Кулеба: Украйна няма алтернатива на финансирането от САЩ

Външният министър заяви, че ако Русия надделее в конфликта "други лидери ще се изкушат да последват стъпките й"

Обратно в новината

Коментари - Кулеба: Украйна няма алтернатива на финансирането от САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кулеба защитавал Американския народ и НАТО ! А няма нужда от такива защитници крадци . Те са си добре защитени и без Украйна !

КОЛКОТО ПО РАНО ИЗБИЯТ ФАШИСТИТЕ В УКРАИНА ТОЛКОВА ПО ДОБРЕ ЩЕ СТАНЕ ПО СВЕТА

враг за САЩ след 45та.Но немисла че искат силна Украйна.

украйна заслужава само най доброто от най доброто което само арсеналът на демокрацията може да произведе. Стига сме се стискали и нека проявим благородство като им подарим нашите Ф16. Те се нуждаят от тях сега а ние не.

Kъде са блядките Нанси Пелоси, Виктория Нюланд, Килъри Хлинтън и Мадлин Олбрайт и негърската вудувещица Кондолиза Райс да ни обяснят за демокрацията ? Фригидни уроди (красавици на полски)? Фак И Ю , ФАК и Ю! Фак Ю 2...

Е, хайде сега Америка да ви построи нова инфраструктура, метро, заводи, аецове, язовири, курорти и какво ли не както стори СССР и в частност Русия. Нека ви построят нещо по-различно от биолабораториите на Хънтър, на МОСАНТО и освен да ви унищожат чернозема с бомби с обеднен Уран? Що ми се струва, че от "приятелска" Америка друго освен опустошение няма да видите. А сега им плачете, че сте зависили от САЩ, големите приятели. Скоро няма да видите и цент, но мисля, че руснаците вече не ви мислят за братски народ и пръста си няма да помръднат повече за вас. Една тухла не положихте откак сте уж незалежни. Пада ви се , украинци!

Кулеба явно не е учил философия и не знае, че човек винаги има избор, в случая украинската армия също ще има избор, само за Заленски ми се струва, че е късно да избира.

СССР им завеща работеща икономика. Какво не произвеждаха само, включително самолети Антонов. Бяха 6-та икономика в Европа. И независимост им даде. Те-недоволни, искат Запад. Бяха на Запад по времето на СССР-витрината., но вече са по-зле от Конго. Каквото сам си направиш, друг не може да ти го направи. А този директно признава, че Украйна сега изцяло зависи от САЩ. Каква незалежност, кви 5 лева?

Бяха втората в света.

На този като му видя гадната фашистка мутра и ми идва да се хвана за нагана!

кое е по-изгодно за САЩ. . Да бъдат унищожени или да се откажат от уСРАйна и ДА СЕ ИЗТЕГЛЯТ ВОЙСКИТЕ НА НАТО НА ЛИНИЯ ОТ 1997г. . Курвето ЕС няма думата.

освен да сноват като цветарки в тази и онази държава и само да просят пари, оръжия и помощи друго въобще способни ли са да правят??????

Еми нямат дори пари за пенсии и заплати за държ. служители, трябва да хленчат.

Хунтата в Киев на командно дишане, зависещо от господарите и във Вашингтон, същите които я отгледаха и издигнаха на власт. Пфу!

КУЛЕБА КАЧВАЙ СЕ НА КОЛЕСНИКА СЛЕД КАТО ДРЪПНЕШ ПОСЛЕДНАТА МАГИСТРАЛА

Беше Русия ще завладее Европа сега пък други лидери щели да се вдъхновят .Китай ще си прибере Тайван и без това

Гледай ти, външният министър на Украйна се загрижил за "просперитета на американския народ".... откъде ли ми е познато това ?

Ами сценаристите не си дават много зор като му пишат репликите. Нали стадото е доволно...

Просяци

Победата над нацизма, спонсориран от САЩ ще е положителна за всички нормални хора по земята. Включително и за Украина - вариантът за тях е разпускане на нацисткото правителство и съюз с Русия, където са естествените етнически връзки и корени на тази изстрадала територия.

Нацизъм е примерно когато една нация се обяви за по-висша от друга и реши че тя няма право самостоятелно да си определя бъдещето, както прави Русия в момента. Чрез война и насилие.

Да видим кога Русия се е обявила за по-виша раса!

Кога Украйна се е обявила за висша раса.

