. РОБЪТ има право САМО да ИЗПЪЛНЯВА заповедите на ГОСПОДАРИТЕ си, точно като ТЕБ. Единственият ИЗХОД от това безумие е СВОБОДА И ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ. Винаги реалната (пряка) ДЕМОКРАЦИЯ и СВОБОДА е била и е - постоянна власт за ВСЕКИ гражданин, постоянна пълна реална информация за ВСЕКИ гражданин, ВСЕКИ гражданин ВИНАГИ носи пълна индивидуална отговорност за СВОИТЕ действия.

Робът е отмъстителен, когато му кажеш, че е роб. Минава зад гърба и те захапва коварно. И анонимно. Анонимен е, защото утре МОЖЕ да се НАЛОЖИ да смени господаря си под ДРУГО име, с друга външност. Но със СЪЩАТА робска душа. Ето защо, в представителната демокрация така наречените "избори" НАЛОЖЕНИ върху робите са АНОНИМНИ, ГРУПОВИ и САМО за ЕДИН ден. По този начин, САМО за ЕДИН ден, се изземва ЦЯЛАТА власт от ВСЕКИ човек за години напред. След ТОЗИ ден, ВИНАГИ право на ИЗБОР има САМО господарят ти, но НИКОГА ти, защото ти си се СЪГЛАСИЛ (активно или пасивно) да си роб. Робът мрази да мисли с главата си, да чете, да гледа, да сравнява. За какво му е, нали си има господар за тази работа. Господарят е да мисли, робът да изпълнява. Робът не се нуждае от истината. Напротив, тя е последното нещо, което го вълнува. Прави се, че не я вижда, дори да му избожда очите. Защо му е на роба истина беля на главата. Каквото каже господарят, такава е истината. Робът не трябва да мисли и живее СВОБОДНО, робът САМО ТРЯБВА да изпълнява безусловно ЗАПОВЕДИТЕ на госодарят си.

Тази е и причината тук да не си пишем имената. Друг е въпросът, че всички сме известни - откъде и адрес, само тук там няма лица :(

В България правителството инвестира най-много в полицията, която е един процент от цялото население на страната. Но не мислете, че тази полиция се бори с престъпността, не, самата полиция е корумпирана, съдебната им власт също, за политиците им да не говорим. Полицията им е гарант за сигурността на корумпираната върхушка, за това, че всеки дори и плах опит за протест и търсене на отговорност, ще бъде смазан и потушен чрез физическа, ментална или емоционална манипулация. Благодарение целенасочената политика на потъпкване и опростачване на българските граждани, те са почти обречени на изчезване. По-голямата част от знаещото и можещо население е емигрирала, ромите са оставени сами на себе си като безнаказаността им е пословична, а страхът у българските граждани неописуем. А за стотиците хиляди икономически и нелегални имигранти, и последствията от това, нищо няма да Ви кажем?!

В представителната демокрация гражданите НЕ гласуват, гражданите НЕ избират, а само гражданите се СЪГЛАСЯВАТ ЦЯЛАТА власт да е в ръцете САМО на определена шепа от хора. В представителната демокрация гражданите чрез така нареченото "гласуване" стават АНОНИМНИ СЪУЧАСТНИЦИ на ШЕПА представителни политици да изземат ЦЯЛАТА власт от ВСЕКИ гражданин. Представителните политици НЕ носят никаква лична отговорност, защото в диктатурата на представителната демокрация има САМО групова отговорност, а юридически групова (колективна) отговорност НЕ съществува. Никой представителен политик НЕ носи лична индивидуална отговорност за своите действия. Следствието ВИНАГИ от това е, че представителните политици ГОВОРЯТ едно, а вършат ДРУГО. Така наречените "избиратели" в представителната демокрация са винаги АНОНИМНИ и ГРУПОВИ. Никой от тези анонимни и групови уж "избиратели" също НЕ носи индивидуална отговорност за своите действия. Ето защо демокрацията (власт за гражданите) ВИНАГИ се изражда в мутрокрация (власт на представителни политици-мутри) в безумните НАЛОЖЕНИ условия на представителната демокрация. Никой РЕАЛНО НЕ носи индивидуална ОТГОВОРНОСТ в представителната демокрация, а ЦЯЛАТА власт се изземва от ВСЕКИ гражданин чрез физическо, ментално и емоционално НАСИЛИЕ, и ИЗМАМА от ШЕПА представителни политици и духовници. Ето защо, представителната демокрация ВИНАГИ се изражда в РАЗЛИЧНИ форми на ДИКТАТУРА, като: фашизъм, социализъм, капитализъм, монархия, република и т.н.

