Коментари - Путин реши овчарката Йорго да се казва Бъфи | dnes.dir.bg
назад

Путин реши овчарката Йорго да се казва Бъфи

Новото кученце на руския премиер Владимир Путин, което му подари Бойко Борисов на 13 ноември, ще се казва Бъфи, съобщава РИА "Новости".

Обратно в новината

Коментари - Путин реши овчарката Йорго да се казва Бъфи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аааа... да не би да сте сгрешили с името и да се казва БЪЛФИ !

Така се надявах да е Полиграф Полиграфович. Много щеше да му отива. Такива добри предложения имаше, а какво избраха накрая.

да, "Бъфи" е особено "руско" име

Рускинята, моля обясни как ще се произнася Бъфи на руски, вие такъв звук Ъ нямате в езика си. Бафи, Бьофи, как? Защото вие сте царе на тези работи - КопенГаген, Гамбург, Голландия и т.н. Привет Гамлету! Бавно мислят товарищите - цял месец му мислиха името на готиното куче и накрая клекнаха на метеното. С извинение, е...и тъпото име. По-долу някой беше писал, че е педалско и аз съм съгласен с това мнение.

Бафи се произнася името, а Гамлет, Гитлер и Копенгаген за руски език звучи по-естественно и това са особенности на произнасяне които са по-благозвучни за рускоговорещите. Впрочем, няма да го разбереш с твой полумозък

Минавам един ден през кварталната градинка и гледам Аврора играе шах с едно бездомно куче. "Яааа, какво умно куче", не се сдържах аз. "Ами, умно! Водя му с 3-2", отвърна Аврорка...

И от кога романите на Карл Май са най-достоверният изсточник за амариканската история?

Предложението на Иво Инджев също е добро - Лаец :))

Според наши източници в Москва, Бъфи е прякора на Бойко в императорския двор и идва от Блъфьор и Блъфирам :)

Звучи по-мило и не толкова балкано-ориенталски като Боко.

Българското име Йорго, което е гръцко е сменено с руското име Бъфи, което е англо-саксонско ... с една дума глобализация...

как това 5 год. дете написа интернет адреса на руското правителство.

Не било Йорго, не била Балкан, най- ми било Бъфи. Казаха по "Нова...", че било третото най-старо в света след японското императорско "Акита" и египетската гола хрътка - още пра-прадядото на Кубрат го е имал по сведение на елинския хронист Аноним, откъдето пък идва думата "анонимност". Което не ни решава въпроса с пенсионирането, но това е друга тема.

и това ако не е международна новина...здраве му кажи!

Tрябваше да избере едно патриотично име. Kакви са тия капиталостанки!? жалко за животинчето, добре че не разбира....!!! Aбе будалкам се не се "вързвайте"!

Путин каза: "Нищо не знае"- тъпо е като ББ:))

Каква груба грешка ! Кученцето трябваше да се казва БОЦИ и кагато Путин се ядоса, можеше яко да го изрита в дебелата кратуна/все едно кратуната на БОКО ТИКВАТА/

Ех бре Гиорго, по-му приличаше да си вече Газ-чо.

Нещо не ми се връзва. Звук "ъ" в руския език?

куче се казва Бафи

Направо да го беше кръстил Пухи.....ба*ти педалското име...Путин ме разочарова с това име...звучи като подигравка!

Путин изобщо не ме разочарова, а просто доказа някой мой съмнения :))

Протектирам! На такъв юнак, такова бебешко име.

БЪ - лгарски ФИ - шек

абе другарю путин крустете го боко и всичко е решено.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Кучето трябва да е кръстено Бойко и толкоз!То голямо умуване беше!?

Бъфи е трябвало да го кръсти Боко.

То не пречи да викаме на Боко вече Бъфи...

А трепе ли вампири?

parvaty

Муахахахахаааа... и аз първо това си помислих...

Много ясно - Йорго е най тъпото име на света :)

Име за лапдог...

рашанска простотя и селяния.занимават публиката с глупости и простащини .путин е патник и в скоро време ще го изпитат от кремал а кучето има бадеще ,може да стане и космонавт защото гледа по-умно от путин.

Кучето дали е умно не знам, ама във всеки случай е по-грамотно от тебе!

Занимават руснаците не нас, но както винаги ти се мислиш за поканен на тържеството. Е, не си, седиш отстарни и си лаеш:))))

по всичко личи че и ти си червен селяндур след като не знаеш че дир.бг е балгарски саит.такива като теб бафита предадоха балгаря.

До 10 клас образование безплатно. Пробвай - не е сложно.

баф,баф .. сигурно си заваршила 10 клас безплатно и трябва отново да се образоваш.бях ти писал да не се обаждаш от руската степ.

Путин разказа още, че каракачанката дърпа Кони за ушите, но когато на лабрадорката й писне, започва да го лае. "Мъдра дама", заяви една от присъстващите журналистки...намирисва ми на... заяждане! камъните са хвърлени в нашата градинка...

Жалко, името Балкан щеше много да му прилича на кучето (ами най-малкото то е от порода на едро куче). На всичкото отгоре на въпроса на Путин към 5-годишния Дима как е измислил името Бъффи детето изтърси, че от интернет, после пък си призна, че майка му му е "помогнала". Приятно е да се знае, че така именувания вече Бъффи е "събрал очите" веднага на присъстващите като светкавично е скочил и избил от ръцете на малкия Дима току-що подарената му от Путин топка, а родителите му изумено са казали, че българското куче има заложби и на "футболист". Всичко това го прочетох в "Газета.ру" ( има и видео).

Кучето си е негово ,както иска така си го кръщава,но щом са го подложили на обществена дискусия би трябвало да изберат най-често срещаното име сред предложенията -Балкан

Супер! Та, какво казвате ставало покрай Уикиликс?

Чисто руснашка простотия.Като пироги с лук и вакса за мезе.По добре да го беше именувал Пуси по щеше да му тича.Връзва се и с Путин.

Ти като си много сложен, защо не се научиш първо да пишеш грамотно и смислено? Не ми стана ясно от поста ти с какво точно ги превъзхождаш? Някакси не върви една дребна въшка да плюе една велика нация.

Време е да почнете да лаете, простаците.

Вече лаят, муфи и joni:))))))

Обричат го на захаросан живот с тва бебешко име.:(