Мъж уби с нож улично куче и нападна полицаи

Мъж уби с нож улично куче и нападна полицаи в Момин проход.

Обратно в новината

Коментари - Мъж уби с нож улично куче и нападна полицаи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мога да разбера индивиди, които се трогват от смъртта на куче, а не се трогват от смъртта на дете с каквото е пълно нашето ежедневие, за това сме на този хал,да врещим за помиярите,а да не ни пука за децата!!!!!!!!!!!!!!!!!

А защо винаги противопоставяте деца и кучета/котки??? Отвращавам се еднакво към насилието и жестокостта, проявена към живо същество, без значение, от какъв вид е.

Дали така ще се отвъщаваш ако пред теб убият дете или коте?????????????????????????

Който с лека ръка убива невинни животни, по същия начин убива и хора!Изверги!

Хитлер е бил вегетарианец и е обичал животните, ама е изтребил милиони!

Хитлер много е обичал немската си овчарка. И затова е искал да затрие всички по-низши същества от нея.

Кучетата са изверги, защото убиват и ядат невинните котки!

Патологичната привързаност и пристрастеност към домашни любимци и по-специално към кучетата не е нито природозащита нито даже зоофилия в тесния смисъл на думата. За кучелюбството (или може би канинофилията) няма установен термин, но това определено е отклонение от нормалната човешка психика и поведение, което може да има сериозни последици. Началото е безобидно, просто симпатия, която лесно може да прерасне в пристрастеност, което вече е психическа девиация. Тава е дълга и обемна тема за предпоставките, причините, движещите механизми, следствията и т.н. както в личен психологичен, така и в социален и в икономически план. Емоционалната връзка човек-куче е полезна за тези, които по една или друга причина нямат или не могат да имат нормални човешки връзки, това е един вид психологична патерица за самотни хора, хора в изолация и инвалиди, но когато този тип емоционална привързаност стане водещ и за предпочитане пред връзката ни със себеподобните, това вече е патология. Когато тази емоционална връзка със животното започне да влияе върху мотивацията ни, върху нашия избор, върху способността ни да взимаме на решения и върху тяхната посока, това вече е вид социопатия, което пък е форма на психопатията. Тази наша пристрастеност пренарежда ценностната ни система, преставаме да приемаме други аргументи, губим самокритичност. Когато едно куче стане централна фигура в семейството, това ни говори, че нещо в семейството, нещо с хората в него и тяхното емоционално равновесие не е наред. Когато в едно общество кучелюбството стане фактор в него, когато започне да влияе на институциите, когато стане причина за конфронтацията на едни слоеве от обществото с други, това вече е симптом, това вече ни говори, че това общество е болно, сериозно болно.

Що за простотия?

Ама пийте ги тия хапчета, моля ви се!!!!

По-интересно е как е успял да настигне и приклещи кучето, то едва ли е стояло спокойно. Или може би е метнал ножа като Винету? Разбирам да го е гръмнал, ама да настигнеш бягащо куче, нещо не ми ясно...

Може да го е сбъркал с вълк в тъмното?

А има ли статистика колко хора у нас са убити или наранени от диви животни? Ами ако се окаже, че кучетата са наранили и изяли повече хора от вълците, мечките и дивите прасета?

Абе къде е узаконено или документирано понятието "улично куче"? Улични крави и зайци има ли? Когато домашното животно не в дома, значи е диво, никой не го отглежда, само се грижи за себе си? Ако се появат въллци по улиците, ще ги наречем ли улични вълци и няма да ги пипаме ?

Значи, ако си платиш т.е. станеш ловец можеш да утрепеш невинна сърна или зайче, и да ги изядеш? Ловец може ли да убие заек, който му скача из двора? А куче? Ами ако се припознае и гръмне куче вместо вълк? Сложете на кучетата оранжеви шапки, все пак...

От девет кладенеца вода извадихте, за да оправдаете някакъв малоумник, който е заколил куче? Наистина ли мислите, че това е нормално? Баси и изродската държава и изродската нация! Няма оправия!

Мислиш си, че другите са изроди? Ами, че и те си мислят същото за тебе. Кой е прав? Я се погледни в огледалото и пак си помисли.