не разбирам защо като се казва в статията че имало две партии които купували гласове, защо не се казва кои са за да спрат хората да гласуват за тях?!!!

или да гласуваме за тях

В Чалгария има стотици хиляди незаконни къщи, с незаконно присъединени ток и вода. Десетки стотици хиляди хора в Чалгария не плащат данъци, нямат здравни осигуровки, строят постоянно незаконни къщи, не плащат ток и вода, нямат доказан и ясен законен произход на парите и другите активи, но гласуват. По този начин тези десетки стотици хиляди хора заплашват постоянно живота и здравето на всеки човек. Ето защо изборите в Чалгария са незаконни. Защото гласовете на десетки стотици хиляди хора са ДОКАЗАНО купени. Постоянен, пълен и прозрачен граждански контрол това е демокрация (власт за гражданите). В Чалгария има мутрокрация (власт на мутрите). Времето настъпи за постоянни индивидуални граждански бунтове и всеки политик, и длъжностно лице, и всеки гражданин трябва да си понесе своята индивидуална отговорност. В Чалгария няма държава, а има мафия, иначе това което е в Чалгария няма как да съществува. Времето настъпи всеки да си плати, всеки трябва да си понесе своята индивидуална отговорност. Времето настъпи за бунтът на "робите". Политиците в Чалгария се опитаха да превърнат всеки гражданин в роб, в грозновато и отблъскващо явление. Ако законите се налагат само върху едни, а другите могат да вършат каквото си искат, изборите са незаконни. Всеки гражданин (суверенът) има право и задължение да наложи законът на демокрацията (власт за гражданите). Законът това са гражданите тук и сега. Решението на всеки гражданин да действа индивидуално тук и сега (всеки ден), това е законът. Държавата това е всеки гражданин. Докато беззаконието в Чалгария не бъде прекратено, изборите са незаконни. Всички договори и закони гласувани, и подписани досега само от политици-мутри са незаконни, защото изборите са незаконни. Реално в Чалгария няма закон за гражданите, защото беззаконието върху всеки гражданин, това е законът в Чалгария. Откажи се от Чалгария, тя те е заробила, стани гражданин на реална България, ти имаш това право. Просто е нали, като политиците-мутри в Чалгария.

Как няма да е спокойно с тоя тотален монопол на пазара, никой не смее да пипне трите мастодонта а малките немат пари да се усмихнат камо ли да пазаруват гласове.

Такава тишина значи само едно - вече са го измислили ;))) Но аз нямам притеснения - щом дават по 70 лева, ще се намерят достатъчен брой хора, които да ги вземат, а после да се чудят защо държавата не върви. Наш ред е да си изживеем катарзиса.

когато хората могат да се нахранят ще спрат да си продават гласа на виновните на глада - политиците.

иначе - виж ги в Украйна

Дядо Адолф беше казал! Етнически чиста държава!!! -никакви проблеми за мене!?

Ба, ние сме с ГЕРМАНИЯ!!

Чак пък толкоз!?

ПРИТЕСНИТЕЛНО,...ЦИГАНСКА...

За пари, амчи, за къй друг да гласуам? Убиштанията зъ ръботни миста ни мъ радват, ич дажи, ми аз ни щъ дъ ръбота.

А прав беше, Жорж Ганчев : "Не ме гледай така тъпо,българино"!

