17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глобата да се удържи от заплатите на управляващите и парламентарната им група включително с председателя на парламента, защото те са отговорни за тази подигравка. Такава подигравка с държавата никога не е имало. Както може да искат по една заплата за Украйна сега да дадат по една заплата за решетките.

Културното министерство нареди да се премахнат решетките на входа на парламента! ДО ТУК ДОБРЕ! Сега следва да уточните, КОЙ ОТ СТРАХЛИВОТО И ГУЗНО „МИНИСТЕРСТВО НА ИДИОТИТЕ“(МС) Е ЗАПОВЯДАЛ/РАЗРЕШИЛ ПОСТАВЯНЕТО ИМ! Това включва: ТРИТЕ ИМЕНА, ДЛЪЖНОСТ И НАЙ-ВАЖНОТО САНКЦИЯТА, която ще му бъде наложена (ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВКЛЮЧВАЩА СТОЙНОСТТА НА РЕШЕТКИТЕ, РАЗХОДИТЕ ПО МОНТИРАНЕТО И ДЕМОНТИРАНЕТО ИМ)

Защо да ги махат?! Нека свикват :)

Основният въпрос остава пак " кой?"?

Айде сега постановки , щели да напишат акт и кой ще плати и тъпата врата и тъпия акт -Данъкоплатците . Е за това НЕ СИ ПЛАЩАЙТЕ ДАНЪЦИТЕ !!!!!!!

Вчера можело, днес не можело, "културистите" съгласували вчера с "да", днес, обаче - "не" ...

Има разлика между “съгласуване” и “разрешително”. За паметник на културата ти трябва разрешително. Съгласуването е разговор по телефона или подобно.

Съгласуването между ведомства не е "разговор по телефона или подобно", а е официален писмен документ.

Е защо - нали оня ден били дали разрешение за това ? Кой излъга - те или НС ?

Ахаааа, насрахте ли се?

Ако не греша сградата на народното събрание е паметник на културата от национално значение ,като такъв в него могат да се правят промени само с разрешението и съгласието на ""националния институт за недвижимото културно наследство"".Толкова ли ги е страх народните "любимци" от "любовта" на народа ,които са тях е една маса върху , която те непрекъснато експериментират и както винаги неудачно.Толкова могат съществата/дали принадлежат към човешкият род е спорен,този въпрос/

Издигнете една пет метрова бетонна стена и всички депутати ще станат истински слуги на народа. Докато не направят от чешмите да тече мед и масло няма да излизат от парламента. Евакуацията по здравни причини ще става само с медицински хеликоптер какъвто все още нямаме, но за да се оправи някакъв проблем депутатите явно трябва да са лично засегнати за да си размърдат мозъчната клетка ако я има все още.

Пред стената - дълбок ров с вода. Пред него - бодлива тел, с течащ ток по нея.

А бодливата тел и противопехотните мини на площада да ги махаме ли? Притесняваме се от народната любов пожалете ни.

Няма да се опазят от народния гняв,за съжаление ще е късно сигурно когато дойде хиперинфлацията,защото народът в момента спи.Киро и сие имат една задача-да ликвидират България,тя да остане без човешки потенциал,за да може американците и техния сателит ЕС да безчинстват още повече и да ползват територията като фронтова зона за вбъдеще.Жалко много жалко,но българинът сам си е виновен,стои и гледа,търпи и бяга от проблемите,не се учи от грешките си и иска да се спасява по единично.Ами не я чака нищо добро България,с това овче търпение.

Ха така! И кой ще плаща сега сметката? Като с перките от акули по "Графа". Още не е ясно кой ще ги плаща, задето бяха поставени, а после набързо премахнати. Ей така едни наши фирми се облажват....

ГОЛЯМ СМЯХ. СЕГА ПАРИТЕ ДА ГИ ПЛАТЯТ ОТ ЗАПЛАТИТЕ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И АКТА ДА ПЛАТЯТ..........СМЕШНИЦИ...............

Насрах се.

Народните избраници се крият от Народната любов.

Крадците зад решетки.

Това управление първо прави нещо после мисли. Извода е че не могат да мислят и да взимат правилни решения и някой друг трябва да им оправя грешките. Какъв идиот трябва да си за да си помислиш че едни решетки ще ти спасят кожата. То ако се стигне до там да те пазят решетките а не органите на реда значи мястото не ти е в парламента въобще. Някой малоумник е дал идеята за решетки и друг малоумник я е одобрил.

Тези решетки сами по себе си малко щяха да опазят. Вероятно ако бяха оставени, протестиращите щяха да се въоръжат с лостове, щанги, тесли, бичкии, и тем подобни, че да ги преодолеят. Всичко това увеличаваше ескалацията. За да са ефективни, от НС трябваше да сложат укрепления, вишки, барикади, няколко картечара, и т.н.

Ако си чел внимателно статията, изискването за решетките е било направено от НСО - т.е., идеята е дал Мунчо, пРезидента. Щото НСО са подчинени на него. Простотия до шия баце! Като народа, дето си ги избира да го оправят...

цялата авантюра пак с наши пари, нали?

Решетките трябва да останат, и по едни раирани дрехи трябва да им раздадат на обитателите.

От НС май послъгват. Щом Инспектората на Министерство на Културата (МК) издава “Акт за административно нарушение по Закона за културното наследство”, значи тези решетки не са сложени законно. От НС твърдят че полагането на решетките е било съгласувано с МК. Това звучи като оправдание и не е официално разрешително от МК. За паметник на културата първо трябва проект, след това комисия да го одобри и чак тогава се издава разрешително. След завършването, комисия на място го одобрява. И защо, за Бога, ще слагат решетки на НС? Над 100 години не е имало. Какво ще пазят и кой ще спрат? Тази сграда принадлежи на българският народ и има официално охрана, предполагам от НСО или своя собствена.

