Жена плати 2000 лева откуп за откраднатите си кученца

Безпрецедентна кражба на домашни любимци от автомобил, паркиран в столичен мол, завърши със среднощни обиколки в покрайнинитe на София и плащане на откуп.

Обратно в новината

Коментари - Жена плати 2000 лева откуп за откраднатите си кученца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някаква претенция от защитниците кучелюбци към тая госпожа няма ли да има? Оставя си кучетата сами в колата, ами ако се задушат. По скоро трябваше статията да се казва - обраха търговец на кучета преди сделка.

Sm3hurk0

"От полицията вече не възлагат големи надежди да стигнат до крадците." От полицията залагат на малко или голямо, на черно или червено и на бързи пари.

Съдейки по фамилията - добре са обрулили сливата!

Ало, министърката! Хората вече дори не се обаждат в полицията защото знаят, че е безсмислено. Направете си изводите и си почистете кочинката от паразитите! Увеличете заплатата на хората които работят и се отървете от стадния манталитет защото от него печелят само мързеливците, а полицията като цяло губи уважението на хората!

Няма да стане, тъкмо статистиката ми се оправи.

ХОРА ЖЕНАТА Е НА ДАЛАВЕРА! АКО БЕШЕ СЕ ОБАДИЛА В ПОЛИЦИЯТА ЩЕШЕ ДА Й ИЗЛЕЗЕ 4000ЛВ ОТКУПА!!!!!!! А МОЖЕ И ОТГОРЕ!

скрита реклама !

Че ни е скапана държавата - така е. Но дали в скапаната ни милиция ще се сети някой да зададе въпросът - защо никой не ни търси? То е ясно - ако беше се обадила в полицията - ни кучета ни пари щеше да види - сега поне си е прибрала песовете.

Имала дала ама на 100% не се е напънала да ги изкара:))))

Пълен ОТВРАТ, че даже и за новина ни го представят!!!

С тази фамилия, извадила веднага 2х., защо ли не се разтревожих? Ще си ги върне тройно от продажбата им.

Малоумници колкото щеш, имам предвид кучкарката.

Май тази госпожа се опитва да се оправдае пред мъжа си как е изхарчила 2000 лв в мола

Кой се качва в колата си, без да погледне как са любимците му, че чак потегля и по някое време се усеща, че ги нема?! Тази не е заслужавала да и върнат кученцата.

Озадачаващото в цялата тази история е, че крадците са поискали такава малка сума за откуп. На тази дама явно само джобните й са няколко хиляди...

Тая като и чух само златното именце, можеше най-малко 1000 евра да плати за куче

В цялата тази кукувска история най-много ме кефи престоя на жена в мол по-малко от 15 мин. То си е за Гинес.

Малко коченце ти подарих...

Бойко трябваше да пусне Кугара!

Имате името. Тази плаче за нов екшън. Може с нарастващи суми.

Какви са тези новини!? На не знам си кой му откраднали кучетата, на друг самолето му закъснявал поради повреда и се прибрал по нощите вместо по обяд?! Кой го интересуват житейските тегоби на някого си?! Аз пък днес не пих кафе!

Като се поразровиш в нета се оказва, че дамата с арабска фамилия е професионална търговка на кучета, с не особено коректна практика. Тази новина като скрита реклама ли се води?

"престой", а не "престои".

Тия са готови за киноиндустрията- за такъв сценарий могат да вземат и повече от 2 К.

Те па едни кучета-Виетнамски деликатес

По голямата глупост не бях чел скоро

Е как "101 далматинци", поне анимацията не си ли гледал?

И на мен ми откраднаха малкото коте, но никой не го върна въпреки обявеното възнаграждение. Близки ми се обадиха от Белград, че са го видели там с Валери Б. Но нищо повече.

Патки винаги ще има за отстрел.

Крадците са страхотни психолози. Знаят, че хората държат на любимците си точно както и на всеки член от семейството.

неее, НЕ ХОРАТА, КОКОШКИТЕ!

През уьа ми, та в Ленинския райком!