Ми гледам се, супер съм си! А ти продължаваш да твърдиш, че да заколиш куче е нормално, така ли? Я сега, ти се поогледай и си отвори хубаво очичките, може пък и да ти светне!

Искаш да кажеш, че само кучелюбците ли имат право на мнение?

Еми така си е, нормалните хора имам много доводи с които да защитим въпросния "малоумник", докато кучеводците само едно и също повтарят като някаква мантра с която спасят света: "който посяга на псе, пардон, куче после посяга на човек". Аз съм посягал на кучета не един и два пъти, въпреки това на човек не бих могъл да посегна. Та и този един довод става само да си избършат задника с него.

Влязло му кучето в двора да го напада него и семейството му, разбираш ли, да ги яде, един вид... Вие добре ли сте с психиката??? Човек ще каже, че за първи път виждате куче като ви чете простотиите. Влязло е да търси храна и садистът, вместо да го изгони, решил да го убива. Или по-зле - напил се, примамил кучето и решил да се забавлява. като му потърсили сметка, съвсем изтрещял. Някой изобщо обърна ли внимание, че изродът е нападнал и полицаите??? Ето заради такова отношение има кучета по улиците, защото ние "зоофилите", както ни наричате, никога няма да си изгоним кучето от вкъщи, нито пък ще го оставим да скита и да се размножава безконтролно. Това го правят зоофобите като тоя нещастник и като всички жалки драскачи, които по форулите са супер смели, а иначе са мишки по-ниски от тревата. За информация на всички ревльовци - и мен ме е хапало бездомно куче и аз имам белези по краката (4 броя) вече 6 години, ама не съм оревала света.

Еми да те беше нахапало повече,така и така акъл няма да ти дойде.

Педали с малки пишки , какво си избивате комплексите върху клетите страдащи животинки ?!

Не съди за всички по себе си.

човекът може просто да е бил гладен, нали и кучето, когато е гладно убива

Ако някой от вас се съмнява във връзката между крайната привързаност към кучетата и тежките психологически отклонения при т.нар. "кучелюбци", го призовавам да посети фейсбук страниците "Зоополиция-Наказателен ОТРЯД", "Наказателна бригада - против насилието над животните" и другите им подобни и да се полюбува на постовете на тези прекрасни хора. Мен лично ме е страх, че на подобни социопати им се позволява да вървят на свобода сред нормалните хора. Те са садисти и изпитват съвсем нескрита омраза към хората и децата. Радват се на чуждото страдание, както се вижда в коментарите им. Най-вече, те са в основата на кучешкия проблем, тъй като те не само искат да саботират всеки нормален опит за справянето с него, но и активно го подхранват (в буквалния смисъл на думата). Изключително лесни са за манипулиране (готови са да дават пари на всяка обява за пострадало животно), тъй като маналитета им е сходен с този на религиозните фанатици и във всеки един момент могат да бъдат експлоатирани от някого с интереси и достатъчно пари.

Добра констатация. И съвсем правилни изводи.

Аз съм ловец, по закон даже ни е разрешено да убиваме скитащи кучета... е не мога.... даже и пушката не мога да вдигна. Но, когато нещо се опита да ме яде-куче или каквото се сетите.. тогава е друго !!!

Убил кучето..добре... Аз лично ще отвърна на всяка жива твар, която се опита да ме нападне, а ако ще зелени балкани ли са, лапи ли са, да са до мен. Лично и ще отхапя гърлото на всяко едно куче, което нападне някое от децата ми... Обаче този младеж е нападнал и полицията... Защо ?

Бил е превъзбуден от боя с кучето. Състояние на афект. Твърде много адреналин. Примерно.

Беше неделя 17.08.2014 г. около 11 ч. със съпругата ми и двете ми деца бяхме в парка на Гео Милев.Големият ми син който е на 8 г. караше колело си по централната алея,когато отнякъде се появиха два бездомни песа,единият беше доста едър.По-малкото куче започна да тича по колелото и да джавка,детето се уплаши зави резко и падна.В този момент големият пес се хвърли върху него,за десет секунди бях до тях, незнам от къде дойде тази сила и енергия в мен(може би от адреналина),но хванах кучето с две ръце за гърлото и го вдигнах във въздуха.Хвълих го със страшна сила в едно дърво.Детето беше захапано за прасеца и имаше охлузвания.Твърдя,че синът ми по никакъв начин не е придизвикал кучетата,ние също имаме домашен любимец- малък кокер,и цялото семейство обичаме животните!В този момент се радвам,че не се появи някой умник или природозащитник да ми бучи на главата,защото незнам какво щях да направя!