Нацизъм е когато една шепа малоумници решат, че имат правото да определят кой на какъв език ще говори и към коя народност ще принадлежи на територията на държава, властта в която са успели да вземат насила с помощта на западните си господари. И за целата използва насилие и терор срещу всички които не са съгласни с тях. В момента тази шайка, барабар със зомбитата които са и повярвали и са се взели на сериозно е денацифицирана. Руснаците и до момента се обръщат и отнасят към населението живеещо на територията на несъстоялата се държава Украйна като към братя, за разлика от обезумелите и озверели създания, които от няколко десетилетия скачат по площадите с лозунга руснаците на бесилото. Не може да живееш и да дишаш непредизвикана омраза срещу брата си, и да не получиш в отговор на нея. Божият закон е строг, но неизменен и справедлив за всички.

Денков и Тагарев ще продадат по 3-4 апартамента и ще подкрепят любимата Украйна. Пеевски и Борисов също могат достойно да се включат.

Победата над Украйна ще е сигнал за света, че няма място в него за нацисти и фашисти, които избиват етноси. А Русия не е желала да напада Европа. Мисля, че на Русия не е нужна нападната Европа. Просто САЩ за пореден път си позволиха да направят зло, като този път финансираха нацисти в Европа.

Безусловна капитулация!

Къде са усраинските тролчета? И на тях ли им резнаха финансирането :)

тук няма финансиране за укромалоумници.. те са малоумни безплатно!

Повечето са платени! Улавите са няколко, сега може точно да ги преброите, двама са!

Обикновено до 9ч. се излюпват :)

А за нас некой милиард що нема? Нали бутнахме Моча и овесихме укрофлага на общината? Или ще кешат, или ще го духат!

Нямам търпение републиканците да вземат властта и да спрат финансирането на тази лудост, защото не се търпи повече. Тези военнолюбци трябва да изчезнат час по-скоро от политическия небосклон.

Те само преди малко повече от 80 години едни републиканци в САЩ по същият начин се боричкаха за властта в САЩ и един от инструментите им беше противопоставяне на помощта на САЩ срещу фашизма. После им се случи Пърл Харбър. Естествено могат да почакат пак нещо такова да ги настигне, което ще стане неизбежно ако се матат още, но ще е по добре за всички, включително и за тях, ако не го направят този път.

Са жълтурите са си първи дружки с ФАЩ :)

Усраина 8 години я готвеха за война, наляха и стотици милиарди долари, заринаха я с оръжие, пратиха и наемници ... И всичко замина за година!

Фактите са точно наопаки. Проспаха ги тези осем години с надеждата, че ще се размине, а през това време кремълският режим не спа и се готви за война. Сетиха се чак когато стигна до Киев башибозука на къде духа вятъра.

Лойд Остин с призна че военната почощ за Украйна през 2021-а е била само 17 милиарда долара ... А кога почна войната?!

Ако беше така Путин никога нямаше да посмее да нападне. Нямаше и да успее.

Баба Меркел друго каза :)

Да да, ще ви дават СЕЩ, Украйна е изтъргувана отдавна от Байдън, още в Женева. Още тогава Путин му постави ултиматум НАТО да се разкара от държавите в които се натресе след 1997 година. Варшавски договор няма отдавна, няма да има и НАТО. Дъртият още тогава си подви опашката, затова и на онова зеленото *но му дават на час по лъжичка, колкото да изтрепят повече украинци и руснаци. Това е, кръвта вода не става, подли хора с престъпен ген са в основата на западната сатанинска цивилизация.

Голяма част от заблудите изтъквани от кремълските тролове са обяснения от сорта че не коня дърпа каруцата ами каруцата дърпала коня. НАТО никъде не се натриса. За НАТО се драпа кандидатствяа се и се влиза трудно. Видяхме какво как и кога се случи с кандидатстването и приемането в НАТО на Финландия и Швеция. Прекрасно знаем и защо им се прииска да станат членове. А заслугата е само на шахматиста за това. КАкто е заслуга на такива като него че военен съюз като НАТО не загуби смисълът си с изчезването на СИВ.

Чудно що насилват всички кандидати за Еврогейския съюз първо да влизат в Нату :) А па макетата си останаха само с Натуто :) Му ха ха ха :)

В усраина май нямало кинти за пенсии!

Ще конфискуват кинтите на вова путката

Ще стигнат за седмица, само за бело :)

Карай ве, то и пенсионери скоро нема да има! Шшмръък ... Слава кокаина :)

САЩ си имат хулиган на каишка.