Яяя да видим 2013-та година: "Докато Данина ал Мусави показа истинска класа. Това е същата Данини, която в началото на 2003 г. отиде в Ирак, за да се включи в живия щит, пазещ Саддам Хюсеин от американските бомби. Там прекарва около два месеца край една електроцентрала, а последствието е промяна на фамилията. Сега Данина не иска да разказва за онова време и за мъжа с тази фамилия, с когото живее известно време на съпружески начала. Вече са разделени. Най-новата й страст е боди съпеншънът. На лявата плешка на гърба си е татуирала образа на Джоел Барнес, която я запалва към това приключение. На едната ръка е татуирано любимото й куче Джейми, на другата - Джеймс Хетфийлд от "Металика". Малко преди да седне на стола, където Джоел ще забие куките в кожата на гърбя й, я питам: - Данина, какво ти носи това приключение? - Много щастие - хвърчиш, летиш, въртиш се, страшно е готино. Трудно се обяснява с думи, трябва да го изпиташ."

Всъщност - защо някой не обясни кой е подал тази "новина"? Въпросната "дама" с "откраднатите" кученца навремето ми беше направила случайно впечатление с някакви нейни изказвания и постъпки на пълен дебил, а днес се оказа, че тя вече отново в новините! Откраднати кучета, хиляди откуп, екшън, съспенс - ОЛЕЛЕ! Ми то по-интересно какво ще стане, ако бай Пешо открадне две кила ракия от мазето на вуйчо Гошо! Те тва ще е екшън, ама дир редакторите няма да го схванат...

Абе този МОЛ нали има камери на паркинга?След като има подадена молба в Районното,не можаха ли полицаите да вземат записите и да действат?Трябвало да им се каже за искания подкуп,че да хванат крадците!Двете жени сами са си свършили работата идеално !Не знам дали щеше да е такъв резултата,ако се беше намесила полицията !

Редакторите, ама вие - СЕРИОЗНО ЛИ НЕ ЗНАЕТЕ КОЯ Е Данина Ал-Мусауи??? Как я плюят по всякакви форуми, че тя продава и си краде кученцата, че да ги препродава, как е била жив щит на Садам Хюсеин 2003-та година... ТАЗИ НОВИНА ЗА НЯКАКВА ВСЕ ОЩЕ НЕОСВИДЕТЕЛСТВАНА ПСИХОПАТКА, Я ВКАРАХТЕ В НОВИНИТЕ ЗА БОРИСОВ, МЕРКЕЛ, ОБАМА И Т.Н.??? Защо пък не, то техния акъл не е повече...

Данина Ал-Мусауи - така ще е като си се продала на арабин заради пари !!!

Такива похитители на кучета заслужават ако ги набарат не съд - бой до размазване с водопроводни тръби до пълно инвалидизиране. Да прекарат остатъкът от живота си в мъка и агония...

Ку-ку!

Всеки който има домашно животно и го обича би постъпил така.Лошото е,че пак полицията я няма никаква.

Докъде стигна техниката на похитителите ... Кви дами живеят в нашата сбъркана действителност - екшън, откуп, мистериозни телефони ... за три кученца, да са живи и здрави хайванчетата!

а тази данина ал макауи каква се пада на закариас макауи, който е един от организаторите на атентата в ню йорк на 11 09??

Лягай, шизо, лягай.

а ти чети, чети , чети! дано наваксаш, но надали!

Дир, каква е тая новина бе пичове??

много ми хареса този коментар.смях се сама с глас. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

поне кучетата се намериха без да се намесва началника на отбраната

Малко и е - като си е продала ...на арабин !!

Ненормална работа

Е, те я познават, следили са я и са я издебнали, за да и напипат с мръсните си пръти душата 'и. А тя като се превзена и натиква в лицето на околните едни миризливи гадинки ще плаща. Това е чисто изнудване.

Я да бяха посегнали да вземат моя ..ЦЕЗАР ...

покритото мляко котките не го лочат.

"От полицията вече не възлагат големи надежди да стигнат до крадците." Толкова за полицията ни. Множество телефонни разговори с голяма продължителност и милите милиционери не възлагат надежди да стигнат до престъпниците. Или пък ще стигнат, но за да им приберат двете хилядарки. Кой знае...

Ама защо изглеждат като котки, ега ти и породата!

:)