а мечка гризли убивал ли си, фантазьор

тъпанар

А бе кретен, ти дете имаш ли ?Никъде не съм казал,че съм убил кучето!Ако това е фантазия нека бог ми прости за думите,но да ти се случи нещо подобно и разсъждавай пак така!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Да знаете господине добре,че не сте убили кучето,защото в тази безумна държава е най-добре да си куче или циганин.Ако те нападне човек или ти влезе в имота имаш право да се защитиш,но от куче НЕ!!!Предлагам както в Индия кравата е свещена,котката в Египет,ние да си направим кучето такова!Ненормални политици,ненормален народ-ненормална държава.

Добре , че детето се е разминало леко. Аз, предполагам, след такава случка бих си поставил за цел да накажа всяко едно бездомно куче.

ТОВА СА ГО НАПРАВИЛИ ДЕЦАТА ОТ АФГАНИСТАН ПОИСКАЛИ ДА ХОДЯТ НА УЧИЛИЩЕ, НО НЕ Е ТАКА, ТОВА Е МАНТАЛИТЕТА НА ЖИВУЩИТЕ ПО ТЕЗИ ТЕРИТОРИТОРИИ И Е ЕЖЕДНЕВИЕ

Жалко, че не е гръмнал и двама-трима "природозащитници"

наи смешното е когато една държава се прави на цивилизована кучета при нея са по важни от хората

Трябва да се защитават от природозащитниците и еко-организациите дивите животни (хищници): вълци, лисици, белки, златки, видри и др. Но кучетата са продукт на хората и трябва да са само в домовете им - те нямат място в природата на воля.

Каква е тази сбъркана държава кучетата са по важни от хората??? Това е срамно!!! Колко осъдени има за джангърите и олелиите вдигани нощно време в Бургас пловдив на цигански сватби? Цигани нападат полицаи с камъни и какво колко са осъдени? Мачкат пешаходци по пътищата, и какво? Деца с наркотици и какво? Кучетата по важни от хората... за кучета ефективни присъди за хора протакане

Въпросният господин очевидно не е на себе си, първо ще наръга куче, а после някое дете, че дига шум.

Ако се замислим ще видим че за всичко е виновна Държавата и по-точно съдебната и здравна системи. Съдебната за това че позволи на някакви мошеници да си осигурят живота крадейки парите от бюджетите за контрол на кучешката популация. Както е ясно на тези са им мили всички помияри-колкото повече, толкова по-добре. Здравната система пък е виновна за това че съвсем абдикира от грижата за хората с психически проблеми, между които и тези, които са готови да убиват хора в защита на кучета.

Мисля, че в лошата США вече щеше да бъде надлежно отстрелян и обществото щеше да е скандализирано как е могъл да заплашва полицаите с нож, докато са си изпълнявали дълга. Можем да кажем, че този наглец е чист късметлия.

Човека е бил агресивен към полицията заради справедливото си възмущение от факта че същата тази полиция която я няма никога когато хората имат нужда от нея, се е задействала заради някакво куче. трябва да се вземе предвид и това че не знаем обстоятелствата поради които човека е решил да заколи кучето. А от къде на къде приехме че всичко в САЩ е добро и правилно, та го посочваш като панацея?

Ами приели сте го, понеже само бучите как на запад нямало кучета по улиците, как там ги убивали....Ама сте много избирателни!!!Като говорим за -хуманно отношение към животните и наказание на тези,който посягат на животни казвате-не ми ги хвалете мен западняците! А когато е за евтаназия ми ги давате за пример! Пък любителите на животни били лицемери!!! Вие всички съдисти с незадоволени страсти си търсите оправдание за злостните си деяния и давате пример от световната практика само когато както ви изнася!!!

На БЪЛГАРСКИ ЕЗИК е САЩ На руски е США та ти къв си бе смешник продажен?

Та в 'США' първо щяха да изтрепят псетата и до такава случка с полицаите нямаше да се стигна. Понял ? Малоумен БОКЛУК!