Пи скоро укропрасе, на бело :)

ФАЩ ще трябва да изберат кой да спасят, чифутляците или укросвинете! Кой ли ще бъде :) Му ха ха ха :)

Кулеба, Подоляк, Арестович, НКличковци : Барем един ще видим ли на фронта с каска и автомат, в геройска контратака? Оня Ден една п*а от висшия политически ешалон на Украина каза буквално на майките на мобилизираните, че не трябва да реват и крият децата си, а д а се гордеят, че те могат да умрат като герои, а не по улиците като бандити или нещо такова. Да коментирам ли що за хора са това....

Ще ги видиш когато вова путката наближи на 100 км от фронтовата линия

Уя да му целувате, че още не ви е изтрепал!

САЩ запалиха фитила. Сега те да ви финансират. Защо чакате пари от нас.

Хамериканците, дори за любимия си проект, Хизраел, дават само едни 4 милиарда на година, а наглите укропи си мислят, че те ще взимат всяка година по 400! Му ха ха га :)

Забавно, всичките аутлети бълващи идиотия по команда на ЦРУ и МИ6. Отдолу тълпи от тролове и кретени мечтаят за Перемогата. Големият зор сега е мечтаните 300 милиарда Руски асети да бъдат разпределени по джобовете на елитите на Запада с фалшиви проекти за "военно производство" в Украйна. БУ АХАХАХА А Европейската икономика затъва ли затъва в дългове и деиндустриализация. Украинето от понад усе отиде та са невиде. Дъното се омота с проекта за Газа натресен от господарите му ционисти. Са ако отворят и Тайван като фронт тотално ще се закопаят. На глупаците пояснявам. ЛОГИСТИКАТА печели. Русия си е на границата. По света подкрепя съществуваща логистика на държавите, които искат Ционистката кочина да им се разкара от териториите. САЩ живеят в балона на собствената си пропаганда. Нито имат армия подготвена за наземен конфликт. Нито технологично са в час за подобно упражнение. Техният модел на налагане на "глобален ред" почива на доктрина, в която хипер-технологични оръжи се бият с козари и овчари. Свърши се тоя филм. А Куреба с кратуната укроминдилска само ще квичи като прасе в идващата година. Ако колективният запад направи грешка да даде ракети с още по-голям обсег, ще затрията и малкото останало, което могат да си вземат от купената Окрайна.

Ама тоя да не се опитва да ни убеди, че ако примерно Танзания нападне Бурунди, САЩ толкова силно ще се трогнат, че ще има изпратят повече от 1 000 долара помощ? САЩ се намесват само там, където имат интерес и в повечето случаи сами, по изкуствен анчин създават конфликта, в който уж се намесват впоследствие да "помагат". За САЩ всичко е бузнес и интереси. Чакай да мислят за световен мир и справедливост.

Естествено е да имат приоритети. Ако Танзания нападне Бурунди-Кофти за Бурунди. В случая вече се вижда че проблема е за целият свят и всички в него. А ние за съжаление сме точно на границата на интересите на двама диктатора с имперски амбиции и излезе ли конфликта извън Украйна няма да сме приоритет за никой освен за въпросните диктатори, които най-вероятно ще ни делнат през Балкана при такъв сценарий. Така че и САЩ, но много повече такива като нас имаме интерес Украйна да издържи.

Усраина да изчезне безследно!

Ти вярваш ли, че Украйна ще издържи? Защото аз вярвам, че за да издържи Украйна, Русия трябва да рухне. А това не виждам как може да стане. Видя се, че санбкциите срещу Русия вредят много повече на Запада, отколкото на самата Русия. А и, за всички е ясно, че това е проблем създаден и провокиран от САЩ, а не от Русия. САЩ са големи майстори в изфабрикуването на проблем и присъждане на вината за него на някой друг. В случая, още през 2014 година с т.нар. Майдан. Умишлено разбутаха кошера. Кажи ми, каква работа има САЩ под носа на Русия? Какво щеше да стане, ако Русия отиде и създава проблеми за САЩ в Мексико или Куба? Как биха реагирали САЩ, ако Русия строи бази в Мексико или Куба и руски кораби кръстосват и правят учения в Мексиканския залив?

Това което казваш е комбинация от лъжи, заблуди и погрешни изводи. Единствено за съжаление си прав за рухването на Русия. Кремълската диктатура е колос на глинени крака много по-нестабилен и нетраен от СССР. А кой си беше представял че СССР може да се разпадне? Така че за съжаление има много голям риск за Русия като оцеляването на независима Украйна може да бъде както следствие така и причина за кървав хаос в нея.