Защо да не е спокойна обстановката? Всичко е предрешено! ГЕРБ печели! От Запада, дори, са каил ген.Бойко Борисов да управлява с еднолична диктатура! По им е лесно, както на САЩ беше с генералските режими в Южна Америка. Има опит в тази насока. А, българският народ подава! Подчинява се на диктатори. Лесно навива шия и тегли, ли тегли!

Не четете криминалета и не се правете на философи-обстановката била притеснително спокойна, защото крадците изпоразбиха сума ти апартаменти и файда от оперативното ви наблюдение няма никаква.

Ба ,ние коги ша си направим един сериозен политически бой??? От 1923 не сме се тепали яко???!

Армия и полиция треперят от тези форуми! Четат ги с ..едно око!?

Ха ха ха..! Уби ма! .. Благодаря!

Ти, не си ли на учения в Покрайната??!

Бог да прости баща и .. Майка България... Бяха!!! Славяните ... история!?

Вие- не сте ние !!

Кацнахте... на моя!?

big_uncle@dir.bg

Я па тоя - ами какви сте бе - нито българи, нито гърци, нито албанци - демек помияри, а? А знаеш ли какво беше написал някой в Уикито преди две-три години - "Всички хора са произлезли от маймуните, само македонците - от българите"!?

Партиите ако не дават пари за купуване на гласове какво ще правят с тия субсидии? това е единствения начин парите да стигнат пак до хората па били те и цигани.

Вече 26г.,обстановката в Бг е, ПРИТЕСНИТЕЛНО ---ПРИТЕСНИТЕЛНА.

Който научи циганите в Бг да работят ,...ще гласувам цял живот за него.... ВЕРВАЙТЕ МИ!

Който научи и българите да крадат по-малко и аз ще гласувам за него цел живот . Колко милиони се изкраднаха през годините , колко заменки се направиха , колко фондове се източиха нали за това са ни критиките от Европа .

До кога ще се отглеждат ромите ,само за да гласуват ,с наши пари??? 400 000 работещи/чисто/,не могат да издържат 6,5 млн.,.....НЕРАБОТЕЩИ.

Притеснително спокойно е, защото тези избори са "Реквием за една предизвестена смърт". Смъртта на България, която е неизбежна ако Боко Тъпото пак се изтъпани начело на държавата.

Маани Боко!!! Ти се взри в Шала муньо!?

Така е! Кво прават сега нашите момчета .. путката си лелина?!?

Какво е "Шала муньо"?

Ба, що ли земааме властъ 44-тъ?!

На мен ли ми се привижда ама то в цялата държава положението е "притеснително спокойно" то и за това се прави и ПИР по Време на Чума . Президентът Р. Плевнелиев откри учебната година в Математическа гимназия - Благоевград, учениците пропускани един по един през детектор за оръжие . Много страх и то от ученици НАПРАВО ПРИТЕСНИТЕЛЕН СТРАХ

А па я, бех на представяне на книга на "Аполония" в Созопола, и Петър Стоянов Неочаквано за мене дойде на мероприятието и ..аз дето исках да ме ударя един .. ми се прииска да му целуна ръка !? Дали ще е така и с Пинокио.. така наречен от народа.. на дали!!?

Става дума за ДЕЦА НАЛИ ! И за народна пара , охрани , горива и т.н. Да каже и в коя секция ще гласува ... и защо не си гласува направо в Президенството .

В София БСП е заделила пари за около 6000 гласа - по 2000 /две хиляди/ във всеки избирателен район, като това са само парите подготвени за стимулиране на преференциалния вот.

Мани ги тия, те са аматьори - я виж гробарите, те си купуват направо избирателни комисии!

това служебно правителство съвсем успешно създава "илюминациите": пушеци, фойерверки, свирки и балони за да подготви "честните избори"!

Щото е на .... Пнокио!?

Страх те е,а!!!?? Кажи - ПИНОКИО!!!???

Силно се надявам... Службите да прочетат и ...това!? За мене е повече от убийство!?

Горе.., нали?