Като чета коментарите и си мисля колко сте БОЛНИ всичкиииии !!! Садисти !

Така е. Всеки луд се чуди какво искат онези странни хора с белите престилки.

Предполага се че всички вие тук сте хора. Бог ви е надарил с разум, и с умението да различавате добро от зло. Да, не живеем в перфектна държава. Имаме много проблеми, понякога живеем по зле и от кучета. Но ако спрем да различаваме доброто от злото, човешкото в нас си е отишло.

Хубава страна е таз България! Жалко,че е населена с идиоти. Или може би точно това му е хубавото. Ако кучетата не ги изядат, то моите идиотизирани човеконенавистни кучкозащитници ще го сторят. Нека се лаят, нека се хапят та да не се замислят защо мизерстват. И дайте по-бързо да ми освободят територията си!

Озверял, озъбен и озлобен народ.

Елате да ги видите и съседите и от моят вход ,същите са озверели и то е защото работя и получавам добра заплата но като ги попиташ какво образувание имати къде са си потърсили работа - мълчат като партизани на разпит.

Ти образУвание ли имаш ?

ДРЪН ДРЪН М. пр. е убито малко село, което явно наскоро е станало град там улични помияри нема - трепат ги още като кутрета - това е любимото занимание на месните селтаци... поне така беше преди 10на години а тва за съседката дето се обадила ме разби - да го вида не го вервам там никой не му дреме на ху за нищо, което не го касае лично комшията (тогава) си пребиваше жената до безсъзнание на аванс и заплата и когато се обадихме един път на куките - излезнахме ние виновни и ни намрази целата улица Кой знае каква селска драма е тоя случай, ама Дира пише оттук оттам щот толко си могат

Ако вие господа любители на бездомните кучета ги обичахте истински , нямаше да ги има защото щяхте да сте ги прибрали при вас на топло и нахранили ! Ще съм ви много благодарен да им отдадете цялата си любов и да си ги гледате всичките в къщи. P.S. Аз много харесвам отровните змии , те са едни беззащитни животни и мисля да ги развъдя и защитавам около блока :)!

И още нещо: Около блока, в който живея има страхотна градинка. С двама - трима съседи се опитваме да я пазим, грижим се за растенията и всичко останало. Не стига, че останалата част от съседите си изхвърлят боклуците в градинката за по - удобно, но и собствениците на кучета ежедневно се опитват да превърнат тревните площи в кучешка тоалетна. На същите тези места, където играят собствените им деца. От това ако има по - голяма дивотия - здраве му кажи.

Що за хора са тези, които са сложили минуси на коментара Ви? Може би тези с боклука и с кучетата.

Yulian Petrov

Една госпожа даже ми се разсърди, че съм и направил забележка....

КОЙ ГИ МАЧКА БЕ - КУЧЕТАТА ИЛИ ПИЯНИТЕ ШОФЬОРИ - Я СЕ ПРИЗЕМИ БЕ ЗЛОБАР АНТИКУЧКАР

Кучетата не трябва да се нараняват. Та те са по - интелигентни от повечето българи. Трябва да се преследват с цялата сила на закона техните безотговорни собственици и корумпираните общински и държавни служители за които човешкото здраве и живот нямат никаква стойност. Да не говорим за хигиената и здравето. Не кучетата, а кучкарите са безпросветни, нечистоплътни помияри.

Тези, които обичат уличните кучета, нека ги обичат докрай. Да им създадат условия, да ги ваксинират, обезпаразитят, приберат на топло през зимата, да ги хранят не с помията си и с остатъците от храната си, а с питателна кучешка храна. Какво е това лицемерие??? Има такива хора,които се разполагат в топлите си и уютни апартменти и дистанционно защитават бедните улични животни! Да, така е, животните наистина не са добре на улицата и не им е мястото там! Защото подивяват и започват да нападат нас и нашите деца. А не се знае кога ще нападнат и лицемерните природозащитници.

НЕГРАМОТНИК ПО ГАДЕН СИ ЕТО ПОМИЯР - ПАРДОН ОБИДИХ КУЧЕТО

Двукраки изроди, вие за нещо повече от кучетата ли се имате бе, мръсна, долна, седем-милиардна плесен, дето унищожава цялата планета!