"И... това, което се дава на Украйна, не е милостиня. То е инвестиция в защитата на НАТО и в защитата на просперитета на американския народ". Е това е - пращаш собствения си народ на смърт, за просперитета на САЩ и НАТО. Украинците ако имаха топки досега да са провесили този и цялата хунта на първото дърво.

Ами що не гледаш кво става тук. Кого осъдиха, кого обесиха за престъпленията след 89г.? Народа отдавна е разбичкан на малки групи които се бият една с друга.

България ПОДКРЕПЯ РУСИЯ!!!!

Ясно

Тази укронацистка утрепка вече е започнал да тренира качване на колесник в движение. Което няма да помогне. Цялата укронацистка бандеровска сволач ще бъде унищожена. Мечока идва.

Тия са в предпоследна фаза на просията... Отчаяно се опитват да плашат.. Следваща стъпка е да започнат да кълнат и плюят..

Имате алтернатива...Сваляте гащичките и ви го намъкват барабар с макарите)))

Хунтата в Киев леко се панира - нема бизнес, нема пари, само от продажба на органите на загиналите момчета яхта не мой си купи

След като щатите финансират войната излиза че Зелински, Коллиба и другарчетата им са платени слуги, ама не на своя народ а на чужди интереси. Същите са и нашите от сглобката

След като Русия унищожи икономиката на Украйна, как точно очакваш да се издържа страната?

От 10 години не само заплатите в армията, издръжката на парамилициите а и пенсиите се плащат от хамериканските "помощи"! То като свикнеш така, някой да те храни, после е трудно да отвикнеш :)

искаш да кажеш че Сталин беше слуга на щатите когато го финансираха през ВСВ?!? Понеже става дума за същото в момента. Историята има ироничната склонност да се повтаря.

Общо

Помоща от щатите дошла СЛЕД успешната битка за Сталинград ..... онез не дават пари ей така :) първо гледат на къде духа вятъра. Само че сега май объркаха посоката :)

Четете я тази история бе тролчовци! Тя понеже такива като вас не я четат се повтаря. Ленд лиза почва през 41-ва а битката за Сталинград е спечелена през 43-та с помощта на САЩ. Помощта им всъщност стартира преди това. През 41-ва просто измислят тази формулировка заради републиканците в конгреса, които също както и сега в невежеството и късогледството си се дърпат да я предоставят и всъщност съпротивата им окончателно се изпарява след Пърл Харбър което нападение се случва пак през 41-ва. Да се надяваме, че този път няма да чакат нещо подобно за да им дойде акъла. Понеже неизбежно ще се случи ако се мотат още. Той и Кулеба всъщност това им казва.

Тоя "умник" идва в България да наставлява и да раздава ум? Той за геополитика не е чувал, дори географията му е непозната, ако беше внимавал в часовете по география и история щеше да е по-запознат Украйна кога е създадена и как, с кого граничи, и къде са и търговските пътища и пазари неграмотен упорит и много работлив кариерист.

"То е инвестиция в защитата на НАТО и в защитата на просперитета на американския народ"...леле, особено последното, явно се опитва да си осигури място в колесника на последния американски самолет, който ще излети от Киев....

продължава много да ми харесва аналогията, която правите кремълските тролове, между талибаните и кремълския режим с тези колесници на самолети. Има много общо особено в отношението им към „освободените“ хора и територии. Като талибаните все пак имат някакъв морален кодекс и идеология. Кремълският режим няма никакъв морал. Все пак е създаден от службите на СССР.

Но фактите са, че укросвинете скоропостижно ще изпукат без фураж от ФАЩ :)

""Украйна винаги ще се бие с предоставените ѝ ресурси. И... това, което се дава на Украйна, не е милостиня. То е инвестиция в защитата на НАТО и в защитата на просперитета на американския народ", каза той."" Укро миндилите са в мат... Те ще ли да се бият винаги с предоставените им ресурси!? Ако нЕма ресурси, нЕма да сА бият.... Ха ха ха.... Укро просяците знаят, че рано или късно баба Меца, независимо от всичко, ще дойде и всичко ще е окончателно свършило.