Няколко Стотин Отрепки (НСО) начело с менте генерал без армия, пазят национален предател и мутресата му, който им е и началник

Решетки за разбойниците

Рршеъки за разбойниците

tonk11

Ся последно - "културните" разрешили ли са или не? Много ми е важно? А всъщност явно се уплашиха да не влязат тираджиите да ги съветват.

Решетките са поставени, за да свикват депутатите с това, което ги очаква в затвора. Да поставят решетки и в презуйагентството на мунчо и на министервския съвет на кирето

щом са ги сложили в събота и неделя, ясно кой е наредил, този който свиква коалиционни срещи посред нощ.

неща продължават да се случват в България ...

Селяндури, пазванти, пъдари от НСО налагат профанизма в държавата ни…този туморен израстък е бившето комунистическо УБО, което слугуваше и пазеше комунистическите главатари и трябва да се премахне веднага, защото и сега пази комунистически и русофилистически отрепки.

Кирчо иска да свиква с решетките ...

Живея в щастлива държава. Навсякъде по света проблеми и главоболия, а тук всичко е решено и оправено и сега се занимаваме с една решетка на някаква врата.

Герберастите пробиха Софийския За да му сложат климатици Помните ли

ми ся как ли дупедатите ша съ опазят от любовта на народа...

не разбрах само защо са ги поставили....

Килифанева е милиционерски продукт!Вън от Парламента!

Топлят вода и я разхлаждат Фейк прайм Ако корабите не дойдат Тогава не огради Не ми се мисли

За Украйна

Да бе, да! НСО решило на своя глава да слага решетки... Как пък не! Киро тъпунгера, го разтресе шубето два дни преди да купи протестиращите, да не би, народа да влезе в парламента и да изрази непосредствената си любов към предателската клика. ОСТАВКА!!!

Тури го, махни го, данъкоплатецът ще плаща простотии, джойнт и вакханалии

Това е прецедент в българската история! Веднага оставка на цялото правителство, дето е решило да се пази от избирателите с решетки? Срам и позор, нямам думи от възмущение. Това само изключителни тъпунгери могат да се осмелят да направят! Веднага оставка на всички и нови избори - и дано този път т.нар. народ да избере по-мъдро.

Английския Парламент е ограден с бетонови блокове и железа. Там Културно Министерство няма ли?

Ще дойдим да махним жилизата безплатно Само да ни пуснат каруцити

вероятно стъклени блиндирани врати с орнаменти ще са ОК.... кованото желязо е за Около сградата

Ти дари ли си заплатата за Усрайна, бе палячо

Смятай докъде сме стигнали!? Някаква недое.ана кифла габриела била "разрешила" да се окепази сграда с национално и историческо значение... Значи да повторя пак, аз като един от най-яростните критици на онова крадливо прасе от Банкя в едно с кликата и шайката му стигам до там, че да напиша, да кажа на всеослушание, че тия идиоти дето се изживяват като управленци в момента по нищо не отстъпват в простотията и нагластта на гербарите! Ама по нищо! Даже онази кърджалийска пу.ка смотана поцинкова, която стана за смях на цяла България заради отношението към нея от онова крадливо прасе от Банкя... даже тя вече изглежда "нормална" на фона на тия прости пишлегари с нейното култово "АМИ ХОДИ ПЕШ, БЕ! ХОДИ ПЕШ!" кАТО ЧЕ ЛИ СМЕ ПРОКЪЛНАТИ С ТАКИВА УПРАВЛЕНЦИ... Трябва да ги бесим, управленците, докато не попаднем на читави!

това бледнее пред унищожаването на пленарната зала в 'партийния дом'. уникална зала с уникална акустика, в момента триумф на гипскартона....

Много злоба г-н Щерев……

Безсилие, мило дете. Безсилие и натрупана мъдрост водеща до печал...

Безсилие или друго ……ие……

Не сме прокълнати! Управленците - това сте вие! А аз (покрай пандемията и работа от вкъщи), колкото повече време прекарвам в тая лайняна яма (лайняна заради хората, не природата, но и тя ще изчезне заради хората), толкова повече разбирам, че детето ми не трябва да расте тук. А за всички патреоте (на среднаа възраст, които ще ме хулят) - тази държава за която милеете я няма отдавна и няма да се върне, Радвайте се на късмета , който сте имали да живеете в нея и се наслаждавайте на незабравимите и уникални спомени и изживания, който имате от нея. Както правя аз... Но не се бъркайте, че тая кочина сега е същото място или че някога ще бъде. Имам човек и тук и там , за това и онова - и така 560 години

Смях в залата...:-(((

Винаги сме избирали разни слабоумници да ни управляват, ама чак такива малоумници не сме избирали

Те машините не разбират от акъл…..

Много бързо започнаха да се страхуват от "народната любив"!

Въпрос! Опозицията какво прави в Парламента? какво работи,примерно ,днес?

Биляно, моме неначесана, дневния ред в НС се задава от мнозинството! Какво гласува то, това ще работи и опозицията, освен ако не обяви бойкот и не напусне НС. Понимаеш ли, пу.ко заспала? Така работи демокрацията. Ако има претенции към дневния ред се обърни към онзи канадски простак, който не знае кой е Ботев и защо Бенковски е герой на Освобождението и българския дух.

Много цинизъм Щерев…. идва прекалено май….

Туй ковано желязо Прилича на гробище Безвкусица И малоумщина

не е ковано... вероятно е винкелче....

От какво се пазите всеки ден