Аз да, за теб не съм убеден.

Ебола си знае работата.

Сега да ви разкажа една история от това лято тръгнахме на море , със съпругата ми и детето, вечерта и карайки по магистралата след Пловдив се движех със 120км. в лявата лента (беше по-малко разбита ) , и ХОП един пумияр с размер на теле пресече лентата и се спря по средата на осовата линия , завъртя се и тръгна обратно. Едва го избегнах да не се ударя в него. Е какъв щеше да резултата ако го бях ударил не ми се мисли , благодаря на бога че се разминах с това което се случи за ме повече от 2-3 секунди . Веднага ми мина през главата че обезопасителните мрежи намагистралата явно са откраднати или разкъсани и ОТТАМ като се замислих колко неуредици водят до този случай и ето още една причина а тя е че тези животни не трябва да се разхождат свободно.

Абе изрод, не разбрах поуката от твоята тъпа история. След като няма обезопасителни мрежи, какво пречи на пътя да излезе не само куче ами крава, кон, магаре, елен и т.н. Не разбрах с какво е виновно животното (в случая кучето). Виновни са истинските двукраки помияри дето не са сложили или са откраднали мрежите.

Поука ли!? Ами поуката е, че не трябва да има нито едно свободно разхождащо се куче в държавата, камо ли бездомно! А оградите са за да пазят колите при неумело шофиране или инцидент да не изскочат от платното, а не да са ограда с/у пресичане. А ако все пак ви изскочи пес, не правете маневри! Намалете малко ако е много едър спрямо колата ви, иначе само хванете по-здраво волана!

"Нападна полицаи" - ей това е достатъчно в САЩ да го застрелят на място, никой няма да дискутира изобщо. А тук ...

В САЩ първо щяха да изтрепят псетата и до такава случка с полицаите нямаше да се стигне. А тук...

toj e ubil ku4e, ina4e nego Ste izade- Bravoр!

Като чета форумите в ДИР-а кучетата са ми много по-симпатични от соросоидите.

Народ, за който кучешкият живот е по-ценен от човешкия няма бъдеще!

Народ, който не знае какво да прави кучетата си го чакат бедни дни. Кучетата ни пазят, а ние като най- долни твари ги оставяме да обезумяват и да се ожесточават. Вижте колко кучета лаят по колите.Защо? Защото са видели как колите газят техни другари. Колко трябваше кучетата да се прибират и да не се размножават? А да се избиват зверски сочи за диво невежество. Понякога си мисля, че ние българите не сме много по- интелигентни от джихадистите, понеже и те си падат малко комунисти.

Тъпотията ходи по хората, а не по кучетата.

Това с ценния живот е нещо много относително! Може ли да ми дадеш доводи, защо например живота на А.Доган да е по-ценен от живота на някое куче ???

Съгласен. Ако можех, преди да изтрепя всички псета, бих започнал с Доган.

Мъж уби с нож улично куче и нападна полицаи Този мъж е объркал уличното куче с полицаите, и след това е решил да изправи грешката.

Дайте да се разберем. ПРАВА имат хората. Закрепени в Закони и Декларации от 18 век до днес. Животните не са правни субекти. Опитите на Брюксел и разни провозащитници да ги направят такива - са ПЪЛНО БЕЗУМИЕ. Щастливи крави, щастливи кокошки, щастливи кучета и котки - това е тъпотия. Дайте да дадем права и на мравките и на хлебарките. Който убие ХЛЕБАРКА - затвор от 1 до 5 години! Замислете се малко как ви промиват мозъците с глупости. Деца умират от глад и болести по целия свят (даже в Б-я), от липса на медицина и лекарства, кувиози и бърза помощ, а тук се караме за животни. Не ми говорете че кучетата не били виновни. Не са виновни, но това не им дава ПРАВА!

Браво.Най-после човешка мисъл.

Абсолютно си прав, искаме да сме цивилизовани хора а драскаме колата на съседа, крадем му колелото , избиваме се по пътищата , възрастните хора тънат в мизерия но " не ние сме хуманни ще направим приюти за кучета ", много сбъркана е цялата ни родна реалност. P.S. мисля че повечето "хранилки" на кучета около блоковете са за психиатрията !