значи украинските военни се биели за благоденствието на американския народ...т.е са наемници ...що ли си мисля , че трябва на първо място да се бият за украинския народ ноооо него го изпращат за пушечно месо на фронта или той се изнася през границата в европа и няма да се върне повече в украйна..какво е държава без народ....ами територия ...както България

Ах тоя хитрец.Нагъл е ,щото е толкова грозен, че в пандиза никой няма да се прежали да си го цапа с него.

С това самопризнание, че от години в Украйна са сформирали нацистки формирования и избиват собствения си народ рускоговорящи от Донбас в името на проспиритета на американците , тия нагледци Кулеба и клоуна Зеленски си подписаха смъртните присъди.

продължавате да пропускате факта че руснаци в Украйна има не само в Донбас а навсякъде. Путин обаче въоръжи и насъска само тези в Донбас и затова тръгнаха проблемите им и пак само там. Ама осем години не ревяхте да се предадат сепаратистите с назначено от Кремъл ръководство в измислените републики. Не мрънкахте че Путуин се бие със запада в Донбас до последния руснак там. Понеже и не им помагаше западът тогава.

Чакай, какво значи "измислени републики"? Косово "измислена република" ли е ?

Естествено че е измислена република Косово. Но беше създадена за да бъдат спасени хората живееща там и е наистина република. Можеш ли да ми кажеш коя държава и назначава ръководството или иска да я присъединява? След войната кой дава наклон на Сърбия? В момента в който спряха с чудовищните престъпления които бяха почнали ги оставиха да си решават сами.

Интервю на украински войник в Таймс оцелял при форсирането на Днепър: "Руските войски и да отстъпят, тези от ЛНР и ДНР стоят до последния човек и не отстъпват и метър". Мисловната дейност я оставям на тебе. Следва поне според мен, че ЛНР и ДНР са създадени за да спасят хората там :)

Косово е Сърбия, измислено краварско творение е

ЛНР и ДНР от самото начало са замислени от Кремъл, причините да има смисъл да се създават също са създадени и режисирани от там. А с Косово не беше така. А с анексирането им окончателно се видя какъв е замисъла. Щеше да можеш да кажеш че Косово е същото ако Албания беше създала и присъединила Косово, ама даже и ти няма да отречеш, че не е така.

Кул еба, Украйна има алтернатива, предайте се и станете отново нормална, свободна държава каквато бяхте до 2014г.

Само кремълските тролове не са разбрали защо се случи Майдана през 2014-та. Ами не беше свободна държава Украйна преди това. Кремъл си имаше марионетка начело и факта че Янукович се спаси от народната любов точно в Русия го доказва. И като видя диктатора че украйна се изплъзва от хватката му анексира Крим и разпали безредиците в Донбас, които прерастнаха във военни действия за да си даде повод да нападне когато е готов. Диктатора също като един друг преди около 80 години е тръгнал да си прави свят и не понася особено по границите си независими държави, които не контролира.

За Косово ми беше въпроса :)

И това не е милостиня. Просто сте длъжни. Изключително нагло човече. Адски антипатично.

Украйнците се издъниха с политиката, а най-лошото е, че и ЕС се издъни повече като я подкрепи вместо да я насочи е добра посока. Украйнците създадоха политика на омразата срещу Рузия, не спряха корупцията, войниците трябва да се бият за старите олигарси вместо да получат справедлива отплата и затова няма и доброволци. Бедните ще духнат супичката :( Руснаците са същата работа, че и по-зле.

Абе не знам дали руснаците са по-зле, ама те поне не се бият за чужда страна, малоумнико.

Аха , значи на бедния руснак дето не иска да мре, но Путлер го праща за мезе му е по-добре. Утре Пеевски да те прати срещу макетата, защото е решил да ги пороби. Как ли гордо ще се биеш като те пратят на щурм с един счупен калашник и скъсани дрипи.

За коя страна се бият, за тяхната или на Путлер? Той даже и конституцията промени, за да управлява вечно. Забрани им да мислят и сега ги рине на фронта да мрат за неговия бункер.

До А и Шоко Интервю на украински войник в Таймс оцелял при форсирането на Днепър: "Руските войски и да отстъпят, тези от ЛНР и ДНР стоят до последния човек и не отстъпват и метър". Мисловната дейност я оставям на Вас.

Защото Кадировците ги отстрелват ако напуснат. А защо се дърпат там да получат руски паспорти половината мъже?

Външният министър заяви, че ако Русия надделее в конфликта "други лидери ще се изкушат да последват стъпките й" Е смисъл Полша и Унгария ще си вземат техните територии, които в момента се водят на Украйна?