Браво Паисий Х, точно в десятката!!! Поздравления за точното изказване и много на место. След твоето мнение дори и защитниците на помиярите не смеят да дават минуси.

До сега не съм видял пълнолетен да гони, бие, рита, пребива , убива куче което нищо не му е направило. Посяга се на агресивни кучета! Както казва народа всяка крушка си има опашка. Защитниците на кучешките и цигански права да си коригират мерника.

Не защитавам този човек. Но тук не пише за мотивите му! Защо го е направил? Може това животно да е нападнало негов близък, който да е пострадал. Може, разбира се и да го е убил "просто за кеф". И ако е така - заслужава наказание. Честно си казвам - АКО НЯКОЙ ПЕС, независимо дали е уличен или "домашен", посегне на детето ми, жена ми или друг човек покрай мен... и този човек пострада - ще убия това животно. Без да ми мигне окото! Кучкарите могат да ме плюят колкото искат. През оная работа ми е... И да - ако и човек посегне на близките ми... до убийство няма да стигам, но на нападателя ще му се иска да съм стигнал и до там...

личи ти си НЕ ИНТЕЛЕГЕНТЕН по простотиите,които пишеш.картуно проста,никое куче не искало да се роди на улицата и с нищо не е виновно,че е там.виновни са такива говеда като теб и себе подобните,които нямат нито възпитание,нито култура и си оставят кучетата на улицата,точно толкова са виновни и малките циганчетана които им режат пръстите за да крадат или ги бият,за да просят ,а ти селска пръчко си въобразява,че на свита си само ти и детето ти.утре ще се намери един по-ербап и по-долен от тебе и ще пребие без причина и теб и детето ти,ей така за кеф,тогава вероятно ще е виновно уличното куче неузряла картуно.

Благодарение пък на останалите, които имате доблестта да не захвърляте кученцата на улицата, ние останалите имаме удоволствието да ходим в изпражненията на последните,а децата ни да играят сред тях в парковете. Ще си спестя характеристиките за вас,о, прозряла световната несправедливост гражданко- използвайте въображението си без страх,че може да прекалите.

... и от това следва, че трябва да влезе в двора, а защо не и в къщата ти, да замърсява да сее зарази и ти от благодарност да го нахраниш....

То и аз искам да съм роден в Швейцария , ама ней се и за това чаках 20 години да мога да пътувам свободно. Ще ми дава примери!

Това само ми е достатъчно да те разбера.От кое посолство пишеш? Па, и акъли ще ни дава...

Ти сигурно се имаш за умен, но демонстрираш потресаваща неграмотност.

Как може да наричате мъж това същество. Заглавието на статията трябваше да бъде лумпен, бавно развиващ се, олигофрен, убиец и т.н. От кога е мъжка постъпка да заколиш куче с кухненски нож ? Такива мизерни душички не могат да сътворят нищо освен мрак и безсмислие. След като е постъпил така с какво е по-добър от едно улично куче? Кое го различава от животно?

В статията не се дават подробности. Ако е било без повод-разбира се,такъв садист заслужава осъждане. Със сигурност обаче не правя разлика в ценностната си система между фанатизираните "кучелюби" и домашните им любимци, а когато видя куче без каишка /ако е голяма порода-и без намордник,защото рахитичните собственици не биха могли да го удържат при нужда/ ми се иска държавата да се намираше на още по-голяма степен на разпад,за да преподам свободно малко европейски маниери на г-на/г-жата.

Не става дума за никакъв садист, който е тръгнал по улиците да търси кучета, за да ги убива, а за обикновен селянин, който си решава проблема с присъствието на помияр в двора му, по единствения възможен за него начин. Личните кучета на селяните са винаги вързани и не могат да ходят по градините със зеленчуци и да ги замърсяват, нещата са малко по-различни, от тези при градските помияри, чиято вреда е по-безопасна. Ако имате предложение какво следва да направи в тази ситуация, го дайте на останалите дето още не са извършили подобно убийство. Той дори и да изгони кучето, то пак ще дойде, защото търси препитание....

тея от ИД ше ти кажат кой е мъж! Тоя поне ше се отбранява докът го колат, ама тебе ше те ебат до смърт без съпротива.

малко ти е секса и за тва раниш псета кукло, ако си намериш кой да те опрешва ще ти мине кучкарската мания